- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
En iyisi oLanolin markasının kremi canım. Aynı zamanda dudaklara bile sürülüyormuş. Benim dudağımda çok kuru. Birde bebek emerken silmene gerek yokmuş. Hiçbir zararlı madde yokmuş içinde.
En iyisi oBen yine de kıyamamıştım kremli emzirmedim hiç
İnşallah kuzum sabah gideceğim doktoruma bakalım ben biraz korkuyorum sanırım daha iyiyim şimdiDikkat et canım hemen bırakma dinlen geçer inşallah
Ayy sizden Allah razı olsun ben yapamıyorum onu bilmiyorum da tabiki onaylıyorum. Kızlar anket sorusu ve şıkları yazın hemen mesaj atayımAblacım, konu sahibesi arkadaşınız da onaylıyorsa açarız elbette, anket açılsın istiyorsanızLepistesb bana özelden ulaşsın, anket sorusu ve şıkları yazsın hallederim
TeŞekkür ederimLanolin markasının kremi canım. Aynı zamanda dudaklara bile sürülüyormuş. Benim dudağımda çok kuru. Birde bebek emerken silmene gerek yokmuş. Hiçbir zararlı madde yokmuş içinde.
Usengecim listede yoksun bilgileri gönder kuzu ekliyim
Nub teorisine göre kıza benziyor diyecektim ki sonraki mesajlarda gördüm kızınız olacakmış yaa ne güzel 3 kızMerhaba arkadaşlar ben de pek yazılanlara katılamayan da hep okuyanlardanımbugün kontrolümüz vardı. Fotoğrafı yorumlar mısınız rica etsemEki Görüntüle 2546032
Yaa diger gruplarda var ya onlarin ki gibi olsun.. mesela bebeginizin cinsiyeti nedir?Ayy sizden Allah razı olsun ben yapamıyorum onu bilmiyorum da tabiki onaylıyorum. Kızlar anket sorusu ve şıkları yazın hemen mesaj atayım
Aa hadi bakalım bekliyoruz meraklaikinize de teşekkürler. Doktor çok cabaladi bu gün 100 de 90 tahmin verdi bu sebepten simdi aciklamayacam ama 2 hafta sonra tekrar gidecem o zaman ikinizden biriniz hatira hediyemizin sahibi olacak :) o zamana kadar bizi takip edin :) isminizi kayda aldim...
İlk sayfadaki liste değilmi orda varımUsengecim listede yoksun bilgileri gönder kuzu ekliyim
Hadi bakalimmmm sonuclari heyecanla bekliyorumGonderiyorum bunu muneye öyleyse
Sabr kuzum,sabr :)))Bizi catlatma meraktan söyle
Bakalım kim dogru bulmuş
2 hafta dahaAyy çok heyecanlı canım yaa. Şimdi birde bunun için heyecandan duramam.
Gittimi doktora canım şimdi nasılsın uzan kalkma hiçYine lekelenmem oldu
Benimki Koç sevgiliAnketiniz hayırlı olsun, bebekleriniz sağlıkla doğsun inşaallah
Bakalım 2020 Nisan bebeklerinden kaçı Mune teyzeleri gibi Koç burcu olacak, kaçı Boğa burcu olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?