- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Soyadınızla uyumluysa güzel bir isim.Kız olarak almila düşünüyoruz biz eşimle ama kararsızız hala
ben doktor değiştirdiğim için önce ki istememişti.. bugün yaptırdım bakalım hayırlısıyla. endişeliyim..Amin,teşekkür ederim.Ben ilk öğrendiğimde yaptılar zaten toksoplazma testini, negatif çıktı. Zaten sonra kedim de evden kaçtı. 3 kedi besledim bugüne kadar ama negatif çıktı.
Allah razı olsun canım ben çok sakin bir insandım adeta psikolojim değişti
Anladım canım inşallah güzel çıkar sonucun. Evet bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok.ben doktor değiştirdiğim için önce ki istememişti.. bugün yaptırdım bakalım hayırlısıyla. endişeliyim..
kedine çok üzüldüm kaçmaya çok meraklılar zaten
inşallah canım çok teşekkür ediyorumAnladım canım inşallah güzel çıkar sonucun. Evet bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok.
Ben ilk hamileliğimde yaptirdim. Doktor ise hemen donebilirsin sıkıntı olmaz dedi ama ben içim rahat etmediği için birkaç gün rapor almıştım. Öncesinde yapman gereken bir şey yok zaten, ben yaptırsam mı yaptirmasam mı diye Dr ile konuşmaya gitmiştim sadece sonra kendimi masada buldum. Kısa bir işlem hemen yaptı geçti. Aman dikkat et yine de işin uzmanı birine yaptır mutlaka, benimki tip fakültesinde prof.tu şehrin en ünlü riskli gebelik uzmanlarından biriydi. Biliyorsun düşük riski var maalesefamniyosentez yaptiran var mi?
sonrasinda hemen ise mi geri dondunuz, yoksa dinlendiniz mi? pztesi randevum var, sonraki gunleri nasil planlamam lazim bilemedim, hemsire biz hemen geri ise yolluyoruz dedi ama benim kendi isyerim oldugu icin birkac gun erteleyebilirim fakat bos yere de daha sonra is yigilmasina sebep olmak istemiyorum.
yaptiranlar genel olarak deneyimlerini paylasabilir mi? oncesi sonrasi neler oldu?
Kızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
Eveeet cok sukur kizim diye sevebilirim artikballi kaymagim
Cok cok erken tahminde bulunmus o zamanEvet erkek demşti
Her akşam yatmadan önce mutlaka gün boyu yedklerim yada yemedklerm safra ile beraber çıkıyor ayy nasl acı acı
Kestane canm çekti diyim de alsınlar hemen bari belli iyi gelirr bu arada kestane dedin benm canm tatlısını çekti iyi mi
Sagol canim benimhayirli olsun balli kaymagin annesi
Nereden bulacağım şmdi :) bursaya da gden yokkivalla daha hamile kaldigimi bile bilmeden canim cekmisti sekerini.bulantiya cok iyi geliyor tavsiye ederim
Öyleymiş denicem canımBence erken değil ben giyiyorum şahsen kumaşlar da da var hamile pantolonu rahat edersin bence al
Evet 100 de 70 erkek demisti bugun kesinlestirdi kordonmus gordügüAA kıza mı döndü gözünüz aydın. Erkek demişti doktorunuz değil mi
Teşekkür ederim canim cumlemizinkiAmiiiinnnnnn hayirli olsun hayirlu evlat olsun insallah♥♥♥
Teşekkür ederim canımGözünüz aydın,hayırlı olsun
Çok teşekkur ederimVallahi benim içimden kız geçiyor. Ama her gören oğlun olacak diyor. Rüyamda erkek olduğunu gördüm. Tabirinde erkek görünce kızın olur yazıyor. Baya karışık benim durumlarDediğin gibi sağlıklı olsunda hiç fark etmez.
Selamlar. Ben bugün bebişimi gördüm çok rahatladım. Ölçümleri iyi çıktı çok şükür. Sen nasılsın?
Allah analı babalı saglıklı sihhatli büyütsün inşallah. Bir kız annesi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?