Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun ayriyetenBende troit değerleri bozuk ilaç kullanıyorum benim gebeliğim tüp bebek,kendi tüp bebek doktorum üstüne basa basa test yaptır ihmal etme diye tembihledi şuan gittiğim doktor bir kere test istemedi benden. Ben hep gidip kendim dahiliyede test yaptırıyorum geçen de çok yanmam vardı idrar yaparken yine önemsemedi bende gidip ürolojide kendim test yaptırdım. Sistem çok baştan savma ve ezbere. Ne yazık ki dünya kadar da ilaç israfı oluyor 13ten 16ya verdiği ilaç 2 tablet anca bitti 1 tablet öylece kaldi içim acıyor gerçekten.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun ayriyeten
Aslında rengini söylesen bile yardımcı olur çok ilerlemeden müdahale etmek çok iyi olur bence bir görüş doktorunla istemezsen bakmaz alttanKızlar grubu yeni gördüm çok iyi olmuş bende nisan annesi olacağım allah nasip ederse 14+1 haftalık hanileyim bebeğim erkek inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder şu ana kadar mide bulantısı dışında bir sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda akıntım çok rengi açık sarı çok açık yeşile de çalıyor gibi ama koku yok hamile değilken de olurdu böyle ama hamile olunca insan endişe ediyor altyan da muayene olmak istemiyorum kafasına göre de fitil mi verir ki doktor bilemedim var mı akıntı problemi olan
Aaa tam da gebelik belirtileri canımValla yormak bir yana afedersiniz camış gibi yatıyorum sürekli.Çok hareketsizlik de zararlı olur diye yürüyüş yaptım bugün biraz ama kafa sarhoş gibi. Uyumak geliyor içimden. Sosyal hayat gitti. Biraz kitap okuyayım diyorum yok. Gözler gidiyor. Kendine bakım yapmak istiyorum, alışveriş yapmak istiyorum ama öyle halsizim ki yapamıyorum hiçbir şey.
Benim de kuyruk sokumu özellikle çok ağrıyor zorlamıyorum o yüzden kendimiKızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
Bende de bulantı çok yaptı vitaminim hemen kestim kontrolde soracağım ben decavit baya sarstı beniBenim de doktorum 13. haftadan sonra omega3 ve multivitamin içeren bir hap verdi, içinde yok yok. Ama aldığım günden bu yana midem bulanıyor. Ben de yarın doktoruma sorup değiştirmesini istiycem. Tam geçmişti bulantılarım yine başladı. İlk hamileliğimde bu aylarda demir kullanıyordum ama bu doktorum demiri ileriki aylarda gerekirse kullanıcaz dedi. Bu hapın da içinde zaten multivitaminler arasında demir var ama miktar olarak demir ilacı kadar yüksek değildir herhalde.
Kuyruk sokumunuzda bir problem mi var? Yürüyüş yapınca mı ağrıyor?Benim de kuyruk sokumu özellikle çok ağrıyor zorlamıyorum o yüzden kendimi
Ayakta çok kalıp yorulduğum zaman oluyor yoksa bir sorunum yoktuKuyruk sokumunuzda bir problem mi var? Yürüyüş yapınca mı ağrıyor?
Canım bende de öyle olmuştu doktoruma sordum gece yatarken zeytinyağına damlatıp iç dedi şimdilik iyiyim şükürBende de bulantı çok yaptı vitaminim hemen kestim kontrolde soracağım ben decavit baya sarstı beni
Ben de decavit kullanıyorum böyle yan etkileri var mı ki?Bende de bulantı çok yaptı vitaminim hemen kestim kontrolde soracağım ben decavit baya sarstı beni
Bakalım bizim ki ne diyecekCanım bende de öyle olmuştu doktoruma sordum gece yatarken zeytinyağına damlatıp iç dedi şimdilik iyiyim şükür
Valla baya araştırdım ama hiçbir kanıtlanmış zararı yok boyanın. İlk üç ay organ gelişimi olduğu için nolur nolmaz diye önermiyorlar ama bizim üç ay doldu zaten ☺ bir de burnumu kapattım solumadım mümkün olduğunca bir şey olmaz inşallahBu aylarda boya pek önerilmiyor ama canımnapalim zararı değilde kendini iyi hissetmenin faydası olur inşallah . Bende de göbek cıktı kilom aynı ama erken bir hamilelik göbeği oldu ☺
Genelde bu haftalarda sorun olmuyor diyorlar aynenValla baya araştırdım ama hiçbir kanıtlanmış zararı yok boyanın. İlk üç ay organ gelişimi olduğu için nolur nolmaz diye önermiyorlar ama bizim üç ay doldu zaten ☺ bir de burnumu kapattım solumadım mümkün olduğunca bir şey olmaz inşallah
Oh benimki uykucu olur o zamanAaa tam da gebelik belirtileri canımben de şuan hastalıktan camış gibi yatıyorum ama hasta olmadan önce de öyleydim kuzum boşver uyu gitsin hamileyken ne kadar uyursan doğumdan bebişinde okadar uyuyor valla oğlumdan biliyorum hamileyken doğru düzgün uyumadım oğlumda doğduğundan beri kök söktürüyor bana (Canı sağolsun yavrumun)
Tiroit değerleriniz nasıl?Kan testi yapıp değerlere baktı mı doktorunuz? Benim ki hiç umursamadı rutin veriliyor diye verdi çünkü 13. Haftadan itibaren bebek annedeki demiri çekmeye başlıyor eğer varsa eksiklik daha da eksiliyor ben kendim dahiliyeye gittim bütün kan testlerimi yaptırdım hali hazırda troit rahatsızlığıyla uğraştığım için doktorda sag olsun her şeyime bakti demirim gerçekten çok azdi.
Doktorunuzla görüşün bence yine de. Vücuttaki ağırlık arttıkça daha kötü olmasın.Ayakta çok kalıp yorulduğum zaman oluyor yoksa bir sorunum yoktu
Annemin 5.aydan sonra çıkmış kadın dört çocukla sıfır çatlak bitirmiş maşallahOyy kokoş anne.Ne güzel böyle bakımlı olmak ve onu devam ettirmek. Bende biraz düşkünüm süsüme. Dediğin gibi hamilelikle birlikte ekstra özen gösteriyorum bazı şeylere. Aslında haftana göre karnını çıkması normal değil mi ? 4. 5. Ay diyorlar genellikle. Yine biz önlemimizi alalım da çatlarsa da artık şansımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?