2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben hastaneye ayda bir yada sikıntı olduğunda gidiyorum 1 ay bekleyen veya beklemek zorunda olanları cok iyi anliyorum benim evin ara sokağında aras kadın hastalikları poliklinigi var markete gittigimde veya estiginde oraya gidiyor ve bebegi görelimmi diyorum adamcağiz o kadar iyi biriki ücret dahi ödetmeden hadi geç bakalım diyor ve o kdar güzel konusuyor o kadar motive ediyorki her yanından cıktığımda mutlu oluyorum bu arada baska hastanede kontrol oldugumu biliyor ilk cocugumdada oraya gidiyordum hic beni bu zamana kadar geri cevirmedi Allah razi olsun

çok geçmiş olsun canim.. insallah kısa sürede geçer. tuzlu su ve sirkeyle gargara iyi gelir. ama o seviyeyi geçmişse bir doktora gitsem iyi olur...

Sağol Amin inşallah canm tek isteğim hayırlı ve sağlıklı olmaları
anin tadini cıkar bn de ugraştırdım biraz
Valla aldı geldi yedm çok şükr

Sağol canım dün aradım doktorumu zencefilli limonlu su tüket dedi bana

Çok geçmiş olsun kuzum ben de 1 haftadır cekiyorum.

çok geçmiş olsun canim.. insallah kısa sürede geçer. tuzlu su ve sirkeyle gargara iyi gelir. ama o seviyeyi geçmişse bir doktora gitsem iyi olur...
İlaç kesinlikle kullanamadığım için gitmedim canım evde alternatif tıp dan yararlanıyorum tabi bitki çaylarında hariçdediğini yapılan canım sağol

Adamın kendi yeri mi acaba

Çok çok geçmiş olsun canım. Bu dönemde en zor şey hasta olmak sanırım. İlaç alamıyorsun ve zor atlatılıyor. Kendine çok dikkat et.

Ben cogunlugunu biliyorum ankete katilanlarin. Sadece iki tane var bilmedigim ama pasif kullanici olabilirler. Bir de arkadaslar biraz fazla abartilmadi mi kiz olayi. Daha once bir arkadas kendini yanlis ifade ettigi icin epey elestirilmisti. Ve bilmiyorum farkinda olan var mi ama bir daha da yazmadi aktif olmasina ragmen. Sahsen ben bu duruma cok uzuldum. Yani ne gerek vardi birbirimizi kirmaya. Boyle kiz yarisi varmis gibi hissedince hicbir farki kalmiyor gibi geliyor bana. Allah’im hepimize sagliklisini ve hayirlisinİ nasip etsin evlatlarimizin

Selam kızlar bugün kontrole gittik biz de yeni doktorumuza Her şey yolundaymış çok şükür, kasımın ilk haftası ikili test için gideceğiz, cinsiyeti de öğrenebiliriz dedi doktor.. Balık yağı, kalsiyum, vitamin, demir bir sürü şey verdi. En sevindiğim de progestanı bırakıyorum artık Gına gelmişti resmen.. Fotoğrafımız da burada.. Var mı tahmin?

Eklentiler

• 20191019_134342.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 42
Cok gecmis olsun. Buralarda da acayip bir salgin var. Beta olmus herkes Malum bir de grip sezonu. Umarim onemli birsey degildir ve cabuk atlatirsiniz

Doktor ne diyo canım senn bebişin cinsiyetine?
Canım bugun doktorumu değiştirdim malesef bacağını sıkı sıkıya kapattı. Haftaya afp testi varmış protein testi onu yapalım dedi. Gösterir o zaman dedi. Değiştirme sebebim doktorum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…