2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Artık yavaştan hissetmeye baslarsinn sanırım, haftan ilerlemiş mümkün yani. İlk bebeğimi 17 sonunda hissetmiştim ben

Canım oğlumda bende yaşadım bu durumu anlayabiliyorum seni ama ağlama lütfen stres yapma. Ben oğlumdan önce bi bebek kaybettm oğlumda böyle kanamalı geçince aşırı korkuyodum fakat Rabbim sağlıklı ise zatn sana bağışlar lütfen üzülme lütfen.. ayrıca ultrasona sık giriyorm diye de korkma bende oğlumda içim rahat etsin dye sürekli giriyodm onu strese sokmak ona ultrasondan daha çok zarar verir lütfen korkma

Canım senin üçüncü bebeğin mii bu ?
Yaşayan ikinci bebeğim olacak inşallah , ilki ölüydü ama onu da sayıyorm canm :)
Tarihlerimiz seninle aynı nerdeyse. Hafta başında deli gibi sabah akşam bulanan midem ilaç sayesinde duruldu 3 gundur. Bilemiyorum canım, çok garip bu bulanti işi yaa insallah çabuk geçer.
O kadr bulantı yaşadm ama ilaç kullanmadm ailem sayesinde . Kussam da onlar baktı bana çok şükr şanslıyım . Yedm kustum bazen kusmadm . Bazı şeyleri midem kabl ediyodu. Valla saati saatini tutmazdı ama 12 haftadan snra sadece akşamları çıkartmaya başladm. Oğlumda hiç kusmamıştm o kadr tuhaf geliyor ki :)
İnsan 5.de olsa heyecanlanır bence ya çok farklı bir duydu Allah gönlüne göre verir inşallah
Bence de yaa amin inşallah canm hepimize önce sağlıklı sonra gönlümüze göre versn inşallah

Bitkisel bir ilaç vermişti dr. Ama hiç fayda etmedi. Valla salı gün kontrolde dedim bana başka ilaç verin yoksa iyice psikolojim bozulacak. Nasıl olsa 12. Hafta bitti canım organ gelişimi tamamlandı artık. Kuvvetli ilaçlar kullanmaktan kacinmistim şimdiye kadar ama gerçekten her gün her gün mutsuz gezdim bu hamileliğimde. Üç gündür iyiyim neşem yerine geldi biraz. Bu da önemli bence bebek için. Oğlumda da olmuştu kusma bulantı ama bu kadar değildi, hem de yiyecekler konusunda bu kadar seçici değildim.

Valla ben ilk kez tecrübe edicem. Yeğenlerimden falan biliyorum ama kendi yavrunu koklamak farklıdır herhalde
Hemde nasl farklı senden bir parça işte :)

Ya Allah kolaylık versin canım . Tabii ki neşeli olmak önemli ama bulantılardan ne kadr neşeli olabiliriz kii . İlk 3 aylık dönem bana göre en zoru sonrakiler iyi ya :)
ben bazı günler iyi oluyorm sonraki gün acısı çok fena çıkıyor bu hamileliğim gerçekten diğerinden çok farklı geçti.

Hayırlı ve musmutlu cumalar olsun kızlaaar :)
Anketimiz varmış artık ,süper hemen keyifle katıldım, yazışmalarda kızlar çoğunluk diyorduk ama ankette erkek önde gidiyor, galiba kız anneleri katılmamış pek ankete.
Hadi bakalım görelim gerçek sonuçları herkes ankete... :))
Oluşum için teşekkür ederiz ve tüm emeklerin için gerçekten bu sayfaya mesai harcadığın belli arkadaşım, ellerine sağlık Lepistesb ve destekler için tabi ki Mune Teşekkürler

Yarim saat sonra randevum var ankete henuz katilmadim. 16. Haftaya yeni yeni girmis olacagiz insallah. Doktorum kizi kesin onaylasin hemencik ankete oy verecegim insallah cok heyecanliyim yine elim ayagima dolandi
Ya sizler kız dedikçe benm de elim ayağıma dolanıyor teee ordan buraya hissediyorm heycanınızı :))

Benimde bu bebeğim plansiz oldu.supriz Yani. Ama dediğiniz gibi yenidogmus bebek kokusu bende özlemişim sanırsam.
Ay bi an önce 9 aylık olsak :)) uykusuz gecelere geçsek
Kontrol iyi geçti progestan a devam dedi bu arada cinsiyetimize %90 koz dedi
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla hayırla gelsin kızçemiz

Benim bir erkek bir kız dendi o yüzden 16 yı ve kendi doktorumun bekliyorum öğrenince katılacağım ankete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…