- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ayy bu sefer veremedi ya kıpır kıpır hiç durmadı bizim minnoş.Resmi var mı fıstığın atsan ya bize de
Bence erken değil ben giyiyorum şahsen kumaşlar da da var hamile pantolonu rahat edersin bence alKızlar bana bir akıl verin resmi kurumda çalıştığım için kumaş pantolon falan giymem gerekiyor normalde small 36 beden giyiyorum önleri kapanmıyor 38 alayım dedim çok çirkin oldu bacakları popoyu dolduramadım, hamile kıyafetleri için de çok erken ☹ Ne giyeceğimi şaşırıyorum 2-3 elbise aldım ama sabah serin öğlen sıcak olduğundan çorap giyemiyorum napcağımı şaşırmış durumdayım
Ben de aynı durumdayım canım bir ay sonra gidicem . Çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için. Cinsiyet için de ben tahminde bulunamiyorum yaa maalesef hic mi hiç anlamıyorum ☹
EevvvvveetttttttBende bir kız annesiyimmm
Erken uyuma şansım yok malesef gündüz oğlum uyuyunca uyuyorm bazen ama onda da uyanınca midem kötü oluyor bi an önce geçseYa gece kusması gerçekten cok kötü oluyo bilirim boğazım yanıyo parçalanıyo sanki o yüzden ben açıkçası çıkarması kolay seyler yemeye çalışıyorum düşüntüh bak bilsem öle yazmazdım bu arada naneli şeker ve falım sakızda bana iyi geliyor naneli olan bilemiyorum sanada iyi gelebilir ferahlık veriyor bir de ben uyumaya çalışıyorum genelde uyanınca o his geçmiş oluyo imkanın varsa bulantı baslayınca kendini uyutmayı dene
Ya böyle çok naif hanım hanıcık duruyo bence kesin kız : ))))Kızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Valla benim de karnım baya belirgin. Hamile olduğum dar bişey giyince net anlaşılıyor.Selam kızlar cinsiyet öğrenen herkesin heyecanını taa buradan hissettim. Darısı çarşamba günü başıma. Benimde 13. hafta sonlarında kız tahmin etti kesinleştirmek için gittim ama sakladı hep kendini inş çarşamba öğrenirim.Çok heyecanlıyım.
Bu arada okuyorum da herkes karnının daha çıkmadığını yazmış hiç bombe falan bir şey yok mu ben niye altı aylık hamile gibiyim. Göbek gibi değil baya içi sert karnım var. Hamile kalmadan önce balık etliydim ama göbeğim yoktu tartılıyorum kilo da vermişim aslında. Bu karın çıkma meselesi de insandan insana değişiyor sanırım.
Amin inşallah kuzumMaşallah maşallah.Kızlarda aşırı artış var gibi. Sağlıkla sihhatle gelsin inşallah
Ayyy süper çok sevindim canım ya ; niyeyse bildim diye daha bi sevindim :) hahahahEevvvvveetttttttBende bir kız annesiyimmm
Offff eveeettAyyy süper çok sevindim canım ya ; niyeyse bildim diye daha bi sevindim :) hahahah
hadi bir an önce süslü püslü alışverişlere başlayalım da gösterelim aldıklarımızı birbirimize fikirler verelim...ay çok heycanlı
Eşimin hislerine göre yüzde 100 kızO zaman beraber bekleyeceğiz canım bu süreci. İçinden geçen bir şey var mı kendinle ilgili?
Kız bende kaç haftadır hamile kıyafeti giyiyorumagacsizkoalaa Oh yalnız olmamama sevindim. Hamile kıyafetleri giyiyorum artık dışarıdan da baya baya belli. Hatta geçen hafta doktora gittik kadının biri doğuma gidiyormuş eşim şöyle bir baktı senin karnın daha büyük azman doğuracakmışsın gibi hissediyorum diyor.
Evet kızmışBir kız annesi daha geldiii
Benimde her hafta gidesim geliyorda doktor bana sinirleniyor,yani 60 tl muayene parası verirsen çok güzel ultrasona sokuyor ama 10 günlük kontrol süreci içinde ücretsiz tekrar gelince ultrasona girmek isteyince ağız yüz kıvırıyorBenm oğlum ultrasona göre hep bi hafta önden gitti ama 16 haftadan önce asla söylemediler o ara her haftada doktorlara gidiyodm öğrenmek için :)))
Yaaa maşallahh çok sevindime çoğunlk kız annesiim diyor ama anketi erkek anneleri dolduruyor , acaba dışardan birileri mi oy veriyor
Vallahi geçmiyor aşırı heycanlıyım stres yaptıkça daha da çok kusuyorum
AA kıza mı döndü gözünüz aydın. Erkek demişti doktorunuz değil miHerkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Malesef paraya döktüler herşeyiBenimde her hafta gidesim geliyorda doktor bana sinirleniyor,yani 60 tl muayene parası verirsen çok güzel ultrasona sokuyor ama 10 günlük kontrol süreci içinde ücretsiz tekrar gelince ultrasona girmek isteyince ağız yüz kıvırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?