Sende en kısa sürede öğrenirsin insallah canim sağlıklı olsun tabiki önceliğimiz ohepinizin gözü aydın arkadaşlar. ne bereketli birgün oldu maşallah. ben de öğrenmeyen takimindanim. daha cok var önümüzdeki hafta değil sonraki hafta gidecegim ve coooook merak ediyorum..❤❤❤
Evet canm sürekli yakalıkla gezdi hiç hoş değildi istediğim gibi giydiremiyodm :))AA gerçek mi kız yoksa denilenler valla sileriz ağzını napalım beni rahatlatacak bişiler buluyorum napim
Ahahhaha yok kız ne 4 çocuğuuİnşallah canım Allah gönlüne göre versin.
4 çocuğa nasıl bakcan ama merak ettim benim pestilim çıkar
Yaaa ne güzel kıza kızkardeş çok güzel oluyr ben tek kızdım annemler hacca gittğinde çook dua etmiştim Allahm bana bir kızkardeş nasip et diye geldiklerinde annem hamile kaldı 39 yaşındaydı :)İyi akşamları kıslar nasılsınız? Bizde ikili teste gittik bugün kanımızı verdik. Ölçümler güzel çöktü. 11 haftalığız. Yalnız bu bebek büyük dedi dr adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin dedi. Yok dedim eminin bizim bebekler büyük oluyor zaten aynı kızımın kafasına benziyor dedimdr da cinsiyeti söyleyim mi dedi? Beklemiyordum bu kadar erken. Söyle dedim. Kız galiba dedi ama netleştirmeyelim şu an dedi kızımın duaları kabul oldu galiba ama diğer randevuya kadar emin olmayı düşünmüyorum bende. Görüyorum dr ların fikirleri değişenler olmuş☺
Zehra da benm annemin adı çok değerli bir kadındır annemBenim kızımın adida inşaallah bir değişiklik olmazsa Ayşe Zehra.Ayşe babaannemin (ve benim adım ) Zehra anneannemin adı. Rüyamda gördüm ikisinide yanyana.yorumlattim ve koymayı düşünüyorum. Ogullariminda adı iki isimli hep bu arada
Gerçekten Zehra ve Ayşe ismini taşıyanlar hanım hanım asil merhametli sessiz kimseyi incitmezler. Ama ben Ayşe olarak çokta sessiz değilim o ayrı konuZehra da benm annemin adı çok değerli bir kadındır annem
Bende de böyle iki gündür bir göbek var
Valla kızım olsa bende annemin ismini koymayı çok isterdim ama kaynanam çok alınır :))Gerçekten Zehra ve Ayşe ismini taşıyanlar hanım hanım asil merhametli sessiz kimseyi incitmezler. Ama ben Ayşe olarak çokta sessiz değilim o ayrı konu
Bence dışardan katılanlar da var :)Bu arada ankete 26 kişi katılmış.14 Kız 12erkek var şuan için
Benim de aynen bu kadar göbeğim yaa oğlumda 6 aylıkken böyleydim
Benimde 3 abim var. Kız kardeş yokluğunu çok iyi bilirim. Bu yüzden Kız kardeş istiyorduk çok. O da hiç erkek istemiyordu zaten. Bakalım diğer muayenede hala aynı mı olacak sağlıklı olsun da. Burnu ense kalınlığı iyi dedikten sonra hiç farketmeZ. İyi ki olmuş senin kız kardeşin erkek kardeş çok zordu benim içinYaaa ne güzel kıza kızkardeş çok güzel oluyr ben tek kızdım annemler hacca gittğinde çook dua etmiştim Allahm bana bir kızkardeş nasip et diye geldiklerinde annem hamile kaldı 39 yaşındaydı :)
3 çocuktan sonra başka çocuk istemiyordu ama Şuan iyiki doğurmuşum diyor bende iyiki var diyorm nasl güzel kızlardeş❤
Ben ni didimmBu arada ankete 26 kişi katılmış.14 Kız 12erkek var şuan için
Belli olmaz sessiz izleyicilerimizde vardır belki canım yazmayıp sadece okuyanlarBence dışardan katılanlar da var :)
Yaa ne güzl Allah gönlünüze göre vermişBenimde 3 abim var. Kız kardeş yokluğunu çok iyi bilirim. Bu yüzden Kız kardeş istiyorduk çok. O da hiç erkek istemiyordu zaten. Bakalım diğer muayenede hala aynı mı olacak sağlıklı olsun da. Burnu ense kalınlığı iyi dedikten sonra hiç farketmeZ. İyi ki olmuş senin kız kardeşin erkek kardeş çok zordu benim için
kayinvalidenin öyle bir beklentisi varmı yada eşinin ismini koymak gibiValla kızım olsa bende annemin ismini koymayı çok isterdim ama kaynanam çok alınır :))
Evet olabilir :)Belli olmaz sessiz izleyicilerimizde vardır belki canım yazmayıp sadece okuyanlar
hahahaha kızlar kızlar yüreğim sızlarBen ni didimm
Kızlar kazanacak oylamayı
O değil de berabere olsa da beşik kermesi yapsak bebeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?