2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde bulantı hala devam ediyor canım birde sürekli bi mide kazınması sürekli açlık hissi delirtiyor bu beni.tabi ilk zamanlar çok çok fazlaydı şuan yine iyiyim eskisine nazaran ama ohh be geçti diyemiyorum
Sen o mide kazinmalarini bana sooorrr hamile oldugumdan beri gece gunduz midem kaziniyor hele ilk uc ay aman Allahim ekmek ve peynir acligimi bastiran en guzel seydi 3 aydan sonra daha iyiyim cok sukur amaa yemek yedikten 2 3 saat sonra sanki bisey yememis gibi oluyorum midem bulaniyor koku hassasiyetim artiyor. 1 2 lokma bisey atistirinca geciyor. Cok kilo aldirmayacak sekilde azar azar yiyip gecistirmeye calisiyorum insallah ilerleyen donemlerde daha da artmaz. En az bu sekilde devam etsin raziyim

Kızlar vücut ağrılarım baş ağrım dayanılmaz oldu bi tane parol içtim ama umarım yanlış yapmamışımdır oğluma hamileyken içebiliyordum
Yaa cok gecmis olsun tekrar Allah sifa versin.. Ilkinde kullandiysan yine bisey olmaz insallah ya. Sonucta kotu durumdasin. Bu sekilde kalman da iyi degil ki.

Şuan bu mesajı yazarken bile midem kazınıyor çok gıcık bi his yaa bak 16.haftaya gelmişsin hala geçmemiş benim daha yolum uzun anlaşılan

Şuan bu mesajı yazarken bile midem kazınıyor çok gıcık bi his yaa bak 16.haftaya gelmişsin hala geçmemiş benim daha yolum uzun anlaşılan
Ya ama gercekten eskisi gibi degil. Azaliyor. Oyle cok sık olmuyor. Ac kalma ama. Ac kalmak daha kotu. Tuzlu biseyler yiyordum ben peynir leblebi falan. Istersen peksimet falan al peynirle ye. O da iyi olur.

Aynı ben ya. Ne gıcık bir his. Yiyorsun ama sürekli açsın sürekli kazıntı. Ben artık ne yiyeceğimi şaşırıp kalıyorum

Ya ama gercekten eskisi gibi degil. Azaliyor. Oyle cok sık olmuyor. Ac kalma ama. Ac kalmak daha kotu. Tuzlu biseyler yiyordum ben peynir leblebi falan. Istersen peksimet falan al peynirle ye. O da iyi olur.
Simdi ben de atistircam yine
Bende atıştırıyorum şuan aç kurt gibiyim tövbe tövbee inşallah azalır canım ya 3 aydır böyle 58 le hamile kaldım 65 i buldum şaka gibi.ilk hamileliğim böyle değildi

Benimde bulantı hala devam ediyor canım birde sürekli bi mide kazınması sürekli açlık hissi delirtiyor bu beni.tabi ilk zamanlar çok çok fazlaydı şuan yine iyiyim eskisine nazaran ama ohh be geçti diyemiyorum
Ay evet ya hemen karnım gurulduyor oysa yeni bir şeyler yemiş oluyorum. Ne garip şey bu..

Kızlar ya parol niye zararsız anladım çünkü hiçbir işe yaramıyor. Bugün yine başım tuttu, gece uyutmadı sabah parol içtim sanki hiç içmemiş gibiyim. Hiçbir etkisi yok.
Vallahi bende mecbur kaldım içtim canım ama hiç içmemiş gibiyim 3 gündür mahvoldum

Kızlar ya parol niye zararsız anladım çünkü hiçbir işe yaramıyor. Bugün yine başım tuttu, gece uyutmadı sabah parol içtim sanki hiç içmemiş gibiyim. Hiçbir etkisi yok.
Aynen öyle parolu içsen de faydası yok . Kızlar uyuyabilirseniz uyumaya çalışın ancak öyle geçiyor bir nebze . En kötülerinden baş ağrısı geçer biran önce inşallah

Okuyup okumadığınızı bilemedim. O yüzden etiketleyip yazayım dedim. Yaş 38, Sat 7 Temmuz, T.D.T 12 Nisan, Erkek, 2. Çocuk . Ayrıca burada ortak bir alanda buluşmamıza vesile olup konuyu açtığınız için de teşekkür ederim.

Aynen öyle parolu içsen de faydası yok . Kızlar uyuyabilirseniz uyumaya çalışın ancak öyle geçiyor bir nebze . En kötülerinden baş ağrısı geçer biran önce inşallah
Uyutmuyor ki bu meret.. Nane yağı iyi dediler sürdüm kokladım, başımı sıktım tülbentle yok yok yok. İnşallah geçer ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…