Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende sukur ogrendim cinsiyeti 2 oglandan sonra kizımız geliyor insAllah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Hayırlı olsun Rabbim önce sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahBende sukur ogrendim cinsiyeti 2 oglandan sonra kizımız geliyor insAllah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Çok geçmiş olsun oğlunun tekrar hasta olmasına üzüldüm..İyi geceler herkeseOrtam biraz gerilmiş, okuyorum ama herkese hak verdiğim için zira her birimizin düşünce yapıları, algılayış, sosyolojik yapisi, yetişmesi farklı bu çok normal ve oğlum yine virüs almış maalesef tamamen onunla olduğum için yazamadım. Ben de kırdığım , fikirlerimi yanlış veya sert ifade ettiğim için kırdığım biri varsa çok özür diliyorum Genelde nazik ve yapiciyimdir , açık bir dille yazarım ama son 3 aydır kendimi taniyamiyorum.
Sizlere beşik ve ev tipi Ana kucağı konusunda karar verdiniz mi onu soracaktımKüçük bir araştırma ile beşik olarak anneyani Chicco next 2 me magic ve ev tipi Ana kucağı olarak nuna baby 'ye biraz karar verdim gibi. Temiz 2.el bile düşünüyorum. Kısa süreli kullanıldığı için 2.el piyasası hareketli
2. , 3. veya ilk bebisini bekleyen annelerden fikir gelirse memnun olacağım. (Oğlum buradaki evde park yatakta odasında uyurken, nasipse ikinci bebeklesalonda takilacagim ilk iki ay, eşimi ve oğlumu uykusuz bırakmak istemiyorum. Çünkü eşim gün içinde ev işlerinde lazım bana uykusunu iyi alması lazım )
GünaydınGünaydınlar. Bulantı kusma durumları geçen var mı. Benim bitti sanırsam. Her gün iki kez çıkaran ben 4 5 gündür çok iyiyim. Bir hafta önce gördüm bebeğimi. Kusmamda olunca diyordum benimle devam. Şimdi tereddütüm oluyor of kuruntu işte daha önceki düşüklerden dolayı. Var mı bulantıları geçen. Bu haftalar normal heralde bitmesi için.
Benim cinsiyet tebriklerimi bile görmediler güzelimArtık gerçekten burayı takibi bırakacam. Bir arkadaş bir mesaj attı, bir haftadır sürekli aynı mesajla ilgili yorumlar. Belki bir bilgi vardır diye açıyorum yine aynı yine aynı. Yeter arkadaşlar. Tamam doğru yanlış ama lütfen aradaki sorular kaynamasın. Bir soru sordum, ne bir cevap ne bişey. Herkes cinsiyetçilik üzerine yorum yapmış ama bir haftadır bitmiyor arkadaş
Maşallah sağlıkla gelsin minik
Amin insAllah sagolun darisi ogrenmeyenlerin basinaHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle düşünüyorum. Gece yavru, bebek yavru, eş arasında koşturacagiz,Hayırlı olsun Rabbim önce sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah❤
Çok geçmiş olsun oğlunun tekrar hasta olmasına üzüldüm..
Yatak olayına gelince henüz hiçbirşeye tam karar veremedim ayrıntılı ultrasondan sonra kararlar almaya başlayacağım sanırım
Ev tipi ana kucağı bende istiyorum, bende sizin gibi oturma odasında büyüteceğim bebeğimi sanırım , Oğlum ve eşim odalarında rahat rahat uyusun en azından onlar uykusunu almış olsun evde uykusuzluktan pskolojisi bozulmuş tek kişi ben olaym fazlası çekilmez
Günaydın ❤
12 haftaya daha daha beter olan kusmalarm şmdi sadece akşama döndü , akşam 5ten snra başlıyoe benm bulantılar doktor bile şaşırdı ilginç diyorbenm bebek akşam 5ten snra sabah oldu sanıyor sanırm tam da sabah bulantıları gibi önce tüm yedklerm snra da bşe kalmazsa safra çıkarıyorum. Tüm gün yediklerim akşam yatmadan çıkıyor inşallah bu da geçecek
Hayırlı uğurlu olsun, Sağlıkla inşallahAmin insAllah sagolun darisi ogrenmeyenlerin basina
Benim ikinci bebeğim olacak nasipseMerhaba arkadaşlar
Acaba bebek hareketlerini çok bariz hissediyorum diyen anne adayları ve de anneler, kaçıncı haftadasınız. Benim üçüncü hamileliğim yani bazen hissediyorum galiba diyorum ama bugün hiç hissetmedim ve çok tedirgin oldum. Acaba hissetmiyor muydum da bağırsak hareketimiydi, gerçi üçüncü hamilelikte farkı anlamak daha kolay ama yani bugün niye böyle oldu.
