2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben beşik olarak mobilya tarzı alıcam. İçi derinleşenleri var onlardan. Birtane de anne yanı alacağım. Ev tipi ana kucağını alıp kayınvalideme koyabilirim çünkü sık gidiyoruz oraya. Birde bebeği bırakıp bir yere gitmemiz gerekirse diye düşündüm. Benim ilk bebiş ama yinede yorum yapmak istedim

sizinle aramizda 4 gün var. benim de 3. gebeliğim. geçen hafta hissetmeye başladım. ama dün hiç hissetmedim mesela. ne kadar hissetsek de bebek hareketlerinden iyilik takibi için daha çok erken. daha çok minikler, pozisyon degistirebilirler. rahim duvarına değmezler vs vs. şekerli şeyler yiyip sol yanımıza yattigimiz ve hareketleri saydığımız haftalar biraz daha sonraydi. şimdilik bir iki pit pit yapıp kaçıyorlar

Cok teşekkür ederim, hem karnimizdaki hem de doğmuş yavrularimiz dediğiniz gibi Allah'a emanet Allah korusun onları
Bu bahsettiğim anne yanı beşik de sizinkinin yeni versiyonu olabilir bu da geziyor. Siz de tekrar onu kullanacaksınız anladığım kadarıyla. Pratik buldum.

Harika karar canım Marka veya model kesinleşince de yazarsanız sevinirim

Masallah diyeyim bu haftalarda bitmesi normal hiç endiselenmeyin. Arada tekrar geri gelebilir ona da üzülmeyin. Tamamen bitmiş de olabilir. Bebeğiniz iyi

kismen anne yani gibi ama portatif besik diye geciyordu o zamanlar. benim ki en ustteki. rengine kadar aynı. sadece ikinci ellerde kalmış. üst tarafı çıkabiliyor uzak bir yere giderken üst tarafı çıkarıp katlayıp götürebilmiştik.

Cok tatliş birseymis
Benim karar verdiklerim de şu ikisi gibi

Eklentiler

• IMG_20191020_091845.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20191020_092109.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
Cok tatliş birseymis
Benim karar verdiklerim de şu ikisi gibi
teşekkürler... sizin secimleriniz de hem çok güzeller hem de çok daha pratik. her şey nasıl değişiyor seneler geçtikçe. ama kucağı alsam mi diye düşününce nunaya bakmıştım çok pahalı gelince bir de son çocuk diye düşündüğüm için kıyamadım galiba. güzel günlerde kullansın minik bebeğiniz.

Kızlar trendyoldan bio-oil sipariş eden biri vardı. İki tane ürün var, ikisininde 60 ve 120 ml olanı var. Bi tanesini hamilelik sonrası için yazıyor ama diğer ürün yeni çıkmış.
30 liralık olan mı ? 50 liralık olan mı ? Hangisini kullanmamız uygun ?

Merhaba Hanımlar
Özür diliyerek bir ricada bulunacam özür dilenecek durum değil ama çok hassas dönemdeyiz nolur nolmaz diye tedbir alıyorum ☺
Soru ve durumları yazınca yorum gelmeyince üzülmeyelim sitem etmeyelim günün her anı burda olmadığımız icin goremeyebiliyoruz yada o konuda bilgimiz yoktur cevapsız kalıyoruz. Dilersek tekrar mesajımızı yayınlayalım soralım. Kullandığımız cümleleri kelimeleri hassas düşünerek secelim Çekilmez hale gelmesin sayfa mümkün mertebe keyifli ve samimî oluruz güzel olur .
Cinsiyeti kesin öğrenen arkadaşlar listeye eklemem icin beni etiketleyin haftaiçi yoğunluktan mesajları göremiyorum.

Son düzenleme:
Benimde bulantı hala devam ediyor canım birde sürekli bi mide kazınması sürekli açlık hissi delirtiyor bu beni.tabi ilk zamanlar çok çok fazlaydı şuan yine iyiyim eskisine nazaran ama ohh be geçti diyemiyorum

Valla bende siteye çok giremiyorum malum küçük çocuk var tam yaramazlık dönemleri bütün gün onunla uğraş yemeğiydi bulaşık çamaşırıydı çocuğun beslenmesiydi bulantılarım derken en son kendimi yatakta yarı baygın buluyorum eskisi kadar kendimi yormuyorum tabi yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.o yüZden siteye aktif giriş mümkün olmuyor,yoksa gönül hep burda olmak ister ama

Ben de 3-4 gündür kusmuyorum ama daha önce de birkaç gün kusmayıp sonra yine başladığı olmuştu. Emin olamıyorum onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…