Gözünüz aydın.. sağlıkla gelsin minik oğlunuz.Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallahKızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Bazı hamilelerde erkenden kolostrom Yani İlk sut akıntısı olabiliyor.benimde ilk gebeligimde olmuştu.Kızlar Merhaba bugun gögüsüm agrıdı biraz ve tabi normal e göre şiştide baya sonra bi baktım ucunda bir damla kadar su normal mi
Bende yaptım fırında dizmana (göçmen çöreği) yarın misafir var. ☺Bu saatte çörek yapıyorum
Benimde ilk olunca ilk defa böyle şeylerle karsilasiyorum tesekkür ederim :)Bazı hamilelerde erkenden kolostrom Yani İlk sut akıntısı olabiliyor.benimde ilk gebeligimde olmuştu.
Cok fazla olursa yinede dr.unuza sorun istersenizBenimde ilk olunca ilk defa böyle şeylerle karsilasiyorum tesekkür ederim :)
Bende haşhaşlı çörek yapıyorumBende yaptım fırında dizmana (göçmen çöreği) yarın misafir var. ☺
Ellerine sağlık canım afiyet olsunBende haşhaşlı çörek yapıyorumyarın haftasonu eşime yaptım belki kaynanamıda çağırırım kahvaltıya
Nasıl yapıyorsun canım benimde yapasım var afiyet olsun bu arada boşver kaynanayi kocisinle yeBende haşhaşlı çörek yapıyorumyarın haftasonu eşime yaptım belki kaynanamıda çağırırım kahvaltıya
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün Rabbim iki meyvesinden de tattirsin derlerKızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Sağol canım seninde ellerine sağlıkEllerine sağlık canım afiyet olsun
Yarınki psikolojiye göre çağırırımNasıl yapıyorsun canım benimde yapasım var afiyet olsun bu arada boşver kaynanayi kocisinle ye
Sende sağol canmSağol canım seninde ellerine sağlık❤
Bugün cinsiyet öğrenme gunuKızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Yaklaşık aynı haftalardayız benimde oluyor canim hiç telaş yapma kendinebu günlerde bel ağrısı, kasik ağrısı ve karında arada oluşan sertlik yaşıyorum. özellikle çok yorulmuşsam. mesala bugün.
randevum 10 gün sonra. normaldir diye kendime telkin ediyorum. ikinci gebeligimde de karın ağrısı yaşamıştım.
bu arada ben de minnakimi hissediyorum galiba. minik minik hareketler. çok sevimli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?