- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Çok şükür, sağlığı yerindeyse 1 ay su gibi akıp geçer inşallah.Çok şükür iyi canım ense burun herşey normal Allahıma bin şükr ❤
Yeni vitamin verdi işte bidaha da 1 ay sonraya çağırdı nasl geçecek 1 ay
Çok sağol canm nasıl geçecek bu 1 ay daha simdiden özledm bebişiAyy maşallah ya. Birçoğumuz 1 aya netleştireceğiz. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklar. Gözün aydın canım
Ah şmdiden özledmÇok şükür, sağlığı yerindeyse 1 ay su gibi akıp geçer inşallah.
Rabbim gönlünüze göre versin.Yaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)
Doktor bir ay sonra kesinleşir ama tahminime göre kızzzz dedi
Evet insan hep görmek istiyor.Ah şmdiden özledm
Hadi hayırlı olsun kizcen sağlıklâ gelsin inşaallahYaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)
Aynen canim tecrübeli olanlar bilgisi olanlar hep destek burda birbirineCunki burda herkes birbirinin halini anlıyor hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için. Bizi bizden başkasi anlamaz taa hamileliğin başından baslayip lohusalik dönemi bitene kadar
Hadi hayırlı haberler al kuzunKızlar hastaneye geldim bakalm bebişimi görcem inşallah
Sağol canimÇok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallahAynı zamanda en yakın arkadaşımın kızının ismi
Ya hadi bakalım Allah sağlıkla istediğini versinYaa kızlar doktor tahminde bulunaym mı dedi ben yok dedm ama kaynanam bulunsun lütfen dedi vee doktor kız dedi bende kaynanama sakın heycan yapma değşebilir sadece tahmin dedm :)
Aynen lohusalik ta geçer heralde düğünlerinde askerliklerine kadar burdayızAynen canim tecrübeli olanlar bilgisi olanlar hep destek burda birbirineben lohusaligida geceriz gibi hissediyorum
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallahRabbim gönlünüze göre versin.haberler geldikçe daha çok heyecanlanır oldum
Sağol canımmmHadi hayırlı olsun kizcen sağlıklâ gelsin inşaallah
Allah razı olsun canım bakalm bekliyorm 1 ay sonra tam belli olcak inşallahYa hadi bakalım Allah sağlıkla istediğini versinbenim tahmin doğru cıktı bakalım seninkide çıkacak mi
Gözün aydın canım sağlıkla kavuşun. Benimki de kız tahmininde bulundu ama randevum 12 kasimda taaaa. Vakit geçmek bilmez artık. Meraktan ölüyorum artık ben deAmin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah❤ ben şmdi de 1 ayı bekliyorum heycanla :)
Sağol canımmm
Ah inşallah değişmezse
Allah razı olsun canım bakalm bekliyorm 1 ay sonra tam belli olcak inşallah
Çok geçmiş olsun. Tamm hastalık mevsimi yaaGüzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
Geçmiş olsun cnmGüzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
Teşekkür ederim canım benim evet ben her mevsim geçişinde böyle oluyorumÇok geçmiş olsun. Tamm hastalık mevsimi yaa
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm
Yok biz doğana kadar anca buluruzSağol canimsenin belli mi kızın ismi
Çok gecmis olsun canim gecen hafta soguk su içtigimde oldu ben toz zencefil balı karıstırım sabah ögle aksam yedim bana çok iyi geldi o şekil iylestim bu arada zencefili bana ilaç vermiyim zencefil tuket diyen doktorumdu istersen doktoruna danışip yiyebilirsinGüzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?