Ben çok memnunum sağolsun randoloji doktoru çok güzel ilgileniyor her yerini gösteriyor bebeğin. Tabii kan tetkikleri yapılmadan olur mu hiç. Bi rahatsızlığın varsa ilgileniyorlar. 20 ile 24. Haftalarda ayrıntılı için gidecem bu pazartesi rutin muayenem yapılacak. Usgye de girerim mutlaka.Hemen hemen aynı haftalardayiz diye hatırlıyorum siz develete gidiyordunuz acaba nasıl bi yol izliyorlar zahmet olmazsa anlatır mısınız? Örneğin kan testi yapiyor mu? Ultrosonda organları inceliyor mu? Eller ayaklar çıkmış mı bunlardan bahsediyor mu doktorunuz? Benim doktorla ilgili soru işaretlerim var şimdi diğer arkadaşlar arkadan geliyorlar onlara soramıyorum ama sizle neredeyse aynıyız. 16+3'teyim bende zahmey olmazsa bilgi verir misiniz? Ya da yine bu haftalarda olan arkadaşlar varsa msjı okuyorlarsa onlarada fikir danışmak isterim.
Ezip içine bol limon az zeytinyağı ve ceviz ile gayet güzel oluyor, tavsiye ederimAvakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ezip sarımsaklı zeytinyağlı falan mı ben bir denedim yiyemedim başka nasıl yapılıyor acaba.
Elmanın yanına koy canım daha hızlı olgunlaşıyor.Canım ben aldım 1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum sinirimi bozdu hala sert üzerine mi otursam napsam tavuk gibi..
Yani her gittiğiniz de rutin kan testi yapiliyor demek peki neye bakıyorlar özellikle. Ben 16+0 da gittim tam sadece ay cok kasılmışsın bi sey göremiyorum oldu cevap kendi baktıysa bile bana şu şöyle bu böyle demedi her şey yolunda gibi dedi çıktım bir de cinsiyet öğrendim o kadar ben özele gidiyorum bir de dünyanın parasını veriyorum ama sanki bir şeyler eksik gibi geliyor. Ben galiba doktorumu değiştireceğim maddi kısmi umrumda bile değil ama manevi olarak tatmin olmuyorum ben mi evham yapıyorum dedim ama şimdi emin oldum siz yazınca. Çok sağ olun teşekkür ederim.Ben çok memnunum sağolsun randoloji doktoru çok güzel ilgileniyor her yerini gösteriyor bebeğin. Tabii kan tetkikleri yapılmadan olur mu hiç. Bi rahatsızlığın varsa ilgileniyorlar. 20 ile 24. Haftalarda ayrıntılı için gidecem bu pazartesi rutin muayenem yapılacak. Usgye de girerim mutlaka.
Aa çok mantıklııElmanın yanına koy canım daha hızlı olgunlaşıyor.
Yorgunluğa daha iyi gelen vitamin var mı sormak lazım aslında dr aDecavit multivitamin kullanıyorum.
Beyazlar için boyalar var. Rimel gibi sürüyorsun. Boya yapana kadar idare eder diye düşünüyorum çok değilse. Bana dr 7. Ayda boyatabilirsin demişti.Boya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((
Yok bir şey de demediler. Eğer bir sonraki kontrolde de geçmemiş olursa bir sorayım.Neden önermediler acaba söylediler mi canm
Kızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerimEşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor
Ay ölecem, kulağı benzetemese daha nerelere inecekti Allah bilirohohohooo bunlara hazırlıklı olun. Baba tarafı kep kendine benzetecek alakası olmasa bile. Benim kızım kopyamdı benim. Kv kucağına aldı ilk defa. Evirdi çevirdi önce. Heryerine baktı. Kulakları oğluma benziyor dedi
Ay ölecem, kulağı benzetemese daha nerelere inecekti Allah bilir
[/
İyi ki inememiş. Oğlan olsa kimbilir nerelere bakacaktışimdi de bana benziyor diyor arada. Evet diyorum anne çenesi düşük onun da. Bakıyor gülüyor kıs kıs bana Tip benzemiyor ama cidden o kadar konuşuyor ki kızım. Tıpkı babannesi gibi herkesle konuşuyor. Nasıl bu kadar konuşuyor diyor görenler de. Diyorum genetik o genetik
Kızgara herkese merhaba ara ara uzaklaşıyorum buralardan ama yavaş yavaş artık büyüdükçe farklı bir heyecan kaplıyor içimi çok güzel duygular yaşıyorum . Cuma günü 6. Evlilik yıldönümüne girdik eşim o kadar güzel süpriz ler yaptı ki bu sene benimle bebeğim seneye inşallah onunla kutlarız haftasonu cinsiyet belli değil ama araba sormaya gittik 500 tl verecek galiba adamkıyafetler baktık haftaya randevumumuz dan sonra bişler alalım diyoruz özellikle bez konusunda şimdiden alalım istiyoruz . Islak mendil falan ☺ kendime de hamilelik pijaması aldık çook güzeller ya tabi hiç başıma gelmediği için ilk olduğu için bazılarında emzirmeye kolaylık sağlasın diye boşluk bırakmışlar bende bilemedim kız bana güldü bu cumada İstanbula ailemin yanına gidicez annemde artık yavaş yavaş bişler yapayım diyo bakalım o ne yapacak son bir kaç gündürlü kabızlık olmaya başladı mide yanması ve sanırım bebeğimi hisediyorum bir gıdıklama gibi bişey öle olunca gülesim geliyor bizde durum böle ortaya karışık anlattım ama sizler nasılsınız ?
