2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahhaha yok kız ne 4 çocuğuu
İki erkek dediğim biri oğlum biri kocam bu da kız olsun iki kız olalm diyorm ben yaşayan 1 çocuğum var canm :)
Allah bağışlasın canım 2 erkek 2 de kız olursa diyince maşallah dedim dördüncüyü de istiyo demekki

Merhaba arkadaşlar
Acaba bebek hareketlerini çok bariz hissediyorum diyen anne adayları ve de anneler, kaçıncı haftadasınız. Benim üçüncü hamileliğim yani bazen hissediyorum galiba diyorum ama bugün hiç hissetmedim ve çok tedirgin oldum. Acaba hissetmiyor muydum da bağırsak hareketimiydi, gerçi üçüncü hamilelikte farkı anlamak daha kolay ama yani bugün niye böyle oldu.

Sana katılıyorum arkadaşım.gercekten bende bir kız annesi adayı olarak üzüldüm Elmothemonster arkadaşın yazdığına .
Hani bu rekabet değil yada önde kızlar geride erkekler falan olayı asla değil. Bence kimse öyle düşündüğünüz hislerle yazdığını düşünmüyorum. Heyecanı herkes çok farklı yaşıyor. O bahsedilen daha önce tepki gösterdiğimiz arkadaşın Msji çok çok farklıydı. Evet onun gorusudur saygı duymak gerekir. Ama C cecenn de dediği gibi mecbur sevecez cümlesi insana dokunan bir cümleydi. Hepimiz burda sevinince beraber seviniyoruz üzülünce beraber üzülüyoruz. Herkes burda herkese manevi olarak elinden gelen desteği esirgemiyor

Canım gebelıkte mi pozıtıf oldu toxplazma testin ? Bende de toxoplazma var ,1 hafta once transfer oldum gun sayıyorum sonuc için.ınsallah pozıtıf olur.gebelık durumunda her ay yaptırmamız mı gerekıyor bu testi ? Nelere dıkkat etmelıyız?saglıkla kucagına al canım bebegını ınsallah

1
Kendi simdi söylediğin şey diğer türlüsü oluyor . Şaka herşeye de bir saka kelimesi yapıştırıyoruz o da ayrı da neyse . Sen zaten diğer türlüsünü şaka olarak kast ettiğini söyledin ben bunu diyince niye anlayamadım diyorsun .

Bencede burada verdiğimiz tepkiler o arkadaşın yazdığı ile kıyaslanamaz. Ki o arkadaşın özür mesajından sonra onu anladığımı hassas olduğumuzu söylemiştim. Burada bazı şeyler gerçekten çok yanlış anlaşılıyor ama bu bahane ile şunu söyleyeyim kendi adıma tekrar. Kız erkek hepsi evlattır. Özellikle ilk bebeğini bekleyene hiç fark etmiyor bu durum. Ama iki kızı veya iki oğlu olup farklı beklentisi olanada sonuna kadar hak veririm. Burada sevincimizi farklı anlayan bu yüzden en ufak üzülen kırılan insanlar varsa özür dilerim onlardan. Allah bu güzel duyguyu gerçekten isteyen uğraşan çabalayan herkese nasip etsin.

Vallahi canım kaptıktan sonra dikkat etmek işe yaramıyor önemli olan dediğin gibi bu dönemde hasta olmamak
Gecmis olsun canim bizim evde de salgin gibi donup duruyor oglum ve ben hastayiz zencefil ihlamur kekik çayı iyi geliyor limon sıkıp iç boğaz yumuşuyor ilaç kullanamıyoruz bu süreçte maalesef

Acaba arkadaş ona sürekli doktor olarak gitmen icin mi göz koydu sana dedi diye mi diye düşündüm diğer türlüsünü kastetmesi ihtimali çok garip geldi bana .
Bilmiyorumki neyi kastetdigini ben oyle anladıgım icin öyle cvp verdim ona gitmem icin olsa oglumdâda doguma kadar ona gittim hemde her estiginde bundada en ufak icime bi kusku düsse gidiyorum onun icin oldugunu dusunmuyorum zaten gisiyorum kayit yaptir der ucret ister benim dedigim gibi olabilir acimış olabilir yada gönlu boldur yada beni sevmistir iyilik yapiyordur aksamlari hep esimle gidiyorum hatta esim haftanin 5 gunu spora gidiyor esime sana yasak haftada 1 re dusurdum sporu diyor esimede cok iyi davraniyor ailemizden biri gibi

