2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki tutmadı kız diyor ama oğlumuz olacak kısmetse

Bir sen erkek demiştin canım . Kız diyen çoktu ultrason resmine bakip. Sonuç Kız ama. Nerden geldiyse aklıma
Ay gerçekten mi canım sağlıkla gelsin inşallah kızın,hatırlıyorum senin usg yi o kadar erkeğe benziyordu ki,nub çizgisi çok dikti çok şaşırdım.kusuruma bakma çokta kesin konuşmuşum sağ Salim kucağına alırsın inşallah minnoş kızını

Gözün aydın canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın ne güzel bir oğlun var bir de kızın olacak maşallah ❤ Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Baktım erkek çıktı☺
Çin takvimi erkek dedi 2li testeki deger 50 nin altindaysa erkek dendi 45 cikti ama kızım oluyor

Kontrol iyi geçti progestan a devam dedi bu arada cinsiyetimize %90 koz dedi
Kızlar kızım oluyor be kızım geliyor sağlıkla gelsin çok mutluyum darisi ogrenemeyenlerin başına olsun
Doktordan geldim buraya gore ve ultrasona gore iki hafta once dedigim gibi artik kesin kız
Herkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
hepinizin gözü aydın arkadaşlar. ne bereketli birgün oldu maşallah. ben de öğrenmeyen takimindanim. daha cok var önümüzdeki hafta değil sonraki hafta gidecegim ve coooook merak ediyorum..❤❤❤

Yaa inanmıyorum aslında canım böyle şeylere. Eğlence bizimkisi ogrenmeme cooook var vakit geçiriyorum. Kizcen hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim canım insallah
Yaa inanmıyorum aslında canım böyle şeylere. Eğlence bizimkisi ogrenmeme cooook var vakit geçiriyorum. Kizcen hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsin
Ben abi oluyorum hemde kız abisi

Ay estağfurullah canım ben öyle aklıma geldi sadece Amin canım sanada inşaallah sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar hamile kaldığınız yaşınızı bulup hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
Çin takviminde kız diyor bana oğlumda da erkek demişti bakalm bu çıkcak mı
Çin takvimi tuttu
Ya bana da tutsun :))
Merhabaa cok sukur iiyiz. Sizi sormali? Cinsiyet icin daha gitmedim. Bi kac hafta daha gecsin ole dedim. Sen ogrendin mi
Allah iyilik versin canım . Bende iyiym kusmaları saymazak :)) doktora ben yarın gidicem ama söyleyeceğini sanmıyorum daha küçüğüz :)
Baktım erkek çıktı☺
Hadi ya hamile kaldığım ayı ağustos yazdın dimi

Bana da cin takvimi oğlumda doğru bunda kiz diyor bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…