2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun ayriyeten

Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun ayriyeten
Çok teşekkür ederim evet kullanıyorum ama ilaç, esasen gerek var mı o da muamma çünkü önemli olan faktör 2 ve 5 normal pai1 değerim homozigottu bu yüzden önlem amaçlı kullan denildi kullanıyorum. Sizde mi kullanıyorsunuz sulandırıcı?

Aslında rengini söylesen bile yardımcı olur çok ilerlemeden müdahale etmek çok iyi olur bence bir görüş doktorunla istemezsen bakmaz alttan

Aaa tam da gebelik belirtileri canımben de şuan hastalıktan camış gibi yatıyorum ama hasta olmadan önce de öyleydim kuzum boşver uyu gitsin hamileyken ne kadar uyursan doğumdan bebişinde okadar uyuyor valla oğlumdan biliyorum hamileyken doğru düzgün uyumadım oğlumda doğduğundan beri kök söktürüyor bana(Canı sağolsun yavrumun)

Bende de bulantı çok yaptı vitaminim hemen kestim kontrolde soracağım ben decavit baya sarstı beni

Bu Arada coraspirin kullanan var mı ben bırakmak istiyorum gebe kalmamı kolaylaştırması için varisim de var diye verdi doktorum ama lekeleri biraz da ona bağlar oldum. Tecrübesi olan var mı diye merak ediyorum

Bu aylarda boya pek önerilmiyor ama canım napalim zararı değilde kendini iyi hissetmenin faydası olur inşallah . Bende de göbek cıktı kilom aynı ama erken bir hamilelik göbeği oldu ☺
Valla baya araştırdım ama hiçbir kanıtlanmış zararı yok boyanın. İlk üç ay organ gelişimi olduğu için nolur nolmaz diye önermiyorlar ama bizim üç ay doldu zaten ☺ bir de burnumu kapattım solumadım mümkün olduğunca bir şey olmaz inşallah

Genelde bu haftalarda sorun olmuyor diyorlar aynen

Oh benimki uykucu olur o zaman

Tiroit değerleriniz nasıl?

Annemin 5.aydan sonra çıkmış kadın dört çocukla sıfır çatlak bitirmiş maşallah darısı başımıza insanın hamilelikte özgüveni düşebiliyor malum o yüzden bakımlı olmak önemli çünkü ruhsal açıdan iyi olmak da lazım. Mutlu anne mutlu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…