Nekadar hassas bir dönemdeyiz kızlar hormonlar tavan, çogunlugumuzda bir alınganlık var. Bence Biraz daha ılımlı olmalıyız sanki.bazilarimiz Bir kaç çocuk annesi bazıları yeni anne adayı.kimse kimseyi tanımıyor burda o yüzden herkesin düşüncesi farklı olabilir hep saygı duymak gerekiyor. Şahsımıza yapılan bir hakaret olmadığı sürece burda önemli olan bildiklerimizi paylaşmak ve sevincimize uzuntumuze ortak olup bir nebzede olsa katkıda bulunabilimek. Ben kendi adıma söylüyorum.yanlis cümlelerim olduysa birilerini istemeden kırdıysam üzdüysem özür dilerim. Yazmak gereği duydum çok şükür kimseyle bir sıkıntım olmadı burda ama yinede insanız olabilir herşey.

Geçmiş olsun canım havalar hastalık havası
Ebrulipapatya,bende rahatsizlandim boğazda akıntı grip alerji vucut agrisi mahfetti beni bol bol ıhlamur ve zencefilli balli sutle atlattim tavsiye ederim ilac kullanamadigimiz icin bu tarz bitkisel icicekler bizim kurtaricimiz cok gecmis olsun

Hayırlısı olsun
toksoplazma igm 1.6 çıktı advite testinde %90 cikti 3 ay ve öncesi yani hamile kalmadan geçirmiş olma ihtimali yüksek dedi 15 gunde 1 kontrol vardı gelisimini daha yakından takip etmek adına galiba ama bi daha tekarlamadi testi ikili test sırasında tekrar sordum sorun yok dedi insallah öyledir sen de güzel sonuçlar alırsın inşallah bekleme süreci çok zor Allah sabır versin

Gecmis olsun canim bizim evde de salgin gibi donup duruyor oglum ve ben hastayiz zencefil ihlamur kekik çayı iyi geliyor limon sıkıp iç boğaz yumuşuyor ilaç kullanamıyoruz bu süreçte maalesef
Teşekkür ederim canım benim bende oğluma bulaşmasından korkuyorum dün doktorumu aradım limonlu zencefilli sıcak su iç dedi ıhlamuru önermedi

Çok sagol canım Allah razı olsun dua et,hamılelerın duası kabul olur sen de sorunsuzca kolayca saglıkla dogurinş

Umarim dediginiz gibi benim haricimde kimse oyle hissetmemistir diyeyim o zaman Ne soylesem de cok yanlis anlasildigimi goruyorum gelen yorumlardan. Dediginiz gibi kimse o hislerle yazmiyordur bundan da en ufak suphem yok. Ben sadece genel tabloyu yorumladim kendimce. Diger konu ile de sunu belirtmek istiyorum. Bir baska kadin platformunu daha takip ediyorum. Her turlu milletten insanin oldugu. Orda bir arkadas konu acmis. Konunun basligi aynen soyle ‘cinsiyeti ogrendikten sonraki memnuniyetsizlik’. Cinsiyeti ogrendikten sonra ne kadar mutsuz ne kadar pisman vs oldugu yazmis. Altina hic kimse cikip da olumsuz birsey yazmamis hep destek mesajlari gelmis. Neden diye dusunuyorum ben.

Sizce cinsiyet öğrenip pişman olmak memnun olmamak normal mi sadece bunu merak ediyorum. Onların yaptığı doğru veya bizim yaptığımız yanlış mı neye göre?

Ben ne anladığını bile anlayamadım. Çünkü dediğimde yanlış anlaşılacak hiçbir laf yok. Bana sorabilirsin zaten kendisi de yanlış anlamamış alınmamış kırılmamış. Ona neden yazıyorsun? Diyelim ki şaka değil. Yine kötü bir amaç olamaz bu cümlede. En fazla kendine dikkat et dileği barındırır. Neyse kimsenin yazdığı kimseyi ilgilendirmez bence. Benim yazdığım yazdığım kişiyi ilgilendirir. Bence birilerinin yazdıklarına mazeret bulma ortamı bulandırmadan başka bir işe yaramıyor.

Çok sağol canım 2 gündür bütün vücudum ağrıyo üşüyorum geniz akıntısı Boğaz şişmesi kafamı önüme eğemiyorum yan yatamıyorum beynim çıkıyor eşimde yok şehir dışında

Canım taze zencefilli doğra suyla kaynat içine limon sol bir kaşık ta bal koy. Ben öyle öyle ayağa kalktım. Daha da var.

Canım taze zencefilli doğra suyla kaynat içine limon sol bir kaşık ta bal koy. Ben öyle öyle ayağa kalktım. Daha da var.
Yapıyorum canım günde 3 kere içiyorum hatta karabiberle bile yaptım vallahi dikkat edin kızlar hasta olmayın olduktan sonra zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…