çok geçmiş olsun canim.. insallah kısa sürede geçer. tuzlu su ve sirkeyle gargara iyi gelir. ama o seviyeyi geçmişse bir doktora gitsem iyi olur...Güzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
anin tadini cıkar bn de ugraştırdım birazOyy çok tatlısın ya teşekkür ederiim
ASLında kaynanama da söylesem anında bulur getirir ben eşimi uğraştırmak istedim :)))
Sağol Amin inşallah canm tek isteğim hayırlı ve sağlıklı olmalarıGözün aydın canım sağlıkla kavuşun. Benimki de kız tahmininde bulundu ama randevum 12 kasimda taaaa. Vakit geçmek bilmez artık. Meraktan ölüyorum artık ben de. Hayırlı ve sağlıklı kız evlatlar olurlar umarim
Valla aldı geldi yedm çok şükranin tadini cıkar bn de ugraştırdım biraz
Sağol canım dün aradım doktorumu zencefilli limonlu su tüket dedi banaÇok gecmis olsun canim gecen hafta soguk su içtigimde oldu ben toz zencefil balı karıstırım sabah ögle aksam yedim bana çok iyi geldi o şekil iylestim bu arada zencefili bana ilaç vermiyim zencefil tuket diyen doktorumdu istersen doktoruna danışip yiyebilirsin
Çok geçmiş olsun kuzum ben de 1 haftadır cekiyorum.Güzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
İlaç kesinlikle kullanamadığım için gitmedim canım evde alternatif tıp dan yararlanıyorum tabi bitki çaylarında hariççok geçmiş olsun canim.. insallah kısa sürede geçer. tuzlu su ve sirkeyle gargara iyi gelir. ama o seviyeyi geçmişse bir doktora gitsem iyi olur...
Çok sağol kuzum sana da geçmiş olsunÇok geçmiş olsun kuzum ben de 1 haftadır cekiyorum.
Kiyamam ya cok gecmis olsunTeşekkür ederim canım benim evet ben her mevsim geçişinde böyle oluyorum
Adamın kendi yeri mi acabaKızlar ben hastaneye ayda bir yada sikıntı olduğunda gidiyorum 1 ay bekleyen veya beklemek zorunda olanları cok iyi anliyorum benim evin ara sokağında aras kadın hastalikları poliklinigi var markete gittigimde veya estiginde oraya gidiyor ve bebegi görelimmi diyorum adamcağiz o kadar iyi biriki ücret dahi ödetmeden hadi geç bakalım diyor ve o kdar güzel konusuyor o kadar motive ediyorki her yanından cıktığımda mutlu oluyorum bu arada baska hastanede kontrol oldugumu biliyor ilk cocugumdada oraya gidiyordum hic beni bu zamana kadar geri cevirmedi Allah razi olsun
Evet kendi yeri bahceli evler medikal parkta çalısiyor 11 ile 2 arası kendi kendi polikliniginde duruyor birde aksamları 8 ile 11 arası poliklinikte duruyorAdamın kendi yeri mi acaba
Kimler oy vermis gozukuyor oylara tiklayinca isimKızlar ankette 15 kiz 14 erkek var kim bu 29 kişi yahu ben anlamadim nisan annesi dışında oylama mi yapıldı acaba
İnşallah geçer canım benim inşallahKiyamam ya cok gecmis olsun
Güzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
Cok gecmis olsun. Buralarda da acayip bir salgin var. Beta olmus herkesGüzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
Canım bugun doktorumu değiştirdim malesef bacağını sıkı sıkıya kapattı. Haftaya afp testi varmış protein testi onu yapalım dedi. Gösterir o zaman dedi. Değiştirme sebebim doktorum gittiDoktor ne diyo canım senn bebişin cinsiyetine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?