- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Bence denemeye değer kızBakalım bizim ki ne diyecekama denenebilir bence mantıklı yine olursa öyle yaparım
İnşallah doğumdan sonra söylersin bana burda unutma canımOh benimki uykucu olur o zaman
En son 10 gün önce bakıldığında tam olması gerektiği gibiydi.Tiroit değerleriniz nasıl?
Ay deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.Bende de bulantı çok yaptı vitaminim hemen kestim kontrolde soracağım ben decavit baya sarstı beni
Tamam unutmamİnşallah doğumdan sonra söylersin bana burda unutma canım
Çok canım maalesef. Prilam dr kullanıyor musun fayda etmedi miAy deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Kızlar ya doktor fazla kusman olursa gel dedi de fazla kusmadan kasıt ne? Sabahtan beri her yediğim çıktı misal 4 kere falan.. Bu çok mu az mı?
Bana doktorum yeterli su içemiyorsan ilaç kullanman gerekir demişti. Bulantıdan su içmeyince mecbur metpamid verdi. İnanılmaz uyku yaptı. Bir de o hafta ciddi bir kanamam oldu. Korktum ben de bir daha kullanmadım. Ondan değildir belki ama ilaç işte tırstım. Bence doktora söyle. Çok kusma var bence sende.Ay deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Kızlar ya doktor fazla kusman olursa gel dedi de fazla kusmadan kasıt ne? Sabahtan beri her yediğim çıktı misal 4 kere falan.. Bu çok mu az mı?
Bu eminim kişiden kişiye değişir ama bence fazla. Çok geçmiş olsun umarım biran önce kurtulursunuz.Ay deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Çok canım benceAy deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Yok hiç ilaç kullanmadım bunun için, doktora da dün dedim aslında günde en az 1 kere kusuyorum ama değişiyor 3 kere kustuğum da oluyor dedim. Kusman çok olursa gel dedi. O yüzden dedim heralde çok kusmak durmadan kusmak gün boyu..Çok canım maalesef. Prilam dr kullanıyor musun fayda etmedi mi
Ben de senin gibiydim. Her gün muhakkak kusardım bazı günler 4 5 defa. Şimdi çok azaldı haftada bir ya da iki gün kusuyorum ama ilaç kullanmadım hiç. Belki de kullanmak gerekir bilmiyorum çok susuz kaldım ben de çünkü.Yok hiç ilaç kullanmadım bunun için, doktora da dün dedim aslında günde en az 1 kere kusuyorum ama değişiyor 3 kere kustuğum da oluyor dedim. Kusman çok olursa gel dedi. O yüzden dedim heralde çok kusmak durmadan kusmak gün boyu..
Benim sorma sebebim şu, illa ki serum falan almak mı gerekir böyle bir durumda? Kusuyorum sonra hayatıma yine devam ediyorum sonuçta hani yataklara düşmüyorum.Ben de senin gibiydim. Her gün muhakkak kusardım bazı günler 4 5 defa. Şimdi çok azaldı haftada bir ya da iki gün kusuyorum ama ilaç kullanmadım hiç. Belki de kullanmak gerekir bilmiyorum çok susuz kaldım ben de çünkü.
Acaba bi kız daha mı geliyor canımAy deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Canım öncelikle hosgeldinKızlar grubu yeni gördüm çok iyi olmuş bende nisan annesi olacağım allah nasip ederse 14+1 haftalık hanileyim bebeğim erkek inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder şu ana kadar mide bulantısı dışında bir sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda akıntım çok rengi açık sarı çok açık yeşile de çalıyor gibi ama koku yok hamile değilken de olurdu böyle ama hamile olunca insan endişe ediyor altyan da muayene olmak istemiyorum kafasına göre de fitil mi verir ki doktor bilemedim var mı akıntı problemi olan
2 adımda soluk soluğa kalıyorum daha çok fazla karnım büyümeden bende de oluyor yarim saat yürüsem yoruluyorum hemenKızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
Ah kuzum ya işte elinden geldiği bebegin izin verdiği kadar dinlen tabiki kiyamamÇok teşekkür ederim canım inşallah geçer bir an önce çünkü kendimi berbat hissetmeye başladımdinlenmeye gelincede 3 yaşında canavar gibi bir oğlanla nekadar dinlenebilirsem işte
Çok soluk soluğa kalmıyorum ben ama bir sersemlik var üzerimde. Tekne turundan sonra insan yürürken sallanıyor gibi olur ya sanki öyle. Aynı zamanda da gözümü kapatsam ayakta uykuya dalacağım gibi.2 adımda soluk soluğa kalıyorum daha çok fazla karnım büyümeden bende de oluyor yarim saat yürüsem yoruluyorum hemen
Bence çok haklisin benim doktorum ilk aylarda test yaptırdı bana değerlerin iyi dedi vitamin falan vermedi. Guatr ilacımı yukseltti değerim yukselmis diye kafasına göre vermek doğru mu bilemedim bencede test yapilmaliTest yapmadı. Bu aylarda biraz ezbere veriyorlar. Muhtemelen bebeğe vücuttakinin yetmesi düşük bir ihtimal diye. Ama bana da en azından bir tahlil yapılmalıydı gibi geliyor. Belki de bu kadar vitamin için biraz erken ve ağır geliyor da bu kadar beni kötü etkiledi. İlk hamileliğimde de demir başlanmıştı çok zaman oldu hatırlamıyorum yanlış olmasın ama sanırım o zaman da ezbereydi tahlil yoktu.
Çok doğru katılıyorumAy ben dün bi eğlence mekanına gidip bağıra çağıra şarkılar söyledim kızım şimdiden deli oldugumu falan düşündü kesin 3 saat ayakta eğlendim ama bana misin demedimçok iyi yapmissin mutlu anne mutlu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?