Çok teşekkür ederim kuzum herşey Nisan Anneler icin ☺Hayırlı ve musmutlu cumalar olsun kızlaaar :)
Anketimiz varmış artık ,süperhemen keyifle katıldım, yazışmalarda kızlar çoğunluk diyorduk ama ankette erkek önde gidiyor, galiba kız anneleri katılmamış pek ankete.
Hadi bakalım görelim gerçek sonuçları herkes ankete... :))
Oluşum için teşekkür ederiz ve tüm emeklerin için gerçekten bu sayfaya mesai harcadığın belli arkadaşım, ellerine sağlıkLepistesb ve destekler için tabi ki @Mune Teşekkürler
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah RabbimEvet 100 de 70 erkek demisti bugun kesinlestirdi kordonmus gordügü
Gözün aydın canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın ne güzel bir oğlun var bir de kızın olacak maşallahHerkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Aaa benimde aynı oldu kızları bekliyoruz yani ben kabullendim kız ayı Nisan ayıŞimdi dönüyorum yoldayım. Şimdi de kız dedi ya Allahım ne yapacağmı şaşırdım
Teşekkür ederim canim cumlemizinkini inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah Rabbim
Teşekkur ederim canim amin inşallah hepimize nasip olsunGözün aydın canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın ne güzel bir oğlun var bir de kızın olacak maşallah ❤ Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Öyle görünüyoAaa benimde aynı oldu kızları bekliyoruz yani ben kabullendim kız ayı Nisan ayı
Ben kızımda 12.haftamda öğrenmştm. Bu doktr bi acaip değştrmeyi düşünyorm hattaCok cok erken tahminde bulunmus o zamansimdi heralde 14 veya 15. haftadasin gibi gozukuyor bu haftalarda anca belirliyorlar zaten
Üstelik bi hafta önde gidiyo bebeğim 16+0 ona rağmen kesin değl. Başka bi doktora gtmeyi düşünyrum biaraCok cok erken tahminde bulunmus o zamansimdi heralde 14 veya 15. haftadasin gibi gozukuyor bu haftalarda anca belirliyorlar zaten
Çin takvimi tuttuCinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Kızlar hamile kaldığınız yaşınıza 1 ekleyip hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
yaşınıza 1 eklemeyi unutmayın
Eki Görüntüle 2546276
Tutmuyo benmki. Gerçi benmkinin hala nolduğu belli ddğilKızlar hamile kaldığınız yaşınıza 1 ekleyip hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
Erkek görünüyor ama benimki netleşmedşKızlar hamile kaldığınız yaşınıza 1 ekleyip hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
Merhabaa
Yine erkek görünüyor benimDeğişiklik yaptım bunda yaş eklenmicekmis
Kizimda eklemeden yapinca tutuyo bakalim bunda tutucakmi haftaya gidicemDeğişiklik yaptım bunda yaş eklenmicekmis
Benimde doktorum gidiyormuş değiştireceğimÜstelik bi hafta önde gidiyo bebeğim 16+0 ona rağmen kesin değl. Başka bi doktora gtmeyi düşünyrum biara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?