Cok tatli simdiden, masallahMerhaba arkadaşlar ben de pek yazılanlara katılamayan da hep okuyanlardanımbugün kontrolümüz vardı. Fotoğrafı yorumlar mısınız rica etsemEki Görüntüle 2546032
Ayy ne güzel 2 kız annesi olmakKızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Erkek mi? Nedense erkek geçti içimdenTeyzeleeeer biz de artik velli olduk ama bir tahmin de sizden alayim bakalim ilk kim doğru tahmin edecek. Ilk doğru tahmine bu günlerin anısı olarak hediyye bizden :) hadi goreyim elleri :)))
Evet Amin inşaAllah canım benimAyy ne güzel 2 kız annesi olmaksağlıkla gelsin ablasına, sana yoldaş olsun.
Teyzeleeeer biz de artik velli olduk ama bir tahmin de sizden alayim bakalim ilk kim doğru tahmin edecek. Ilk doğru tahmine bu günlerin anısı olarak hediyye bizden :) hadi goreyim elleri :)))
Erkek mi? Nedense erkek geçti içimden
Bence kız canım.
Bizi catlatma meraktan söyleikinize de teşekkürler. Doktor çok cabaladi bu gün 100 de 90 tahmin verdi bu sebepten simdi aciklamayacam ama 2 hafta sonra tekrar gidecem o zaman ikinizden biriniz hatira hediyemizin sahibi olacak :) o zamana kadar bizi takip edin :) isminizi kayda aldim...
Yaa nasıl biliyorsunuz MaşşallahProgestan kullanıyor musun? Niye öyle oldu acaba yaKahverengi mi ?
İçimi kız doğdu yinee. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Benimkine kız dedi Dr. Hatta alttan da gösterdi bacakları açık vaziyette. Ben de gördüm. Devlet hastanesine ilk kez gittim beklemiyordum cinsiyet söylemesini şaşırdım baya. Haftaya kendi Dr. Uma da gideceğim bakalım. 2 kızım var eşim erkek beklentisindeydi kesin kız dedim gözlerimle gördüm diyeSeninle aynı haftadayız. Bugün biz de gittik dr a. Resmimiz de aynı sağlıkla gelsin inşallah ben tahmin edemiyorum cinsiyeti .
Göğüs kremi hangisine karar verdn canım?Kızlar kullandığınız çatlak kremlerinden memnun musunuz? Ben henüz başlamadım. Zaten karnım hiç büyümedi hala dümdüz. Göğüs kremine karar verdim. Birde şey sorucam size hindistan cevizi yağı sürsek karnımıza nasıl olur? Malum birçok şeye iyi gelen bir yağ. Topuk çatlakları, dudak kuruluğu, kaz ayaklarına bile iyi geliyormuş.
ikinize de teşekkürler. Doktor çok cabaladi bu gün 100 de 90 tahmin verdi bu sebepten simdi aciklamayacam ama 2 hafta sonra tekrar gidecem o zaman ikinizden biriniz hatira hediyemizin sahibi olacak :) o zamana kadar bizi takip edin :) isminizi kayda aldim...
Göğüs kremi hangisine karar verdn canım?
Kızlar bu akşam eldivenleri taktım, maskemi taktım mutfağa giriştim, incik cincik her parçayı, dolapları, tezgahı temizledim ama ben öldümHaftasonuna misafir çağırdım, dedim belki zorunda olursam evi bir hal yola koyarım. Girdik bir yola bakalım. İnşallah hallederim.
Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum, takip edemedim ama listeyi bazen açıp bakıyorum. Mutlaka işletin listeye olur mu?
Yaa nasıl biliyorsunuz MaşşallahDr.da kız gibi görünüyor dedi. 3.kızımız geliyor sanırım❤
Rabbim hayırlı etsin.saglikla kucağına almayı nasip etsin canımYaa nasıl biliyorsunuz MaşşallahDr.da kız gibi görünüyor dedi. 3.kızımız geliyor sanırım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?