Cecen, ben LIERAC, kullaniyorum 2 hafta oldu,ezcane urunu ama ben Trendyoldan epey bir indirimli aldim karin,göbek, basen, göğüs hepsine kullaniyorsun, epey bir arastirdim herkes cok övüyor simdilik bende memnunum epey nemlendiriyor jel şeklinde benim göğusumde öncenden çatlaklar vardi gözle görulur hafifletti tavsiye edebilirim,benim karnim epey cikti senin dumduz olmasina şasirdim kac haftaliksin ama yinede kullanmaya baslamalisin doktorum 3 aydan sonra kullanmalisin dedi bana.Göğüs kremi hangisine karar verdn canım?
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün Rabbim iki meyvesinden de tattirsin derler
Bugün cinsiyet öğrenme gunugözün aydın sağlıkla gelsin canım insallah
Allah hayirli uğuŕlu etsin annesi
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikbu hamilelikte fark var mı diğer ikisinden? Hani derler ya erkek kız farklıdır hamileliği diye siz kızlardan farklı bişey yaşıyor musunuz acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin
Helal olsun valla herkesin yapacağı iş değil. Göz koymuş olmasın sanaEvet kendi yeri bahceli evler medikal parkta çalısiyor 11 ile 2 arası kendi kendi polikliniginde duruyor birde aksamları 8 ile 11 arası poliklinikte duruyor
Ben cogunlugunu biliyorum ankete katilanlarin. Sadece iki tane var bilmedigim ama pasif kullanici olabilirler. Bir de arkadaslar biraz fazla abartilmadi mi kiz olayi. Daha once bir arkadas kendini yanlis ifade ettigi icin epey elestirilmisti. Ve bilmiyorum farkinda olan var mi ama bir daha da yazmadi aktif olmasina ragmen. Sahsen ben bu duruma cok uzuldum. Yani ne gerek vardi birbirimizi kirmaya. Boyle kiz yarisi varmis gibi hissedince hicbir farki kalmiyor gibi geliyor bana. Allah’im hepimize sagliklisini ve hayirlisinİ nasip etsin evlatlarimizin
Yok yahu oyle birsey yok babam gibi davraniyor oglumdada ilk bi kac kere oraya gitmistim ister istemez tanismistik bana ailemi felam sormustu bende 19 yasimdan beri ailemin olmadığını soylemistim oda o gün bugundur cocuguma torunu banada kizıymışim gibi davraniyor belki acımıştır o olabilir ancaHelal olsun valla herkesin yapacağı iş değil. Göz koymuş olmasın sana
Ben cogunlugunu biliyorum ankete katilanlarin. Sadece iki tane var bilmedigim ama pasif kullanici olabilirler. Bir de arkadaslar biraz fazla abartilmadi mi kiz olayi. Daha once bir arkadas kendini yanlis ifade ettigi icin epey elestirilmisti. Ve bilmiyorum farkinda olan var mi ama bir daha da yazmadi aktif olmasina ragmen. Sahsen ben bu duruma cok uzuldum. Yani ne gerek vardi birbirimizi kirmaya. Boyle kiz yarisi varmis gibi hissedince hicbir farki kalmiyor gibi geliyor bana. Allah’im hepimize sagliklisini ve hayirlisinİ nasip etsin evlatlarimizin
Selam kızlar bugün kontrole gittik biz de yeni doktorumuzaHer şey yolundaymış çok şükür, kasımın ilk haftası ikili test için gideceğiz, cinsiyeti de öğrenebiliriz dedi doktor.. Balık yağı, kalsiyum, vitamin, demir bir sürü şey verdi. En sevindiğim de progestanı bırakıyorum artık Gına gelmişti resmen.. Fotoğrafımız da burada.. Var mı tahmin?
Acaba arkadaş ona sürekli doktor olarak gitmen icin mi göz koydu sana dedi diye mi diye düşündümYok yahu oyle birsey yok babam gibi davraniyor oglumdada ilk bi kac kere oraya gitmistim ister istemez tanismistik bana ailemi felam sormustu bende 19 yasimdan beri ailemin olmadığını soylemistim oda o gün bugundur cocuguma torunu banada kizıymışim gibi davraniyor belki acımıştır o olabilir anca
Diğer türlüsü neymiş anlayamadım? Garip gelen birşey yok.. Bedava birkaç kez ultrasonla bakacak birinin olması ihtimali çok iyi biri olduğunu düşündürür. Sadece şaka maksatlı dikkat et sana göz koymuş olabilir dedim. Herşeyi yanlış anlamayın lütfen ya.Acaba arkadaş ona sürekli doktor olarak gitmen icin mi göz koydu sana dedi diye mi diye düşündümdiğer türlüsünü kastetmesi ihtimali çok garip geldi bana .
