2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşaallah bu bebeğin uykucu olur
Oğluma hamileyken hiç uykum gelmezdi bunda sürekli uykum geliyor oğlum ayakta dye uyuyamıyorm oğlumu öğlen uykusuna yatırınca uyuyorm çok uykum geliyor ama normalde ders çalışmam lazm

Bildiğiniz iyi bir terzi varsa giyindiğim pantollarinin beline kalın enli yumuşak lastikler var onlardan yaptirabilirsin

Beli lastikli havuç bağlamalı pantolonlar var bende. Birde havuç pantolon. Çok rahat.

Cinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Bir de çin takviminde anlamadigim bir şey var. Benim sat 25 temmuz ama döllenme Ağustos ta oluyor tabii ki. Ağustosa mı bakicam temmuza mı? Temmuz erkek Ağustos kız çıkıyor

Ay hiç net bşe göremiyorum doktor nasl cinsiyet söyleyebildi , çok mu hareketliydi canım
Evet ilk girdiğimde sakindi o zaman cinsiyet netti sonrasında hiç durmadı hareketlerini de hissediyorum şu anda 14 +2 deyim. Fotoğrafı başta alsaydı net olurdu

Bir de çin takviminde anlamadigim bir şey var. Benim sat 25 temmuz ama döllenme Ağustos ta oluyor tabii ki. Ağustosa mı bakicam temmuza mı? Temmuz erkek Ağustos kız çıkıyor
Sata 14 gün ekleyeceğiz diye biliyorm canm benm de 22 temmuz sat ama ağustosa bakmak gerekiyor yani kız görünüyor bakalm :)
Senin yaş kaçtı aynı yaşta mıyız acaba

Evet ilk girdiğimde sakindi o zaman cinsiyet netti sonrasında hiç durmadı hareketlerini de hissediyorum şu anda 14 +2 deyim. Fotoğrafı başta alsaydı net olurdu
Peki daha önceki ultrason resmleri var mı şöyle net olanından :)

Randevum yarım saat sonra eğer kesin kız derse hemen kız anneleri arasında yerimi alacağım.

Anladm canm bende sık gitmiyorm bakalm yarın 1 ayın üstüne gitmiş olcağm naslmş bebişim göreceğiz inşallah
Ben iki kızımda da ne Çin takvimi ne VS ilgillenmefim belirtileri VS hep aynıydı ama bu farklı olunca daha merak ettim inşallah sağlıkla olsun. Gönlümüze göre sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin

Bi deniyim canım sanki onlar dev gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…