- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Allah bağışlasın canım 2 erkek 2 de kız olursa diyince maşallah dedim dördüncüyü de istiyo demekkiAhahhaha yok kız ne 4 çocuğuu
İki erkek dediğim biri oğlum biri kocam bu da kız olsun iki kız olalm diyorm benyaşayan 1 çocuğum var canm :)
Sana katılıyorum arkadaşım.gercekten bende bir kız annesi adayı olarak üzüldümGeçmiş konuyu tekrar açmak istemem ama o arkadaşın mesajında farklı şeyler vardı.
Mecbur severiz gibi ifadeler sevinemedik cinsiyetine gibi ifadeler.
Ben o mesajdan sonra bu minvalde tek bir mesaj bile görmedim.
Algılar gerçekten çok farklı olabiliyor.
Kendi adıma hassas davrandığımı söyleyebilirim.
Kimseyi üzmek için değil aksine destek olmak için elimden geleni yapıyorum.
Canım gebelıkte mi pozıtıf oldu toxplazma testin ? Bende de toxoplazma var ,1 hafta once transfer oldum gun sayıyorum sonuc için.ınsallah pozıtıf olur.gebelık durumunda her ay yaptırmamız mı gerekıyor bu testi ? Nelere dıkkat etmelıyız?saglıkla kucagına al canım bebegını ınsallahEvet zor hamilelik zor lohusalik yasadim hic birsey anlamadim ne oglumu beklerken ne buyuturken kendime doktoruma (o da benim yüzümden strese giriyor) soz verdim cok sakin olacağım diye toksaplasma advite sonucunu beklerken yine bi gerildim ama cok şükür sikinti cikmadi inşallah boyle devam ederim
Kendi simdi söylediğin şey diğer türlüsü oluyor . Şaka herşeye de bir saka kelimesi yapıştırıyoruz o da ayrı da neyse . Sen zaten diğer türlüsünü şaka olarak kast ettiğini söyledin ben bunu diyince niye anlayamadım diyorsun .Diğer türlüsü neymiş anlayamadım? Garip gelen birşey yok.. Bedava birkaç kez ultrasonla bakacak birinin olması ihtimali çok iyi biri olduğunu düşündürür. Sadece şaka maksatlı dikkat et sana göz koymuş olabilir dedim. Herşeyi yanlış anlamayın lütfen ya.
Sana katılıyorum arkadaşım.gercekten bende bir kız annesi adayı olarak üzüldümElmothemonster arkadaşın yazdığına .
Hani bu rekabet değil yada önde kızlar geride erkekler falan olayı asla değil. Bence kimse öyle düşündüğünüz hislerle yazdığını düşünmüyorum. Heyecanı herkes çok farklı yaşıyor. O bahsedilen daha önce tepki gösterdiğimiz arkadaşın Msji çok çok farklıydı. Evet onun gorusudur saygı duymak gerekir. Ama C cecenn de dediği gibi mecbur sevecez cümlesi insana dokunan bir cümleydi. Hepimiz burda sevinince beraber seviniyoruz üzülünce beraber üzülüyoruz. Herkes burda herkese manevi olarak elinden gelen desteği esirgemiyor
Gecmis olsun canim bizim evde de salgin gibi donup duruyor oglum ve ben hastayiz zencefil ihlamur kekik çayı iyi geliyor limon sıkıp iç boğaz yumuşuyor ilaç kullanamıyoruz bu süreçte maalesefVallahi canım kaptıktan sonra dikkat etmek işe yaramıyor önemli olan dediğin gibi bu dönemde hasta olmamak
Bilmiyorumki neyi kastetdigini ben oyle anladıgım icin öyle cvp verdim ona gitmem icin olsa oglumdâda doguma kadar ona gittim hemde her estiginde bundada en ufak icime bi kusku düsse gidiyorum onun icin oldugunu dusunmuyorum zaten gisiyorum kayit yaptir der ucret ister benim dedigim gibi olabilir acimış olabilir yada gönlu boldur yada beni sevmistir iyilik yapiyordur aksamlari hep esimle gidiyorum hatta esim haftanin 5 gunu spora gidiyor esime sana yasak haftada 1 re dusurdum sporu diyor esimede cok iyi davraniyor ailemizden biri gibiAcaba arkadaş ona sürekli doktor olarak gitmen icin mi göz koydu sana dedi diye mi diye düşündümdiğer türlüsünü kastetmesi ihtimali çok garip geldi bana .
