2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ağlama lütfen
eşi önde diyedir o yavaş yavaş yukarı çekiyor sonra.doktorum bu tarz durumlar icin normal demisti 20. haftaya kadar.panikleme..Allah yavruna ve sana sağlık kuvvet versin insAllah..
Allah razı olsun canım ben çok sakin bir insandım adeta psikolojim değişti

ebru_can_ebru canım benim plesantanın yerleşme kanaması falan olabilir. Bu haftalara tekabül ediyormuş. Hatırlarsan bana da olmuştu bende çok endişelenmiştim ama doktora gittiğimde bebek çok sağlıklıydı ve kanama alanı yoktu. Sen gönlünü ferah tut. Bir şey olmaz allahın izniyle.

Gunaydinn herkese Deneyimlii annelerr size bi sorum olucaktı bi kaç gündür böyle bir kaç saniye içimde bi dalgalanmami pıt pıt mi desem bişey hissediyorum bebek olabilirmi Bağırsak hareketi ni de ayırt ettim o sesli oluyor bu öyle değildi 15.haftadayım ultrasonda 16 , Teşekkürler şimdiden :)

bendemi yarına randevu alsam sizi görünce çok heycanlanıyorum ya

Evet haftaniza göre bence o hareketler bebeğin hareketleridir.

bendemi yarına randevu alsam sizi görünce çok heycanlanıyorum ya
Canımcım daha 11+lardasın sanırım cinsiyet için emin olamaz muhtemelen doktorun hatta belki hiç bir şey demez. Sırf cinsiyet için diyorsan gidiyim diye biraz daha bekle

Üzülme canım benim dur bakalım doktorun ne diyecek hem devamı gelmemiş buda iyi bişiy bence ben daha 2 gün oldu progestanı keseli baştan beri devam ediyordum inşallah seninde geçecek üzülüp bebeğinide üzme canım

Canını sıkma arkadaşım önemli birşey yoktur inşaallah.iyi haberlerini bekliyoruz

Aaa çok güzell. Belki bende bugün öğrenirim kesin olmasa bilee.

canım inşallah önemli bişey degildir sıkma canını kimilerinin mesela arkadasımda adet olur gibi kanaması olup saglıklıca bebegini kucagına aldı

Çok geçmiş olsun. İyidir bebeğin Allah'ın izniyle

Tarihlerimiz seninle aynı nerdeyse. Hafta başında deli gibi sabah akşam bulanan midem ilaç sayesinde duruldu 3 gundur. Bilemiyorum canım, çok garip bu bulanti işi yaa insallah çabuk geçer.

Günaydın bizim de yarın randevumuz var üçüncü bebeğim fakat çoook heycanlıyım şmdiden karnıma ağrılar girmeye başladı :))
İnsan 5.de olsa heyecanlanır bence ya çok farklı bir duydu Allah gönlüne göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…