2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ultrason da fark olabilir bence takılma benim bazen önde bazen geride o ölçüme bağlı kesin öyle değil yani

Hayır olsun. Ihlamur güzeldir. Bereket kısmet beklediğin Bir haber varsa güzel habere işaret olabilir. Rabbim hayırlara çıkarsın
Hadi inşallah arkadaşım da rüyasında çocuklara pilav dağıtırken görmüş inş güzel habrtlrt alırım bende sizin gibi. Gönlümüze göre olur sağlıklı olur evlatlarımız

ilk embriyonun göründüğü haftaki ölçümlerden sonrası yanıltıcı olabilir demişti bana geçen gebeligimde doktor. kızım geç döllenmeydi. bir aylik bir geçlik durumu. bir de 30. haftalarda doktor değiştirmek zorunda kaldım. doktor hep ilk soylenen düzeltilmiş son adet tarihini kullandı. ki ona göre de doğdu minnak

Sizin baya geçmiş inşallah çok etkilenmez

Benim de geç döllenme, hem de 2 hafta geç.. Adet tarihimi bebeğin ölçülerine göre belirledik 8+1de.. Şimdi ona göre göre kontrol ediyor doktor..

Yaaaa sorma maalesef
Canım, benim eşim kadın doğum doktoru (tekrar yazmak hoşlandığım birşey değil ama) doğumumda yanımdaydı, o yaptırmadı sadece elimi tutuyordu ama başıma gelmeyen kalmadı. Kendin ya da eşin işi bilince işler biraz daha kolay olmuyor aksine biraz daha tersi olabiliyor , sizi anladığım için yazmak istedim canım. (Doğum hikayemi asla paylaşmam herkes doğurmadan önce, sadece sizlere dua ederim bolca, sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almanız için)

Hak veriyorum canım bende evde olduğum için insan daha çok düşünüp daha çok duygulanıyor tabi . Ama her anı güzel her anı özel bu zamanların keyfini çıkar . Ben zaten aldım internetten de aldım belki elbise alırım onu bulamadım . Valla özledim haftaya randevum bir an önce gelsin istiyorum Allah hepimizi n tez zamanda hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

Merhaba canım biz mi bursada yaşıyorum burada toptan satan yerler var ama buEsada çiftelli denen bir magaza ordan aldım herşey var yok hepsi var lohusa takımı da aldım bşr tanede ilerde kullanmak için uygundu çünkü . Siz nerde yaşıyorsunuz burada yurt dışındaydasınız iç giyim satan yerlerde de olabilir aslında .internetten bazen çok güvenmiyorum ama geçenlerde defacto kendi sayfasında üst giyim için penye aldım çok da güzeller aynı olmuyor markadan siteden de siteye .

Sizin baya geçmiş inşallah çok etkilenmez
bu gebeligimde degil. ikinci gebeligimde yasadim kızım dünyaya geldi. şu anda 6 yaşında. normal bir gebelik ve normal miadinda saglikli bir doğum yaşadım.

hem niye etkilensin ki? adet düzensizliği ya da pko yasayan kadınların düzeni olmadığı için çok çok normal bir durumdur. embriyo yaşi belirlendikten sonra diğer gebelerden bir farkı olmuyor.

Bursa tam yeri zaten Ben tüm Türkiye alışverişimi internetten genelde N11 sitesinden yapıyorum. Kitap, giyim, ayakkabı (cips tarhana dahil) şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Burada sadece hamile mağazaları var ama mesela sadece pijama altları 21 dolardan başlıyor,çeşit yok gri ve siyah getirmişler ya da kalmış. 100 TL diyebiliriz. Belki 100-130 TL verip takım alabilirim veya istediğim canlı bir renk bulabiliriz diye düşünmüştüm eğer önereceğiniz veya memnun kaldığınız marka varsa. Biraz daha araştırayım belki bulurum çok teşekkür ediyorum cevabınız için

Ay senin için aslında güzel bir durum değil mi? Her an yanında bir doktor olması falan.. Ama başka doktora mı gidiyorsun?

Rica ederim ne demek bişey yapmadım elimden gelen bişey olursa yardım ederim tabi evet n11 bilindik bir site eminim oradanda bir sıkıntı olucagı nı sanmıyorum bizde bir ara aliexpress bişeyler alırdık ne güzeldi şimdi kargo ücreti çıkardılar hiçbişey alamıyoruz aynen uygun oldukça bişeyler almaya başlamak gerek herşeyi son ana bırakmak istemiyorum belki o an başka bişey çıkar alıcagımızıda unuturuz bir sıkıntı çıkar .

Selam kızlar yazamıyorum çok fazla hala iyileşemedim. Şükür kızım daha iyi ama ben bitürlü toparlanamyrum. Çünkü dinlenemyrumneyse sizler iyisiniz umarımmesajlar birikmiş bikusmını okuyabldm sadece. Benden sonra hamile kalnlar bile cinsiyetleri kesnleştrmş sanrm benm doktr halaaaaa emin değilbugnlerde başka bi doktra daha gtmeyi düşünyrum bakalım.
Yazarken uykum geldihadi herkse Allah ragatlık versn. Bebişleriniz tekmeleriyle uyandrsınşaka maka o günlere de az kaldı. Zamn ne kadr hızlı geçiyo değlmi ya

Ay senin için aslında güzel bir durum değil mi? Her an yanında bir doktor olması falan.. Ama başka doktora mı gidiyorsun?
Canım benim, bu gerçekten iyi bir durum değil Doktorluk bilgisi çok üst düzeyde, çok güvenirim ama aktif çalışmıyor ticareti seçmiş yıllar önce bırakmış. İyi doktor buluyoruz. Başka doktorlara gidiyorum. Benim başıma ekstrem talihsizlikler geldi doğum sırasında. Hepsine tanık oldu. Müdahale ettiği şeyler oldu vs. Eve geldik neyse anlatmayayım başıma gelenler nedeniyle bir baktım ağlıyor. Yani onlar daha iyi bildikleri için bazı şeyleri ellerinden de birşey gelecek bir durum yoksa sonuçta insanlar ve ben karısıyım çocuğunu doğuruyorum duygusallıkları had safhada oluyor , sıkıntı fazla oluyor. Ben ölmedim ama şans eseri

Selam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.

Her akşam uyumadan önce bir bardak kefir içmenizi önerrim tabi katkısız. Hem sizin hemde bebek doğduğunda gazlı bir bebek olmuyormuş diyetisyen bir arkdsımın tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…