2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek

yada bu aralıkta hamile halıp cinsiyeti tutan

Kızlar bana bir akıl verin resmi kurumda çalıştığım için kumaş pantolon falan giymem gerekiyor normalde small 36 beden giyiyorum önleri kapanmıyor 38 alayım dedim çok çirkin oldu bacakları popoyu dolduramadım, hamile kıyafetleri için de çok erken Ne giyeceğimi şaşırıyorum 2-3 elbise aldım ama sabah serin öğlen sıcak olduğundan çorap giyemiyorum napcağımı şaşırmış durumdayım

Bende ramzi teorisi cin takvimi nub teorisi
Kafadan aşağı tuz dökme (hurafe) eksi yeme yüzümde ufak tefek sivilcelenmeler
Saçlarımın matlasmasi hepsi tuttu ve sonuç KİZ
Vallaha mı :)
Ay ben çatlayacağım erkekse oğlumun tüm eşyaları duruyor mis gibi onları çıkarcam hemen :)
Kızsa öğrendiğim an hemen ufak bşey alacağım :))
Bende rahata alışmıştım 2yildir nerdeyse. O yüzden hiç hazır degilim heralde sanırsam galiba
Ben hiç rahata alışamadım oğlumun uykusu sıfır yanında nefes alsak uyanır

Ben te 9 haftalıkken aldım hamile pantolonu da rahat ettm canm kendi pantolonlarm hep sıktı aşırı rahatsız oluyodum. Bence erken değil hamilelik kıyafetleri bakabilirsin üstlük olmasa da altlık mutlaka bak derim ben

Bende ramzi teorisi cin takvimi nub teorisi
Kafadan aşağı tuz dökme (hurafe) eksi yeme yüzümde ufak tefek sivilcelenmeler
Saçlarımın matlasmasi hepsi tuttu ve sonuç KİZ
Evet hepsi hurafe. eğer bu doktor doğru söylediyse benimde saçlarım Yağlandı karnım sivri güzelleştin diyorlar tatlıyı hiç sevmem her gün lolipop yiyiyorum Dr ilk erkek sonra kız dediler. Kızlarımda saçlarım mat ve yağsızdı kafam karışıyor gittikçe.

Ultrason resmi varsa atar mısın bizde yorum yapsak olmaz mı :)

İnşaallah bu bebeğin uykucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…