Amin canm hepimizinkine önce sağlık sonra gönlündekini nasip etsin inşallahxiexie oh oh kızlar çoğalıyor. Rabbim gönlündekini nasip etsin canımm
Allah bağışlasın canım 2 erkek 2 de kız olursa diyince maşallah dedim dördüncüyü de istiyo demekki
Demagoji yapıyorsun yanlislarla dolu .. ama konuyu uzatmamak adına hamilelerin bulunduğu ortamı germemek adına mesajına karşılık içerikli cevap yazmıcam. Orayı geçiyorum.Ben ne anladığını bile anlayamadım. Çünkü dediğimde yanlış anlaşılacak hiçbir laf yok. Bana sorabilirsin zaten kendisi de yanlış anlamamış alınmamış kırılmamış. Ona neden yazıyorsun? Diyelim ki şaka değil. Yine kötü bir amaç olamaz bu cümlede. En fazla kendine dikkat et dileği barındırır. Neyse kimsenin yazdığı kimseyi ilgilendirmez bence. Benim yazdığım yazdığım kişiyi ilgilendirir. Bence birilerinin yazdıklarına mazeret bulma ortamı bulandırmadan başka bir işe yaramıyor.
Aa bilmiyordum ihlamur demek önermedi bikac içtim ama artık no öyleyseTeşekkür ederim canım benim bende oğluma bulaşmasından korkuyorum dün doktorumu aradım limonlu zencefilli sıcak su iç dedi ıhlamuru önermedi
Yok yüzü dönük aslında, çünkü doktor göz çukurlarını gösterdi ama bilemedimMaşallah ya çok tatlı görünüyor arkasını mı dönmüş sanki?
İlk defa tahminde bulanamadım ben ya
Tamam abla bundan sonra şaka yapmadan önce senin onayını alalım.Demagoji yapıyorsun yanlislarla dolu .. ama konuyu uzatmamak adına hamilelerin bulunduğu ortamı germemek adına mesajına karşılık içerikli cevap yazmıcam. Orayı geçiyorum.
Ama şu dediğin yazdığım yazdigimi ilgilendirir olayı mantıksız burda sadece ikili sohbetler mi dönüyor her konuda herkes yorumlasabilir ikili sohbet istersen mesaj bölümüne geçiniz.
Erkek gibi geldi bana canım doktorun hiç bi tahminde bulunmadı mı?Selam kızlar bugün kontrole gittik biz de yeni doktorumuzaHer şey yolundaymış çok şükür, kasımın ilk haftası ikili test için gideceğiz, cinsiyeti de öğrenebiliriz dedi doktor.. Balık yağı, kalsiyum, vitamin, demir bir sürü şey verdi. En sevindiğim de progestanı bırakıyorum artık Gına gelmişti resmen.. Fotoğrafımız da burada.. Var mı tahmin?
Yok canım hiçbir şey demedi, 2 hafta sonraki kontrolde cinsiyeti öğrenebiliriz belki dedi.Erkek gibi geldi bana canım doktorun hiç bi tahminde bulunmadı mı?
Hayırlısı canım bende normalde haftaya cumartesi gidecektim ama dayanamadım pAzartesiye randevu aldım hem kanama alanını kontrol ettirmek için hemde cinsiyet için hayırlısı artıkYok canım hiçbir şey demedi, 2 hafta sonraki kontrolde cinsiyeti öğrenebiliriz belki dedi.
Canım bazı doktorlar öneriyor ama benim düşük tehlikem kanama alanım falan vardı ya ondan sanırım nane limon bile içme dediAa bilmiyordum ihlamur demek önermedi bikac içtim ama artık no öyleyse
Aynen er ya da geç öğreneceğiz cinsiyetiHayırlısı canım bende normalde haftaya cumartesi gidecektim ama dayanamadım pAzartesiye randevu aldım hem kanama alanını kontrol ettirmek için hemde cinsiyet için hayırlısı artıkmiden bulanıyor mu hala? Benim hala geçmedi
Bende sağ dış kulak ağrısı yaşıyorumÇok sağol canım 2 gündür bütün vücudum ağrıyo üşüyorum geniz akıntısı Boğaz şişmesi kafamı önüme eğemiyorum yan yatamıyorum beynim çıkıyoreşimde yok şehir dışında
Hayırlı olsun canim saglikla kucaginada almak nasip olur insallahBende sukur ogrendim cinsiyeti 2 oglandan sonra kizımız geliyor insAllah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Geçmiş olsun canimBende sağ dış kulak ağrısı yaşıyorum
Amin insAllah hepimizeHayırlı olsun canim saglikla kucaginada almak nasip olur insallah
Maşallah sağlıkla gelsin minikBende sukur ogrendim cinsiyeti 2 oglandan sonra kizımız geliyor insAllah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?