Ay ben dün bi eğlence mekanına gidip bağıra çağıra şarkılar söyledim kızım şimdiden deli oldugumu falan düşündü kesin 3 saat ayakta eğlendim ama bana misin demedimKızlar şimdi düğündeyim göbeğimi attira attira oynadım kurdumu doktum resmen
Ayy valla guluyorum halimize yaa saka gibiBen de aynı sen gibiyim sofradan kalkarken bile mide kazintisi oluyor hiç bitmiyor şimdi bile var bir kere denedim acaba yediklerim yeterli gelmiyor mu diye tıka basa yedim yarım saat sonra yine aynı mide kazintisi bitci diye bekliyorum bitmiyor bu hâlde yaptığım yemeği de yiyemiyorum
Merhaba mesajlar bazen gozden kacabiliyor. Ben vitamin olarak decavit aliyorum. D vitaminim cok dusuk cikti doktorum monovit verdi onu kullaniyorum. Bu tur seyleri doktorlar durumumuza gore degerlendirip de verebilir hafif veya yuksek dozda. Bizim yonlendirmemiz yanlis olabilir. O yuzden de cevap alamamis olabilirsinizSize katılıyorum. Buranın asıl amacı bilgi paylaşımı ama herkes bi sekilde doktorundan vitaminde d vitaminide takviyesi alıyor, bununla alakalı marka sormama ragmen bi dönüş almadım daha cok farklı konularda yoğunlaşma söz konusu bu grupta
buradan marka tavsiyesi ne kadar sağlıklı olabilir? bunu doktorunuza sormanız lazım. ya da güveniyorsanız sosyal medyadan bu işi yaptığını söyleyen platformlar var onları takip edebilirsiniz. ben bir tane takip ediyorum ama burada gelip onun tavsiyelerini paylaşmam. çünkü ben kimyager değilim eczacı değilim. baskasinin dediklerini degil sadece kendi tecrübelerimi paylaşırım.Size katılıyorum. Buranın asıl amacı bilgi paylaşımı ama herkes bi sekilde doktorundan vitaminde d vitaminide takviyesi alıyor, bununla alakalı marka sormama ragmen bi dönüş almadım daha cok farklı konularda yoğunlaşma söz konusu bu grupta
Valla yormak bir yana afedersiniz camış gibi yatıyorum sürekli.Dikkat et canım hasta olma benimde ilk halsizlikle başladı çok yorma kendini
Merhaba, sorunuzu görmedim ama anladığım kadarıyla d vitamini soruyorsunuz bana doktorum 13. Haftada coledan vermişti geçen hafta yani 16. Hafta da gittiğimde değiştirdi Sundrop d3 verdi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Size katılıyorum. Buranın asıl amacı bilgi paylaşımı ama herkes bi sekilde doktorundan vitaminde d vitaminide takviyesi alıyor, bununla alakalı marka sormama ragmen bi dönüş almadım daha cok farklı konularda yoğunlaşma söz konusu bu grupta
Ya evet ne kadar çirkin bur kelime kimsenin gönlünüzden geçen isteği elestirmeye ya da bir şey söylemeye hakkı yok iki duyguyu da tatmaya hakkın var kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kızlar ben sakin olmanızı ve saygılı olmanızı tavsiye ediyorum şahsim adınaBence cinsiyetten memnuniyetsizlik kelimesi çok nahoş benimde iki kızım var gönül ister ki erkek olsun ancak rabbim neyi hoş gördüyse uygun gördüyse o olur sağlıklı Salih evlat olsunlar inşallah
Bende sizin gibiyim kaçıncı haftadasınız? Demir ilacina başladınız bir nebzede olsa iyi geliyor.Kızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
Ay bende gördüm elini emdigini sarilmak koklamak geldi içimden ya nasil güzel bir duyguBizim aç bebişlere gidiyor tabiki. Zaten gördüğümde elini emiyordu. Doyamıyor demek ki
Geçmiş olsun canım sıkıntı yoksa hiç aklını karıştırma düşünüp bu konuyu fazlaca bilgim yok umarım bir daha yasamazsinSelam kızlar, 14+4 haftalığım bugün uyanınca tuvalet kağında çok hafif bir siyah leke gördüm korktum tabi apar topar aci yolunu tuttum çok şükür tahlillerim temiz ultrasonda kalp atışı duyuldu kanama alanı yok, sizde de oldu mu hiç lekelenme?
