Hayırlı olaun olsun canım dün çok heyecanlıydın öğrendin demek kız olcak Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağolunn canlar Amin inşaAllah ❤❤
@Zezemeze evet canım şehir hastanesine gidiyorum
Benim oğlumun öyleydi bi sıkıntı yok inşallah canımKızlar bebeğin eşi önde olan varmı?
Çok geçmis olsun canım Progestanı bırakmanı doktorunmu söylemişti benimde hem plesante hem kese yani olmustu seninle ayni dönem sonra kntrollerde 2 hastanede geçtiğini söyledi ama tedbir amaçlı 2 side 32 haftayı doldurana kadar kullanmamı istediler hatta birde magnezyum ekledilerİnşallah kuzum sabah gideceğim doktoruma bakalım ben biraz korkuyorum sanırım daha iyiyim şimdi
o ne biçim insan ya kiyamam sana Allah kurtarsın sizi canimvalla canim yazdım aslinda bissuru etmen var susmamda.sarhos olup kapima dayaniyor avaz avaz bagirip cocuğumi da korkutuyor.artik bana bulasmasin diye onla ugrasmiyorum.bugun zaten yine biraz ugrasti ama cevabini aldi bu sefer.
Geçmiş olsun canım bağışıklık düşüyor tabi haliyle dikkat et kendineKızlaarr ben yine grip oldum yaanormalde hiç grip olmazdımmm.
Canım gözün aydın çok çok sevindim sağlıkla dogsun inşallahKızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Erkek hissettimKızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Bende aldım canım. Doğuma yakın sürmeye başlayalım bence. Çok korkuyorum göğüs yarasından. Arkadaşım mahvoldu bu sebepten ötürü. Çokta tembihledi bana şimdiden. Aldım dursun kenarda dedimLanolin markasının kremi canım. Aynı zamanda dudaklara bile sürülüyormuş. Benim dudağımda çok kuru. Birde bebek emerken silmene gerek yokmuş. Hiçbir zararlı madde yokmuş içinde.
Uzun zamandır giremiyorum gruba çok fazla sayfa olmuş hepsini okuyamadım
Cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim
Rahatsız olanlara da çok geçmiş olsun❤
Bu aralar havalar soğudu malum kaloriferler de daha yanmadı bizim buralarda , dikkat etmeme rağmen üşütüyorum sanırım hep kalın giyiniyorum , ayağımda çorap , hırka vs fakat akıntım çoğaldı ve ara ara kaşıntı oluyor ☹ Doktor krem vermişti onu sürünce rahatlıyorum , kasıklarımda sancı var birkaç gündür bazı gebelik uygulamalarında rahim büyüdüğü için kramp tarzında ağrılar olabilir yazıyor. İltahaptan çok korkuyorum umarım ilerlemez☹
Bir de mide bulantılarım tam geçiyor azaldı derken yine eski şiddetiyle geri döndü. Bende durumlar böyle
Gittimi doktora canım şimdi nasılsın uzan kalkma hiç
Kızlar bebeğin eşi önde olan varmı?
Daha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorumÇok geçmis olsun canım Progestanı bırakmanı doktorunmu söylemişti benimde hem plesante hem kese yani olmustu seninle ayni dönem sonra kntrollerde 2 hastanede geçtiğini söyledi ama tedbir amaçlı 2 side 32 haftayı doldurana kadar kullanmamı istediler hatta birde magnezyum eklediler
Eklisin zaten cherrygumLepistesb benide eklermisin yaş 29 sat 17temmuz tdt 22 Nisan ilk bebeğim
Bakalım merak uyandırıcı.Aynen canımcım. Farklı seçimler yaptık. Bakalım hangimiz bildi.
o ne biçim insan ya kiyamam sana Allah kurtarsın sizi canim
Daha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?