Ben teşekkür ederim canim ❤ ekledim listeye sağlıcakla büyüsün oğlun.Okuyup okumadığınızı bilemedim. O yüzden etiketleyip yazayım dedim. Yaş 38, Sat 7 Temmuz, T.D.T 12 Nisan, Erkek, 2. Çocuk . Ayrıca burada ortak bir alanda buluşmamıza vesile olup konuyu açtığınız için de teşekkür ederim.
İnşaallah biran önce iyileşirsin cnm.Kızlar vücut ağrılarım baş ağrım dayanılmaz oldu bi tane parol içtim ama umarım yanlış yapmamışımdır oğluma hamileyken içebiliyordum
İnşallah canım dua edin banaİnşaallah biran önce iyileşirsin cnm.
Ben de aynı sen gibiyim sofradan kalkarken bile mide kazintisi oluyor hiç bitmiyor şimdi bile var bir kere denedim acaba yediklerim yeterli gelmiyor mu diye tıka basa yedim yarım saat sonra yine aynı mide kazintisi bitci diye bekliyorum bitmiyor bu hâlde yaptığım yemeği de yiyemiyorumSen o mide kazinmalarini bana sooorrrhamile oldugumdan beri gece gunduz midem kaziniyor hele ilk uc ay aman Allahim ekmek ve peynir acligimi bastiran en guzel seydi 3 aydan sonra daha iyiyim cok sukur amaa yemek yedikten 2 3 saat sonra sanki bisey yememis gibi oluyorum midem bulaniyor koku hassasiyetim artiyor. 1 2 lokma bisey atistirinca geciyor. Cok kilo aldirmayacak sekilde azar azar yiyip gecistirmeye calisiyorum insallah ilerleyen donemlerde daha da artmaz. En az bu sekilde devam etsin raziyim
Geçmiş olsun aynen parol pek bir işe yaramıyor geçen gün benim de çok basim ağrıdı içtim ama geçirmediKızlar ya parol niye zararsız anladım çünkü hiçbir işe yaramıyor. Bugün yine başım tuttu, gece uyutmadı sabah parol içtim sanki hiç içmemiş gibiyim. Hiçbir etkisi yok.
Selam kızlar, 14+4 haftalığım bugün uyanınca tuvalet kağında çok hafif bir siyah leke gördüm korktum tabi apar topar aci yolunu tuttum çok şükür tahlillerim temiz ultrasonda kalp atışı duyuldu kanama alanı yok, sizde de oldu mu hiç lekelenme?
Benim 10. haftadan beri devamlı oluyor. Doktorum ilk haftalarda normal korkma diyordu. Progestan fitil verdi. Çok şiddetli ağrı ile birlikte olan yoğun ve parçalı kanamalar tehlikeli dedi. Ben de 12. haftadan sonra kesilir sandım ama hala neredeyse her gün damla damla veya sızıntı halinde oluyor. Bazı hamileliklerde 30. haftaya kadar devam edebilir dedi. Bebeğin hareketleri ve rahimin durumu iyi dedi. Tabi ne kadar normal de olsa insanın hoşuna gitmiyor. Sen de içini ferah tut. Allah korusun hepimizi.Yine lekelenmem oldu
Evet ben progestan kullanıyorum sabah akşamSelam kızlar, 14+4 haftalığım bugün uyanınca tuvalet kağında çok hafif bir siyah leke gördüm korktum tabi apar topar aci yolunu tuttum çok şükür tahlillerim temiz ultrasonda kalp atışı duyuldu kanama alanı yok, sizde de oldu mu hiç lekelenme?
Aynen öyle bende biraz daha sakin olmaya çalışıyorum dün gece oldu geri yattım uyudum gitmedim daha doktor artarsa gel dedi bakalım inşallah gerek kalmaz ya annelik iç güdüsü ile biraz panik biri oldum zaten 3 senedir uğraşıyoruz birden sürpriz oldu ya bende kabullenememe endişe oranı fazla sanırımBenim 10. haftadan beri devamlı oluyor. Doktorum ilk haftalarda normal korkma diyordu. Progestan fitil verdi. Çok şiddetli ağrı ile birlikte olan yoğun ve parçalı kanamalar tehlikeli dedi. Ben de 12. haftadan sonra kesilir sandım ama hala neredeyse her gün damla damla veya sızıntı halinde oluyor. Bazı hamileliklerde 30. haftaya kadar devam edebilir dedi. Bebeğin hareketleri ve rahimin durumu iyi dedi. Tabi ne kadar normal de olsa insanın hoşuna gitmiyor. Sen de içini ferah tut. Allah korusun hepimizi.
Parol ve minoset içilebiliyor canım çok geçmiş olsun. Minoset de deneyebilirsin. Belki vücut ağrılarına iyi gelir ateşi de düşürür.Kızlar vücut ağrılarım baş ağrım dayanılmaz oldu bi tane parol içtim ama umarım yanlış yapmamışımdır oğluma hamileyken içebiliyordum
Size katılıyorum. Buranın asıl amacı bilgi paylaşımı ama herkes bi sekilde doktorundan vitaminde d vitaminide takviyesi alıyor, bununla alakalı marka sormama ragmen bi dönüş almadım daha cok farklı konularda yoğunlaşma söz konusu bu gruptaArtık gerçekten burayı takibi bırakacam. Bir arkadaş bir mesaj attı, bir haftadır sürekli aynı mesajla ilgili yorumlar. Belki bir bilgi vardır diye açıyorum yine aynı yine aynı. Yeter arkadaşlar. Tamam doğru yanlış ama lütfen aradaki sorular kaynamasın. Bir soru sordum, ne bir cevap ne bişey. Herkes cinsiyetçilik üzerine yorum yapmış ama bir haftadır bitmiyor arkadaş
Canım hafta sonu olması eşiminde şehir dışında olması elimi kolumu bağlıyor olmadı yarın doktora gitçem artıkParol ve minoset içilebiliyor canım çok geçmiş olsun. Minoset de deneyebilirsin. Belki vücut ağrılarına iyi gelir ateşi de düşürür.
Çok geçmiş olsun canim ya dikkat et dinlen bol bolGüzel annişler çok fena üşütmüşüm Boğaz ağrısından baş ve vücut ağrısından duramıyorum fecii durumdayımsizler nasılsınız inşallah kimsede bi problem yoktur dikkat edin hasta olmayın
AhahahYok biz doğana kadar anca buluruz
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer bir an önce çünkü kendimi berbat hissetmeye başladımÇok geçmiş olsun canim ya dikkat et dinlen bol bol
Canım gözün aydın öncelikleSelam kızlar bugün kontrole gittik biz de yeni doktorumuzaHer şey yolundaymış çok şükür, kasımın ilk haftası ikili test için gideceğiz, cinsiyeti de öğrenebiliriz dedi doktor.. Balık yağı, kalsiyum, vitamin, demir bir sürü şey verdi. En sevindiğim de progestanı bırakıyorum artık Gına gelmişti resmen.. Fotoğrafımız da burada.. Var mı tahmin?
Dikkat et canım hasta olma benimde ilk halsizlikle başladı çok yorma kendiniKızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?