Bence kızKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Bence kızhiç erkek gibi yukarı doğru en ufak bi
Çıkıntı göremedm o yüzden kız diyom :)
Kız diyorm ama senn yaşına 1 ekledm çin takvimine baktm 30 yaşında senede sadece 2 ayda kız görünüyo diğer aylar full erkek :)))Kızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Masallahhh Allah bagislasinnnKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Canım sen öğrendin mi? Vay be herkes cinsiyet öğrendi bi kaç kişi kaldık herhaldeKız diyorm ama senn yaşına 1 ekledm çin takvimine baktm 30 yaşında senede sadece 2 ayda kız görünüyo diğer aylar full erkek :)))
Bende öğrenemedim :)Canım sen öğrendin mi? Vay be herkes cinsiyet öğrendi bi kaç kişi kaldık herhalde
Bende cumartesi gidicem.13.haftanın içindeyim ama usg ye göre 1 hfta önden gidiyoruz.haftaya 15inci haftanın içinde olucam usg ye bakarsak.herhalde bi tahminde bulunur artıkBende öğrenemedim :)
Yarın doktora gidicem ama 12+5 oluyorm çok erken söylemez diye düşnüüyorm :)
EevvvvveetttttttAyy hadi heyecanla bekliyoruuuz : )
Şu aralar çıkmış olmalısın, ve bence kız dedi
yarınmı :) oyy geçmez sana buğun kuzum bende haftaya cuma gidicem inşallah:)Bende öğrenemedim :)
Yarın doktora gidicem ama 12+5 oluyorm çok erken söylemez diye düşnüüyorm :)
Sağlıkla gelsinKızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
Evet kızmışKendi heyecanimiz yaninda burdaki herkes icin de ayri ayri heyecanlanmak cok guzel bir duygu dimiben de merak ediyorum bir kiz annesi daha olacak mi acaba
Çok şükür, sağlığı yerindeymişKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Ben de aynı durumdayım canım bir ay sonra gidicem . Çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için. Cinsiyet için de ben tahminde bulunamiyorum yaa maalesef hic mi hiç anlamıyorumBakalım bakalım. Ayy heyecanım hiç dinmedi ya. 1 ay gelde sabret
Bu bendede olmustu ama aksam bulantılar daha cabuk geçiyor bence gün içinde özellikle akşama doğru mideni boş bırakmamaya özen göster kestane bana iyi geliyor mesela nişastalı oldugundan midemi bastırıyorKızlar ya 12. Haftaya kadr sabah bulantılarm ve gün içinde bulantı kusmalarm oluyodu hatta 11. Haftada hiç olmadı kesildi sanmıştm ama 12. Haftadan snra sadece sabah bulantılarm yok oldu yerine akşamdan sonraki bulantılarm başladı ya yesem de yemesem de akşamları çıkarıyorm gündüzleri bişe olmuyo. Benm gibi olan var mı acaba
Benm oğlum ultrasona göre hep bi hafta önden gitti ama 16 haftadan önce asla söylemediler o ara her haftada doktorlara gidiyodm öğrenmek için :)))Bende cumartesi gidicem.13.haftanın içindeyim ama usg ye göre 1 hfta önden gidiyoruz.haftaya 15inci haftanın içinde olucam usg ye bakarsak.herhalde bi tahminde bulunur artık☺
Yaaa maşallahh çok sevindimEevvvvveetttttttBende bir kız annesiyimmm
Vallahi geçmiyor aşırı heycanlıyım stres yaptıkça daha da çok kusuyorumyarınmı :) oyy geçmez sana buğun kuzum bende haftaya cuma gidicem inşallah:)
Her akşam yatmadan önce mutlaka gün boyu yedklerim yada yemedklerm safra ile beraber çıkıyor ayy nasl acı acıBu bendede olmustu ama aksam bulantılar daha cabuk geçiyor bence gün içinde özellikle akşama doğru mideni boş bırakmamaya özen göster kestane bana iyi geliyor mesela nişastalı oldugundan midemi bastırıyor
Teşekkür ederiz teyzesiYaaa maşallahh çok sevindime çoğunlk kız annesiim diyor ama anketi erkek anneleri dolduruyor , acaba dışardan birileri mi oy veriyor
Resmi var mı fıstığın atsan ya bize deTeşekkür ederiz teyzesiValla ben hemen oyumu kullandım kızdan yana
Ya gece kusması gerçekten cok kötü oluyo bilirim boğazım yanıyo parçalanıyo sanki o yüzden ben açıkçası çıkarması kolay seyler yemeye çalışıyorum düşünHer akşam yatmadan önce mutlaka gün boyu yedklerim yada yemedklerm safra ile beraber çıkıyor ayy nasl acı acı
Kestane canm çekti diyim de alsınlar hemen bari belli iyi gelirr bu arada kestane dedin benm canm tatlısını çekti iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?