İyi geceler herkeseOrtam biraz gerilmiş, okuyorum ama herkese hak verdiğim için zira her birimizin düşünce yapıları, algılayış, sosyolojik yapisi, yetişmesi farklı bu çok normal ve oğlum yine virüs almış maalesef tamamen onunla olduğum için yazamadım. Ben de kırdığım , fikirlerimi yanlış veya sert ifade ettiğim için kırdığım biri varsa çok özür diliyorum Genelde nazik ve yapiciyimdir , açık bir dille yazarım ama son 3 aydır kendimi taniyamiyorum.
Sizlere beşik ve ev tipi Ana kucağı konusunda karar verdiniz mi onu soracaktımKüçük bir araştırma ile beşik olarak anneyani Chicco next 2 me magic ve ev tipi Ana kucağı olarak nuna baby 'ye biraz karar verdim gibi. Temiz 2.el bile düşünüyorum. Kısa süreli kullanıldığı için 2.el piyasası hareketli
2. , 3. veya ilk bebisini bekleyen annelerden fikir gelirse memnun olacağım. (Oğlum buradaki evde park yatakta odasında uyurken, nasipse ikinci bebeklesalonda takilacagim ilk iki ay, eşimi ve oğlumu uykusuz bırakmak istemiyorum. Çünkü eşim gün içinde ev işlerinde lazım bana uykusunu iyi alması lazım )
sizinle aramizda 4 gün var. benim de 3. gebeliğim. geçen hafta hissetmeye başladım. ama dün hiç hissetmedim mesela. ne kadar hissetsek de bebek hareketlerinden iyilik takibi için daha çok erken. daha çok minikler, pozisyon degistirebilirler. rahim duvarına değmezler vs vs. şekerli şeyler yiyip sol yanımıza yattigimiz ve hareketleri saydığımız haftalar biraz daha sonraydi. şimdilik bir iki pit pit yapıp kaçıyorlarMerhaba arkadaşlar
Acaba bebek hareketlerini çok bariz hissediyorum diyen anne adayları ve de anneler, kaçıncı haftadasınız. Benim üçüncü hamileliğim yani bazen hissediyorum galiba diyorum ama bugün hiç hissetmedim ve çok tedirgin oldum. Acaba hissetmiyor muydum da bağırsak hareketimiydi, gerçi üçüncü hamilelikte farkı anlamak daha kolay ama yani bugün niye böyle oldu.
Cok teşekkür ederim, hem karnimizdaki hem de doğmuş yavrularimiz dediğiniz gibi Allah'a emanetçok geçmiş olsun. ben iki kızımda da ana kucağı kullanmadım. ama anne yani gibi küçük beşiğim vardı. park yatağı odama koyup beşiği gezdiriyordum. ben nereye o oraya şeklinde. ama gündüz. gece yatagimizdayiz. eşim sesten çok rahatsız olmaz. beşiğim pierre cardindi. 10 senelik ama muhtemelen piyasadan kalkmıştır
çok çok normal bulantılarınızın geçmesi. 13. haftayı bitirmişsiniz galiba. içinizi ferah tutun bebekler Allah'a emanet.
Harika karar canımBen beşik olarak mobilya tarzı alıcam. İçi derinleşenleri var onlardan. Birtane de anne yanı alacağım. Ev tipi ana kucağını alıp kayınvalideme koyabilirim çünkü sık gidiyoruz oraya. Birde bebeği bırakıp bir yere gitmemiz gerekirse diye düşündüm. Benim ilk bebiş ama yinede yorum yapmak istedim
Masallah diyeyimGünaydınlar. Bulantı kusma durumları geçen var mı. Benim bitti sanırsam. Her gün iki kez çıkaran ben 4 5 gündür çok iyiyim. Bir hafta önce gördüm bebeğimi. Kusmamda olunca diyordum benimle devam. Şimdi tereddütüm oluyor of kuruntu işte daha önceki düşüklerden dolayı. Var mı bulantıları geçen. Bu haftalar normal heralde bitmesi için.
