- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ultrason da fark olabilir bence takılma benim bazen önde bazen geride o ölçüme bağlı kesin öyle değil yaniArkadaşlar kusura bakmayın gündüz okulda oluyorum akşam 2 çocuk ödev derken bakmam zor oluyor mesajlara. Benim adet tarihine göre 15. Haftada olmam lazım ilk doktorum 5 gün geç döllenme demişti şimdiki doktor ise 2 gün önde hesaplıyor anlamadım cumartesi çağırdı afp testi için yaptıran var mı 2 li yaptırmadık bunu yapalım diye ısrar etti
Hayır olsun. Ihlamur güzeldir. Bereket kısmet beklediğin Bir haber varsa güzel habere işaret olabilir. Rabbim hayırlara çıkarsınKızlar birde bu gece rüyamda ıhlamur gördüm otunu biri bana veriyor al bunu diye. Büyüklerinden duyan var mı anlamını
Hadi inşallah arkadaşım da rüyasında çocuklara pilav dağıtırken görmüş inş güzel habrtlrt alırım bende sizin gibi. Gönlümüze göre olur sağlıklı olur evlatlarımızHayır olsun. Ihlamur güzeldir. Bereket kısmet beklediğin Bir haber varsa güzel habere işaret olabilir. Rabbim hayırlara çıkarsın
ilk embriyonun göründüğü haftaki ölçümlerden sonrası yanıltıcı olabilir demişti bana geçen gebeligimde doktor. kızım geç döllenmeydi. bir aylik bir geçlik durumu. bir de 30. haftalarda doktor değiştirmek zorunda kaldım. doktor hep ilk soylenen düzeltilmiş son adet tarihini kullandı. ki ona göre de doğdu minnakArkadaşlar kusura bakmayın gündüz okulda oluyorum akşam 2 çocuk ödev derken bakmam zor oluyor mesajlara. Benim adet tarihine göre 15. Haftada olmam lazım ilk doktorum 5 gün geç döllenme demişti şimdiki doktor ise 2 gün önde hesaplıyor anlamadım cumartesi çağırdı afp testi için yaptıran var mı 2 li yaptırmadık bunu yapalım diye ısrar etti
Sizin baya geçmiş inşallah çok etkilenmezilk embriyonun göründüğü haftaki ölçümlerden sonrası yanıltıcı olabilir demişti bana geçen gebeligimde doktor. kızım geç döllenmeydi. bir aylik bir geçlik durumu. bir de 30. haftalarda doktor değiştirmek zorunda kaldım. doktor hep ilk soylenen düzeltilmiş son adet tarihini kullandı. ki ona göre de doğdu minnak
Benim de geç döllenme, hem de 2 hafta geç.. Adet tarihimi bebeğin ölçülerine göre belirledik 8+1de.. Şimdi ona göre göre kontrol ediyor doktor..Arkadaşlar kusura bakmayın gündüz okulda oluyorum akşam 2 çocuk ödev derken bakmam zor oluyor mesajlara. Benim adet tarihine göre 15. Haftada olmam lazım ilk doktorum 5 gün geç döllenme demişti şimdiki doktor ise 2 gün önde hesaplıyor anlamadım cumartesi çağırdı afp testi için yaptıran var mı 2 li yaptırmadık bunu yapalım diye ısrar etti
Canım, benim eşim kadın doğum doktoruYaaaa sorma maalesef
Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın. Bebek bunca yıllık yoldan geliyor kolay değil. Ben 3 aydır evdeyim. 10 gün sonra iş başı yapacağım . Hafiften karnım belirdi. Çok mutluyum. Hala inanamıyorum içimde bir can’ın varoluşuna. Daha alışveriş yapmadık bebeğe ama kendime hamile kıyafetleri aldım. Zaten duygusaldım. Şimdi ultrason resmine bakarken bile gözlerim doluyor. Eminim hayat bebeğimizle çok çok çok anlamlı olacak. Hamdolsun rabbime
Mutlulugunuz daim olsun canımSağlıkla, huzurla inşallah
Ben hamile pijamasini soracaktım, nereden aldınız? Şimdi giymek için mi , lohusa alışveriş i mi yaptınız, orasını anlamadım. Benim karnım çok çıktı gece eski pijamalarimi giyememeye başladım, Türkiye'de internetten alıp kp gelecek ona getirteyim diye düşünüyorum da. Marka ve rahatlığı konusunda yazarsanız ya da hamile pijamasi öneren arkadaşlar olursa sevinirim.
bu gebeligimde degil. ikinci gebeligimde yasadim kızım dünyaya geldi. şu anda 6 yaşında. normal bir gebelik ve normal miadinda saglikli bir doğum yaşadım.Sizin baya geçmiş inşallah çok etkilenmez
Bursa tam yeri zatenMerhaba canım biz mi bursada yaşıyorum burada toptan satan yerler var ama buEsada çiftelli denen bir magaza ordan aldım herşey var yok hepsi var lohusa takımı da aldım bşr tanede ilerde kullanmak için uygundu çünkü . Siz nerde yaşıyorsunuz burada yurt dışındaydasınız iç giyim satan yerlerde de olabilir aslında .internetten bazen çok güvenmiyorum ama geçenlerde defacto kendi sayfasında üst giyim için penye aldım çok da güzeller aynı olmuyor markadan siteden de siteye .
Ay senin için aslında güzel bir durum değil mi? Her an yanında bir doktor olması falan.. Ama başka doktora mı gidiyorsun?Canım, benim eşim kadın doğum doktoru(tekrar yazmak hoşlandığım birşey değil ama) doğumumda yanımdaydı, o yaptırmadı sadece elimi tutuyordu ama başıma gelmeyen kalmadı. Kendin ya da eşin işi bilince işler biraz daha kolay olmuyor aksine biraz daha tersi olabiliyor , sizi anladığım için yazmak istedim canım. (Doğum hikayemi asla paylaşmam herkes doğurmadan önce, sadece sizlere dua ederim bolca, sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almanız için)
Bursa tam yeri zatenBen tüm Türkiye alışverişimi internetten genelde N11 sitesinden yapıyorum. Kitap, giyim, ayakkabı (cips tarhana dahil) şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Burada sadece hamile mağazaları var ama mesela sadece pijama altları 21 dolardan başlıyor,çeşit yok gri ve siyah getirmişler ya da kalmış. 100 TL diyebiliriz. Belki 100-130 TL verip takım alabilirim veya istediğim canlı bir renk bulabiliriz diye düşünmüştüm eğer önereceğiniz veya memnun kaldığınız marka varsa. Biraz daha araştırayım belki bulurum çok teşekkür ediyorum cevabınız için
Canım benim, bu gerçekten iyi bir durum değilAy senin için aslında güzel bir durum değil mi? Her an yanında bir doktor olması falan.. Ama başka doktora mı gidiyorsun?
Bol limon ve tuzlada harika oluyor. Ayrıca ceviz maydonoz susam eklerseniz ısıtılmıl ekmeğin üzerine ezip koyun harika oluyorBende kendini kaşık kaşık yemeyi çok seviyorum.eminim suyuda güzeldir
Her akşam uyumadan önce bir bardak kefir içmenizi önerrim tabi katkısız. Hem sizin hemde bebek doğduğunda gazlı bir bebek olmuyormuş diyetisyen bir arkdsımın tavsiyesiSelam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.
Soganın yanına koyabilirsiniz daha erken olgunlaşırCanım ben aldım 1 haftadır olgunlaşmasını bekliyorum sinirimi bozdu hala sert üzerine mi otursam napsam tavuk gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?