Oyle tabi ki. Cok sukur Allah bana ikisi de tatmayi nasip etti. İkisinin de birbirinden farki yoktur eminim. Diger gruplari takip etmiyorum. Ozellikle kimseyi gucendirmemek icin de genel olarak yazmak istedim. Belki ben oyle hissetmisimdir mesajlardan. daha once hassasiyetten bahsedilmisti. Herkesin hassasiyeti cok farkli. Kiz evlat sahibi olmak isteyipte olamayan ve icten ice uzulen arkadaslar icin yazdim biraz da. Ayni sey erkek icin de gecerli tabi. Sizlerinde etrafinda bircok kisi vardir eminim boyle olan.Bu bir yarış değil ki canım mart annelerine erkek bebek önde gidiyormuş ya ben de bizim grup ta da kız çoğunluk olacak demiştim. Yoksa ne önemi var ha kız ha erkek önemli olan sağlıklı olmaları. Ben de erkek olsun isterdim fakat Rabbim bana kız evladını layık görüyor demekki.
Arkadasin cinsiyet ayrimi yaptigini dusunmeniz, benim dusunmemem aslinda herkesin algisinin ne kadar farkli olabilecegini gosteriyor. Bu da cok normal tabiki. ben daha hassas olmamiz icin dile getirdim ki kimse uzulmesin. Uzuldugum konu arkadasin bir daha yazmamis olmasiydi. Anket sonuclarinda kizin onde gitmesi degil tabi ki.Bunun böyle algılanması çok üzücü gerçekten. Kimse burada böyle bir şeyin peşinde değil ki.
Sadece cinsiyetler sürekli kız geliyor 'aa kızlar önde' tepkimizde gayet normal bence.
Sonuçta burada erkek karşıtlığı yok herkes söylüyor evlatlarımız sağlıklı olsun yeter ki.
Hatta bahsettiğiniz arkadaşa da sırf bu yüzden tepki verilmişti cinsiyet ayrımı yapmayalım d..iye.
Bence tamamen yanlış algılamışsınız.
Ankete katılıp bilmediğim çok kişi var. Çünkü buraya hiç yazmadılar hiç mesajlarını görmedim.
Bunu ben dile getirdiğim için özellikle açıklıyorum.
Arkadasin cinsiyet ayrimi yaptigini dusunmeniz, benim dusunmemem aslinda herkesin algisinin ne kadar farkli olabilecegini gosteriyor. Bu da cok normal tabiki. ben daha hassas olmamiz icin dile getirdim ki kimse uzulmesin.
Vallahi canım kaptıktan sonra dikkat etmek işe yaramıyor önemli olan dediğin gibi bu dönemde hasta olmamakÇok çok geçmiş olsun canım. Bu dönemde en zor şey hasta olmak sanırım. İlaç alamıyorsun ve zor atlatılıyor. Kendine çok dikkat et.
Dediginiz gibi tamamen algi meselesi iste. Tekrar tekrar okudum ben de ama dusuncem degismedi. Ben de kimseyi istemeden bile olsa uzmek istemem tabiki.Geçmiş konuyu tekrar açmak istemem ama o arkadaşın mesajında farklı şeyler vardı.
Mecbur severiz gibi ifadeler sevinemedik cinsiyetine gibi ifadeler.
Ben o mesajdan sonra bu minvalde tek bir mesaj bile görmedim.
Algılar gerçekten çok farklı olabiliyor.
Kendi adıma hassas davrandığımı söyleyebilirim.
Kimseyi üzmek için değil aksine destek olmak için elimden geleni yapıyorum.
Geçmiş olsun canım havalar hastalık havasıGüzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
Hımm kötü olmuş. Ben de değştrcm beğenmedğm için. Ama arkadaşlarım onda doğum yaptılar çok memnunlar. Bilemyorum. Bana da bilgi vermiyo gibi grliyo hoşuma gtmiyo o yüzden.Canım bugun doktorumu değiştirdim malesef bacağını sıkı sıkıya kapattı. Haftaya afp testi varmış protein testi onu yapalım dedi. Gösterir o zaman dedi. Değiştirme sebebim doktorum gitti
İnşallah canım inşallahCok gecmis olsun. Buralarda da acayip bir salgin var. Beta olmus herkesMalum bir de grip sezonu. Umarim onemli birsey degildir ve cabuk atlatirsiniz
Evet canım tam da öyle 2 gün önce kısa kol giyerken birden hırkaya falan döndkGeçmiş olsun canım havalar hastalık havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?