Oğlumda kayınpederin ismini koyup yanına bşe daha eklemek istedi ama izin vermedim kendim çocukluğumdan beri yusuf ismine aşığım yusuf olcak yanına da başka bşe olcak dedm daha bşe diyemedikayinvalidenin öyle bir beklentisi varmı yada eşinin ismini koymak gibi
Profil fotoma da bakanın uykusu geliyor
Ozaman fikir al önce sen bayılıp ayılmasın kadınOğlumda kayınpederin ismini koyup yanına bşe daha eklemek istedi ama izin vermedim kendim çocukluğumdan beri yusuf ismine aşığım yusuf olcak yanına da başka bşe olcak dedm daha bşe diyemediilkine karışamadığı için buna da karışmaz ama fikir sorarm yani sence şu mu bu mu olsn derm . Ama bu sefer de annemin ismini koyarsam fenalık geçirir herlde
Evet aynen fotoda ayrı bir olayProfil fotoma da bakanın uykusu geliyor
Ay ama gerçekten bu hamileliğim de zirveyi yaşıyorum
Cinsiyet iki hamileligimde de tuttu ama ramziye hic bakmadim.Cinsiyet öğrenen anneler çin takvimi tuttu mu sizde :))
Yada ramzi teorisi
Dinlen canım iyi akşamlarİyi akşamlar hanımlar. Ben malum hasta bir gebeyim yatıp dinleneyim biraz.
Goruntuye takilmayin rahatlik en onemlisi bence.Kızlar bana bir akıl verin resmi kurumda çalıştığım için kumaş pantolon falan giymem gerekiyor normalde small 36 beden giyiyorum önleri kapanmıyor 38 alayım dedim çok çirkin oldu bacakları popoyu dolduramadım, hamile kıyafetleri için de çok erkenNe giyeceğimi şaşırıyorum 2-3 elbise aldım ama sabah serin öğlen sıcak olduğundan çorap giyemiyorum napcağımı şaşırmış durumdayım
Bakalm bende bu sefer tutacak mı :)Cinsiyet iki hamileligimde de tuttu ama ramziye hic bakmadim.
Benim tutuyo erkekKızlar hamile kaldığınız yaşınızı bulup hamile kaldığınız ayın karşısındaki cinsiyet tutuyor mu bakın
Eki Görüntüle 2546276
Hayırlı olsun canım maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Teşekkür ederim canım ❤Ne güzel 2 duyguyu da tatmış olacaksın sağlıkla gelsin gözün aydın kuzum❤
Kuzum öncelikle sağlıkla gönlünden geçen olsun seninde kızın olacak gibi geldi içimden baktım daBenide hissetbenim neyim olcal
Aynısı bende de var ya
Tebrikler ne güzel saglıklı sıhatli kucaginada almayi nasip etsin Allahim ❤Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Ay ben baya 4 5 erkek görmüşüm baya varmisBu arada ankete 26 kişi katılmış.14 Kız 12erkek var şuan için
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza,Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?