Oğluma hamileyken hiç uykum gelmezdi bunda sürekli uykum geliyor oğlum ayakta dye uyuyamıyorm oğlumu öğlen uykusuna yatırınca uyuyorm çok uykum geliyor ama normalde ders çalışmam lazmİnşaallah bu bebeğin uykucu olur
Bildiğiniz iyi bir terzi varsa giyindiğim pantollarinin beline kalın enli yumuşak lastikler var onlardan yaptirabilirsinKızlar bana bir akıl verin resmi kurumda çalıştığım için kumaş pantolon falan giymem gerekiyor normalde small 36 beden giyiyorum önleri kapanmıyor 38 alayım dedim çok çirkin oldu bacakları popoyu dolduramadım, hamile kıyafetleri için de çok erken ☹ Ne giyeceğimi şaşırıyorum 2-3 elbise aldım ama sabah serin öğlen sıcak olduğundan çorap giyemiyorum napcağımı şaşırmış durumdayım
AtayımUltrason resmi varsa atar mısın bizde yorum yapsak olmaz mı :)
Cinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Bu takvime göre kız, çin takvimine göre kız , ramzi teorisine göre kız, doktora göre yüzde 60 kızyada bu takvim tutuyomu kızlar sizdeEki Görüntüle 2546168
Ay hiç net bşe göremiyorum doktor nasl cinsiyet söyleyebildi , çok mu hareketliydi canımAtayım
Beli lastikli havuç bağlamalı pantolonlar var bende. Birde havuç pantolon. Çok rahat.Kızlar bana bir akıl verin resmi kurumda çalıştığım için kumaş pantolon falan giymem gerekiyor normalde small 36 beden giyiyorum önleri kapanmıyor 38 alayım dedim çok çirkin oldu bacakları popoyu dolduramadım, hamile kıyafetleri için de çok erken ☹ Ne giyeceğimi şaşırıyorum 2-3 elbise aldım ama sabah serin öğlen sıcak olduğundan çorap giyemiyorum napcağımı şaşırmış durumdayım
Bir de çin takviminde anlamadigim bir şey var. Benim sat 25 temmuz ama döllenme Ağustos ta oluyor tabii ki. Ağustosa mı bakicam temmuza mı? Temmuz erkek Ağustos kız çıkıyorCinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Evet ilk girdiğimde sakindi o zaman cinsiyet netti sonrasında hiç durmadı hareketlerini de hissediyorum şu anda 14 +2 deyim. Fotoğrafı başta alsaydı net olurduAy hiç net bşe göremiyorum doktor nasl cinsiyet söyleyebildi , çok mu hareketliydi canım
Sata 14 gün ekleyeceğiz diye biliyorm canm benm de 22 temmuz sat ama ağustosa bakmak gerekiyor yani kız görünüyor bakalm :)Bir de çin takviminde anlamadigim bir şey var. Benim sat 25 temmuz ama döllenme Ağustos ta oluyor tabii ki. Ağustosa mı bakicam temmuza mı? Temmuz erkek Ağustos kız çıkıyor
Peki daha önceki ultrason resmleri var mı şöyle net olanından :)Evet ilk girdiğimde sakindi o zaman cinsiyet netti sonrasında hiç durmadı hareketlerini de hissediyorum şu anda 14 +2 deyim. Fotoğrafı başta alsaydı net olurdu
34 yaşındayım canım 1 ekliyorum 35 e bakıyorum çin takvimine göreSata 14 gün ekleyeceğiz diye biliyorm canm benm de 22 temmuz sat ama ağustosa bakmak gerekiyor yani kız görünüyor bakalm :)
Senin yaş kaçtı aynı yaşta mıyız acaba
Yok çünkü çok sık gidemiyorum ilçeden ile gittiğim içşnPeki daha önceki ultrason resmleri var mı şöyle net olanından :)
Evet bende bir ekliyorm kız çıkıyor :)34 yaşındayım canım 1 ekliyorum 35 e bakıyorum çin takvimine göre
Anladm canm bende sık gitmiyorm bakalm yarın 1 ayın üstüne gitmiş olcağm naslmş bebişim göreceğiz inşallahYok çünkü çok sık gidemiyorum ilçeden ile gittiğim içşn
Randevum yarım saat sonra eğer kesin kız derse hemen kız anneleri arasında yerimi alacağım.Hayırlı ve musmutlu cumalar olsun kızlaaar :)
Anketimiz varmış artık ,süperhemen keyifle katıldım, yazışmalarda kızlar çoğunluk diyorduk ama ankette erkek önde gidiyor, galiba kız anneleri katılmamış pek ankete.
Hadi bakalım görelim gerçek sonuçları herkes ankete... :))
Oluşum için teşekkür ederiz ve tüm emeklerin için gerçekten bu sayfaya mesai harcadığın belli arkadaşım, ellerine sağlık @Lepistesb ve destekler için tabi ki @MuneTeşekkürler
Hadi bakalım bir kız daha eklendi listeyeKontrol iyi geçti progestan a devam dedi bu arada cinsiyetimize %90 koz dedi
Ben iki kızımda da ne Çin takvimi ne VS ilgillenmefim belirtileri VS hep aynıydı ama bu farklı olunca daha merak ettim inşallah sağlıkla olsun. Gönlümüze göre sağlıklı Salih evlatlar nasip etsinAnladm canm bende sık gitmiyorm bakalm yarın 1 ayın üstüne gitmiş olcağm naslmş bebişim göreceğiz inşallah
Bi deniyim canım sanki onlar dev gibi geliyor banaBen te 9 haftalıkken aldım hamile pantolonu da rahat ettm canm kendi pantolonlarm hep sıktı aşırı rahatsız oluyodum. Bence erken değil hamilelik kıyafetleri bakabilirsin üstlük olmasa da altlık mutlaka bak derim ben
Hmmm çok iyi fikir terzilere bi sorayım canımBildiğiniz iyi bir terzi varsa giyindiğim pantollarinin beline kalın enli yumuşak lastikler var onlardan yaptirabilirsin
Nerden aldın canım normal beden mi aldın bir büyük beden miBeli lastikli havuç bağlamalı pantolonlar var bende. Birde havuç pantolon. Çok rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?