Bu ne takvimi canım ? Çin takvimi gibi yaş ekleniyor mu eklenmiyorsa kız görnüyo bende çin takvimi de kız dedi ama ramzi teorisi erkek diyor banayada bu takvim tutuyomu kızlar sizdeEki Görüntüle 2546168
Bu takvimde neye vakacagizyada bu takvim tutuyomu kızlar sizdeEki Görüntüle 2546168
Gözün aydın geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Kontrol iyi geçti progestan a devam dedi bu arada cinsiyetimize %90 koz dedi
eklenmiyomuş kuzum bende nette gezerken bulmuştum facede grupların birinde sanırım ama eklenmiyoduBu ne takvimi canım ? Çin takvimi gibi yaş ekleniyor mu eklenmiyorsa kız görnüyo bende çin takvimi de kız dedi ama ramzi teorisi erkek diyor bana
hamile kaldığın ayla direk yaşına kuzum bide kızmı erkekmi tutuyomu diyeBu takvimde neye vakacagiz
ramzidede tutan çok kişi var :)Bu ne takvimi canım ? Çin takvimi gibi yaş ekleniyor mu eklenmiyorsa kız görnüyo bende çin takvimi de kız dedi ama ramzi teorisi erkek diyor bana
Bende çin takvimi tuttuCinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Bu takvimi bilmiyorum ama bende Çin takvimi nub ramzş hepsi erkek diyordu bakalım sonucu netleşince yazacağım.yada bu takvim tutuyomu kızlar sizdeEki Görüntüle 2546168
Ay dur daha uykusuz gecelere hazır değilimAy bi an önce 9 aylık olsak :)) uykusuz gecelere geçsek
O zman kız diyor bakalm ne çıkcak :)eklenmiyomuş kuzum bende nette gezerken bulmuştum facede grupların birinde sanırım ama eklenmiyodu
Ramzi de erkek diyorramzidede tutan çok kişi var :)
Bende de turarsa kız :))Bende çin takvimi tuttu❤
Bende hiç değilm oğlumda çok çektim insanın pskolojisi bile bozuluyor yaa :))Ay dur daha uykusuz gecelere hazır değilim
Bende ramzi teorisi cin takvimi nub teorisiCinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Bende rahata alışmıştım 2yildir nerdeyse. O yüzden hiç hazır degilim heralde sanırsam galibaBende hiç değilm oğlumda çok çektim insanın pskolojisi bile bozuluyor yaa :))
Vallaha mı :)Bende ramzi teorisi cin takvimi nub teorisi
Kafadan aşağı tuz dökme (hurafe) eksi yeme yüzümde ufak tefek sivilcelenmeler
Saçlarımın matlasmasi hepsi tuttuve sonuç KİZ
Ben hiç rahata alışamadım oğlumun uykusu sıfır yanında nefes alsak uyanırBende rahata alışmıştım 2yildir nerdeyse. O yüzden hiç hazır degilim heralde sanırsam galiba
Ben te 9 haftalıkken aldım hamile pantolonu da rahat ettm canm kendi pantolonlarm hep sıktı aşırı rahatsız oluyodum. Bence erken değil hamilelik kıyafetleri bakabilirsin üstlük olmasa da altlık mutlaka bak derim benKızlar bana bir akıl verin resmi kurumda çalıştığım için kumaş pantolon falan giymem gerekiyor normalde small 36 beden giyiyorum önleri kapanmıyor 38 alayım dedim çok çirkin oldu bacakları popoyu dolduramadım, hamile kıyafetleri için de çok erken ☹ Ne giyeceğimi şaşırıyorum 2-3 elbise aldım ama sabah serin öğlen sıcak olduğundan çorap giyemiyorum napcağımı şaşırmış durumdayım
Evet hepsi hurafe. eğer bu doktor doğru söylediyse benimde saçlarım Yağlandı karnım sivri güzelleştin diyorlar tatlıyı hiç sevmem her gün lolipop yiyiyorum Dr ilk erkek sonra kız dediler. Kızlarımda saçlarım mat ve yağsızdı kafam karışıyor gittikçe.Bende ramzi teorisi cin takvimi nub teorisi
Kafadan aşağı tuz dökme (hurafe) eksi yeme yüzümde ufak tefek sivilcelenmeler
Saçlarımın matlasmasi hepsi tuttuve sonuç KİZ
Ultrason resmi varsa atar mısın bizde yorum yapsak olmaz mı :)Evet hepsi hurafe. eğer bu doktor doğru söylediyse benimde saçlarım Yağlandı karnım sivri güzelleştin diyorlar tatlıyı hiç sevmem her gün lolipop yiyiyorum Dr ilk erkek sonra kız dediler. Kızlarımda saçlarım mat ve yağsızdı kafam karışıyor gittikçe.
İnşaallah bu bebeğin uykucu olurVallaha mı :)
Ay ben çatlayacağım erkekse oğlumun tüm eşyaları duruyor mis gibi onları çıkarcam hemen :)
Kızsa öğrendiğim an hemen ufak bşey alacağım :))
Ben hiç rahata alışamadım oğlumun uykusu sıfır yanında nefes alsak uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?