2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok teşekkür ederim canım.. gerçekten bunu duymaya ihtiyacım vardı.
kacinci gebelik olursa olsun endişeler hep oluyor bende. hepsi ayrı heyecan..
Ya ne demek canim burda birbirimize öyle güzel destek oluyoruz ki doktordan cikio direk buraya cinsiyet yaziyor çoğumuz öyle bütün olduk masallah

Hareketleri nasıl oluyor.benim ilk sanki hissediyorum gibi geliyor kızım diye bagırsak hareketlerimi mi seviyorum diyorum
Yaaa ben de hissediyorum bence yaaa arada bir bebegin oldugu yerde ve hep ayni yerde biseyler hissediyorum. Oyle bagirsak hareketimi olur ya diyorum .. bence hissediyoruz yaaa

Baharumut18@ Hayırlı uğurlu olsun, tebrikler. Sağlıkla, mutlulukla kucağına alıp büyüt canım iki tatlı yavrucuğunu da
Masallah , masallah sana boncuk gözlü kuzucuk Kardeşinle hep elele, sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömrünüz olsun, anne babanızla beraber inşallah. Bahtları , şansları açık olsun yavruların Hepimizinkinin

Ne kadar güzel, herkes hemen hemen cinsiyet öğrenmiş Allah sağlıkla, mutlulukla kucağınıza aldırsın inşallah Karnınızı ismiyle seveceksiniz Adlarıyla büyüsünler oradan itibaren
Benim de öğrenmeme çok var gibi görünüyor. Sağlık olsun da
Herkese çok güzel bir haftasonu diliyorum

Ya ne demek canim burda birbirimize öyle güzel destek oluyoruz ki doktordan cikio direk buraya cinsiyet yaziyor çoğumuz öyle bütün olduk masallah
Cunki burda herkes birbirinin halini anlıyor hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için. Bizi bizden başkasi anlamaz taa hamileliğin başından baslayip lohusalik dönemi bitene kadar

Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minik bu hamilelikte fark var mı diğer ikisinden? Hani derler ya erkek kız farklıdır hamileliği diye siz kızlardan farklı bişey yaşıyor musunuz acaba

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minik bu hamilelikte fark var mı diğer ikisinden? Hani derler ya erkek kız farklıdır hamileliği diye siz kızlardan farklı bişey yaşıyor musunuz acaba
Arkadaşa sormussun bende yorum yapayım.benim iki oğlum var bu üçüncü Kız inşaallah. Erkekler çok farklıydı. Onlarda iştahım çok acıktı herşeyi yiyip içiyordum fazlasıyla ete duskunluğum vardi. Bunda etten tiksindim.istahim hiç yok. En başından kg almıştım ikisinde.bunda kg verdim.erkeklerde daha hareketli dinçtim.bunda öğrenmeden bikaç gün öncesinde vücudum çok halsizim ve halende öyle.halsiz bitkin iştahsız. Kız yükü ağırdır derler belkide bundan dolayı agirlastim

Bende de oluyordu doktorum magnezyum verdi şimdi olmuyor pek

teşekkür ederim. düşünüyorum düşünüyorum bu kadar erken değildi hatırlıyorum. ama hepsi değişik oluyor demek ki.
Hareketleri nasıl oluyor.benim ilk sanki hissediyorum gibi geliyor kızım diye bagırsak hareketlerimi mi seviyorum diyorum
herkes farklı tanımlıyor aslında kimi kelebek kanadı gibi diyor kimi balon patlaması gibi. ben damar atması gibi hissediyorum. sanki içerden biri hafifçe vuruyor.. tık tık kapı çalıyor gibi minnak

Aynen de öyle oluyor canım minik minik damar atması gibi oluyor başlarda sonra karnında deprem oluyor sarsıcı şekilde en çokta o zamanlar içerde bir canlı olduğunu hissediyorsun ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…