2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne kadar çok anlatırlarsa o kadar insanın içi rahatlıyor. Benim şimdiki doktorumu bu yüzden çok beğendim. Ayrıntıları çok anlatıyor. İçine sinmeyen doktor olursa mutlaka yeni birine gitmeli insan.

Selam kızlar bugün kontrolden geldik biZde.kanama alanı küçülmüş doktor bir sıkıntı yok progestan bırakabilirsin dedi şükürler olsun rabbime.yinede dikkat et dedi. Usg de 13+1 olmuşuz.Allahın izniyle oğluşum olacakmış minnoş bir kızım var çok şükür, oğlanla birlikte çocuk defterini rafa kaldıracağız Allah’ın izniyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Direk 12 haftalık ultrasound fotoğrafında "aynı baba ile dedeye benziyor bakın çene ve burun yapısına" dedim ilkinde Bana şöyle bir baktılar ve bu konuda bir daha asla konuşmadılar ahahaha delirdi demişlerdir Oğlum doğduğundan itibaren kilo almaya başlayınca günümüze kadar aynı ben çok bariz olduğu için kimse tek yorum yapmiyor. Şimdi yazınca o günleri hatırladım, normal değilmişim

Ne kadar çok anlatırlarsa o kadar insanın içi rahatlıyor. Benim şimdiki doktorumu bu yüzden çok beğendim. Ayrıntıları çok anlatıyor. İçine sinmeyen doktor olursa mutlaka yeni birine gitmeli insan.
Bizde ayrıntı 0 Allah için ben sorarsam ve hatırlatırsam anca bakıyor söylüyor ultroson aleti de hiç iyi değil az çok Memorialdan dolayı biliyorum ama ücrete gelince 1. Sınıf hastane ücreti artık kesin kararliyim değiştireceğim sizde vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim

Mutlulugunuz daim olsun canım Sağlıkla, huzurla inşallah
Ben hamile pijamasini soracaktım, nereden aldınız? Şimdi giymek için mi , lohusa alışveriş i mi yaptınız, orasını anlamadım. Benim karnım çok çıktı gece eski pijamalarimi giyememeye başladım, Türkiye'de internetten alıp kp gelecek ona getirteyim diye düşünüyorum da. Marka ve rahatlığı konusunda yazarsanız ya da hamile pijamasi öneren arkadaşlar olursa sevinirim.

Amin. İnşallah. İlk doğumun normal miydi? Yoksa iki sezaryen mi?
İkiside Sezeryan cnm. İlkini bekledik normal 42.haftaya kadar acilmam olmadı sancım yetersizdi.dr suni sancı verelim dedi.bende hem sancı çekip acilmam olmazsa iyi ağrıyı Bir çekmek istemedim açıkçası. İlk doğumum sonrası çok sıkıntılar çektim.dogumdan 2saat sonra komaya girmişim Ben öldü sanmışlar beni hemşireler falan dr lar başıma toplanmış. Sonrasında eve çıktığımda abartısız 10gun baş ağrısı çektim. İkinci doğumum daha rahattı ve sonrası da çok rahattı 2.gun kalktım ve 5.gun şehir dışına gezmeye gittim gezdim hep.

Canim, sizde muhteşem tarifler var Muzlu sosu not etmek gerek Arada paylaşın vallahi

Rica ederim. Hiç hastanenin iyiliğine güzelliğine bakmıyor bu doktor işi. Ben ilk hamileliğimden önce doktorumu seçeyim diye, hem de hamilelik öncesi bir kontrol olsun diye İstanbul'un o gün en iyi hastanelerinden birinde çok methedilen bir doktora gitmiştim. Gidip gideceğim o oldu bir daha kapısına bakmadım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün hastanede tesadüfen bir doktor seçip ilk kontrolüme gideyim de sonra değiştirim demiştim. Doktorla tanıştığımız anda ilgisi yaklaşımı ile eşim de ben de tamam doktorumuzu bulduk dedik. Zaten anlıyorsun ilgili veya ilgisiz olduğunu. İçine siniyorsa da daha çok güveniyorsun.

Selam, aromali bir kokusu yok hafif bitkisel ilac gibi bir kokusu var ama aninda surunce tenin cekiyor koku duymuyorsun benimde koku hassasiyetim var ama aşiri rahatsiz etmedi beni asiri kalici bir kokusu yok hemen yok oluyor.

Ay maşallah çok güzel Allah gönlüne göre vermiş, sağlıkla kavuş oglusuna seninle günlerimiz aynı görünüyor ama ben hala net öğrenemedim. 16. Haftada kısmetse

Çok teşekkür ederim hemen denicem.
Canım bak burada kuyruk sokumundan itibaren omurga, sırt ve iç organlarımızın ne hâle geldiğini gösteren 3 örnek var. Biz ortadaki 20.haftaya yaklastigimiz için, sırt, bel, boyun, omuz agrilarimiz normal. Bol yastıkla yatma zamanı geldi. Bacak arasına, boyna beslemek lazım. Bir de yavaşca kedi gerinmesi egzersizi yapmak rahatlatır. Çok geçmiş olsun...

Eklentiler

• IMG_20191021_155515.webp
    22 KB · Görüntüleme: 58
Hayirli uğurlu olsun Sağlıkla inşallah

Gözünuz aydin. Rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin

Allah korumuş. Geçmiş olsun. Ben ilk doğumumdan sonra çok araştırmıştım ssvd'yi çok kafayı takmıştım. İki sezaryen doğum sonrası da normal doğum yapanlar vardı. Benim sezaryen doğum sırasında çok güzeldi hiçbir sıkıntı çekmedim şükür. Ama epidural çıkarıldıktan ve ayağa kalktıktan sonra çok ağrılı bir süreç yaşadım ve çok kolay geçmedi. İkincide biraz da doğum sonrası daha kolay toparlanmak ve bu süreci ilki gibi yaşamak istemediğim için normal doğum istiyorum. Ama burada ilk doğumunu sezaryen yapacak arkadaşları da yanlış yönlendirip korkutmak istemem. Bir çok arkadaşım sezaryen sonrası iki günde toparladılar. Her doğum kişiye göre değişir bunun iyisi kötüsü yoktur. Kişiye göre doğru şekli vardır.

Geçen gün bir arkadaş sormuştu şimdi geriye dönüp bulamadım. Plasenta aşağıda olan var mı demişti sanırım. Ben geçen gün de yazmıştım 10. haftadan beri lekelenmelerim oluyor. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor plasentanın hala aşağıda olduğunu iki üç haftaya kadar yukarı çıkabileceğini ve yukarı çıktıktan sonra bu lekelenmelerin kesileceğini söyledi. Bu haftalarda aşağıda olması normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…