Bir sen erkek demiştin canımSağlıkla gelsin oğluşun canım, nub çizgisi dik kafa yapısı yuvarlak basbayağı oğluş bu☺☺
Benimki tutmadı kız diyor ama oğlumuz olacak kısmetse20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
yada bu aralıkta hamile halıp cinsiyeti tutan
Ay gerçekten mi canım sağlıkla gelsin inşallah kızın,hatırlıyorum senin usg yi o kadar erkeğe benziyordu ki,nub çizgisi çok dikti çok şaşırdım.kusuruma bakma çokta kesin konuşmuşum sağ Salim kucağına alırsın inşallah minnoş kızınıBir sen erkek demiştin canım. Kız diyen çoktu ultrason resmine bakip. Sonuç Kız ama. Nerden geldiyse aklıma
Çin takvimi otomatik hesaplama var bence onu kullanınBir de çin takviminde anlamadigim bir şey var. Benim sat 25 temmuz ama döllenme Ağustos ta oluyor tabii ki. Ağustosa mı bakicam temmuza mı? Temmuz erkek Ağustos kız çıkıyor
Otomatik yanlis hesapliyo benceÇin takvimi otomatik hesaplama var bence onu kullanın
Baktım erkek çıktıÇin takvimi otomatik hesaplama var bence onu kullanın
Gözün aydın canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın ne güzel bir oğlun var bir de kızın olacak maşallah ❤ Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çin takvimi erkek dedi 2li testeki deger 50 nin altindaysa erkek dendi 45 cikti ama kızım oluyorBaktım erkek çıktı☺
Benimkine kız dedi Dr. Hatta alttan da gösterdi bacakları açık vaziyette. Ben de gördüm. Devlet hastanesine ilk kez gittim beklemiyordum cinsiyet söylemesini şaşırdım baya. Haftaya kendi Dr. Uma da gideceğim bakalım. 2 kızım var eşim erkek beklentisindeydi kesin kız dedim gözlerimle gördüm diye
Kontrol iyi geçti progestan a devam dedi bu arada cinsiyetimize %90 koz dedi
Kızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
Doktordan geldim buraya gore ve ultrasona gore iki hafta once dedigim gibi artik kesin kız
hepinizin gözü aydın arkadaşlar. ne bereketli birgün oldu maşallah. ben de öğrenmeyen takimindanim. daha cok var önümüzdeki hafta değil sonraki hafta gidecegim ve coooook merak ediyorum..Herkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Yaa inanmıyorum aslında canım böyle şeylere. Eğlence bizimkisi ogrenmeme cooook var vakit geçiriyorum. Kizcen hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsinÇin takvimi erkek dedi 2li testeki deger 50 nin altindaysa erkek dendi 45 cikti ama kızım oluyor
Teşekkür ederim canım insallahYaa inanmıyorum aslında canım böyle şeylere. Eğlence bizimkisi ogrenmeme cooook var vakit geçiriyorum. Kizcen hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin
Ben abi oluyorum hemde kız abisiYaa inanmıyorum aslında canım böyle şeylere. Eğlence bizimkisi ogrenmeme cooook var vakit geçiriyorum. Kizcen hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin
Ay estağfurullah canım ben öyle aklıma geldi sadece Amin canım sanada inşaallah sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin RabbimAy gerçekten mi canım sağlıkla gelsin inşallah kızın,hatırlıyorum senin usg yi o kadar erkeğe benziyordu ki,nub çizgisi çok dikti çok şaşırdım.kusuruma bakma çokta kesin konuşmuşum sağ Salim kucağına alırsın inşallah minnoş kızını☺
Cok tesekkur ederimYaa inanmıyorum aslında canım böyle şeylere. Eğlence bizimkisi ogrenmeme cooook var vakit geçiriyorum. Kizcen hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin
Çin takviminde kız diyor bana oğlumda da erkek demişti bakalm bu çıkcak mıKızlar hamile kaldığınız yaşınızı bulup hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
Ya bana da tutsun :))Çin takvimi tuttu
Allah iyilik versin canım . Bende iyiym kusmaları saymazak :)) doktora ben yarın gidicem ama söyleyeceğini sanmıyorum daha küçüğüz :)Merhabaacok sukur iiyiz. Sizi sormali? Cinsiyet icin daha gitmedim. Bi kac hafta daha gecsin ole dedim. Sen ogrendin mi
Hadi ya hamile kaldığım ayı ağustos yazdın dimiBaktım erkek çıktı☺
Ay binn masaallah suphanallah Rabbim esirgesin oğlunu Nazarlardan
Sağolasın canım benim Allah butün bebekleri her insani korusunAy binn masaallah suphanallah Rabbim esirgesin oğlunu Nazarlardan
Valla o zaman ben de soylerimBen kızımda 12.haftamda öğrenmştm. Bu doktr bi acaip değştrmeyi düşünyorm hattahalaaaa emin değil yahu. Bidahaki geldiğine kesn söylerim dedi taaaaa kasım 24teee
Bende tutuyorKızlar hamile kaldığınız yaşınızı bulup hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
Gözlere bakayım bebeğim de maviş olsun ☺ maşallah kuzuya Allah im esirgesin .
Bana da cin takvimi oğlumda doğru bunda kiz diyor bakalım ne çıkacakÇin takviminde kız diyor bana oğlumda da erkek demişti bakalm bu çıkcak mı
Ya bana da tutsun :))
Allah iyilik versin canım . Bende iyiym kusmaları saymazak :)) doktora ben yarın gidicem ama söyleyeceğini sanmıyorum daha küçüğüz :)
Hadi ya hamile kaldığım ayı ağustos yazdın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?