Canım boynun ağrıyosa sıcak havlu koy biraz iyi gelir☺
Valla canım baya araştırdım ben kanıtlanmış bilimsel bir zararı yok şu an. İlk üç ay organ oluşumu olduğu için nolur nolmaz diye önermiyorlar ama üç ay bittikten sonra yapılabilir. Benim beyazım falan da yok düşün sırf güzel görünmek için yaptımBoya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((
Elinle hafif bastır bakalım biraz yumuşaklık varsa belki olmusturDışarda duruyo canım havluya sardım 1 hafta oldu hala sert gibi açsam yesem mi artık belki içi yumuşamıştır
Afiyet olsun yarasınEvin erkek kolunu göndereyim de alsın faydalı oldu canim sagol
Herkese iyi haftalar olsunBoya yaptırmak riskli değil mi canım ya ? Organik falan olur diyorlar ama ben bir türlü güvenemedim, beyazlarım da çıktı dipten sinir oluyorumm : (((
Benim de şu ısıtıcısınin yanında duruyor canım. Ama ben Türkiye'deki avokadolara gıcığımAa çok mantıklıı
doğsun bebeğin Sen ozaman bak gör seyret.hastanede doğduğu an baslicaklar Sen doğumdan çıktığın an hastane odasında sancı çekerken onlar ayy aynı babasına benziyor kopyası.hih demiş burnundan düşmüş falan filan. Babasda dogdugunda aynı bunun gibiydi falan filan. Sonra tlfnla tebrik için arayanlara direk ayy aynı babasına benziyor kopyası diye sizin yanınızda bastıra bastıra anlayacaklar herkese. Bunlar hep yaşanacak malesef. Benim büyük oğlum dogdugunda aynı Evet babasıydı Ama sonra sonuç 10-11 aylıkken bana döndü.kucuk oglumda dogdugunda aynı benim kopyamdi. Şuan ikiside aynı ben. O yuzden cok takılmayın bunlara Her halükarda sizin damariniza basacak şeyler bulacaklar.onemli olan Hatice değil neticeKızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerimEşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor
Yapilabiliyor. Benim tecrubem yok ama etrafimdaki arkadaslardan, burdaki doktorlarin soylediklerinden anladiklarim bu yonde. Ozellikle zaten normal doguma yonlendiriyorlar. VBAC diyorlar hatta. (vaginal birth after c section) Ancak kisa sure araliklarla dogum soz konusu ise o zaman zorlamiyorlar.Günaydın herkese
Bir sorum var. İlki Sezeryan olup ikinciyi normal doğum yapan varmı yada düşünen varmı aramızda. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi. Tabi bu dr un bilevegi ve yonlendirecegi Bir konu. Ben sadece tecrübesi olan varmi diye merak ettim
doğsun bebeğin Sen ozaman bak gör seyret.hastanede doğduğu an baslicaklar Sen doğumdan çıktığın an hastane odasında sancı çekerken onlar ayy aynı babasına benziyor kopyası.hih demiş burnundan düşmüş falan filan. Babasda dogdugunda aynı bunun gibiydi falan filan. Sonra tlfnla tebrik için arayanlara direk ayy aynı babasına benziyor kopyası diye sizin yanınızda bastıra bastıra anlayacaklar herkese. Bunlar hep yaşanacak malesef. Benim büyük oğlum dogdugunda aynı Evet babasıydı Ama sonra sonuç 10-11 aylıkken bana döndü.kucuk oglumda dogdugunda aynı benim kopyamdi. Şuan ikiside aynı ben. O yuzden cok takılmayın bunlara Her halükarda sizin damariniza basacak şeyler bulacaklar.onemli olan Hatice değil neticeKızlar ultrason fotoğrafını kayınvalidemlere attık, görümcemle ikisi aynııı eşime benzetmişler. Daha 12. Haftadayız dikkatinizi çekerimEşim de diyor ya saçmalamayın daha çocuğun yüzü gözü belli değil, zaten kafadan oluşuyor neredeyse Benim babam da ayağı gördü pipisi var diyor
Yapilabiliyor. Benim tecrubem yok ama etrafimdaki arkadaslardan, burdaki doktorlarin soylediklerinden anladiklarim bu yonde. Ozellikle zaten normal doguma yonlendiriyorlar. VBAC diyorlar hatta. (vaginal birth after c section) Ancak kisa sure araliklarla dogum soz konusu ise o zaman zorlamiyorlar.Günaydın herkese
Bir sorum var. İlki Sezeryan olup ikinciyi normal doğum yapan varmı yada düşünen varmı aramızda. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi. Tabi bu dr un bilevegi ve yonlendirecegi Bir konu. Ben sadece tecrübesi olan varmi diye merak ettim
Şaka dimiiBenim 2.kızımda kutusu benimkine benziyor demişti kayınvalideben bezini değiştirirken uzanıp bakmış bir de yemek masasında söylüyor boş boş bakmıştım suratına.
Avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ezip sarımsaklı zeytinyağlı falan mı ben bir denedim yiyemedim başka nasıl yapılıyor acaba.
Buzdolabina koymayin disarda daha cabuk olgunlasir. Elmanin yanina koymak da ise yariyor diye biliyorum ama denemedim.Canım ben aldım 1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum sinirimi bozdu hala sert üzerine mi otursam napsam tavuk gibi..