Cok tatliş birseymisEki Görüntüle 2546679 kismen anne yani gibi ama portatif besik diye geciyordu o zamanlar. benim ki en ustteki. rengine kadar aynı. sadece ikinci ellerde kalmış.üst tarafı çıkabiliyor uzak bir yere giderken üst tarafı çıkarıp katlayıp götürebilmiştik.
Kızlar şimdi düğündeyim göbeğimi attira attira oynadım kurdumu doktum resmen
Ayy aynen Kurt murt kalmadı. Kizcem şimdiden oyuncu olacakKııızz çocuğa taklalar mı attırdın
Tşk ederiz öyle olduğumuzu düşünüyoruzGünaydıneminim çok tatlı çıkmışsınızdır :)
teşekkürler... sizin secimleriniz de hem çok güzeller hem de çok daha pratik. her şey nasıl değişiyor seneler geçtikçe. ama kucağı alsam mi diye düşününce nunaya bakmıştım çok pahalı gelince bir de son çocuk diye düşündüğüm için kıyamadım galiba.Cok tatliş birseymis
Benim karar verdiklerim de şu ikisi gibi
Çok geçmiş olsun canım dikkat etBende sağ dış kulak ağrısı yaşıyorum
İnşallah canım geçsin artık kabusa döndü gündüzler geceler
Benimde bulantı hala devam ediyor canım birde sürekli bi mide kazınması sürekli açlık hissi delirtiyor bu beni.tabi ilk zamanlar çok çok fazlaydı şuan yine iyiyim eskisine nazaran ama ohh be geçti diyemiyorumAynen er ya da geç öğreneceğiz cinsiyetiEvet bulantım ne yazık ki devam ediyor, kusmam da.. Doktor bu haftadan sonra azalır dedi, çok kusma olursa gelirsin dedi. Yine de bu halime şükür, en azından önceden hiç yiyemediğim bazı şeyleri yiyebiliyorum, tabi bir kısmı çıkıyor ama hiç yoktan iyidir. Sende kusma var mı?
Valla bende siteye çok giremiyorum malum küçük çocuk var tam yaramazlık dönemleri bütün gün onunla uğraş yemeğiydi bulaşık çamaşırıydı çocuğun beslenmesiydi bulantılarım derken en son kendimi yatakta yarı baygın buluyorumMerhaba Hanımlar
Özür diliyerek bir ricada bulunacam özür dilenecek durum değil ama çok hassas dönemdeyiz nolur nolmaz diye tedbir alıyorum ☺
Soru ve durumları yazınca yorum gelmeyince üzülmeyelim sitem etmeyelim günün her anı burda olmadığımız icin goremeyebiliyoruz yada o konuda bilgimiz yoktur cevapsız kalıyoruz. Dilersek tekrar mesajımızı yayınlayalım soralım. Kullandığımız cümleleri kelimeleri hassas düşünerek secelim Çekilmez hale gelmesin sayfa mümkün mertebe keyifli ve samimî oluruz güzel olur .
Cinsiyeti kesin öğrenen arkadaşlar listeye eklemem icin beni etiketleyin haftaiçi yoğunluktan mesajları göremiyorum.
Ben de 3-4 gündür kusmuyorum ama daha önce de birkaç gün kusmayıp sonra yine başladığı olmuştu. Emin olamıyorum onun için.Günaydınlar. Bulantı kusma durumları geçen var mı. Benim bitti sanırsam. Her gün iki kez çıkaran ben 4 5 gündür çok iyiyim. Bir hafta önce gördüm bebeğimi. Kusmamda olunca diyordum benimle devam. Şimdi tereddütüm oluyor of kuruntu işte daha önceki düşüklerden dolayı. Var mı bulantıları geçen. Bu haftalar normal heralde bitmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?