Benim daha kocaman anlamıyorum daha lüçücüğüz diyorum kızım 9 ayda yuvarlancam
Erkek gibi geldi banada saglıkla al anacığı kucagınaCanım kız gibi hissettim ben
Ya ne demek canimçok teşekkür ederim canım..gerçekten bunu duymaya ihtiyacım vardı.
kacinci gebelik olursa olsun endişeler hep oluyor bende. hepsi ayrı heyecan..
Ooo bir kiz daha masallah16 olduugmuzda kesinlesir teyzesi... ama kiza benziyor dedi doktorhadi insAllah
Yaaa ben de hissediyorum bence yaaa arada bir bebegin oldugu yerde ve hep ayni yerde biseyler hissediyorum. Oyle bagirsak hareketimi olur ya diyorum .. bence hissediyoruz yaaaHareketleri nasıl oluyor.benim ilk sanki hissediyorum gibi geliyor kızım diye bagırsak hareketlerimi mi seviyorum diyorum
Cok tesekkür ederimAllah iki yavrunu da anali babali saglikli ve mutlu buyutmek nasip etsin
Cunki burda herkes birbirinin halini anlıyor hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için. Bizi bizden başkasi anlamaz taa hamileliğin başından baslayip lohusalik dönemi bitene kadarYa ne demek canimburda birbirimize öyle güzel destek oluyoruz ki doktordan cikio direk buraya cinsiyet yaziyor çoğumuz öyle bütün olduk masallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikKızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Arkadaşa sormussun bende yorum yapayım.benim iki oğlum var bu üçüncü Kız inşaallah. Erkekler çok farklıydı. Onlarda iştahım çok acıktı herşeyi yiyip içiyordum fazlasıyla ete duskunluğum vardi. Bunda etten tiksindim.istahim hiç yok. En başından kg almıştım ikisinde.bunda kg verdim.erkeklerde daha hareketli dinçtim.bunda öğrenmeden bikaç gün öncesinde vücudum çok halsizim ve halende öyle.halsiz bitkin iştahsız. Kız yükü ağırdır derler belkide bundan dolayı agirlastimHayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikbu hamilelikte fark var mı diğer ikisinden? Hani derler ya erkek kız farklıdır hamileliği diye siz kızlardan farklı bişey yaşıyor musunuz acaba
Günaydınn herkeseGünaydın
Biz 17. Haftaya girdik çok şükür
Doktor ne diyo canım senn bebişin cinsiyetine?Erkek görünüyor ama benimki netleşmedş
Bende de oluyordu doktorum magnezyum verdi şimdi olmuyor pekBende kasilmalar yasiyorum. Cok yorduguma bagladim bende sizin gibi. Daha once yazmistim bir kac arkadas magnezyum eksikliginden olabilir demisti. Doktoruma yazdim ama daha cevap alamadim. benim sertlikler disardan da cok rahat hissediliyor. Hatta elinizle takip edebiliyorsunuz nereye kaydigini. pozisyon degistiriyorum cok rahatsiz edici olursa o zaman rahatliyor.
teşekkür ederim. düşünüyorum düşünüyorum bu kadar erken değildi hatırlıyorum. ama hepsi değişik oluyor demek ki.Bende kasilmalar yasiyorum. Cok yorduguma bagladim bende sizin gibi. Daha once yazmistim bir kac arkadas magnezyum eksikliginden olabilir demisti. Doktoruma yazdim ama daha cevap alamadim. benim sertlikler disardan da cok rahat hissediliyor. Hatta elinizle takip edebiliyorsunuz nereye kaydigini. pozisyon degistiriyorum cok rahatsiz edici olursa o zaman rahatliyor.
herkes farklı tanımlıyor aslında kimi kelebek kanadı gibi diyor kimi balon patlaması gibi. ben damar atması gibi hissediyorum. sanki içerden biri hafifçe vuruyor.. tık tık kapı çalıyor gibi minnakHareketleri nasıl oluyor.benim ilk sanki hissediyorum gibi geliyor kızım diye bagırsak hareketlerimi mi seviyorum diyorum
Aynen de öyle oluyor canım minik minik damar atması gibi oluyor başlarda sonra karnında deprem oluyor sarsıcı şekildeteşekkür ederim. düşünüyorum düşünüyorum bu kadar erken değildi hatırlıyorum. ama hepsi değişik oluyor demek ki.
herkes farklı tanımlıyor aslında kimi kelebek kanadı gibi diyor kimi balon patlaması gibi. ben damar atması gibi hissediyorum. sanki içerden biri hafifçe vuruyor.. tık tık kapı çalıyor gibi minnak
Güzel haberlerle gel canım bakalım oğluna kiz kardeş gelecek miKızlar hastaneye geldim bakalm bebişimi görcem inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?