Aminnn canım inşallahBen iki kızımda da ne Çin takvimi ne VS ilgillenmefim belirtileri VS hep aynıydı ama bu farklı olunca daha merak ettim inşallah sağlıkla olsun. Gönlümüze göre sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin
Canm bende zayıf biriyim ama 38 beden aldım beli lastikli ayarlanabiliyoe beline göre sıkarsın ben alınca çok rahat ettim :)Bi deniyim canım sanki onlar dev gibi geliyor bana
Benim erkek. Tutuyor20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
yada bu aralıkta hamile halıp cinsiyeti tutan
Çok iyi yaa denicem haftasonuAminnn canım inşallah ❤
Canm bende zayıf biriyim ama 38 beden aldım beli lastikli ayarlanabiliyoe beline göre sıkarsın ben alınca çok rahat ettim :)
Benimde tutuyor Kız20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
Hayırlı olsun gözünuz aydin sağlıklâ gelsinKızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
Hayırlı olsun canm gözün aydınKızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
Tekrar gittiniz mi merak ettimRandevu saatinde kızımla uyuyup kalmışım iyi migece ağrıdan uyuyamayınca olacağı buydu
MaşallahDoktordan geldim buraya gore ve ultrasona gore iki hafta once dedigim gibi artik kesin kız♥♥♥
hayırlı olsun kuzum :)Doktordan geldim buraya gore ve ultrasona gore iki hafta once dedigim gibi artik kesin kız♥♥♥
Benim tutmuyor erkek diyo20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
Hamile kalmadan önce almıştım. Mudo mango ve koton var. 38 im ben 38 almıştım. Bedeni dar kalıp olmadığı için epey giyerim karnım çıkmadı benim ama göbek kısmı bol oluyor ya onların. 6 aya kadar olur. İlk hamileliğimde de giymiştim bu tarZ. Çalışıyordum bende devletteydim. Yüksek bel bu dediklerim ve kumaşlar ince olduğundan rahatsız etmiyor. mudo ve mango olan lastikli beli ve hafif bol dar paça. Koton ise bol paça beli bağlamalı. Tam 38 im ben 38 ler belleri çok sıkı değildi bu pantolonların. Lastikli de olunca çok rahat ettim. Karnım çıkmamış olsa da kot giyince mide bulantım artıyor sanki.Nerden aldın canım normal beden mi aldın bir büyük beden mi
Muhtesem bir olay ya hayirli olsun insallah♥♥Kızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
Sagol canım♥Maşallah ❤
Cok tesekkur ederimhayırlı olsun kuzum :)
Kesinleşmiş artık kafanız rahatlamistir gözünuz aydinDoktordan geldim buraya gore ve ultrasona gore iki hafta once dedigim gibi artik kesin kız♥♥♥
Eveeet cok sukur kizim diye sevebilirim artikKesinleşmiş artık kafanız rahatlamistir gözünuz aydin
Randevum yarım saat sonra eğer kesin kız derse hemen kız anneleri arasında yerimi alacağım.
Kendi heyecanimiz yaninda burdaki herkes icin de ayri ayri heyecanlanmak cok guzel bir duygu dimiAyy hadi heyecanla bekliyoruuuz : )
Şu aralar çıkmış olmalısın, ve bence kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?