2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aminnnn Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı. Rabbim isteyen dileyen tüm kadınlara da nasip etsin anneliği inşallah

Hahaha. Ay çok güldüm ya. Daha hiçbir şey belli değilken benzetmeler başlamış. Aynı şeyi benim kardeşim yaptı. Ayağını pipisi sanmış. 1 ay bekleyeceksiniz maalesef dedim.

Avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ezip sarımsaklı zeytinyağlı falan mı ben bir denedim yiyemedim başka nasıl yapılıyor acaba.
Salatasını yapıyordum hamilelikten önce ama şimdi yiyemeyecekmişim gibi geliyor. Doğrayıp sarımsak Limon zeytinyağı ile tatlandırıyorum. Yeşil zeytin salatasının içine de çok yakışıyor. Ama yiyemiyorsanız blendra avakkado bal süt koyup için şifa olsun.

Kv görümce işte derler baban napsın pipi kadar ayakları var şuan ☺

Dolaptami dışarda mı duruyor cnm. Disardaysa 2-3gune yumuşaması gerekiyor. Dolaptaysa yumusamiyor.ben limon vardı yanına koydum 2 günde yumusadi
Dışarda duruyo canım havluya sardım 1 hafta oldu hala sert gibi açsam yesem mi artık belki içi yumuşamıştır

Selam canım ya ben de Lierac almayı düşünüyorum ama aşırı koku hassasiyetim var benim, ( yani hamilelik kaynaklı değil herşeyi koklar öyle alırım ) internetten alacağım için bilemeyeceğim, kokusu nasıl rahatsız edici bir durum var mı ? Bilgi verirsen çok sevinirim

Dışarda duruyo canım havluya sardım 1 hafta oldu hala sert gibi açsam yesem mi artık belki içi yumuşamıştır
Canım bazı avakadolar hiç yumuşamyr bozuk çıkıyo bu ara nedense. Yumuşamak şöyle dursun kuruyup kalıyr. Gttkçe büzüşüyo ama yumuşamıyobi iki defa bana denk geldi attım onları yemedim. Belki sennki de öyledir.

Buarada pazartesi benim kontrol günüm
Hemen hemen aynı haftalardayiz diye hatırlıyorum siz develete gidiyordunuz acaba nasıl bi yol izliyorlar zahmet olmazsa anlatır mısınız? Örneğin kan testi yapiyor mu? Ultrosonda organları inceliyor mu? Eller ayaklar çıkmış mı bunlardan bahsediyor mu doktorunuz? Benim doktorla ilgili soru işaretlerim var şimdi diğer arkadaşlar arkadan geliyorlar onlara soramıyorum ama sizle neredeyse aynıyız. 16+3'teyim bende zahmey olmazsa bilgi verir misiniz? Ya da yine bu haftalarda olan arkadaşlar varsa msjı okuyorlarsa onlarada fikir danışmak isterim.

Ben lierac kullanıyorum hiç kokmuyo

Ben de öyle şüphelendim bir açıp bakayım ne durumda yoksa da bundan sonra olgunlaşmışlardan alıcam cnm

İlahi çok güldüm. İleri düzey ultrasonografi var demek senin kayinvaliden ve gorumcende.

Boya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((

Evin erkek kolunu göndereyim de alsın faydalı oldu canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…