2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Demagoji yapıyorsun yanlislarla dolu .. ama konuyu uzatmamak adına hamilelerin bulunduğu ortamı germemek adına mesajına karşılık içerikli cevap yazmıcam. Orayı geçiyorum.
Ama şu dediğin yazdığım yazdigimi ilgilendirir olayı mantıksız burda sadece ikili sohbetler mi dönüyor her konuda herkes yorumlasabilir ikili sohbet istersen mesaj bölümüne geçiniz.

Tamam abla bundan sonra şaka yapmadan önce senin onayını alalım.

Erkek gibi geldi bana canım doktorun hiç bi tahminde bulunmadı mı?

Yok canım hiçbir şey demedi, 2 hafta sonraki kontrolde cinsiyeti öğrenebiliriz belki dedi.
Hayırlısı canım bende normalde haftaya cumartesi gidecektim ama dayanamadım pAzartesiye randevu aldım hem kanama alanını kontrol ettirmek için hemde cinsiyet için hayırlısı artık miden bulanıyor mu hala? Benim hala geçmedi

Cinsiyet meselesini çok büyütmeyelm bence kızlartabiki herkesin gönlünden geçen bişey vardır bazıları dile getrr bazıları getrmez sadece tek fark bu. Tabi ki kız da olsa erkek de baştacıdır evlattr candır. Benm bi kızjm var mesela canım herşeyimmbi de erkek evladım olsun isterim mesela bunu söylemek kötü bşy değl. Kız gibi sanki baştan beri de kız gibi hissedyodm zatendoktr erkek dedğnde bile. Hala belli değl benmki kesn olarak. Şuara bep cinsiyetler öğreniliyo ya konu hep bu o yüzden. Bazılarının bu monuya özel hassasiyeti olablr ama napalım bu haftalarda mesele daha çok cinsiyet olacak

Aynen er ya da geç öğreneceğiz cinsiyeti Evet bulantım ne yazık ki devam ediyor, kusmam da.. Doktor bu haftadan sonra azalır dedi, çok kusma olursa gelirsin dedi. Yine de bu halime şükür, en azından önceden hiç yiyemediğim bazı şeyleri yiyebiliyorum, tabi bir kısmı çıkıyor ama hiç yoktan iyidir. Sende kusma var mı?

Bende sağ dış kulak ağrısı yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…