Amin canım inşallahAynen öyle düşünüyorum. Gece yavru, bebek yavru, eş arasında koşturacagiz,sağlık olsun da kostururuz.
Besik ve annekucagina karar verince yazarsanız çok sevinirim.
Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Kreste mutlaka hergun hasta bir çocuk oluyor, oylelikle tam duzelirken yeniden başlıyor.Bağışıklık sistemi güçleniyor deyip mesela şu an gece yarısı sürekli yanıbaşındayim ağır duruma çevirmesine engel olmaya çalışıyorum. Allah yavrularimizi ağır hastalıklardan korusun
Bizleri de
Benim bulantilar da kesildi ama nadiren yokluyor.
Gecmis olsun inşallahTeşekkür ederim canım benim bende oğluma bulaşmasından korkuyorum dün doktorumu aradım limonlu zencefilli sıcak su iç dedi ıhlamuru önermedi
GünaydınGünaydın kızlarr bugün ilk defa instagrama göbüşlü foto attımhadi hayırlısı elemterefiş kem gözlere şiş
Günaydın kızlarr bugün ilk defa instagrama göbüşlü foto attımhadi hayırlısı elemterefiş kem gözlere şiş
İyi geceler herkeseOrtam biraz gerilmiş, okuyorum ama herkese hak verdiğim için zira her birimizin düşünce yapıları, algılayış, sosyolojik yapisi, yetişmesi farklı bu çok normal ve oğlum yine virüs almış maalesef tamamen onunla olduğum için yazamadım. Ben de kırdığım , fikirlerimi yanlış veya sert ifade ettiğim için kırdığım biri varsa çok özür diliyorum Genelde nazik ve yapiciyimdir , açık bir dille yazarım ama son 3 aydır kendimi taniyamiyorum.
Sizlere beşik ve ev tipi Ana kucağı konusunda karar verdiniz mi onu soracaktımKüçük bir araştırma ile beşik olarak anneyani Chicco next 2 me magic ve ev tipi Ana kucağı olarak nuna baby 'ye biraz karar verdim gibi. Temiz 2.el bile düşünüyorum. Kısa süreli kullanıldığı için 2.el piyasası hareketli
2. , 3. veya ilk bebisini bekleyen annelerden fikir gelirse memnun olacağım. (Oğlum buradaki evde park yatakta odasında uyurken, nasipse ikinci bebeklesalonda takilacagim ilk iki ay, eşimi ve oğlumu uykusuz bırakmak istemiyorum. Çünkü eşim gün içinde ev işlerinde lazım bana uykusunu iyi alması lazım )
çok çok normal bulantılarınızın geçmesi. 13. haftayı bitirmişsiniz galiba. içinizi ferah tutun bebekler Allah'a emanet.Günaydınlar. Bulantı kusma durumları geçen var mı. Benim bitti sanırsam. Her gün iki kez çıkaran ben 4 5 gündür çok iyiyim. Bir hafta önce gördüm bebeğimi. Kusmamda olunca diyordum benimle devam. Şimdi tereddütüm oluyor of kuruntu işte daha önceki düşüklerden dolayı. Var mı bulantıları geçen. Bu haftalar normal heralde bitmesi için.
Artık gerçekten burayı takibi bırakacam. Bir arkadaş bir mesaj attı, bir haftadır sürekli aynı mesajla ilgili yorumlar. Belki bir bilgi vardır diye açıyorum yine aynı yine aynı. Yeter arkadaşlar. Tamam doğru yanlış ama lütfen aradaki sorular kaynamasın. Bir soru sordum, ne bir cevap ne bişey. Herkes cinsiyetçilik üzerine yorum yapmış ama bir haftadır bitmiyor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?