2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ağustos yazdım ama yaşımı 33 aldı 1 ekleyince 34 yaptı. Doğum gunume 1 ay vardı Eylül doğumluyum o yüzden galiba

@Baharumut18 haklısın canım ama işte insanlar moralimi bozuyor.benim çocuğum 3 aylıkken 7 kiloydu senin ki 1 yaşını geçmiş beslenememiş diyorlar.ek gıdada sorunluyuz biraz herşeyi yemiyor mama ağırlıklı gidiyoruz ama ek gıda alsa da yaramıyor zaten hayırlısı.

milleti bosver az bi kilolu olsa bu seferde obezmi diyorlar benimkide memeyi keseli yemeye basladı ek gıdayı biraz sabret sen kulagını tika kötü konusana Allah bir şekilde herşeyi ayarlıyor Allah başka dert vermesin herşey duzelir

Ağustos yazdım ama yaşımı 33 aldı 1 ekleyince 34 yaptı. Doğum gunume 1 ay vardı Eylül doğumluyum o yüzden galiba
Yok onu da hesaplıyor o otomatik makine :)
Hayırlısı bakalm herkeste tutmuyor demek :))
Çıkan usg sonuçlarını göre nisan topiğinin çoğu kız xiexie canım bence bizimki de kızdır kız ağırlıklı galiba bu sene
Ay inşallah kendime arkadaş çok istiyorm evde iki erkek var iki de kız oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…