2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hepinizin gözü aydın arkadaşlar. ne bereketli birgün oldu maşallah. ben de öğrenmeyen takimindanim. daha cok var önümüzdeki hafta değil sonraki hafta gidecegim ve coooook merak ediyorum..❤❤❤
Sende en kısa sürede öğrenirsin insallah canim sağlıklı olsun tabiki önceliğimiz o

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.
4 çocuğa nasıl bakcan ama merak ettim benim pestilim çıkar
Ahahhaha yok kız ne 4 çocuğuu
İki erkek dediğim biri oğlum biri kocam bu da kız olsun iki kız olalm diyorm ben yaşayan 1 çocuğum var canm :)

Yaaa ne güzel kıza kızkardeş çok güzel oluyr ben tek kızdım annemler hacca gittğinde çook dua etmiştim Allahm bana bir kızkardeş nasip et diye geldiklerinde annem hamile kaldı 39 yaşındaydı :)
3 çocuktan sonra başka çocuk istemiyordu ama Şuan iyiki doğurmuşum diyor bende iyiki var diyorm nasl güzel kızlardeş

Zehra da benm annemin adı çok değerli bir kadındır annem

Benimde 3 abim var. Kız kardeş yokluğunu çok iyi bilirim. Bu yüzden Kız kardeş istiyorduk çok. O da hiç erkek istemiyordu zaten. Bakalım diğer muayenede hala aynı mı olacak sağlıklı olsun da. Burnu ense kalınlığı iyi dedikten sonra hiç farketmeZ. İyi ki olmuş senin kız kardeşin erkek kardeş çok zordu benim için

Yaa ne güzl Allah gönlünüze göre vermiş
Çok şükr öncelik sağlıklı olması tabiki :)
Ah bende erkeklerle hep kavga ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…