2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben teşekkür ederim canim ❤ ekledim listeye sağlıcakla büyüsün oğlun.

Selam kızlar, 14+4 haftalığım bugün uyanınca tuvalet kağında çok hafif bir siyah leke gördüm korktum tabi apar topar aci yolunu tuttum çok şükür tahlillerim temiz ultrasonda kalp atışı duyuldu kanama alanı yok, sizde de oldu mu hiç lekelenme?

Ben de aynı sen gibiyim sofradan kalkarken bile mide kazintisi oluyor hiç bitmiyor şimdi bile var bir kere denedim acaba yediklerim yeterli gelmiyor mu diye tıka basa yedim yarım saat sonra yine aynı mide kazintisi bitci diye bekliyorum bitmiyor bu hâlde yaptığım yemeği de yiyemiyorum

Kızlar ya parol niye zararsız anladım çünkü hiçbir işe yaramıyor. Bugün yine başım tuttu, gece uyutmadı sabah parol içtim sanki hiç içmemiş gibiyim. Hiçbir etkisi yok.
Geçmiş olsun aynen parol pek bir işe yaramıyor geçen gün benim de çok basim ağrıdı içtim ama geçirmedi

2 3 hafta kadar önce benimde olmuştu. Sonuçlarınız temiz gelmiş, kanama alanı da yokmuş hiç endişe etmeyin bence, çoğu kişide oluyor çünkü.

Yine lekelenmem oldu
Benim 10. haftadan beri devamlı oluyor. Doktorum ilk haftalarda normal korkma diyordu. Progestan fitil verdi. Çok şiddetli ağrı ile birlikte olan yoğun ve parçalı kanamalar tehlikeli dedi. Ben de 12. haftadan sonra kesilir sandım ama hala neredeyse her gün damla damla veya sızıntı halinde oluyor. Bazı hamileliklerde 30. haftaya kadar devam edebilir dedi. Bebeğin hareketleri ve rahimin durumu iyi dedi. Tabi ne kadar normal de olsa insanın hoşuna gitmiyor. Sen de içini ferah tut. Allah korusun hepimizi.

Evet ben progestan kullanıyorum sabah akşam

Aynen öyle bende biraz daha sakin olmaya çalışıyorum dün gece oldu geri yattım uyudum gitmedim daha doktor artarsa gel dedi bakalım inşallah gerek kalmaz ya annelik iç güdüsü ile biraz panik biri oldum zaten 3 senedir uğraşıyoruz birden sürpriz oldu ya bende kabullenememe endişe oranı fazla sanırım

Kızlar vücut ağrılarım baş ağrım dayanılmaz oldu bi tane parol içtim ama umarım yanlış yapmamışımdır oğluma hamileyken içebiliyordum
Parol ve minoset içilebiliyor canım çok geçmiş olsun. Minoset de deneyebilirsin. Belki vücut ağrılarına iyi gelir ateşi de düşürür.

Size katılıyorum. Buranın asıl amacı bilgi paylaşımı ama herkes bi sekilde doktorundan vitaminde d vitaminide takviyesi alıyor, bununla alakalı marka sormama ragmen bi dönüş almadım daha cok farklı konularda yoğunlaşma söz konusu bu grupta

Kızlar grubu yeni gördüm çok iyi olmuş bende nisan annesi olacağım allah nasip ederse 14+1 haftalık hanileyim bebeğim erkek inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder şu ana kadar mide bulantısı dışında bir sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda akıntım çok rengi açık sarı çok açık yeşile de çalıyor gibi ama koku yok hamile değilken de olurdu böyle ama hamile olunca insan endişe ediyor altyan da muayene olmak istemiyorum kafasına göre de fitil mi verir ki doktor bilemedim var mı akıntı problemi olan

Canım gözün aydın öncelikle ben kız gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…