2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kasık ağrısı bendede çok oluyor canım
Rahim büyüdüğü için çok normal korkma
Hareketleri net hissetmeyi iple çekiyorum

kizlar bugun doktorum idrar yolu iltihabim oldugunu soyledi.ve bana AZOSİLİN 500 mg verdi.gunde 2 defa,yanina bir de piyeloseptyl 100 mg verdi. bu ilac antibiyotikmis. AZOSİLİN penisilin grubundanmış.yani bir penisilin bi antibiyotik biri enfeksiyon icin biri iltihap icinmis.korktum bende.ama iltihap fazla dedi.kusmalarimin devam etmesi bundanmis. bu ilaclar hakkinda bilgisi olan var mi?

Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...

Allah hayirli uğuŕlu etsin annesi

Bende kasilmalar yasiyorum. Cok yorduguma bagladim bende sizin gibi. Daha once yazmistim bir kac arkadas magnezyum eksikliginden olabilir demisti. Doktoruma yazdim ama daha cevap alamadim. benim sertlikler disardan da cok rahat hissediliyor. Hatta elinizle takip edebiliyorsunuz nereye kaydigini. pozisyon degistiriyorum cok rahatsiz edici olursa o zaman rahatliyor.

canim ya kiyamam sana..keske elimde olsa sana bizim sokaktaki kuruyemisciden alabilsem dedim su an.ama Allah hamilenin isini yoluna koyuyor bak esin alacakmis afiyet olsun
Oyy çok tatlısın ya teşekkür ederiim
ASLında kaynanama da söylesem anında bulur getirir ben eşimi uğraştırmak istedim :)))

Hareketleri nasıl oluyor.benim ilk sanki hissediyorum gibi geliyor kızım diye bagırsak hareketlerimi mi seviyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…