Gözlere bakayım bebeğim de maviş olsun ☺ maşallah kuzuya Allah im esirgesin .
Gözlere bakayım bebeğim de maviş olsun ☺ maşallah kuzuya Allah im esirgesin .
Masallah cok guzel masallah barekallah
Ay canim benim sağolsınMasallah cok guzel masallah barekallah♥ kiz versiyonu da cok cok guzel oluroglum olaydi simdiden talip olurdum kizina
Ağustos yazdım ama yaşımı 33 aldı 1 ekleyince 34 yaptı. Doğum gunume 1 ay vardı Eylül doğumluyum o yüzden galibaÇin takviminde kız diyor bana oğlumda da erkek demişti bakalm bu çıkcak mı
Ya bana da tutsun :))
Allah iyilik versin canım . Bende iyiym kusmaları saymazak :)) doktora ben yarın gidicem ama söyleyeceğini sanmıyorum daha küçüğüz :)
Hadi ya hamile kaldığım ayı ağustos yazdın dimi
Benimki gayet doğru çıktıOtomatik yanlis hesapliyo bence
Yaaaa Allah'ım nazarlardan korusun çok çok Cook tatlı.
Allah razı olsun canım çok sağolAy estağfurullah canım ben öyle aklıma geldi sadece Amin canım sanada inşaallah sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ben de otomatigi de denedim her turlu kiz cikiyorBenimki gayet doğru çıktı
Yaa bu nasıl bi minnoş nasıl da yakışıklı paşa maşallh subhnallah
Teşekkür ederim 10Yaa bu nasıl bi minnoş nasıl da yakışıklı paşa maşallh subhnallahkaç kilo canım oğlun?
Maşallah canım benim.oğluşunun kilosu çok yerinde duruyor fotoda.benim kızım maalesef 7,5 kiloTeşekkür ederim 10
Kaç aylikMaşallah canım benim.oğluşunun kilosu çok yerinde duruyor fotoda.benim kızım maalesef 7,5 kilo
12 gün sonra 13 aylık olacakKaç aylik
Maşallah canım benim.oğluşunun kilosu çok yerinde duruyor fotoda.benim kızım maalesef 7,5 kilo
12 gün sonra 13 aylık olacak
Önemli olan kilo değil canım sağlık sıkıntısı yoksa takma kafana her bebek farklı arkadasiminki ayni aydalar 15 kilo yani bu cocuktan cocuga degisiyor
milleti bosver az bi kilolu olsa bu seferde obezmi diyorlar benimkide memeyi keseli yemeye basladı ek gıdayı biraz sabret sen kulagını tika kötü konusana Allah bir şekilde herşeyi ayarlıyor Allah başka dert vermesin herşey duzelir@Baharumut18 haklısın canım ama işte insanlar moralimi bozuyor.benim çocuğum 3 aylıkken 7 kiloydu senin ki 1 yaşını geçmiş beslenememiş diyorlar.ek gıdada sorunluyuz biraz herşeyi yemiyor mama ağırlıklı gidiyoruz ama ek gıda alsa da yaramıyor zaten hayırlısı.
Yok onu da hesaplıyor o otomatik makine :)Ağustos yazdım ama yaşımı 33 aldı 1 ekleyince 34 yaptı. Doğum gunume 1 ay vardı Eylül doğumluyum o yüzden galiba
Ay inşallah kendime arkadaş çok istiyorm evde iki erkek var iki de kız oluruz inşallahÇıkan usg sonuçlarını göre nisan topiğinin çoğu kızxiexie canım bence bizimki de kızdır kız ağırlıklı galiba bu sene
maşallah kuzuya. küçük abiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?