2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rabbim gönlünüze göre versin. haberler geldikçe daha çok heyecanlanır oldum

Hadi hayırlı olsun kizcen sağlıklâ gelsin inşaallah

Cunki burda herkes birbirinin halini anlıyor hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için. Bizi bizden başkasi anlamaz taa hamileliğin başından baslayip lohusalik dönemi bitene kadar
Aynen canim tecrübeli olanlar bilgisi olanlar hep destek burda birbirine ben lohusaligida geceriz gibi hissediyorum

Ya hadi bakalım Allah sağlıkla istediğini versin benim tahmin doğru cıktı bakalım seninkide çıkacak mi

Rabbim gönlünüze göre versin. haberler geldikçe daha çok heyecanlanır oldum
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah❤ ben şmdi de 1 ayı bekliyorum heycanla :)
Hadi hayırlı olsun kizcen sağlıklâ gelsin inşaallah
Sağol canımmm
Ah inşallah değişmezse
Ya hadi bakalım Allah sağlıkla istediğini versin benim tahmin doğru cıktı bakalım seninkide çıkacak mi
Allah razı olsun canım bakalm bekliyorm 1 ay sonra tam belli olcak inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla kavuşun. Benimki de kız tahmininde bulundu ama randevum 12 kasimda taaaa. Vakit geçmek bilmez artık. Meraktan ölüyorum artık ben de . Hayırlı ve sağlıklı kız evlatlar olurlar umarim

Çok gecmis olsun canim gecen hafta soguk su içtigimde oldu ben toz zencefil balı karıstırım sabah ögle aksam yedim bana çok iyi geldi o şekil iylestim bu arada zencefili bana ilaç vermiyim zencefil tuket diyen doktorumdu istersen doktoruna danışip yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…