2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence erken değil ben giyiyorum şahsen kumaşlar da da var hamile pantolonu rahat edersin bence al

Ben de aynı durumdayım canım bir ay sonra gidicem . Çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için. Cinsiyet için de ben tahminde bulunamiyorum yaa maalesef hic mi hiç anlamıyorum ☹

O zaman beraber bekleyeceğiz canım bu süreci. İçinden geçen bir şey var mı kendinle ilgili?

Selam kızlar cinsiyet öğrenen herkesin heyecanını taa buradan hissettim. Darısı çarşamba günü başıma. Benimde 13. hafta sonlarında kız tahmin etti kesinleştirmek için gittim ama sakladı hep kendini inş çarşamba öğrenirim. Çok heyecanlıyım.
Bu arada okuyorum da herkes karnının daha çıkmadığını yazmış hiç bombe falan bir şey yok mu ben niye altı aylık hamile gibiyim. Göbek gibi değil baya içi sert karnım var. Hamile kalmadan önce balık etliydim ama göbeğim yoktu tartılıyorum kilo da vermişim aslında. Bu karın çıkma meselesi de insandan insana değişiyor sanırım.

Erken uyuma şansım yok malesef gündüz oğlum uyuyunca uyuyorm bazen ama onda da uyanınca midem kötü oluyor bi an önce geçse sakız bana da iyi geliyor ama kaynanam çiğneme bebek salyalı olur diyor :)

Ya böyle çok naif hanım hanıcık duruyo bence kesin kız : ))))

Valla benim de karnım baya belirgin. Hamile olduğum dar bişey giyince net anlaşılıyor.

Eevvvvveettttttt Bende bir kız annesiyimmm
Ayyy süper çok sevindim canım ya ; niyeyse bildim diye daha bi sevindim :) hahahah
hadi bir an önce süslü püslü alışverişlere başlayalım da gösterelim aldıklarımızı birbirimize fikirler verelim...ay çok heycanlı

Offff eveeett Çok güzel şeyler var insan kendini kaybediyor Ben en çok evde 2 kız olacağımız için seviniyorum

O zaman beraber bekleyeceğiz canım bu süreci. İçinden geçen bir şey var mı kendinle ilgili?
Eşimin hislerine göre yüzde 100 kız iş arkadaşlarım da hep kız tahmin ediyor.doktor da kıza benzetti yüzde 60 deyince kız mı acaba düşüncesi oluşuyor bende de. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun öncelikle ve oğlum hangisiyle anlasabilecekse o olsun inşallah. Senin var mı tahminin kendine?

Kız bende kaç haftadır hamile kıyafeti giyiyorum Bana normal geliyordu çıkması değil mi yani

Benimde her hafta gidesim geliyorda doktor bana sinirleniyor,yani 60 tl muayene parası verirsen çok güzel ultrasona sokuyor ama 10 günlük kontrol süreci içinde ücretsiz tekrar gelince ultrasona girmek isteyince ağız yüz kıvırıyor

Malesef paraya döktüler herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…