Yıldönümüzün kutlu olsun canım beraber nica seneleriniz olsun inşallah.Ne güzel duygular dimi özellikle hissetmeye başlamak. Ben iyiym kendi adıma biraz boyun ağrılarım, gaz problemi birde yemeklerden sonra rahatsızlık hissi var. Yine de iyim çünkü bebeğimi sağlıklı gördüm ya başka bir şey düşünemiyorum. Sürekli onu hayal edip duruyorum içeride napıyor şimdi diye. Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Zeytinyağı ile masaj da çok iyi geliyor. Eşinize yaptırın ya da boynunuzun iki yanını dairesel hareketler ovarken başınızı öne arkaya hareket ettirin. Çok çabuk geçirir.Günaydınn canımm. 3 gündür süren boyun ağrımı saymazsak iyi sayılırım.Sen nasılsın iyisindir inşallah?
Ben ilk doğumumu sezaryenle yaptım. Şimdi normal düşünüyorum. Doktorum da destekliyor ama bunu şimdiden konuşamıyoruz çünkü şartlar ne gösterecek belli değil. İlk doğumumda da normal olacak diye yola çıkmıştık ama son anda sezaryene dönmek zorunda kaldık. İnşallah bu doğumum gönlüme göre olur ve burada SSVD hikayemi paylaşırım. Sonunda sağlıkla doğsun da tabi önemlisi bu.Günaydın herkese
Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın. Bebek bunca yıllık yoldan geliyor kolay değil. Ben 3 aydır evdeyim. 10 gün sonra iş başı yapacağım . Hafiften karnım belirdi. Çok mutluyum. Hala inanamıyorum içimde bir can’ın varoluşuna. Daha alışveriş yapmadık bebeğe ama kendime hamile kıyafetleri aldım. Zaten duygusaldım. Şimdi ultrason resmine bakarken bile gözlerim doluyor. Eminim hayat bebeğimizle çok çok çok anlamlı olacak. Hamdolsun rabbimeKızgara herkese merhaba ara ara uzaklaşıyorum buralardan ama yavaş yavaş artık büyüdükçe farklı bir heyecan kaplıyor içimi çok güzel duygular yaşıyorum . Cuma günü 6. Evlilik yıldönümüne girdik eşim o kadar güzel süpriz ler yaptı ki bu sene benimle bebeğim seneye inşallah onunla kutlarız haftasonu cinsiyet belli değil ama araba sormaya gittik 500 tl verecek galiba adamkıyafetler baktık haftaya randevumumuz dan sonra bişler alalım diyoruz özellikle bez konusunda şimdiden alalım istiyoruz . Islak mendil falan ☺ kendime de hamilelik pijaması aldık çook güzeller ya tabi hiç başıma gelmediği için ilk olduğu için bazılarında emzirmeye kolaylık sağlasın diye boşluk bırakmışlar bende bilemedim kız bana güldü bu cumada İstanbula ailemin yanına gidicez annemde artık yavaş yavaş bişler yapayım diyo bakalım o ne yapacak son bir kaç gündürlü kabızlık olmaya başladı mide yanması ve sanırım bebeğimi hisediyorum bir gıdıklama gibi bişey öle olunca gülesim geliyor bizde durum böle ortaya karışık anlattım ama sizler nasılsınız ?
MrbGünaydın herkese
Bende yiyemedim ya. Şu an sevenlere şaşırıyordum bendeAvakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ezip sarımsaklı zeytinyağlı falan mı ben bir denedim yiyemedim başka nasıl yapılıyor acaba.
Hayırlısı neyse hakkında o olsun cnmBen ilk doğumumu sezaryenle yaptım. Şimdi normal düşünüyorum. Doktorum da destekliyor ama bunu şimdiden konuşamıyoruz çünkü şartlar ne gösterecek belli değil. İlk doğumumda da normal olacak diye yola çıkmıştık ama son anda sezaryene dönmek zorunda kaldık. İnşallah bu doğumum gönlüme göre olur ve burada SSVD hikayemi paylaşırım. Sonunda sağlıkla doğsun da tabi önemlisi bu.
henüz dr.la görüşmedim kasım 15de kontrolum.ozaman sormayı düşünüyorum.doguma kadar bir önceki doğumumla arası 4yil olmuş olacak.Mrbdr un ssvd yapabiliyorsa olur 4-5 yıl geçtiyse doğumun üzerinden. Ben düşünmüyorum. Sezaryen de zorluğu Birgün birşey değişmiyor. zaten yine önden gidiyor asla denemem
Yok dışarı koymuştum zaten bir de havluyla sardım tost makinesinin yanına koydum bana mısın demedi elmayı denicemBuzdolabina koymayin disarda daha cabuk olgunlasir. Elmanin yanina koymak da ise yariyor diye biliyorum ama denemedim.
Kesinlikle kadın doğumcu insanın içine sinecek. Şüphelerin varsa etrafında da başka doktor seçme şansın varsa mutlaka araştır. Bir doktor daha görünce aradaki farkı anlarsın.Yani her gittiğiniz de rutin kan testi yapiliyor demek peki neye bakıyorlar özellikle. Ben 16+0 da gittim tam sadece ay cok kasılmışsın bi sey göremiyorum oldu cevap kendi baktıysa bile bana şu şöyle bu böyle demedi her şey yolunda gibi dedi çıktım bir de cinsiyet öğrendim o kadar ben özele gidiyorum bir de dünyanın parasını veriyorum ama sanki bir şeyler eksik gibi geliyor. Ben galiba doktorumu değiştireceğim maddi kısmi umrumda bile değil ama manevi olarak tatmin olmuyorum ben mi evham yapıyorum dedim ama şimdi emin oldum siz yazınca. Çok sağ olun teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?