Bende de var o ağrı malesef. 10 gündür var diyebilirim. Geçmesini bekliyorumBenim de kuyruk sokumu özellikle çok ağrıyor zorlamıyorum o yüzden kendimi
Eh bende öyle yapıyorum canım benim 40 saniye uzanıyorum 1 buçuk dk ayaktayımAh kuzum ya işte elinden geldiği bebegin izin verdiği kadar dinlen tabiki kiyamam
Evet canım Alakadı bebek içinde çok faydalı özellikle düşük tehlikesinde nedeni de şu avakado da dalında 9 ay duruyormuş öyle okumuştum internetteKızlar avakado tuketebilirseniz tüketin.cok faydalı.folik asit bakımından çok zengin. Lifli bir meyve oluşundan dolayı kabizlik yaşıyorsanız onada faydası var.ayrica Bacak kramplariniz varsa bunun için de faydalı bir meyve. Omega 3 bakımında da zengin. Mide bulantısınada faydası varmış. Belki aramızda faydasını duymayanlarimiz vardır. Bilgilendirmek istedim sizlerde faydalanın
Ben de böyleydim o yüzden almadım ilaç ya da serum ama susuz kalmak bebek için sorun olabilir bence doktoruna danış günde şu kadar kusuyorum vs diye o sana uygun olanı söyler.Benim sorma sebebim şu, illa ki serum falan almak mı gerekir böyle bir durumda? Kusuyorum sonra hayatıma yine devam ediyorum sonuçta hani yataklara düşmüyorum.
Biraz fazla kusma ve değer kaybı canım bu miktar. Öncelikle arayabileceğiniz veya yazabileceğiniz bir doktorunuz varsa sorup, şase olarak satılan serum içeriği olan toz var ya, ayran yapıp içine bu tozu katıp içmeye çalışsanız. Serum da tercih ettiğim birşey değil hastane ortamı vs Ayran da çıkıyor derseniz o zaman serum belki düşünülebilir... Çok çok geçmiş olsun. İyi bir doktor bulmaya çalışın. Daha önceden kalp ile ilgili sorun paylaşımı yapmıştınız, kalp ve damar uzmanına da görünüyorsanız baş ağrısı ve bu çokça kusmayı ona da bahsedebilirsiniz belki. Hamilelik her yerimize yük bindiriyor...Benim sorma sebebim şu, illa ki serum falan almak mı gerekir böyle bir durumda? Kusuyorum sonra hayatıma yine devam ediyorum sonuçta hani yataklara düşmüyorum.
Öyle çok yeşil gibi de değil ilk bakınca sarı ama işkillendim alttan muayene mi eder acaba akıntıya bakmak için spekulum takıp bakıyorlar ya o işkence gibi geliyor o kadar tedaviler geçirdim o alete alışamadım bir türlüCanım öncelikle hosgeldinsağlıkla al oğlunu kucağına insallah hamilelikte sarı akıntı oluyor ama yeşil renge çalıyorsa enfeksiyon tehlikesi var gibi geldi bi doktoruna görün istersen devam ederse
Benimde oldu ama geçmeye başladı umarım seninde geçer yakında. Vitamin kullanıyor musunKızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
Serum alınacak durumunu anlayabilirsin. Vücudunun susuz kaldığını hissediyorsan serum için acile gidebilirsin. Hissetmiyorsan da günde bir bardak su anca içiyorsan örneğin belki alsan iyi olabilir. Ben su içemediğimde gözlerim karardı vücudum uyuştu resmen. Bunlar Yoksa bile kusanlara serum veriliyor.Benim sorma sebebim şu, illa ki serum falan almak mı gerekir böyle bir durumda? Kusuyorum sonra hayatıma yine devam ediyorum sonuçta hani yataklara düşmüyorum.
