AminnnnFitil dünyamı karartmıştı artık 12. Haftada bende kurtuldum transferden önce başlayıp o kadar uzun süre kullanınca çok kötü olmuştum. Bende size sevgilerimi gönderiyordum her şey yolunda gitsin kuzunuzu sağlıkla kucağınıza alın süreç gerçekten zor ama ödül dünyalara değer♥♥♥
Kızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerimEşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor
Kızlar bügün cinsiyeti öğrenecek olan yokmu ya :)
Neden önermediler acaba söylediler mi canmYok 2 farklı doktor da önermedi. Az ye sık ye diyorlar.
Salatasını yapıyordum hamilelikten önce ama şimdi yiyemeyecekmişim gibi geliyor. Doğrayıp sarımsak Limon zeytinyağı ile tatlandırıyorum. Yeşil zeytin salatasının içine de çok yakışıyor. Ama yiyemiyorsanız blendra avakkado bal süt koyup için şifa olsun.Avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ezip sarımsaklı zeytinyağlı falan mı ben bir denedim yiyemedim başka nasıl yapılıyor acaba.
Kv görümce işte derlerKızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerimEşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor
Dışarda duruyo canım havluya sardım 1 hafta oldu hala sert gibi açsam yesem mi artık belki içi yumuşamıştırDolaptami dışarda mı duruyor cnm. Disardaysa 2-3gune yumuşaması gerekiyor. Dolaptaysa yumusamiyor.ben limon vardı yanına koydum 2 günde yumusadi
ah ah çok merak ediyorum kendimide burdakilerideMaalesef canım keşke olsaydı. Belki vardır ama o kişi ben değilim.
Selam canım ya ben de Lierac almayı düşünüyorum ama aşırı koku hassasiyetim var benim, ( yani hamilelik kaynaklı değil herşeyi koklar öyle alırım ) internetten alacağım için bilemeyeceğim, kokusu nasıl rahatsız edici bir durum var mı ? Bilgi verirsen çok sevinirimCecen, ben LIERAC, kullaniyorum 2 hafta oldu,ezcane urunu ama ben Trendyoldan epey bir indirimli aldim karin,göbek, basen, göğüs hepsine kullaniyorsun, epey bir arastirdim herkes cok övüyor simdilik bende memnunum epey nemlendiriyor jel şeklinde benim göğusumde öncenden çatlaklar vardi gözle görulur hafifletti tavsiye edebilirim,benim karnim epey cikti senin dumduz olmasina şasirdim kac haftaliksin ama yinede kullanmaya baslamalisin doktorum 3 aydan sonra kullanmalisin dedi bana.
Canım bazı avakadolar hiç yumuşamyr bozuk çıkıyo bu ara nedense. Yumuşamak şöyle dursun kuruyup kalıyr. Gttkçe büzüşüyo ama yumuşamıyoDışarda duruyo canım havluya sardım 1 hafta oldu hala sert gibi açsam yesem mi artık belki içi yumuşamıştır
Hemen hemen aynı haftalardayiz diye hatırlıyorum siz develete gidiyordunuz acaba nasıl bi yol izliyorlar zahmet olmazsa anlatır mısınız? Örneğin kan testi yapiyor mu? Ultrosonda organları inceliyor mu? Eller ayaklar çıkmış mı bunlardan bahsediyor mu doktorunuz? Benim doktorla ilgili soru işaretlerim var şimdi diğer arkadaşlar arkadan geliyorlar onlara soramıyorum ama sizle neredeyse aynıyız. 16+3'teyim bende zahmey olmazsa bilgi verir misiniz? Ya da yine bu haftalarda olan arkadaşlar varsa msjı okuyorlarsa onlarada fikir danışmak isterim.Buarada pazartesi benim kontrol günüm
Ben lierac kullanıyorum hiç kokmuyoSelam canım ya ben de Lierac almayı düşünüyorum ama aşırı koku hassasiyetim var benim, ( yani hamilelik kaynaklı değil herşeyi koklar öyle alırım ) internetten alacağım için bilemeyeceğim, kokusu nasıl rahatsız edici bir durum var mı ? Bilgi verirsen çok sevinirim
Ben de öyle şüphelendim bir açıp bakayım ne durumda yoksa da bundan sonra olgunlaşmışlardan alıcam cnmCanım bazı avakadolar hiç yumuşamyr bozuk çıkıyo bu ara nedense. Yumuşamak şöyle dursun kuruyup kalıyr. Gttkçe büzüşüyo ama yumuşamıyobi iki defa bana denk geldi attım onları yemedim. Belki sennki de öyledir.
Decavit multivitamin kullanıyorum.Benimde oldu ama geçmeye başladı umarım seninde geçer yakında. Vitamin kullanıyor musun
Kızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerimEşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor
Bulantı falan olduğu için çok çeşit yiyemiyorum malesef. İştahım açılırsa inşallah bir dengeye oturturum herhalde.Beslenmeylede ilgili olabilir bence. karbonhidrati biraz azaltmaya calisin belki etkisini gorursunuz.
Tabiki de yerim ben onlarıIşte minik ama bizi yoruyorlar canları sağ olsun
Boya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((Ben de saçlarımı kızıla boyadım dün kızlar. İstediğim birkaç ruj ve far vardı onları aldım, normalde de çok kokoşumdur hamilelikte iyice arttıbir de benim artık karnım çıkmaya başladı sanırım. Çünkü göbek olsaydı içime çekebilirim halbuki çekemiyorum, şişkinlik de değil. Erken çıkması iyi değil sanırım inşallah çatlamam
Evin erkek kolunu göndereyim de alsın faydalı oldu canim sagolKızlar avakado tuketebilirseniz tüketin.cok faydalı.folik asit bakımından çok zengin. Lifli bir meyve oluşundan dolayı kabizlik yaşıyorsanız onada faydası var.ayrica Bacak kramplariniz varsa bunun için de faydalı bir meyve. Omega 3 bakımında da zengin. Mide bulantısınada faydası varmış. Belki aramızda faydasını duymayanlarimiz vardır. Bilgilendirmek istedim sizlerde faydalanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?