- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Sağol canım valla kendi kendimin doktoru oldumCok geçmiş olsun. Keşke yardıma gelecek birileri olsa
Çok sağolun Allah razı olsun Rabbim birdaha yaşatmasın.Allah korumuş. Geçmiş olsun. Ben ilk doğumumdan sonra çok araştırmıştım ssvd'yi çok kafayı takmıştım. İki sezaryen doğum sonrası da normal doğum yapanlar vardı. Benim sezaryen doğum sırasında çok güzeldi hiçbir sıkıntı çekmedim şükür. Ama epidural çıkarıldıktan ve ayağa kalktıktan sonra çok ağrılı bir süreç yaşadım ve çok kolay geçmedi. İkincide biraz da doğum sonrası daha kolay toparlanmak ve bu süreci ilki gibi yaşamak istemediğim için normal doğum istiyorum. Ama burada ilk doğumunu sezaryen yapacak arkadaşları da yanlış yönlendirip korkutmak istemem. Bir çok arkadaşım sezaryen sonrası iki günde toparladılar. Her doğum kişiye göre değişir bunun iyisi kötüsü yoktur. Kişiye göre doğru şekli vardır.
Daha iyim canım çok şükürCok gecmis olsun nasil toparlayabildinmi iyimisin?
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Allah herkesin mutluluğunu daim etsinYa sorma gün geçtik çe karnım daha belirginleşti birde bişler içimde birşeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum Hepimiz hamileliğe alışmaya çalışıyoruz aslında özelikle benimde belim .Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim bu mutluluğunuz katlanarak artsın
Zeytinyağı ile masaj da çok iyi geliyor. Eşinize yaptırın ya da boynunuzun iki yanını dairesel hareketler ovarken başınızı öne arkaya hareket ettirin. Çok çabuk geçirir.
Canım bak burada kuyruk sokumundan itibaren omurga, sırt ve iç organlarımızın ne hâle geldiğini gösteren 3 örnek var. Biz ortadaki 20.haftaya yaklastigimiz için, sırt, bel, boyun, omuz agrilarimiz normal. Bol yastıkla yatma zamanı geldi. Bacak arasına, boyna beslemek lazım. Bir de yavaşca kedi gerinmesi egzersizi yapmak rahatlatır. Çok geçmiş olsun...
Ben ebeyim ya takipteyim ilerlerse giderim tabisi teşekkürlerDoktorunuzla görüşün bence yine de. Vücuttaki ağırlık arttıkça daha kötü olmasın.
amin canım benim sağolasın.inşallah seninde gönlüne göre olurAy maşallah çok güzel Allah gönlüne göre vermiş, sağlıkla kavuş oglusunaseninle günlerimiz aynı görünüyor ama ben hala net öğrenemedim. 16. Haftada kısmetse
cok sağol canım aminHayirli uğurlu olsunSağlıkla inşallah
Allah razı olsun canım sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallahGözünuz aydin. Rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin
çok sürekli yediğini çıkarmanAy deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Kızlar ya doktor fazla kusman olursa gel dedi de fazla kusmadan kasıt ne? Sabahtan beri her yediğim çıktı misal 4 kere falan.. Bu çok mu az mı?
Hayırlı olsun canım işteyken çok mesaj oluyor okuyamıyorumamin canım benim sağolasın.inşallah seninde gönlüne göre olur
cok sağol canım amin
Allah razı olsun canım sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah
Bugün daha iyiyim mesela, günüm günümü tutmuyor. Sabah çıkardım sadece, o zamandan beri kusmadım sadece bulantım var.Grip
çok sürekli yediğini çıkarman
Ay ne güzel ya konuya vakıfsın mesleğinden dolayı..Ben ebeyim ya takipteyim ilerlerse giderim tabisi teşekkürler
Tabi ki çokAy deme yarın başlayacağım decavite, zaten bulantım halihazırda var.
Kızlar ya doktor fazla kusman olursa gel dedi de fazla kusmadan kasıt ne? Sabahtan beri her yediğim çıktı misal 4 kere falan.. Bu çok mu az mı?
Rica ederim iyi olmana sevindimDaha iyim canım çok şüküriyi olmaktan başka çarem yok ki çok teşekkür ederim canım benim sorduğun için
Grupta bir ebenin olması nekadar güzelBen ebeyim ya takipteyim ilerlerse giderim tabisi teşekkürler
Hayırlı olsun saglıkla kucaginiza alirsiniz insallahHayirli uğurlu olsunSağlıkla inşallah
Benimde belimde ve sırtımda aşırı ağrı var iki haftadir böyle, geceleri uyandiriyor sabaha karşi sirtimdaki agri şiddetleniyor, salona kanepeye gidiyorum yatiyorum yatagimizdada sorun var sanirim eşiminde beli cok agiriyor benim hamilelikten onun yataktan yeni evliyiz ama şansimiza mecbur yatagi degistiricez cunku yatagimizda yatinca agrim sabaha karşı şiddetleniyor hepsi ust ustune geldi malesefAynen öyle canım hala alışma süreci devam ediyor. İnşallah sağlıcakla alırız hayırlısıyla yavrularımızı
Çok teşekkür ederim. Şimdi evde değilim ama gelince ovdurucam eşime sonra da sıcak havlu koyarım geçer umarım. Çok sağ olun.
Muazzam bir değişim gerçekten. Belimin tam orta yerinde de bir ağrı var boyun ağrısı ile birlikte. Demek ki yaşadığım şey normalmiş. Çok sağ ol canım bunu bilmek insanan içini rahatlatıyor.
gözünüz aydın. ne güzel haberler. Allah uzun saglikli ömürler versin yavrularınıza.Selam kızlar bugün kontrolden geldik biZde.kanama alanı küçülmüş doktor bir sıkıntı yok progestan bırakabilirsin dedi şükürler olsun rabbime.yinede dikkat et dedi. Usg de 13+1 olmuşuz.Allahın izniyle oğluşum olacakmışminnoş bir kızım var çok şükür, oğlanla birlikte çocuk defterini rafa kaldıracağız Allah’ın izniyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde belimde ve sırtımda aşırı ağrı var iki haftadir böyle, geceleri uyandiriyor sabaha karşi sirtimdaki agri şiddetleniyor, salona kanepeye gidiyorum yatiyorum yatagimizdada sorun var sanirim eşiminde beli cok agiriyor benim hamilelikten onun yataktan yeni evliyiz ama şansimiza mecbur yatagi degistiricez cunku yatagimizda yatinca agrim sabaha karşı şiddetleniyor hepsi ust ustune geldi malesef
Yaaaa sorma maalesefAy ne güzel ya konuya vakıfsın mesleğinden dolayı..
Aynen grubunuzun ebesiGrupta bir ebenin olması nekadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?