Cok geçmiş olsun, umarım bebek de siz de çok sağlıklısinizKızlar bir de ben tüp bebekle hamile kaldım 11. Haftaya kadar kortizon ve intralipid serum kullandım o yüzden bebekle ilgili bir sıkıntı var mınyon mu diye işinin uzmanı bir riskli gebelik doktoruna da görünmek istiyorum Ankara’da var mı önerebileceğiniz bir doktor içim rahat etsin ben küçük bir şehirde yaşıyorum burada göremeyebilirler sıkıntı varda Allah’a şükür birşey demediler şimdiye kadar ama
Eger cok karbonhidratli besinler tuketiyorsaniz ondan olabilir. Yedikce yemek istiyorsunuz. Protein de gec sindirildiginden etkisi gec hissedilliyor. Bol lifli sebzeler yemek lazim. yogurtta tokluk hissine yardimci olur doye biliyorum.Ben de aynı sen gibiyim sofradan kalkarken bile mide kazintisi oluyor hiç bitmiyor şimdi bile var bir kere denedim acaba yediklerim yeterli gelmiyor mu diye tıka basa yedim yarım saat sonra yine aynı mide kazintisi bitci diye bekliyorum bitmiyor bu hâlde yaptığım yemeği de yiyemiyorum
Beslenmeylede ilgili olabilir bence. karbonhidrati biraz azaltmaya calisin belki etkisini gorursunuz.Kızlar ya bende çok halsizlik var. Sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapınca yoruluyorum hemen. Sersem gibi kafam. Başka böyle olan var mı?
Serum benim bildigim kadariyla asiri susuzluk, asiri ishal, asiri kan kaybi vs gibi durumlarda alinir. Agiz kurulugum var ya da bas donmem var ya da surekli kusuyorum vucudum susuz kaldi demek pek yeterli degil susuz kaldiginizi soylemek icin. Dedigim gibi boyle ekstra ciddi durumlar yoksa ve agizdan beslenebiliyorsaniz zaten seruma gerek yok. Nedense daha cabuk etki eder dusuncesinden dolayi bir cok kisi damar yolu acmaninda riski olabilecegini goz ardi ediyor. O da tibbi bir prosedur sonucta.Benim sorma sebebim şu, illa ki serum falan almak mı gerekir böyle bir durumda? Kusuyorum sonra hayatıma yine devam ediyorum sonuçta hani yataklara düşmüyorum.
Biz de cok severek tuketiyoruz. Mide bulantima etkisi olmadi ama kabizlik problemi de yasamadim hic. Tadini sevdigim icin tuketiyorum ben. Bir kac arkadas kan sulandirici aldiklarindan bahsetmisti. O yuzden belirtmek istedim. Avokadonun kan sulandirici ilaclarin etkisini azalttigi soyleniyor. miktarina dikkat etmekte fayda var.Kızlar avakado tuketebilirseniz tüketin.cok faydalı.folik asit bakımından çok zengin. Lifli bir meyve oluşundan dolayı kabizlik yaşıyorsanız onada faydası var.ayrica Bacak kramplariniz varsa bunun için de faydalı bir meyve. Omega 3 bakımında da zengin. Mide bulantısınada faydası varmış. Belki aramızda faydasını duymayanlarimiz vardır. Bilgilendirmek istedim sizlerde faydalanın
Bu bilgiyle ilgili fikrim yoktu tşk ederim bilgilendirdigin için cnmBiz de cok severek tuketiyoruz. Mide bulantima etkisi olmadi ama kabizlik problemi de yasamadim hic. Tadini sevdigim icin tuketiyorum ben. Bir kac arkadas kan sulandirici aldiklarindan bahsetmisti. O yuzden belirtmek istedim. Avokadonun kan sulandirici ilaclarin etkisini azalttigi soyleniyor. miktarina dikkat etmekte fayda var.
Öyle değil maalesefEger cok karbonhidratli besinler tuketiyorsaniz ondan olabilir. Yedikce yemek istiyorsunuz. Protein de gec sindirildiginden etkisi gec hissedilliyor. Bol lifli sebzeler yemek lazim. yogurtta tokluk hissine yardimci olur doye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?