2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar şimdi düğündeyim göbeğimi attira attira oynadım kurdumu doktum resmen
Ay ben dün bi eğlence mekanına gidip bağıra çağıra şarkılar söyledim kızım şimdiden deli oldugumu falan düşündü kesin 3 saat ayakta eğlendim ama bana misin demedim çok iyi yapmissin mutlu anne mutlu bebek

Ayy valla guluyorum halimize yaa saka gibi

Merhaba mesajlar bazen gozden kacabiliyor. Ben vitamin olarak decavit aliyorum. D vitaminim cok dusuk cikti doktorum monovit verdi onu kullaniyorum. Bu tur seyleri doktorlar durumumuza gore degerlendirip de verebilir hafif veya yuksek dozda. Bizim yonlendirmemiz yanlis olabilir. O yuzden de cevap alamamis olabilirsiniz

buradan marka tavsiyesi ne kadar sağlıklı olabilir? bunu doktorunuza sormanız lazım. ya da güveniyorsanız sosyal medyadan bu işi yaptığını söyleyen platformlar var onları takip edebilirsiniz. ben bir tane takip ediyorum ama burada gelip onun tavsiyelerini paylaşmam. çünkü ben kimyager değilim eczacı değilim. baskasinin dediklerini degil sadece kendi tecrübelerimi paylaşırım.

Dikkat et canım hasta olma benimde ilk halsizlikle başladı çok yorma kendini
Valla yormak bir yana afedersiniz camış gibi yatıyorum sürekli. Çok hareketsizlik de zararlı olur diye yürüyüş yaptım bugün biraz ama kafa sarhoş gibi. Uyumak geliyor içimden. Sosyal hayat gitti. Biraz kitap okuyayım diyorum yok. Gözler gidiyor. Kendine bakım yapmak istiyorum, alışveriş yapmak istiyorum ama öyle halsizim ki yapamıyorum hiçbir şey.

Merhaba, sorunuzu görmedim ama anladığım kadarıyla d vitamini soruyorsunuz bana doktorum 13. Haftada coledan vermişti geçen hafta yani 16. Hafta da gittiğimde değiştirdi Sundrop d3 verdi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bence cinsiyetten memnuniyetsizlik kelimesi çok nahoş benimde iki kızım var gönül ister ki erkek olsun ancak rabbim neyi hoş gördüyse uygun gördüyse o olur sağlıklı Salih evlat olsunlar inşallah
Ya evet ne kadar çirkin bur kelime kimsenin gönlünüzden geçen isteği elestirmeye ya da bir şey söylemeye hakkı yok iki duyguyu da tatmaya hakkın var kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kızlar ben sakin olmanızı ve saygılı olmanızı tavsiye ediyorum şahsim adına çünkü burasi böyle olması gereken bir platform hepimiz kocaman yaş almış ve anne adayı insanlarız

Geçmiş olsun canım sıkıntı yoksa hiç aklını karıştırma düşünüp bu konuyu fazlaca bilgim yok umarım bir daha yasamazsin

Tesekkür ediyorum, bende regenesis max ve d3den kullanıyorum.

Benim de doktorum 13. haftadan sonra omega3 ve multivitamin içeren bir hap verdi, içinde yok yok. Ama aldığım günden bu yana midem bulanıyor. Ben de yarın doktoruma sorup değiştirmesini istiycem. Tam geçmişti bulantılarım yine başladı. İlk hamileliğimde bu aylarda demir kullanıyordum ama bu doktorum demiri ileriki aylarda gerekirse kullanıcaz dedi. Bu hapın da içinde zaten multivitaminler arasında demir var ama miktar olarak demir ilacı kadar yüksek değildir herhalde.

Kan testi yapıp değerlere baktı mı doktorunuz? Benim ki hiç umursamadı rutin veriliyor diye verdi çünkü 13. Haftadan itibaren bebek annedeki demiri çekmeye başlıyor eğer varsa eksiklik daha da eksiliyor ben kendim dahiliyeye gittim bütün kan testlerimi yaptırdım hali hazırda troit rahatsızlığıyla uğraştığım için doktorda sag olsun her şeyime bakti demirim gerçekten çok azdi.

Test yapmadı. Bu aylarda biraz ezbere veriyorlar. Muhtemelen bebeğe vücuttakinin yetmesi düşük bir ihtimal diye. Ama bana da en azından bir tahlil yapılmalıydı gibi geliyor. Belki de bu kadar vitamin için biraz erken ve ağır geliyor da bu kadar beni kötü etkiledi. İlk hamileliğimde de demir başlanmıştı çok zaman oldu hatırlamıyorum yanlış olmasın ama sanırım o zaman da ezbereydi tahlil yoktu.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
Bana mantarı hatırlattı doktora görünürsen iyi olur bilinçli ilaç yazar bence doktor geçmiş olsun.

Ben de saçlarımı kızıla boyadım dün kızlar. İstediğim birkaç ruj ve far vardı onları aldım, normalde de çok kokoşumdur hamilelikte iyice arttı bir de benim artık karnım çıkmaya başladı sanırım. Çünkü göbek olsaydı içime çekebilirim halbuki çekemiyorum, şişkinlik de değil. Erken çıkması iyi değil sanırım inşallah çatlamam

Merhaba hoş geldiniz aramıza. Benim hamileliğin başından beri akıntı problemim var. Doktor normal dedi. Çok istersen bir ilaç yazabilirim dedi. Ama çok ilaç taraftarı değilim ben o yüzden şimdilik istemedim. Ne zaman azalacak geçecek bilmiyorum.

Kızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?

Canım benim de günden güne değişiyor. Kimi zaman aşırı halsizim kimi zaman enerjik. Ama uykum geldiğinde hiç zorlamam uyurum. Zaten bebiş gelince uykuyu unutucaz.

Ay bende gördüm elini emdigini sarilmak koklamak geldi içimden ya nasil güzel bir duygu

Yaaa hiç sormaa. Hele bir arkasını dönüşü vardı her hareketine hayran kaldım. Videosunu çektim sürekli izliyorum.

Bu aylarda boya pek önerilmiyor ama canım napalim zararı değilde kendini iyi hissetmenin faydası olur inşallah . Bende de göbek cıktı kilom aynı ama erken bir hamilelik göbeği oldu ☺

Oyy kokoş anne. Ne güzel böyle bakımlı olmak ve onu devam ettirmek. Bende biraz düşkünüm süsüme. Dediğin gibi hamilelikle birlikte ekstra özen gösteriyorum bazı şeylere. Aslında haftana göre karnını çıkması normal değil mi ? 4. 5. Ay diyorlar genellikle. Yine biz önlemimizi alalım da çatlarsa da artık şansımıza.

Bende troit değerleri bozuk ilaç kullanıyorum benim gebeliğim tüp bebek,kendi tüp bebek doktorum üstüne basa basa test yaptır ihmal etme diye tembihledi şuan gittiğim doktor bir kere test istemedi benden. Ben hep gidip kendim dahiliyede test yaptırıyorum geçen de çok yanmam vardı idrar yaparken yine önemsemedi bende gidip ürolojide kendim test yaptırdım. Sistem çok baştan savma ve ezbere. Ne yazık ki dünya kadar da ilaç israfı oluyor 13ten 16ya verdiği ilaç 2 tablet anca bitti 1 tablet öylece kaldi içim acıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…