Amiiiinnnnnn hayirli olsun hayirlu evlat olsun insallahHerkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Aayyy amin inşalllahgozun aydinnn olsuunnn goz aydinligin olsun bebisin insallahhhh♥♥♥♥
Gözünüz aydın,hayırlı olsunHerkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
HahahahaKızlaar isim düşünen var mı aranızda ya? Ayyy biz kedimize bile isim koyarken zorlanmıştık. Kağıda yazıp havaya attık seçenekleri ilk hangisine giderse o olacak diye. Yani bizde kedi bile ismini kendi seçmişti.Kızımıza nasıl isim bulcaz bilmiyorum
Hahahahabebegi emekleyene kadar bekleyin o zaman
merhabaaa... Gözünüz aydın bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızıKızlaar isim düşünen var mı aranızda ya? Ayyy biz kedimize bile isim koyarken zorlanmıştık. Kağıda yazıp havaya attık seçenekleri ilk hangisine giderse o olacak diye. Yani bizde kedi bile ismini kendi seçmişti.Kızımıza nasıl isim bulcaz bilmiyorum
Şimdi dönüyorum yoldayım. Şimdi de kız dedi ya Allahım ne yapacağmı şaşırdım@tfbth
Tekrar gittiniz mi merak ettim
Ben kız diyorum çünkü benimkinede çıkıntı var demisti 1 hafta sonra çıkıntı kaybolmuş kiz dedi ve nubu Kız nubu gibi sankiKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Daha onceden tahminde bulunmusmuyduŞimdi dönüyorum yoldayım. Şimdi de kız dedi ya Allahım ne yapacağmı şaşırdım
Ayy ne güzell bu sene Kız senesi galiba masaallahEevvvvveetttttttBende bir kız annesiyimmm
Eşimin hislerine göre yüzde 100 kız ☺ iş arkadaşlarım da hep kız tahmin ediyor.doktor da kıza benzetti yüzde 60 deyince kız mı acaba düşüncesi oluşuyor bende de. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun öncelikle ve oğlum hangisiyle anlasabilecekse o olsun inşallah. Senin var mı tahminin kendine?
Selam kızlar epeydir giremiyorum herkes iyidir inşallah
Herkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Gözün aydın canım darısı bizlerin öğrenmesine.EevvvvveetttttttBende bir kız annesiyimmm
Ben kız diyorum çünkü benimkinede çıkıntı var demisti 1 hafta sonra çıkıntı kaybolmuş kiz dedi ve nubu Kız nubu gibi sanki
Amin,teşekkür ederim.merhabaaa... Gözünüz aydın bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızıbenim de kedim var size toxoplasma yaptılar mı bugün kan verdim sonucu merak ediyorum da
Güldüm güldüm merak etmeYok kiz gul diye dediydim
Galiba öyleAyy ne güzell bu sene Kız senesi galiba masaallahhayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz sizdeGözün aydın canım darısı bizlerin öğrenmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?