2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet transferden itibaren kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Sanırım Doğuma kadar sürecekmiş. Günde toplam 18 ilaç- fitil kullanıyordum. Şükür fitiller 12. Haftayla beraber bitti. Şimdi Demir ilacı ile decavit e başladım. Bi de magnezyum içiyorum. İğne başrolde ama. İhtiyaç var mı bilemiyorum ama kullanacaksın dediler. Hergün vuruyorum. Hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil tabi. Sevgilerimi gönderiyorum.

Günaydın
Sezeryan doğum sonrası vajinal doğum grupları var sosyal medyada. İki doğum arası 4-5 yıl geçmeli vs gibi şartları var. Bir de Dr. Ve ekibin çok tecrübeli olması lazım. Rahimde yırtılma meydana gelmişti o grupta bir kadının. Sancılarla farkedilmemişti falan bebek hayatını kaybetti ben de çıktım gruptan çok etkilenmiştim o dönem.
Benim ilk sezeryan çatı darlığından olduğu için normal doğum olmaz zaten yapısal bir sorun bendeki. 2. Bebekte 39.haftada sancı olunca gel demişti dr sezeryana. Rahat bir adamdı. Sancı başlayınca gittik hazırlık vs derken kızım mekonyum zehirlenmesi yaşadı 27 gün kuvezde kaldı. Nefes almıyordu doğduğunda. Keşke gidip 38. Haftada aldır saydım dedim hep. Şükürler olsun bir etkisi kalmadı kızımda ama kalabilirdi de. O yüzden bunda da nasipse 38dolar dolmaz alalım diyeceğim sancı, gün vs beklemek istemiyorum. Önemli olan sağsağlim kucağında bebekle evine dönebilmek. O dönem ne kıskanmıştım öyle anneleri.

Ben suyunu içebiliyorum tavsiye ederim çok güzel tadı.

Çok şükür atlatmissiniz Rabbim birdaha göstermesin yaşatmasın

Sen neden geç kaldın prilama. Ben ilk hamilelikte daha fena kusuyordum. Bunda şükür biraz daha iyiyi.m prilam sagolsun . Doktorun mutlaka onerecektir

Avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ezip sarımsaklı zeytinyağlı falan mı ben bir denedim yiyemedim başka nasıl yapılıyor acaba.

Günaydınn canımm. 3 gündür süren boyun ağrımı saymazsak iyi sayılırım. Sen nasılsın iyisindir inşallah?
Benim de başım ağrıdı dün felaket. Koşturmalı bir hafta sonu geçirdiğim için yorgunum biraz.

Fitil dünyamı karartmıştı artık 12. Haftada bende kurtuldum transferden önce başlayıp o kadar uzun süre kullanınca çok kötü olmuştum. Bende size sevgilerimi gönderiyordum her şey yolunda gitsin kuzunuzu sağlıkla kucağınıza alın süreç gerçekten zor ama ödül dünyalara değer

Canım ben aldım 1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum sinirimi bozdu hala sert üzerine mi otursam napsam tavuk gibi..

Canım ben aldım 1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum sinirimi bozdu hala sert üzerine mi otursam napsam tavuk gibi..
Dolaptami dışarda mı duruyor cnm. Disardaysa 2-3gune yumuşaması gerekiyor. Dolaptaysa yumusamiyor.ben limon vardı yanına koydum 2 günde yumusadi

Kızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerim Eşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…