Bence de öğrenirsin en azından tahminde bulunur yaniHadi güzel haberlerle gel sende kuzum
Artık yavaştan hissetmeye baslarsinn sanırım, haftan ilerlemiş mümkün yani. İlk bebeğimi 17 sonunda hissetmiştim benGunaydinn herkese Deneyimlii annelerr size bi sorum olucaktı bi kaç gündür böyle bir kaç saniye içimde bi dalgalanmami pıt pıt mi desem bişey hissediyorum bebek olabilirmi Bağırsak hareketi ni de ayırt ettim o sesli oluyor bu öyle değildi 15.haftadayım ultrasonda 16 , Teşekkürler şimdiden :)
Canım oğlumda bende yaşadım bu durumu anlayabiliyorum seni ama ağlama lütfen stres yapma. Ben oğlumdan önce bi bebek kaybettm oğlumda böyle kanamalı geçince aşırı korkuyodum fakat Rabbim sağlıklı ise zatn sana bağışlar lütfen üzülme lütfen.. ayrıca ultrasona sık giriyorm diye de korkma bende oğlumda içim rahat etsin dye sürekli giriyodm onu strese sokmak ona ultrasondan daha çok zarar verir lütfen korkmaDaha gelmedi iki damla koyu oldu hemen progestan aldım akşam sabah saat 9 da gideceğim kendi doktoruma plasenta küçük haftalarda önde oluyormış benim de öyle ona bağlı olabilir demişti doktorum artık kullan derse kullanırım tabi şimdiye kadar olmadı hiç 11 ve 13 haftalarda olması üzüyor insanı dün baya ağladım görünce şimdi iyiyim ama bebeğimi görmem lazım resmen hafta da iki haftada ultrason a giriyorum onun için de üzülüyorum
Yaşayan ikinci bebeğim olacak inşallah , ilki ölüydü ama onu da sayıyorm canm :)Canım senin üçüncü bebeğin mii bu ?
O kadr bulantı yaşadm ama ilaç kullanmadm ailem sayesinde . Kussam da onlar baktı bana çok şükr şanslıyım . Yedm kustum bazen kusmadm . Bazı şeyleri midem kabl ediyodu. Valla saati saatini tutmazdı ama 12 haftadan snra sadece akşamları çıkartmaya başladm. Oğlumda hiç kusmamıştm o kadr tuhaf geliyor ki :)Tarihlerimiz seninle aynı nerdeyse. Hafta başında deli gibi sabah akşam bulanan midem ilaç sayesinde duruldu 3 gundur. Bilemiyorum canım, çok garip bu bulanti işi yaa insallah çabuk geçer.
Bence de yaa amin inşallah canm hepimize önce sağlıklı sonra gönlümüze göre versn inşallahİnsan 5.de olsa heyecanlanır bence ya çok farklı bir duyduAllah gönlüne göre verir inşallah
Amin kuzum, inşallah sağlıkla kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekerizBence de yaa amin inşallah canm hepimize önce sağlıklı sonra gönlümüze göre versn inşallah❤
Ah o yeni doğmuş bebeğin miss kokusunu nasl özledim anlatamam cennet kokulu yavrularAmin kuzum, inşallah sağlıkla kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekeriz
Valla ben ilk kez tecrübe edicem. Yeğenlerimden falan biliyorum ama kendi yavrunu koklamak farklıdır herhaldeAh o yeni doğmuş bebeğin miss kokusunu nasl özledim anlatamam cennet kokulu yavrular ❤
Bitkisel bir ilaç vermişti dr. Ama hiç fayda etmedi. Valla salı gün kontrolde dedim bana başka ilaç verin yoksa iyice psikolojim bozulacak. Nasıl olsa 12. Hafta bitti canım organ gelişimi tamamlandı artık. Kuvvetli ilaçlar kullanmaktan kacinmistim şimdiye kadar ama gerçekten her gün her gün mutsuz gezdim bu hamileliğimde.Yaşayan ikinci bebeğim olacak inşallah , ilki ölüydü ama onu da sayıyorm canm :)
O kadr bulantı yaşadm ama ilaç kullanmadm ailem sayesinde . Kussam da onlar baktı bana çok şükr şanslıyım . Yedm kustum bazen kusmadm . Bazı şeyleri midem kabl ediyodu. Valla saati saatini tutmazdı ama 12 haftadan snra sadece akşamları çıkartmaya başladm. Oğlumda hiç kusmamıştm o kadr tuhaf geliyor ki :)
Bence de yaa amin inşallah canm hepimize önce sağlıklı sonra gönlümüze göre versn inşallah❤
Hemde nasl farklı senden bir parça işte :)Valla ben ilk kez tecrübe edicem. Yeğenlerimden falan biliyorum ama kendi yavrunu koklamak farklıdır herhalde
Ya Allah kolaylık versin canım . Tabii ki neşeli olmak önemli ama bulantılardan ne kadr neşeli olabiliriz kii . İlk 3 aylık dönem bana göre en zoru sonrakiler iyi ya :)Bitkisel bir ilaç vermişti dr. Ama hiç fayda etmedi. Valla salı gün kontrolde dedim bana başka ilaç verin yoksa iyice psikolojim bozulacak. Nasıl olsa 12. Hafta bitti canım organ gelişimi tamamlandı artık. Kuvvetli ilaçlar kullanmaktan kacinmistim şimdiye kadar ama gerçekten her gün her gün mutsuz gezdim bu hamileliğimde. ☹ Üç gündür iyiyim neşem yerine geldi biraz. Bu da önemli bence bebek için. Oğlumda da olmuştu kusma bulantı ama bu kadar değildi, hem de yiyecekler konusunda bu kadar seçici değildim.
Ayy heyecanla bekliyorum o günüHemde nasl farklı senden bir parça işte :)
Rabbim hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin inşallahAyy heyecanla bekliyorum o günü
AmiiiinnnnRabbim hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah ❤
Benimde bu bebeğim plansiz oldu.supriz Yani. Ama dediğiniz gibi yenidogmus bebek kokusu bende özlemişim sanırsam.Ah o yeni doğmuş bebeğin miss kokusunu nasl özledim anlatamam cennet kokulu yavrular ❤
Ya sizler kız dedikçe benm de elim ayağıma dolanıyor teee ordan buraya hissediyorm heycanınızı :))Yarim saat sonra randevum varankete henuz katilmadim. 16. Haftaya yeni yeni girmis olacagiz insallah. Doktorum kizi kesin onaylasin hemencik ankete oy verecegim insallah cok heyecanliyim yine elim ayagima dolandi
Ay bi an önce 9 aylık olsak :)) uykusuz gecelere geçsekBenimde bu bebeğim plansiz oldu.supriz Yani. Ama dediğiniz gibi yenidogmus bebek kokusu bende özlemişim sanırsam.
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla hayırla gelsin kızçemizKontrol iyi geçti progestan a devam dedi bu arada cinsiyetimize %90 koz dedi
Benim bir erkek bir kız dendi o yüzden 16 yı ve kendi doktorumun bekliyorum öğrenince katılacağım anketeHayırlı ve musmutlu cumalar olsun kızlaaar :)
Anketimiz varmış artık ,süperhemen keyifle katıldım, yazışmalarda kızlar çoğunluk diyorduk ama ankette erkek önde gidiyor, galiba kız anneleri katılmamış pek ankete.
Hadi bakalım görelim gerçek sonuçları herkes ankete... :))
Oluşum için teşekkür ederiz ve tüm emeklerin için gerçekten bu sayfaya mesai harcadığın belli arkadaşım, ellerine sağlıkLepistesb ve destekler için tabi ki Mune Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?