2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence kız hiç erkek gibi yukarı doğru en ufak bi
Çıkıntı göremedm o yüzden kız diyom :)

Kız diyorm ama senn yaşına 1 ekledm çin takvimine baktm 30 yaşında senede sadece 2 ayda kız görünüyo diğer aylar full erkek :)))

Masallahhh Allah bagislasinnn ben de tahlil yaptirmadim olcumleri iyi cikti elhamdulillahkimseye tahminde bulunmadim icime kiz dogdu benim de hayirlisi olsun insallah

Bende öğrenemedim :)
Yarın doktora gidicem ama 12+5 oluyorm çok erken söylemez diye düşnüüyorm :)
Bende cumartesi gidicem.13.haftanın içindeyim ama usg ye göre 1 hfta önden gidiyoruz.haftaya 15inci haftanın içinde olucam usg ye bakarsak.herhalde bi tahminde bulunur artık

Çok şükür, sağlığı yerindeymiş Benim içimden erkek geldi resimlere bakınca

Bu bendede olmustu ama aksam bulantılar daha cabuk geçiyor bence gün içinde özellikle akşama doğru mideni boş bırakmamaya özen göster kestane bana iyi geliyor mesela nişastalı oldugundan midemi bastırıyor

Bende cumartesi gidicem.13.haftanın içindeyim ama usg ye göre 1 hfta önden gidiyoruz.haftaya 15inci haftanın içinde olucam usg ye bakarsak.herhalde bi tahminde bulunur artık
Benm oğlum ultrasona göre hep bi hafta önden gitti ama 16 haftadan önce asla söylemediler o ara her haftada doktorlara gidiyodm öğrenmek için :)))

Eevvvvveettttttt Bende bir kız annesiyimmm
Yaaa maşallahh çok sevindim e çoğunlk kız annesiim diyor ama anketi erkek anneleri dolduruyor , acaba dışardan birileri mi oy veriyor
yarınmı :) oyy geçmez sana buğun kuzum bende haftaya cuma gidicem inşallah:)
Vallahi geçmiyor aşırı heycanlıyım stres yaptıkça daha da çok kusuyorum

Bu bendede olmustu ama aksam bulantılar daha cabuk geçiyor bence gün içinde özellikle akşama doğru mideni boş bırakmamaya özen göster kestane bana iyi geliyor mesela nişastalı oldugundan midemi bastırıyor
Her akşam yatmadan önce mutlaka gün boyu yedklerim yada yemedklerm safra ile beraber çıkıyor ayy nasl acı acı
Kestane canm çekti diyim de alsınlar hemen bari belli iyi gelirr bu arada kestane dedin benm canm tatlısını çekti iyi mi

Yaaa maşallahh çok sevindim e çoğunlk kız annesiim diyor ama anketi erkek anneleri dolduruyor , acaba dışardan birileri mi oy veriyor
Teşekkür ederiz teyzesi Valla ben hemen oyumu kullandım kızdan yana

Ya gece kusması gerçekten cok kötü oluyo bilirim boğazım yanıyo parçalanıyo sanki o yüzden ben açıkçası çıkarması kolay seyler yemeye çalışıyorum düşün tüh bak bilsem öle yazmazdım bu arada naneli şeker ve falım sakızda bana iyi geliyor naneli olan bilemiyorum sanada iyi gelebilir ferahlık veriyor bir de ben uyumaya çalışıyorum genelde uyanınca o his geçmiş oluyo imkanın varsa bulantı baslayınca kendini uyutmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…