2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi geceler herkese Ortam biraz gerilmiş, okuyorum ama herkese hak verdiğim için zira her birimizin düşünce yapıları, algılayış, sosyolojik yapisi, yetişmesi farklı bu çok normal ve oğlum yine virüs almış maalesef tamamen onunla olduğum için yazamadım. Ben de kırdığım , fikirlerimi yanlış veya sert ifade ettiğim için kırdığım biri varsa çok özür diliyorum Genelde nazik ve yapiciyimdir , açık bir dille yazarım ama son 3 aydır kendimi taniyamiyorum.
Sizlere beşik ve ev tipi Ana kucağı konusunda karar verdiniz mi onu soracaktım Küçük bir araştırma ile beşik olarak anneyani Chicco next 2 me magic ve ev tipi Ana kucağı olarak nuna baby 'ye biraz karar verdim gibi. Temiz 2.el bile düşünüyorum. Kısa süreli kullanıldığı için 2.el piyasası hareketli
2. , 3. veya ilk bebisini bekleyen annelerden fikir gelirse memnun olacağım. (Oğlum buradaki evde park yatakta odasında uyurken, nasipse ikinci bebekle salonda takilacagim ilk iki ay, eşimi ve oğlumu uykusuz bırakmak istemiyorum. Çünkü eşim gün içinde ev işlerinde lazım bana uykusunu iyi alması lazım )

Günaydınlar. Bulantı kusma durumları geçen var mı. Benim bitti sanırsam. Her gün iki kez çıkaran ben 4 5 gündür çok iyiyim. Bir hafta önce gördüm bebeğimi. Kusmamda olunca diyordum benimle devam. Şimdi tereddütüm oluyor of kuruntu işte daha önceki düşüklerden dolayı. Var mı bulantıları geçen. Bu haftalar normal heralde bitmesi için.

Artık gerçekten burayı takibi bırakacam. Bir arkadaş bir mesaj attı, bir haftadır sürekli aynı mesajla ilgili yorumlar. Belki bir bilgi vardır diye açıyorum yine aynı yine aynı. Yeter arkadaşlar. Tamam doğru yanlış ama lütfen aradaki sorular kaynamasın. Bir soru sordum, ne bir cevap ne bişey. Herkes cinsiyetçilik üzerine yorum yapmış ama bir haftadır bitmiyor arkadaş

Bende sukur ogrendim cinsiyeti 2 oglandan sonra kizımız geliyor insAllah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Hayırlı olsun Rabbim önce sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun oğlunun tekrar hasta olmasına üzüldüm..
Yatak olayına gelince henüz hiçbirşeye tam karar veremedim ayrıntılı ultrasondan sonra kararlar almaya başlayacağım sanırım
Ev tipi ana kucağı bende istiyorum, bende sizin gibi oturma odasında büyüteceğim bebeğimi sanırım , Oğlum ve eşim odalarında rahat rahat uyusun en azından onlar uykusunu almış olsun evde uykusuzluktan pskolojisi bozulmuş tek kişi ben olaym fazlası çekilmez

Günaydın
12 haftaya daha daha beter olan kusmalarm şmdi sadece akşama döndü , akşam 5ten snra başlıyoe benm bulantılar doktor bile şaşırdı ilginç diyor benm bebek akşam 5ten snra sabah oldu sanıyor sanırm tam da sabah bulantıları gibi önce tüm yedklerm snra da bşe kalmazsa safra çıkarıyorum. Tüm gün yediklerim akşam yatmadan çıkıyor inşallah bu da geçecek

Benim cinsiyet tebriklerimi bile görmediler güzelim Ne sormustunuz ?

Aynen öyle düşünüyorum. Gece yavru, bebek yavru, eş arasında koşturacagiz, sağlık olsun da kostururuz.
Besik ve annekucagina karar verince yazarsanız çok sevinirim.
Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Kreste mutlaka hergun hasta bir çocuk oluyor, oylelikle tam duzelirken yeniden başlıyor. Bağışıklık sistemi güçleniyor deyip mesela şu an gece yarısı sürekli yanıbaşındayim ağır duruma çevirmesine engel olmaya çalışıyorum. Allah yavrularimizi ağır hastalıklardan korusun
Bizleri de
Benim bulantilar da kesildi ama nadiren yokluyor.

Benim ikinci bebeğim olacak nasipse İlk 13. hafta hissettim gibi oldu bana göre eminim. 2 haftadır hiç hissetmiyorum desem yeridir bir kez belki. Önceki gün de buradan bir arkadaş nar hareketlendiriyor demişti nar yedikten sonra uzandım öncesinde su içip tuvalete çıkmıştım , biraz birşey hissettim yine ama bir kez. Endiselenmeyin içeride siz de biliyorsunuz büyük bir değişim var organlar yer değiştirmeye başladı veya hazırlanıyorlar. Hissetmemek normal dendi. İlerleyen haftaları bekleyeceğiz. İlki de 16-17 de başlamıştı benim

Amin canım inşallah
Beşik ve annekucağına Karar verince mutlaka yazarm buraya

çok geçmiş olsun. ben iki kızımda da ana kucağı kullanmadım. ama anne yani gibi küçük beşiğim vardı. park yatağı odama koyup beşiği gezdiriyordum. ben nereye o oraya şeklinde. ama gündüz. gece yatagimizdayiz. eşim sesten çok rahatsız olmaz. beşiğim pierre cardindi. 10 senelik ama muhtemelen piyasadan kalkmıştır
çok çok normal bulantılarınızın geçmesi. 13. haftayı bitirmişsiniz galiba. içinizi ferah tutun bebekler Allah'a emanet.

O konunun üzerinden haftalar geçti ve ilk defa dün konuşuldu bunun üzerine. Bazen sorulara şu yüzden cevap verilmiyor. Mesela sizin sorduğunuz soru ile ilgili hiçbir bilgim yok. İlk hamileliğim erken haftam hiçbir hissim yok. Bilgisi olan yazsın ama benimde sorularım çoğu zaman kaynıyor emin olabilirsiniz. En fazla bir ya da iki kişi cevap veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…