2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teyzeleeeer biz de artik velli olduk ama bir tahmin de sizden alayim bakalim ilk kim doğru tahmin edecek. Ilk doğru tahmine bu günlerin anısı olarak hediyye bizden :) hadi goreyim elleri :)))
Erkek mi? Nedense erkek geçti içimden

Bizi catlatma meraktan söyle

Seninle aynı haftadayız. Bugün biz de gittik dr a. Resmimiz de aynı sağlıkla gelsin inşallah ben tahmin edemiyorum cinsiyeti .
Benimkine kız dedi Dr. Hatta alttan da gösterdi bacakları açık vaziyette. Ben de gördüm. Devlet hastanesine ilk kez gittim beklemiyordum cinsiyet söylemesini şaşırdım baya. Haftaya kendi Dr. Uma da gideceğim bakalım. 2 kızım var eşim erkek beklentisindeydi kesin kız dedim gözlerimle gördüm diye

Göğüs kremi hangisine karar verdn canım?

Kızlar bu akşam eldivenleri taktım, maskemi taktım mutfağa giriştim, incik cincik her parçayı, dolapları, tezgahı temizledim ama ben öldüm Haftasonuna misafir çağırdım, dedim belki zorunda olursam evi bir hal yola koyarım. Girdik bir yola bakalım. İnşallah hallederim.
Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum, takip edemedim ama listeyi bazen açıp bakıyorum. Mutlaka işletin listeye olur mu?

Ayy çok heyecanlı canım yaa. Şimdi birde bunun için heyecandan duramam.

Benimde yarına misafirim var. Evi temizledim bugün. Yarın hazırlık yapılacak. Mutfağım dolaplarım öylece duruyor benimde. Bu haftaiçi yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum. Durdukça bana batıyor. Maske iyi fikir bende aldırayım eşime

Yaa nasıl biliyorsunuz Maşşallah Dr.da kız gibi görünüyor dedi. 3.kızımız geliyor sanırım❤

Vallahi kuzum resme bakıyorum inceliyorum içimden geçeni söylüyorum açıkçası. Demek iki kızın daha var ne güzel maşallah. Allah bağışlasın hepsini sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…