2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Erken uyuma şansım yok malesef gündüz oğlum uyuyunca uyuyorm bazen ama onda da uyanınca midem kötü oluyor bi an önce geçse sakız bana da iyi geliyor ama kaynanam çiğneme bebek salyalı olur diyor :)
Evet cocuk olunca uyumak zor bende sakız çok çiğniyorum banada sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyorlar

Evet cocuk olunca uyumak zor bende sakız çok çiğniyorum banada sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyorlar
Bak oğlumda çok sakız çiğnedim onda da uyarmıştı beni amaaan inanma bunlara anne demiştim fakat oğlum cidden çok salyalıydı o yüzden şmdi korkuyorm çiğnemeye :))

Amin canım inşaAllah sağolasın

Yok onu da hesaplıyor o otomatik makine :)
Hayırlısı bakalm herkeste tutmuyor demek :))

Ay inşallah kendime arkadaş çok istiyorm evde iki erkek var iki de kız oluruz inşallah
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.
4 çocuğa nasıl bakcan ama merak ettim benim pestilim çıkar

İyi akşamları kıslar nasılsınız? Bizde ikili teste gittik bugün kanımızı verdik. Ölçümler güzel çöktü. 11 haftalığız. Yalnız bu bebek büyük dedi dr adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin dedi. Yok dedim eminin bizim bebekler büyük oluyor zaten aynı kızımın kafasına benziyor dedim dr da cinsiyeti söyleyim mi dedi? Beklemiyordum bu kadar erken. Söyle dedim. Kız galiba dedi ama netleştirmeyelim şu an dedi kızımın duaları kabul oldu galiba ama diğer randevuya kadar emin olmayı düşünmüyorum bende. Görüyorum dr ların fikirleri değişenler olmuş

Canım kız gibi hissettim ben

Yanlız değilsin bende varim✌✌✌

Ben Asya düşünüyorum com önceden belirledigim bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…