Bana kızımda yapmıştı canımBu 1 hafta onde veya geride olayı neye göre değişiyor bununla ilgili doktoru acıklama yapan varmı acaba?
çok teşekkür ederim canım..Yaklaşık aynı haftalardayız benimde oluyor canim hiç telaş yapma kendine
Kasık ağrısı bendede çok oluyor canımbu günlerde bel ağrısı, kasik ağrısı ve karında arada oluşan sertlik yaşıyorum. özellikle çok yorulmuşsam. mesala bugün.
randevum 10 gün sonra. normaldir diye kendime telkin ediyorum. ikinci gebeligimde de karın ağrısı yaşamıştım.
bu arada ben de minnakimi hissediyorum galiba. minik minik hareketler. çok sevimli..
ya dün aksam kızkardeşime arattırdım bulamamış biliyomusun bende şıpsevdi istedimAy ben birde şıpsevdiye sardım midemin bulantısını geçiriyor. Kızımla çiğneyip duruyoruz
Olsun öylede cok tatlılar değil miEvet canm sürekli yakalıkla gezdi hiç hoş değildi istediğim gibi giydiremiyodm :))
Nereden bulacağım şmdi :) bursaya da gden yokki
Sagol canim benim♥♥ senin sekerparen ne zaman belli oluyor
Canm sağol yarım eşim bursaya geçecek alıp gelecekmişcanim bende oyle ummuştum.ama kuruyemiscilerde bulunuyor.bir de bursa ile ilgili bir restoran zinciri var ya avmlerde.orada da var. ban yememek için adini da yazamadim
Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Canm sağol yarım eşim bursaya geçecek alıp gelecekmiş
Bende kasilmalar yasiyorum. Cok yorduguma bagladim bende sizin gibi. Daha once yazmistim bir kac arkadas magnezyum eksikliginden olabilir demisti. Doktoruma yazdim ama daha cevap alamadim. benim sertlikler disardan da cok rahat hissediliyor. Hatta elinizle takip edebiliyorsunuz nereye kaydigini. pozisyon degistiriyorum cok rahatsiz edici olursa o zaman rahatliyor.bu günlerde bel ağrısı, kasik ağrısı ve karında arada oluşan sertlik yaşıyorum. özellikle çok yorulmuşsam. mesala bugün.
randevum 10 gün sonra. normaldir diye kendime telkin ediyorum. ikinci gebeligimde de karın ağrısı yaşamıştım.
bu arada ben de minnakimi hissediyorum galiba. minik minik hareketler. çok sevimli..
Oyy çok tatlısın ya teşekkür ederiimcanim ya kiyamam sana..keske elimde olsa sana bizim sokaktaki kuruyemisciden alabilsem dedim su an.ama Allah hamilenin isini yoluna koyuyor bak esin alacakmisafiyet olsun
Rabbim gönlünüze göre versin masallahAllah hayirli uğuŕlu etsin annesi
Cihaz ölçümü bile etki edebiliyomuş.doğumda bile +-500 gram diyoruz dediBu 1 hafta onde veya geride olayı neye göre değişiyor bununla ilgili doktoru acıklama yapan varmı acaba?
Hareketleri nasıl oluyor.benim ilk sanki hissediyorum gibi geliyor kızım diye bagırsak hareketlerimi mi seviyorum diyorumbu günlerde bel ağrısı, kasik ağrısı ve karında arada oluşan sertlik yaşıyorum. özellikle çok yorulmuşsam. mesala bugün.
Güle güle büyütün ne güzel cinsiyetler basladı cıkmayaTeşekkür ederim canım ❤
Şok marketten alıyorumya dün aksam kızkardeşime arattırdım bulamamış biliyomusun bende şıpsevdi istedim
Olsun öylede cok tatlılar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?