2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok sağolun Allah razı olsun Rabbim birdaha yaşatmasın.
Tabiki çok doğru ilkkez doğum yapacak arkadaşlar için benim yaşadığımi okuyunca belki korkabilirler Ama kişiden kişiye değişen bir durum doğum olayı. Ve 7sene oncesiyle şuan ki dogumlar arasında çok fark var bele yapılan iğneden tutun kanama kontrolüne kadar herşey farklilasiyor. Şimdi herşey daha rahat ve kolay. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin.

Aynen öyle canım hala alışma süreci devam ediyor. İnşallah sağlıcakla alırız hayırlısıyla yavrularımızı

Zeytinyağı ile masaj da çok iyi geliyor. Eşinize yaptırın ya da boynunuzun iki yanını dairesel hareketler ovarken başınızı öne arkaya hareket ettirin. Çok çabuk geçirir.

Çok teşekkür ederim. Şimdi evde değilim ama gelince ovdurucam eşime sonra da sıcak havlu koyarım geçer umarım. Çok sağ olun.

Muazzam bir değişim gerçekten. Belimin tam orta yerinde de bir ağrı var boyun ağrısı ile birlikte. Demek ki yaşadığım şey normalmiş. Çok sağ ol canım bunu bilmek insanan içini rahatlatıyor.

Ay maşallah çok güzel Allah gönlüne göre vermiş, sağlıkla kavuş oglusuna seninle günlerimiz aynı görünüyor ama ben hala net öğrenemedim. 16. Haftada kısmetse
amin canım benim sağolasın.inşallah seninde gönlüne göre olur
Hayirli uğurlu olsun Sağlıkla inşallah
cok sağol canım amin
Gözünuz aydin. Rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah

Grip
çok sürekli yediğini çıkarman

Tabi ki çok

Benimde belimde ve sırtımda aşırı ağrı var iki haftadir böyle, geceleri uyandiriyor sabaha karşi sirtimdaki agri şiddetleniyor, salona kanepeye gidiyorum yatiyorum yatagimizdada sorun var sanirim eşiminde beli cok agiriyor benim hamilelikten onun yataktan yeni evliyiz ama şansimiza mecbur yatagi degistiricez cunku yatagimizda yatinca agrim sabaha karşı şiddetleniyor hepsi ust ustune geldi malesef

gözünüz aydın. ne güzel haberler. Allah uzun saglikli ömürler versin yavrularınıza.

Gerçekten zaman zaman çok zorluyor bu ağrılar. Gündelik hayatına devam etmek zorunda da kalınca şuram ağrıyor bile diyemiyorsun. Yatak konusu çok önemli onu bir an önce halledin bence. Bende yastığıma ek yapacağım çok düz. Belki oda yaptı boyun ağrısı. Tabii vucüdumuz daki değişiklerde cabası.

Arkadaşlar kusura bakmayın gündüz okulda oluyorum akşam 2 çocuk ödev derken bakmam zor oluyor mesajlara. Benim adet tarihine göre 15. Haftada olmam lazım ilk doktorum 5 gün geç döllenme demişti şimdiki doktor ise 2 gün önde hesaplıyor anlamadım cumartesi çağırdı afp testi için yaptıran var mı 2 li yaptırmadık bunu yapalım diye ısrar etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…