Tesekkür ediyorum, bende regenesis max ve d3den kullanıyorum.Merhaba, sorunuzu görmedim ama anladığım kadarıyla d vitamini soruyorsunuz bana doktorum 13. Haftada coledan vermişti geçen hafta yani 16. Hafta da gittiğimde değiştirdi Sundrop d3 verdi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kan testi yapıp değerlere baktı mı doktorunuz? Benim ki hiç umursamadı rutin veriliyor diye verdi çünkü 13. Haftadan itibaren bebek annedeki demiri çekmeye başlıyor eğer varsa eksiklik daha da eksiliyor ben kendim dahiliyeye gittim bütün kan testlerimi yaptırdım hali hazırda troit rahatsızlığıyla uğraştığım için doktorda sag olsun her şeyime bakti demirim gerçekten çok azdi.Benim de doktorum 13. haftadan sonra omega3 ve multivitamin içeren bir hap verdi, içinde yok yok. Ama aldığım günden bu yana midem bulanıyor. Ben de yarın doktoruma sorup değiştirmesini istiycem. Tam geçmişti bulantılarım yine başladı. İlk hamileliğimde bu aylarda demir kullanıyordum ama bu doktorum demiri ileriki aylarda gerekirse kullanıcaz dedi. Bu hapın da içinde zaten multivitaminler arasında demir var ama miktar olarak demir ilacı kadar yüksek değildir herhalde.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğinKızlar grubu yeni gördüm çok iyi olmuş bende nisan annesi olacağım allah nasip ederse 14+1 haftalık hanileyim bebeğim erkek inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder şu ana kadar mide bulantısı dışında bir sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda akıntım çok rengi açık sarı çok açık yeşile de çalıyor gibi ama koku yok hamile değilken de olurdu böyle ama hamile olunca insan endişe ediyor altyan da muayene olmak istemiyorum kafasına göre de fitil mi verir ki doktor bilemedim var mı akıntı problemi olan
Kızlar grubu yeni gördüm çok iyi olmuş bende nisan annesi olacağım allah nasip ederse 14+1 haftalık hanileyim bebeğim erkek inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder şu ana kadar mide bulantısı dışında bir sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda akıntım çok rengi açık sarı çok açık yeşile de çalıyor gibi ama koku yok hamile değilken de olurdu böyle ama hamile olunca insan endişe ediyor altyan da muayene olmak istemiyorum kafasına göre de fitil mi verir ki doktor bilemedim var mı akıntı problemi olan
Kızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
Ay bende gördüm elini emdigini sarilmak koklamak geldi içimden ya nasil güzel bir duygu
Bu aylarda boya pek önerilmiyor ama canımBen de saçlarımı kızıla boyadım dün kızlar. İstediğim birkaç ruj ve far vardı onları aldım, normalde de çok kokoşumdur hamilelikte iyice arttıbir de benim artık karnım çıkmaya başladı sanırım. Çünkü göbek olsaydı içime çekebilirim halbuki çekemiyorum, şişkinlik de değil. Erken çıkması iyi değil sanırım inşallah çatlamam
Ben de saçlarımı kızıla boyadım dün kızlar. İstediğim birkaç ruj ve far vardı onları aldım, normalde de çok kokoşumdur hamilelikte iyice arttıbir de benim artık karnım çıkmaya başladı sanırım. Çünkü göbek olsaydı içime çekebilirim halbuki çekemiyorum, şişkinlik de değil. Erken çıkması iyi değil sanırım inşallah çatlamam
Bende troit değerleri bozuk ilaç kullanıyorum benim gebeliğim tüp bebek,kendi tüp bebek doktorum üstüne basa basa test yaptır ihmal etme diye tembihledi şuan gittiğim doktor bir kere test istemedi benden. Ben hep gidip kendim dahiliyede test yaptırıyorum geçen de çok yanmam vardı idrar yaparken yine önemsemedi bende gidip ürolojide kendim test yaptırdım. Sistem çok baştan savma ve ezbere. Ne yazık ki dünya kadar da ilaç israfı oluyor 13ten 16ya verdiği ilaç 2 tablet anca bitti 1 tablet öylece kaldi içim acıyor gerçekten.Test yapmadı. Bu aylarda biraz ezbere veriyorlar. Muhtemelen bebeğe vücuttakinin yetmesi düşük bir ihtimal diye. Ama bana da en azından bir tahlil yapılmalıydı gibi geliyor. Belki de bu kadar vitamin için biraz erken ve ağır geliyor da bu kadar beni kötü etkiledi. İlk hamileliğimde de demir başlanmıştı çok zaman oldu hatırlamıyorum yanlış olmasın ama sanırım o zaman da ezbereydi tahlil yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?