- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Allah razı olsun canım ben çok sakin bir insandım adeta psikolojim değiştiağlama lütfen
eşi önde diyedir o yavaş yavaş yukarı çekiyor sonra.doktorum bu tarz durumlar icin normal demisti 20. haftaya kadar.panikleme..Allah yavruna ve sana sağlık kuvvet versin insAllah..
bendemi yarına randevu alsam sizi görünce çok heycanlanıyorum yaGünaydıııınnnBugün gece rüyamda kontrol süresinde olduğum aklıma geldi. O yüzden sabah arayıp ikili testimi yapan doktora randevu aldım. Zaten haftaya gelirsen kesin söylerim cinsiyeti demişti. Yani bugün kesinleşecek inşallah benimkinin kız olup olmadığı Çok heyecanlıyım. Haftaya cumarteside kendi doktoruma randevum var.
Evet haftaniza göre bence o hareketler bebeğin hareketleridir.Gunaydinn herkese Deneyimlii annelerr size bi sorum olucaktı bi kaç gündür böyle bir kaç saniye içimde bi dalgalanmami pıt pıt mi desem bişey hissediyorum bebek olabilirmi Bağırsak hareketi ni de ayırt ettim o sesli oluyor bu öyle değildi 15.haftadayım ultrasonda 16 , Teşekkürler şimdiden :)
cok garip bi duygu tesekkür ederimm :)Evet haftaniza göre bence o hareketler bebeğin hareketleridir.
Canımcım daha 11+lardasın sanırım cinsiyet için emin olamaz muhtemelen doktorun hatta belki hiç bir şey demez. Sırf cinsiyet için diyorsan gidiyim diye biraz daha beklebendemi yarına randevu alsam sizi görünce çok heycanlanıyorum ya
Üzülme canım benim dur bakalım doktorun ne diyecek hem devamı gelmemiş buda iyi bişiy benceDaha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum
Canını sıkma arkadaşım önemli birşey yoktur inşaallah.iyi haberlerini bekliyoruzDaha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum
haklısın kuzum heycan işteCanımcım daha 11+lardasın sanırım cinsiyet için emin olamaz muhtemelen doktorun hatta belki hiç bir şey demez. Sırf cinsiyet için diyorsan gidiyim diye biraz daha bekle
Normal canım bunlar insan çok merak ediyor. Bende öyleydim. Ama geçiyor zaman az daha sabır.haklısın kuzum heycan iştebiraz daha beklesem iyi olcak
GünaydıııınnnBugün gece rüyamda kontrol süresinde olduğum aklıma geldi. O yüzden sabah arayıp ikili testimi yapan doktora randevu aldım. Zaten haftaya gelirsen kesin söylerim cinsiyeti demişti. Yani bugün kesinleşecek inşallah benimkinin kız olup olmadığı Çok heyecanlıyım. Haftaya cumarteside kendi doktoruma randevum var.
canım inşallah önemli bişey degildir sıkma canını kimilerinin mesela arkadasımda adet olur gibi kanaması olup saglıklıca bebegini kucagına aldıDaha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum
Günaydınbizim de yarın randevumuz var üçüncü bebeğim fakat çoook heycanlıyım şmdiden karnıma ağrılar girmeye başladı :))
Çok geçmiş olsun. İyidir bebeğin Allah'ın izniyleDaha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum
Tarihlerimiz seninle aynı nerdeyse. Hafta başında deli gibi sabah akşam bulanan midem ilaç sayesinde duruldu 3 gundur. Bilemiyorum canım, çok garip bu bulanti işi yaa insallah çabuk geçer.Kızlar ya 12. Haftaya kadr sabah bulantılarm ve gün içinde bulantı kusmalarm oluyodu hatta 11. Haftada hiç olmadı kesildi sanmıştm ama 12. Haftadan snra sadece sabah bulantılarm yok oldu yerine akşamdan sonraki bulantılarm başladı ya yesem de yemesem de akşamları çıkarıyorm gündüzleri bişe olmuyo. Benm gibi olan var mı acaba
Bence de öğrenirsin en azından tahminde bulunur yaniAaa çok güzell. Belki bende bugün öğrenirim kesin olmasa bilee.
İnsan 5.de olsa heyecanlanır bence ya çok farklı bir duyduGünaydınbizim de yarın randevumuz var üçüncü bebeğim fakat çoook heycanlıyım şmdiden karnıma ağrılar girmeye başladı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?