2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göğüs kremi hangisine karar verdn canım?
Cecen, ben LIERAC, kullaniyorum 2 hafta oldu,ezcane urunu ama ben Trendyoldan epey bir indirimli aldim karin,göbek, basen, göğüs hepsine kullaniyorsun, epey bir arastirdim herkes cok övüyor simdilik bende memnunum epey nemlendiriyor jel şeklinde benim göğusumde öncenden çatlaklar vardi gözle görulur hafifletti tavsiye edebilirim,benim karnim epey cikti senin dumduz olmasina şasirdim kac haftaliksin ama yinede kullanmaya baslamalisin doktorum 3 aydan sonra kullanmalisin dedi bana.

Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün Rabbim iki meyvesinden de tattirsin derler
Bugün cinsiyet öğrenme gunu gözün aydın sağlıkla gelsin canım insallah
Allah hayirli uğuŕlu etsin annesi
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minik bu hamilelikte fark var mı diğer ikisinden? Hani derler ya erkek kız farklıdır hamileliği diye siz kızlardan farklı bişey yaşıyor musunuz acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Sağolun ..
Hamileligimi ilk herkesten saklıyordum ama şimdi 14 haftalık olduk söylüyorum artık zaten birçok kişi tipimden tahmin ediyor
misskokulumm değişiklik var mı diye sormuşsun bulantı olarak aynı şeyleri yaşıyorum ama bulantılarım hala geçmedi
Karnım kızlara göre daha erken çıktı sanki 6 aylık hamile gibiyim
Yüzümde de çok fazla sivilcelenme oldu
Ben baştan beri hep erkek hissettim beni görenler de hep oğlun olacak bak Gör sen falan diyorlardı

Bu bir yarış değil ki canım mart annelerine erkek bebek önde gidiyormuş ya ben de bizim grup ta da kız çoğunluk olacak demiştim. Yoksa ne önemi var ha kız ha erkek önemli olan sağlıklı olmaları. Ben de erkek olsun isterdim fakat Rabbim bana kız evladını layık görüyor demekki.

Helal olsun valla herkesin yapacağı iş değil. Göz koymuş olmasın sana
Yok yahu oyle birsey yok babam gibi davraniyor oglumdada ilk bi kac kere oraya gitmistim ister istemez tanismistik bana ailemi felam sormustu bende 19 yasimdan beri ailemin olmadığını soylemistim oda o gün bugundur cocuguma torunu banada kizıymışim gibi davraniyor belki acımıştır o olabilir anca

Bunun böyle algılanması çok üzücü gerçekten. Kimse burada böyle bir şeyin peşinde değil ki.
Sadece cinsiyetler sürekli kız geliyor 'aa kızlar önde' tepkimizde gayet normal bence.
Sonuçta burada erkek karşıtlığı yok herkes söylüyor evlatlarımız sağlıklı olsun yeter ki.
Hatta bahsettiğiniz arkadaşa da sırf bu yüzden tepki verilmişti cinsiyet ayrımı yapmayalım d..iye.
Bence tamamen yanlış algılamışsınız.
Ankete katılıp bilmediğim çok kişi var. Çünkü buraya hiç yazmadılar hiç mesajlarını görmedim.
Bunu ben dile getirdiğim için özellikle açıklıyorum.

Maşallah ya çok tatlı görünüyor arkasını mı dönmüş sanki?
İlk defa tahminde bulanamadım ben ya

Hatta şöyle söyleyeyim ilk başta yapılan listede olmayıp, oy kullanan en az 5 kullanıcı var.
Oy kullanan herkes listeye kaydedilmeli bence.

Acaba arkadaş ona sürekli doktor olarak gitmen icin mi göz koydu sana dedi diye mi diye düşündüm diğer türlüsünü kastetmesi ihtimali çok garip geldi bana .

Acaba arkadaş ona sürekli doktor olarak gitmen icin mi göz koydu sana dedi diye mi diye düşündüm diğer türlüsünü kastetmesi ihtimali çok garip geldi bana .
Diğer türlüsü neymiş anlayamadım? Garip gelen birşey yok.. Bedava birkaç kez ultrasonla bakacak birinin olması ihtimali çok iyi biri olduğunu düşündürür. Sadece şaka maksatlı dikkat et sana göz koymuş olabilir dedim. Herşeyi yanlış anlamayın lütfen ya.

Oyle tabi ki. Cok sukur Allah bana ikisi de tatmayi nasip etti. İkisinin de birbirinden farki yoktur eminim. Diger gruplari takip etmiyorum. Ozellikle kimseyi gucendirmemek icin de genel olarak yazmak istedim. Belki ben oyle hissetmisimdir mesajlardan. daha once hassasiyetten bahsedilmisti. Herkesin hassasiyeti cok farkli. Kiz evlat sahibi olmak isteyipte olamayan ve icten ice uzulen arkadaslar icin yazdim biraz da. Ayni sey erkek icin de gecerli tabi. Sizlerinde etrafinda bircok kisi vardir eminim boyle olan.

Arkadasin cinsiyet ayrimi yaptigini dusunmeniz, benim dusunmemem aslinda herkesin algisinin ne kadar farkli olabilecegini gosteriyor. Bu da cok normal tabiki. ben daha hassas olmamiz icin dile getirdim ki kimse uzulmesin. Uzuldugum konu arkadasin bir daha yazmamis olmasiydi. Anket sonuclarinda kizin onde gitmesi degil tabi ki.

Arkadasin cinsiyet ayrimi yaptigini dusunmeniz, benim dusunmemem aslinda herkesin algisinin ne kadar farkli olabilecegini gosteriyor. Bu da cok normal tabiki. ben daha hassas olmamiz icin dile getirdim ki kimse uzulmesin.

Geçmiş konuyu tekrar açmak istemem ama o arkadaşın mesajında farklı şeyler vardı.
Mecbur severiz gibi ifadeler sevinemedik cinsiyetine gibi ifadeler.
Ben o mesajdan sonra bu minvalde tek bir mesaj bile görmedim.
Algılar gerçekten çok farklı olabiliyor.
Kendi adıma hassas davrandığımı söyleyebilirim.
Kimseyi üzmek için değil aksine destek olmak için elimden geleni yapıyorum.

Çok çok geçmiş olsun canım. Bu dönemde en zor şey hasta olmak sanırım. İlaç alamıyorsun ve zor atlatılıyor. Kendine çok dikkat et.
Vallahi canım kaptıktan sonra dikkat etmek işe yaramıyor önemli olan dediğin gibi bu dönemde hasta olmamak

Dediginiz gibi tamamen algi meselesi iste. Tekrar tekrar okudum ben de ama dusuncem degismedi. Ben de kimseyi istemeden bile olsa uzmek istemem tabiki.

Canım bugun doktorumu değiştirdim malesef bacağını sıkı sıkıya kapattı. Haftaya afp testi varmış protein testi onu yapalım dedi. Gösterir o zaman dedi. Değiştirme sebebim doktorum gitti
Hımm kötü olmuş. Ben de değştrcm beğenmedğm için. Ama arkadaşlarım onda doğum yaptılar çok memnunlar. Bilemyorum. Bana da bilgi vermiyo gibi grliyo hoşuma gtmiyo o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…