2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de bulantı çok yaptı vitaminim hemen kestim kontrolde soracağım ben decavit baya sarstı beni
Ay deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.

Kızlar ya doktor fazla kusman olursa gel dedi de fazla kusmadan kasıt ne? Sabahtan beri her yediğim çıktı misal 4 kere falan.. Bu çok mu az mı?

Bana doktorum yeterli su içemiyorsan ilaç kullanman gerekir demişti. Bulantıdan su içmeyince mecbur metpamid verdi. İnanılmaz uyku yaptı. Bir de o hafta ciddi bir kanamam oldu. Korktum ben de bir daha kullanmadım. Ondan değildir belki ama ilaç işte tırstım. Bence doktora söyle. Çok kusma var bence sende.

Bu eminim kişiden kişiye değişir ama bence fazla. Çok geçmiş olsun umarım biran önce kurtulursunuz.

Çok canım maalesef. Prilam dr kullanıyor musun fayda etmedi mi
Yok hiç ilaç kullanmadım bunun için, doktora da dün dedim aslında günde en az 1 kere kusuyorum ama değişiyor 3 kere kustuğum da oluyor dedim. Kusman çok olursa gel dedi. O yüzden dedim heralde çok kusmak durmadan kusmak gün boyu..

Ben de senin gibiydim. Her gün muhakkak kusardım bazı günler 4 5 defa. Şimdi çok azaldı haftada bir ya da iki gün kusuyorum ama ilaç kullanmadım hiç. Belki de kullanmak gerekir bilmiyorum çok susuz kaldım ben de çünkü.

Benim sorma sebebim şu, illa ki serum falan almak mı gerekir böyle bir durumda? Kusuyorum sonra hayatıma yine devam ediyorum sonuçta hani yataklara düşmüyorum.

Acaba bi kız daha mı geliyor canımbence git tekrar canım besinsiz kalma diye serum desteği falan verirler

Canım öncelikle hosgeldin sağlıkla al oğlunu kucağına insallah hamilelikte sarı akıntı oluyor ama yeşil renge çalıyorsa enfeksiyon tehlikesi var gibi geldi bi doktoruna görün istersen devam ederse

Kızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
2 adımda soluk soluğa kalıyorum daha çok fazla karnım büyümeden bende de oluyor yarim saat yürüsem yoruluyorum hemen

Yaaa hiç sormaa. Hele bir arkasını dönüşü vardı her hareketine hayran kaldım. Videosunu çektim sürekli izliyorum.
[/QUOTE]
Ya evet benimde cinsiyet ögrendigin videoyu 50 kere izliom günde kendimi ruh hastası gibi hissetmeme çok az kalmıştı demekki yanlız değilim

2 adımda soluk soluğa kalıyorum daha çok fazla karnım büyümeden bende de oluyor yarim saat yürüsem yoruluyorum hemen
Çok soluk soluğa kalmıyorum ben ama bir sersemlik var üzerimde. Tekne turundan sonra insan yürürken sallanıyor gibi olur ya sanki öyle. Aynı zamanda da gözümü kapatsam ayakta uykuya dalacağım gibi.

Bence çok haklisin benim doktorum ilk aylarda test yaptırdı bana değerlerin iyi dedi vitamin falan vermedi. Guatr ilacımı yukseltti değerim yukselmis diye kafasına göre vermek doğru mu bilemedim bencede test yapilmali

Çok doğru katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…