2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin,teşekkür ederim. Ben ilk öğrendiğimde yaptılar zaten toksoplazma testini, negatif çıktı. Zaten sonra kedim de evden kaçtı. 3 kedi besledim bugüne kadar ama negatif çıktı.
ben doktor değiştirdiğim için önce ki istememişti.. bugün yaptırdım bakalım hayırlısıyla. endişeliyim..
kedine çok üzüldüm kaçmaya çok meraklılar zaten

amniyosentez yaptiran var mi?

sonrasinda hemen ise mi geri dondunuz, yoksa dinlendiniz mi? pztesi randevum var, sonraki gunleri nasil planlamam lazim bilemedim, hemsire biz hemen geri ise yolluyoruz dedi ama benim kendi isyerim oldugu icin birkac gun erteleyebilirim fakat bos yere de daha sonra is yigilmasina sebep olmak istemiyorum.

yaptiranlar genel olarak deneyimlerini paylasabilir mi? oncesi sonrasi neler oldu?

ben doktor değiştirdiğim için önce ki istememişti.. bugün yaptırdım bakalım hayırlısıyla. endişeliyim..
kedine çok üzüldüm kaçmaya çok meraklılar zaten
Anladım canım inşallah güzel çıkar sonucun. Evet bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok.

Ben ilk hamileliğimde yaptirdim. Doktor ise hemen donebilirsin sıkıntı olmaz dedi ama ben içim rahat etmediği için birkaç gün rapor almıştım. Öncesinde yapman gereken bir şey yok zaten, ben yaptırsam mı yaptirmasam mı diye Dr ile konuşmaya gitmiştim sadece sonra kendimi masada buldum. Kısa bir işlem hemen yaptı geçti. Aman dikkat et yine de işin uzmanı birine yaptır mutlaka, benimki tip fakültesinde prof.tu şehrin en ünlü riskli gebelik uzmanlarından biriydi. Biliyorsun düşük riski var maalesef

valla daha hamile kaldigimi bile bilmeden canim cekmisti sekerini.bulantiya cok iyi geliyor tavsiye ederim

Çok teşekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…