- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Çok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallahBen Asya düşünüyorum com önceden belirledigim bir isim
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsinKızlar bugün doktora gittik tam 14 haftalık günü gününe aynı maşallah...
Cinsiyetini Öğrendik 2 kızımdan sonra 1 oğlumuz olacağını öğrendik sağlıklı bir şekilde inşallah...
Hadi bakalım haberlerinizi bekliyoruzKızlar hastaneye geldim bakalm bebişimi görcem inşallah❤
Hadi bakalım,güzel haberlerle gel inşallahKızlar hastaneye geldim bakalm bebişimi görcem inşallah❤
Bizde mesai hergün malesef iki çocukla evde koşturmaca sabah 7 akşam 11-12Herkese günaydınnBenim gibi cumartesileri çalışan var mı aranızda? Yarım gün çalışıyorum ama beni mahvediyor. Hafta sonunu hiç bir şeye yettiremiyorum. Dün akşamda sinemaya gittik eşimle ama o kadar saat oturmaktan mıdır, koltuklardan mıdır belim felaket ağrıyor geceden beri.
Kız en azından evindesin çocuğunla ilgileniyorsun,evinle ilgileniyorsun. Ben sabah buraya geliyorum, akşam çıkıyorum. Hiç bir şeye halim kalmıyor. Hafta sonu temizlik mi yapayım, mutfak alışverişi mi,eşimle mi ilgileniyim,aileleri ziyarete mi gideyim, dinleneyim mi şaşırıyorum. Bunların hepsi için 1,5 günüm var sadece.Bizde mesai hergün malesef iki çocukla evde koşturmaca sabah 7 akşam 11-12
Şaka biyana Evet çalışmak zor malesef.bende çalıştığım dönemde hamileydim.resmen 10a bölünmen gerekiyor.ev işleri alışveriş akraba ziyareti derken zaten kendine vakit ayıramıyorsun zaten.isteyken daha rahat oluyordum dinlenmeye fırsat buluyordum.ama eve geldiğimde hiç dinlenemiyorsun.allah kolaylık versin cnmKız en azından evindesin çocuğunla ilgileniyorsun,evinle ilgileniyorsun. Ben sabah buraya geliyorum, akşam çıkıyorum. Hiç bir şeye halim kalmıyor. Hafta sonu temizlik mi yapayım, mutfak alışverişi mi,eşimle mi ilgileniyim,aileleri ziyarete mi gideyim, dinleneyim mi şaşırıyorum. Bunların hepsi için 1,5 günüm var sadece.
Amin hepimize kuzucumŞaka biyana Evet çalışmak zor malesef.bende çalıştığım dönemde hamileydim.resmen 10a bölünmen gerekiyor.ev işleri alışveriş akraba ziyareti derken zaten kendine vakit ayıramıyorsun zaten.isteyken daha rahat oluyordum dinlenmeye fırsat buluyordum.ama eve geldiğimde hiç dinlenemiyorsun.allah kolaylık versin cnm
güzel hanelerle gel inşallah. bakalım minnak bir kız haberi mi gelecek yoksa küçük bir bey haberi mi?Kızlar hastaneye geldim bakalm bebişimi görcem inşallah❤
keşke oylayanlarin nickleri de görünse. bilsek kaçak anneleri..Kızlar ankette 15 kiz 14 erkek var kim bu 29 kişi yahu ben anlamadim nisan annesi dışında oylama mi yapıldı acaba
Kızlar ankette 15 kiz 14 erkek var kim bu 29 kişi yahu ben anlamadim nisan annesi dışında oylama mi yapıldı acaba
görünüyormuş isimler zaten üzerine tıklayıncaKızlar ankette 15 kiz 14 erkek var kim bu 29 kişi yahu ben anlamadim nisan annesi dışında oylama mi yapıldı acaba
Yeni birşey daha öğrenmiş olduk tşklerEvet aynen öyle olmuş canım. Oy verenlere tıkla isimler gözüküyor. Özellikle erkekte hiç görmediğim nickler var
Herkese günaydınnBenim gibi cumartesileri çalışan var mı aranızda? Yarım gün çalışıyorum ama beni mahvediyor. Hafta sonunu hiç bir şeye yettiremiyorum. Dün akşamda sinemaya gittik eşimle ama o kadar saat oturmaktan mıdır, koltuklardan mıdır belim felaket ağrıyor geceden beri.
Sağol kuzum. Muhtemelen bende doğumdan sonra bir sıkıntımız çıkmazsa inşallah 3 sene kadar çalışmayacağım. Sonra çocuk kreşe, ben yine işe.Günaydın canım. Ben çalışmıyorum maalesef evdeyim. İş bulamadım henüz. Zaten bebiş işi çıkınca erteledim. Doğumdan sonraya inşallah. Allah kolaylıklar versin.
Güzel haberlerle gel canım bakalım oğluna kiz kardeş gelecek mi
Hadi bakalım haberlerinizi bekliyoruz
Hadi bakalım,güzel haberlerle gel inşallah
Yaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)güzel hanelerle gel inşallah. bakalım minnak bir kız haberi mi gelecek yoksa küçük bir bey haberi mi?
Hadi bakalım, allah gönlüne göre versin.Yaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)
Doktor bir ay sonra kesinleşir ama tahminime göre kızzzz dedi
Sağol kuzum. Muhtemelen bende doğumdan sonra bir sıkıntımız çıkmazsa inşallah 3 sene kadar çalışmayacağım. Sonra çocuk kreşe, ben yine işe.
Yaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)
Doktor bir ay sonra kesinleşir ama tahminime göre kızzzz dedi
Çok şükür iyi canım ense burun herşey normal Allahıma bin şükrHadi bakalım, allah gönlüne göre versin.Sağlığı falan iyi mi bebişin?
Evet anneler bize biraz uzak kalıyor. Bir de herkesin kendine göre bir düzeni var, bozmak istemiyorum ve onları yormak. Çoğu bakıcıya güven olmuyor. O yüzden böyle bir karar verdik.En iyi kararı vermişsin bence. Ne güzel çocuğunu kendin büyüteceksin, ihtiyaç duyduğu zaman diliminde yanında olmuş olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?