Ebrulipapatya,bende rahatsizlandim boğazda akıntı grip alerji vucut agrisi mahfetti beni bol bol ıhlamur ve zencefilli balli sutle atlattim tavsiye ederim ilac kullanamadigimiz icin bu tarz bitkisel icicekler bizim kurtaricimiz cok gecmis olsunGeçmiş olsun canım havalar hastalık havası
Hayırlısı olsunCanım gebelıkte mi pozıtıf oldu toxplazma testin ? Bende de toxoplazma var ,1 hafta once transfer oldum gun sayıyorum sonuc için.ınsallah pozıtıf olur.gebelık durumunda her ay yaptırmamız mı gerekıyor bu testi ? Nelere dıkkat etmelıyız?saglıkla kucagına al canım bebegını ınsallah
Teşekkür ederim canım benim bende oğluma bulaşmasından korkuyorum dün doktorumu aradım limonlu zencefilli sıcak su iç dedi ıhlamuru önermediGecmis olsun canim bizim evde de salgin gibi donup duruyor oglum ve ben hastayiz zencefil ihlamur kekik çayı iyi geliyor limon sıkıp iç boğaz yumuşuyor ilaç kullanamıyoruz bu süreçte maalesef
Çok sagol canım Allah razı olsun dua et,hamılelerın duası kabul olurHayırlısı olsun
toksoplazma igm 1.6 çıktı advite testinde %90 cikti 3 ay ve öncesi yani hamile kalmadan geçirmiş olma ihtimali yüksek dedi 15 gunde 1 kontrol vardı gelisimini daha yakından takip etmek adına galiba ama bi daha tekarlamadi testi ikili test sırasında tekrar sordum sorun yok dedi insallah öyledir sen de güzel sonuçlar alırsın inşallah bekleme süreci çok zor Allah sabır versin
Geçmiş olsun cnmEbrulipapatya,bende rahatsizlandim boğazda akıntı grip alerji vucut agrisi mahfetti beni bol bol ıhlamur ve zencefilli balli sutle atlattim tavsiye ederim ilac kullanamadigimiz icin bu tarz bitkisel icicekler bizim kurtaricimiz cok gecmis olsun
Umarim dediginiz gibi benim haricimde kimse oyle hissetmemistir diyeyim o zamanSana katılıyorum arkadaşım.gercekten bende bir kız annesi adayı olarak üzüldümElmothemonster arkadaşın yazdığına .
Hani bu rekabet değil yada önde kızlar geride erkekler falan olayı asla değil. Bence kimse öyle düşündüğünüz hislerle yazdığını düşünmüyorum. Heyecanı herkes çok farklı yaşıyor. O bahsedilen daha önce tepki gösterdiğimiz arkadaşın Msji çok çok farklıydı. Evet onun gorusudur saygı duymak gerekir. Ama C cecenn de dediği gibi mecbur sevecez cümlesi insana dokunan bir cümleydi. Hepimiz burda sevinince beraber seviniyoruz üzülünce beraber üzülüyoruz. Herkes burda herkese manevi olarak elinden gelen desteği esirgemiyor
Umarim dediginiz gibi benim haricimde kimse oyle hissetmemistir diyeyim o zamanNe soylesem de cok yanlis anlasildigimi goruyorum gelen yorumlardan. Dediginiz gibi kimse o hislerle yazmiyordur bundan da en ufak suphem yok. Ben sadece genel tabloyu yorumladim kendimce. Diger konu ile de sunu belirtmek istiyorum. Bir baska kadin platformunu daha takip ediyorum. Her turlu milletten insanin oldugu. Orda bir arkadas konu acmis. Konunun basligi aynen soyle ‘cinsiyeti ogrendikten sonraki memnuniyetsizlik’. Cinsiyeti ogrendikten sonra ne kadar mutsuz ne kadar pisman vs oldugu yazmis. Altina hic kimse cikip da olumsuz birsey yazmamis hep destek mesajlari gelmis. Neden diye dusunuyorum ben.
Ben ne anladığını bile anlayamadım. Çünkü dediğimde yanlış anlaşılacak hiçbir laf yok. Bana sorabilirsin zaten kendisi de yanlış anlamamış alınmamış kırılmamış. Ona neden yazıyorsun? Diyelim ki şaka değil. Yine kötü bir amaç olamaz bu cümlede. En fazla kendine dikkat et dileği barındırır. Neyse kimsenin yazdığı kimseyi ilgilendirmez bence. Benim yazdığım yazdığım kişiyi ilgilendirir. Bence birilerinin yazdıklarına mazeret bulma ortamı bulandırmadan başka bir işe yaramıyor.1
Kendi simdi söylediğin şey diğer türlüsü oluyor . Şaka herşeye de bir saka kelimesi yapıştırıyoruz o da ayrı da neyse . Sen zaten diğer türlüsünü şaka olarak kast ettiğini söyledin ben bunu diyince niye anlayamadım diyorsun .
Çok sağol canım 2 gündür bütün vücudum ağrıyo üşüyorum geniz akıntısı Boğaz şişmesi kafamı önüme eğemiyorum yan yatamıyorum beynim çıkıyorEbrulipapatya,bende rahatsizlandim boğazda akıntı grip alerji vucut agrisi mahfetti beni bol bol ıhlamur ve zencefilli balli sutle atlattim tavsiye ederim ilac kullanamadigimiz icin bu tarz bitkisel icicekler bizim kurtaricimiz cok gecmis olsun
Çok sağol canım 2 gündür bütün vücudum ağrıyo üşüyorum geniz akıntısı Boğaz şişmesi kafamı önüme eğemiyorum yan yatamıyorum beynim çıkıyoreşimde yok şehir dışında
Yapıyorum canım günde 3 kere içiyorum hatta karabiberle bile yaptım vallahi dikkat edin kızlar hasta olmayın olduktan sonra zor çünküCanım taze zencefilli doğra suyla kaynat içine limon sol bir kaşık ta bal koy. Ben öyle öyle ayağa kalktım. Daha da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?