2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah kuzum sabah gideceğim doktoruma bakalım ben biraz korkuyorum sanırım daha iyiyim şimdi
Çok geçmis olsun canım Progestanı bırakmanı doktorunmu söylemişti benimde hem plesante hem kese yani olmustu seninle ayni dönem sonra kntrollerde 2 hastanede geçtiğini söyledi ama tedbir amaçlı 2 side 32 haftayı doldurana kadar kullanmamı istediler hatta birde magnezyum eklediler

Canım gözün aydın çok çok sevindim sağlıkla dogsun inşallah

Lanolin markasının kremi canım. Aynı zamanda dudaklara bile sürülüyormuş. Benim dudağımda çok kuru. Birde bebek emerken silmene gerek yokmuş. Hiçbir zararlı madde yokmuş içinde.
Bende aldım canım. Doğuma yakın sürmeye başlayalım bence. Çok korkuyorum göğüs yarasından. Arkadaşım mahvoldu bu sebepten ötürü. Çokta tembihledi bana şimdiden. Aldım dursun kenarda dedim

Kızlar ya 12. Haftaya kadr sabah bulantılarm ve gün içinde bulantı kusmalarm oluyodu hatta 11. Haftada hiç olmadı kesildi sanmıştm ama 12. Haftadan snra sadece sabah bulantılarm yok oldu yerine akşamdan sonraki bulantılarm başladı ya yesem de yemesem de akşamları çıkarıyorm gündüzleri bişe olmuyo. Benm gibi olan var mı acaba

Uzun zamandır giremiyorum gruba çok fazla sayfa olmuş hepsini okuyamadım
Cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim
Rahatsız olanlara da çok geçmiş olsun
Bu aralar havalar soğudu malum kaloriferler de daha yanmadı bizim buralarda , dikkat etmeme rağmen üşütüyorum sanırım hep kalın giyiniyorum , ayağımda çorap , hırka vs fakat akıntım çoğaldı ve ara ara kaşıntı oluyor Doktor krem vermişti onu sürünce rahatlıyorum , kasıklarımda sancı var birkaç gündür bazı gebelik uygulamalarında rahim büyüdüğü için kramp tarzında ağrılar olabilir yazıyor. İltahaptan çok korkuyorum umarım ilerlemez
Bir de mide bulantılarım tam geçiyor azaldı derken yine eski şiddetiyle geri döndü. Bende durumlar böyle

Çok dikkat etmek lazım bu havalara. Bizimde aynı hava soğuk kaloriferleri hala yakmıyorlar. Su içmeyide azaltınca insan korkuyor enfeksiyondan çünkü bende de vardı geçti mi bilmiyorum. İnşallah yaşamayız öyle bir şey.

Gittimi doktora canım şimdi nasılsın uzan kalkma hiç
Kızlar bebeğin eşi önde olan varmı?
Daha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum

ağlama lütfen
eşi önde diyedir o yavaş yavaş yukarı çekiyor sonra.doktorum bu tarz durumlar icin normal demisti 20. haftaya kadar.panikleme..Allah yavruna ve sana sağlık kuvvet versin insAllah..

Günaydıııınnn Bugün gece rüyamda kontrol süresinde olduğum aklıma geldi. O yüzden sabah arayıp ikili testimi yapan doktora randevu aldım. Zaten haftaya gelirsen kesin söylerim cinsiyeti demişti. Yani bugün kesinleşecek inşallah benimkinin kız olup olmadığı Çok heyecanlıyım. Haftaya cumarteside kendi doktoruma randevum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…