Teşekkür ederim canimMaşallah nasl güzel bebiş yaa
Tesekkür ederim canımmaşallah kuzuya. küçük abiii❤❤
Evet cocuk olunca uyumak zor bende sakız çok çiğniyorum banada sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyorlarErken uyuma şansım yok malesef gündüz oğlum uyuyunca uyuyorm bazen ama onda da uyanınca midem kötü oluyor bi an önce geçsesakız bana da iyi geliyor ama kaynanam çiğneme bebek salyalı olur diyor :)
Bak oğlumda çok sakız çiğnedim onda da uyarmıştı beni amaaan inanma bunlara anne demiştim fakat oğlum cidden çok salyalıydıEvet cocuk olunca uyumak zor bende sakız çok çiğniyorum banada sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyorlar
AA gerçek mi kız yoksa denilenler valla sileriz ağzını napalım beni rahatlatacak bişiler buluyorum napimBak oğlumda çok sakız çiğnedim onda da uyarmıştı beni amaaan inanma bunlara anne demiştim fakat oğlum cidden çok salyalıydıo yüzden şmdi korkuyorm çiğnemeye :))
Amin canım inşaAllah sağolasınmilleti bosver az bi kilolu olsa bu seferde obezmi diyorlar benimkide memeyi keseli yemeye basladı ek gıdayı biraz sabret sen kulagını tika kötü konusana Allah bir şekilde herşeyi ayarlıyor Allah başka dert vermesin herşey duzelir
Canım benim çok sağolHayırlı olsun gözünuz aydin sağlıklâ gelsin
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.Yok onu da hesaplıyor o otomatik makine :)
Hayırlısı bakalm herkeste tutmuyor demek :))
Ay inşallah kendime arkadaş çok istiyorm evde iki erkek var iki de kız oluruz inşallah
Kuzumm gerçekten muhteşem mucize bir sürü adi var çok sağolMuhtesem bir olay ya hayirli olsun insallah♥♥
Canım kız gibi hissettim benKızlar ben geldimmm. Ölçümleri yapıldı bebişimin her şey yolunda. Ben kan vermedim ikili için öyle karar aldım. Ama sağlıklı şükürler olsun ölçümleri. Doktor cinsiyet konusunda bir tahminde bulunamadı maalesef ufak bir çıkıntı gördü. Bu haftalarda kızlarda da olabiliyormuş o yüzden bir şey diyemem dedi. 1 ay sonra gidicem en geç ben öğrenicem sanırım.Tahmini olan var mı? Durduğu yere göre vs.
Eki Görüntüle 2546228
Yanlız değilsin bende varim✌✌✌@agacsizkoalaa Oh yalnız olmamama sevindim.Hamile kıyafetleri giyiyorum artık dışarıdan da baya baya belli. Hatta geçen hafta doktora gittik kadının biri doğuma gidiyormuş eşim şöyle bir baktı senin karnın daha büyük azman doğuracakmışsın gibi hissediyorum diyor.
Ne güzel 2 duyguyu da tatmış olacaksın sağlıkla gelsin gözün aydın kuzum❤Herkeze selam bende az önce doktordan geliyorum 1 yasında oğlum var ve simdi bir kızım oluyor Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımiza almayı buyutmeyi nasip etsin
Ben Asya düşünüyorum com önceden belirledigim bir isimKızlaar isim düşünen var mı aranızda ya? Ayyy biz kedimize bile isim koyarken zorlanmıştık. Kağıda yazıp havaya attık seçenekleri ilk hangisine giderse o olacak diye. Yani bizde kedi bile ismini kendi seçmişti.Kızımıza nasıl isim bulcaz bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canim benimAllah hayırli etsin
Ay ben birde şıpsevdiye sardım midemin bulantısını geçiriyor. Kızımla çiğneyip duruyoruzAA gerçek mi kız yoksa denilenler valla sileriz ağzını napalım beni rahatlatacak bişiler buluyorum napim
Bebeğim beni de ekler misin tutuyor Kızım olacakmış benimKızlar hamile kaldığınız yaşınızı bulup hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?