2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Gözünüz aydın,hayırlı olsun

Kızlaar isim düşünen var mı aranızda ya? Ayyy biz kedimize bile isim koyarken zorlanmıştık. Kağıda yazıp havaya attık seçenekleri ilk hangisine giderse o olacak diye. Yani bizde kedi bile ismini kendi seçmişti. Kızımıza nasıl isim bulcaz bilmiyorum

Hahahaha bebegi emekleyene kadar bekleyin o zaman

merhabaaa... Gözünüz aydın bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı benim de kedim var size toxoplasma yaptılar mı bugün kan verdim sonucu merak ediyorum da

Ben kız diyorum çünkü benimkinede çıkıntı var demisti 1 hafta sonra çıkıntı kaybolmuş kiz dedi ve nubu Kız nubu gibi sanki

Vallahi benim içimden kız geçiyor. Ama her gören oğlun olacak diyor. Rüyamda erkek olduğunu gördüm. Tabirinde erkek görünce kızın olur yazıyor. Baya karışık benim durumlar Dediğin gibi sağlıklı olsunda hiç fark etmez.

Selam kızlar epeydir giremiyorum herkes iyidir inşallah

Selamlar. Ben bugün bebişimi gördüm çok rahatladım. Ölçümleri iyi çıktı çok şükür. Sen nasılsın?

Herkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin

Allah analı babalı saglıklı sihhatli büyütsün inşallah. Bir kız annesi daha.

merhabaaa... Gözünüz aydın bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı benim de kedim var size toxoplasma yaptılar mı bugün kan verdim sonucu merak ediyorum da
Amin,teşekkür ederim. Ben ilk öğrendiğimde yaptılar zaten toksoplazma testini, negatif çıktı. Zaten sonra kedim de evden kaçtı. 3 kedi besledim bugüne kadar ama negatif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…