Canım her gittiğinde kan testi yapılması çok ekstrem kimse yapmaz ama. O kadar para veriyorsan az ilgileniyor demek ki. Devlette bile daha detaylı bakılıyor. Hem detaylı bakmak her zaman iyi. Özellikle iç organlara. Bencede başka bir dr daha denesen iyi olabilir. Zaten iki dr a görünmeyi benim dr um tavsiye etmişti. Başka bir göz daha görsün ne olur ne olmaz..Yani her gittiğiniz de rutin kan testi yapiliyor demek peki neye bakıyorlar özellikle. Ben 16+0 da gittim tam sadece ay cok kasılmışsın bi sey göremiyorum oldu cevap kendi baktıysa bile bana şu şöyle bu böyle demedi her şey yolunda gibi dedi çıktım bir de cinsiyet öğrendim o kadar ben özele gidiyorum bir de dünyanın parasını veriyorum ama sanki bir şeyler eksik gibi geliyor. Ben galiba doktorumu değiştireceğim maddi kısmi umrumda bile değil ama manevi olarak tatmin olmuyorum ben mi evham yapıyorum dedim ama şimdi emin oldum siz yazınca. Çok sağ olun teşekkür ederim.
Yani kesinlikle katılıyorum size iç organları parmakları, ayaklariyla ilgili hiç konuşmadı bacağı kolları var dedi sağ olsun da ben bile verdiği resimde zaten gördüm. Ben troit hastasıyım bir kere git troitine baktır demedi tüp bebek doktorum sıkı sıkı tembihlemişti ihmal etme diye bende gittim hep dahiliyede yaptırdım testi. Ilk gebelik olunca acaba diyorum ben mi abartiyorum çok ikilemde kaldim çok teşekkür ederim size de gerçekten emin oldum değiştirmem gerektiğine. Iyi ki varsınızCanım her gittiğinde kan testi yapılması çok ekstrem kimse yapmaz ama. O kadar para veriyorsan az ilgileniyor demek ki. Devlette bile daha detaylı bakılıyor. Hem detaylı bakmak her zaman iyi. Özellikle iç organlara. Bencede başka bir dr daha denesen iyi olabilir. Zaten iki dr a görünmeyi benim dr um tavsiye etmişti. Başka bir göz daha görsün ne olur ne olmaz..
Benim 2.kızımda kutusu benimkine benziyor demişti kayınvalideAy ölecem, kulağı benzetemese daha nerelere inecekti Allah bilir
Benim 2.kızımda kutusu benimkine benziyor demişti kayınvalideben bezini değiştirirken uzanıp bakmış bir de yemek masasında söylüyor boş boş bakmıştım suratına.
Evet kolu bacağı zaten gözüküyor çok şükür. Kafasının şekli bile belli.Yani kesinlikle katılıyorum size iç organları parmakları, ayaklariyla ilgili hiç konuşmadı bacağı kolları var dedi sağ olsun da ben bile verdiği resimde zaten gördüm. Ben troit hastasıyım bir kere git troitine baktır demedi tüp bebek doktorum sıkı sıkı tembihlemişti ihmal etme diye bende gittim hep dahiliyede yaptırdım testi. Ilk gebelik olunca acaba diyorum ben mi abartiyorum çok ikilemde kaldim çok teşekkür ederim size de gerçekten emin oldum değiştirmem gerektiğine. Iyi ki varsınız
Canım boynun ağrıyosa sıcak havlu koy biraz iyi gelirGünaydınn canımm. 3 gündür süren boyun ağrımı saymazsak iyi sayılırım.Sen nasılsın iyisindir inşallah?
Bende aynı durumdayım beyazlarım fena halde. Ancak ben bi 7.ayda bir de 9.ayda boyatmayı düşünüyorum organik boyayla.Boya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?