2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben çok memnunum sağolsun randoloji doktoru çok güzel ilgileniyor her yerini gösteriyor bebeğin. Tabii kan tetkikleri yapılmadan olur mu hiç. Bi rahatsızlığın varsa ilgileniyorlar. 20 ile 24. Haftalarda ayrıntılı için gidecem bu pazartesi rutin muayenem yapılacak. Usgye de girerim mutlaka.

Kızgara herkese merhaba ara ara uzaklaşıyorum buralardan ama yavaş yavaş artık büyüdükçe farklı bir heyecan kaplıyor içimi çok güzel duygular yaşıyorum . Cuma günü 6. Evlilik yıldönümüne girdik eşim o kadar güzel süpriz ler yaptı ki bu sene benimle bebeğim seneye inşallah onunla kutlarız haftasonu cinsiyet belli değil ama araba sormaya gittik 500 tl verecek galiba adam kıyafetler baktık haftaya randevumumuz dan sonra bişler alalım diyoruz özellikle bez konusunda şimdiden alalım istiyoruz . Islak mendil falan ☺ kendime de hamilelik pijaması aldık çook güzeller ya tabi hiç başıma gelmediği için ilk olduğu için bazılarında emzirmeye kolaylık sağlasın diye boşluk bırakmışlar bende bilemedim kız bana güldü bu cumada İstanbula ailemin yanına gidicez annemde artık yavaş yavaş bişler yapayım diyo bakalım o ne yapacak son bir kaç gündürlü kabızlık olmaya başladı mide yanması ve sanırım bebeğimi hisediyorum bir gıdıklama gibi bişey öle olunca gülesim geliyor bizde durum böle ortaya karışık anlattım ama sizler nasılsınız ?

Yani her gittiğiniz de rutin kan testi yapiliyor demek peki neye bakıyorlar özellikle. Ben 16+0 da gittim tam sadece ay cok kasılmışsın bi sey göremiyorum oldu cevap kendi baktıysa bile bana şu şöyle bu böyle demedi her şey yolunda gibi dedi çıktım bir de cinsiyet öğrendim o kadar ben özele gidiyorum bir de dünyanın parasını veriyorum ama sanki bir şeyler eksik gibi geliyor. Ben galiba doktorumu değiştireceğim maddi kısmi umrumda bile değil ama manevi olarak tatmin olmuyorum ben mi evham yapıyorum dedim ama şimdi emin oldum siz yazınca. Çok sağ olun teşekkür ederim.

Decavit multivitamin kullanıyorum.
Yorgunluğa daha iyi gelen vitamin var mı sormak lazım aslında dr a bana da hiç vitamin veren olmadı. Sağlık ocağına mı gitsem napsam anlamadım. İlk hamileliğimde de vermedi dr bu sefer kullanmak istiyorum ama.

Boya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((
Beyazlar için boyalar var. Rimel gibi sürüyorsun. Boya yapana kadar idare eder diye düşünüyorum çok değilse. Bana dr 7. Ayda boyatabilirsin demişti.

ohohohooo bunlara hazırlıklı olun. Baba tarafı kep kendine benzetecek alakası olmasa bile. Benim kızım kopyamdı benim. Kv kucağına aldı ilk defa. Evirdi çevirdi önce. Heryerine baktı. Kulakları oğluma benziyor dedi

Ay ölecem, kulağı benzetemese daha nerelere inecekti Allah bilir

Yıldönümüzün kutlu olsun canım beraber nica seneleriniz olsun inşallah. Ne güzel duygular dimi özellikle hissetmeye başlamak. Ben iyiym kendi adıma biraz boyun ağrılarım, gaz problemi birde yemeklerden sonra rahatsızlık hissi var. Yine de iyim çünkü bebeğimi sağlıklı gördüm ya başka bir şey düşünemiyorum. Sürekli onu hayal edip duruyorum içeride napıyor şimdi diye. Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin.

Canım her gittiğinde kan testi yapılması çok ekstrem kimse yapmaz ama. O kadar para veriyorsan az ilgileniyor demek ki. Devlette bile daha detaylı bakılıyor. Hem detaylı bakmak her zaman iyi. Özellikle iç organlara. Bencede başka bir dr daha denesen iyi olabilir. Zaten iki dr a görünmeyi benim dr um tavsiye etmişti. Başka bir göz daha görsün ne olur ne olmaz..

Yani kesinlikle katılıyorum size iç organları parmakları, ayaklariyla ilgili hiç konuşmadı bacağı kolları var dedi sağ olsun da ben bile verdiği resimde zaten gördüm. Ben troit hastasıyım bir kere git troitine baktır demedi tüp bebek doktorum sıkı sıkı tembihlemişti ihmal etme diye bende gittim hep dahiliyede yaptırdım testi. Ilk gebelik olunca acaba diyorum ben mi abartiyorum çok ikilemde kaldim çok teşekkür ederim size de gerçekten emin oldum değiştirmem gerektiğine. Iyi ki varsınız

Ay ölecem, kulağı benzetemese daha nerelere inecekti Allah bilir
Benim 2.kızımda kutusu benimkine benziyor demişti kayınvalide ben bezini değiştirirken uzanıp bakmış bir de yemek masasında söylüyor boş boş bakmıştım suratına.

Evet kolu bacağı zaten gözüküyor çok şükür. Kafasının şekli bile belli. İlk gebelikte şüphe biraz daha fazla oluyor çok normal o durumda. Fakat bu demek değil ki hiç detay düşünmeyelim.. Sen etrafı hiç duyma içinden ne geliyorsa doğrudur. Pimpirikli değilsin öyle düşünme. Benim kızımın kalbinde de minicik bir delik saptamıştı dr. Her zaman gittiğimde çok detaylı bakardı iç organları gözükürken. O deliği doğduğunda bile anlamadılar. Kardiyolojide gözüktü. Daha yeni kapandı sürekli baktırdım. Dr seneye gel dedi ben 3 ay sonra gittim 6 ay sonra gittim. Hani diyoruz ya sorun olsa da aldırmayız. Örnek olarak bu benim başıma gelende daha büyük bir delik olabilirdi. Böyle deliklerle yaşayan çocuklar var. İleride sorun olacağına en baştan tedavisi mümkün olan şeyler bunlar. Karnında saptanmayıp 5 yaşında kalbinde ne sorunlar çıkan çocuklar gördüm kızımı her götürdüğümde. Umarım sapasağlamdır bebeğin. Çok kötüyü düşünmeyelim ama yine de baktırmakta fayda var imkanı olan için.. ne demek canım sizlerde iyi ki varsınız

Boya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((
Bende aynı durumdayım beyazlarım fena halde. Ancak ben bi 7.ayda bir de 9.ayda boyatmayı düşünüyorum organik boyayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…