2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin

Herkese günaydınn Benim gibi cumartesileri çalışan var mı aranızda? Yarım gün çalışıyorum ama beni mahvediyor. Hafta sonunu hiç bir şeye yettiremiyorum. Dün akşamda sinemaya gittik eşimle ama o kadar saat oturmaktan mıdır, koltuklardan mıdır belim felaket ağrıyor geceden beri.

Bizde mesai hergün malesef iki çocukla evde koşturmaca sabah 7 akşam 11-12

Bizde mesai hergün malesef iki çocukla evde koşturmaca sabah 7 akşam 11-12
Kız en azından evindesin çocuğunla ilgileniyorsun,evinle ilgileniyorsun. Ben sabah buraya geliyorum, akşam çıkıyorum. Hiç bir şeye halim kalmıyor. Hafta sonu temizlik mi yapayım, mutfak alışverişi mi,eşimle mi ilgileniyim,aileleri ziyarete mi gideyim, dinleneyim mi şaşırıyorum. Bunların hepsi için 1,5 günüm var sadece.

Şaka biyana Evet çalışmak zor malesef.bende çalıştığım dönemde hamileydim.resmen 10a bölünmen gerekiyor.ev işleri alışveriş akraba ziyareti derken zaten kendine vakit ayıramıyorsun zaten.isteyken daha rahat oluyordum dinlenmeye fırsat buluyordum.ama eve geldiğimde hiç dinlenemiyorsun.allah kolaylık versin cnm

Amin hepimize kuzucum

Kızlar hastaneye geldim bakalm bebişimi görcem inşallah
güzel hanelerle gel inşallah. bakalım minnak bir kız haberi mi gelecek yoksa küçük bir bey haberi mi?
Kızlar ankette 15 kiz 14 erkek var kim bu 29 kişi yahu ben anlamadim nisan annesi dışında oylama mi yapıldı acaba
keşke oylayanlarin nickleri de görünse. bilsek kaçak anneleri..

Günaydın canım. Ben çalışmıyorum maalesef evdeyim. İş bulamadım henüz. Zaten bebiş işi çıkınca erteledim. Doğumdan sonraya inşallah. Allah kolaylıklar versin.

Günaydın canım. Ben çalışmıyorum maalesef evdeyim. İş bulamadım henüz. Zaten bebiş işi çıkınca erteledim. Doğumdan sonraya inşallah. Allah kolaylıklar versin.
Sağol kuzum. Muhtemelen bende doğumdan sonra bir sıkıntımız çıkmazsa inşallah 3 sene kadar çalışmayacağım. Sonra çocuk kreşe, ben yine işe.

Güzel haberlerle gel canım bakalım oğluna kiz kardeş gelecek mi
Hadi bakalım haberlerinizi bekliyoruz
Hadi bakalım,güzel haberlerle gel inşallah
güzel hanelerle gel inşallah. bakalım minnak bir kız haberi mi gelecek yoksa küçük bir bey haberi mi?
Yaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)
Doktor bir ay sonra kesinleşir ama tahminime göre kızzzz dedi

Hadi bakalım, allah gönlüne göre versin. Sağlığı falan iyi mi bebişin?

Sağol kuzum. Muhtemelen bende doğumdan sonra bir sıkıntımız çıkmazsa inşallah 3 sene kadar çalışmayacağım. Sonra çocuk kreşe, ben yine işe.

En iyi kararı vermişsin bence. Ne güzel çocuğunu kendin büyüteceksin, ihtiyaç duyduğu zaman diliminde yanında olmuş olacaksın.

Ayy maşallah ya. Birçoğumuz 1 aya netleştireceğiz. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklar. Gözün aydın canım

En iyi kararı vermişsin bence. Ne güzel çocuğunu kendin büyüteceksin, ihtiyaç duyduğu zaman diliminde yanında olmuş olacaksın.
Evet anneler bize biraz uzak kalıyor. Bir de herkesin kendine göre bir düzeni var, bozmak istemiyorum ve onları yormak. Çoğu bakıcıya güven olmuyor. O yüzden böyle bir karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…