2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben iki kızımda da ne Çin takvimi ne VS ilgillenmefim belirtileri VS hep aynıydı ama bu farklı olunca daha merak ettim inşallah sağlıkla olsun. Gönlümüze göre sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin
Aminnn canım inşallah
Bi deniyim canım sanki onlar dev gibi geliyor bana
Canm bende zayıf biriyim ama 38 beden aldım beli lastikli ayarlanabiliyoe beline göre sıkarsın ben alınca çok rahat ettim :)

Benim erkek. Tutuyor

Aminnn canım inşallah ❤

Canm bende zayıf biriyim ama 38 beden aldım beli lastikli ayarlanabiliyoe beline göre sıkarsın ben alınca çok rahat ettim :)
Çok iyi yaa denicem haftasonu kış tam gelse elbiselerim var kalın çorapla geçiririm kışı ama tam ara mevsim napcağımı şaşırdım vallahi

Benimde tutuyor Kız

Doktordan geldim buraya gore ve ultrasona gore iki hafta once dedigim gibi artik kesin kız

Benim tutmuyor erkek diyo
Ama kız

Nerden aldın canım normal beden mi aldın bir büyük beden mi
Hamile kalmadan önce almıştım. Mudo mango ve koton var. 38 im ben 38 almıştım. Bedeni dar kalıp olmadığı için epey giyerim karnım çıkmadı benim ama göbek kısmı bol oluyor ya onların. 6 aya kadar olur. İlk hamileliğimde de giymiştim bu tarZ. Çalışıyordum bende devletteydim. Yüksek bel bu dediklerim ve kumaşlar ince olduğundan rahatsız etmiyor. mudo ve mango olan lastikli beli ve hafif bol dar paça. Koton ise bol paça beli bağlamalı. Tam 38 im ben 38 ler belleri çok sıkı değildi bu pantolonların. Lastikli de olunca çok rahat ettim. Karnım çıkmamış olsa da kot giyince mide bulantım artıyor sanki.

Kızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım. Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…