- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Bende de sık sık gaz sıkıntısı ve ara ara kabızlık sorunum oluyor soda ve kayısı komposto iyi geliyor ama bazen de işe yaramıyor bende anlamadımSelam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.
Avokadoyu alırken iri ve etli olanlarını almaya calısın ince olanları kuruyor ve az yağlı cıkıyor cok tatsız oluyor 3 tane attım o sekilde bendeCanım bazı avakadolar hiç yumuşamyr bozuk çıkıyo bu ara nedense. Yumuşamak şöyle dursun kuruyup kalıyr. Gttkçe büzüşüyo ama yumuşamıyobi iki defa bana denk geldi attım onları yemedim. Belki sennki de öyledir.
Doktorunuzla olan ilşki çok önemli eğer o bagı oluşturamadığsanız değiştirin yanında rahat olmanız lazım. Tabiki de ayrıntılı anlatan tane tane acıklayan her zaman sevilen doktor oluyor . Sonucta ilk gebeliğiniz bir beklentinizin olması cok normal.Yani kesinlikle katılıyorum size iç organları parmakları, ayaklariyla ilgili hiç konuşmadı bacağı kolları var dedi sağ olsun da ben bile verdiği resimde zaten gördüm. Ben troit hastasıyım bir kere git troitine baktır demedi tüp bebek doktorum sıkı sıkı tembihlemişti ihmal etme diye bende gittim hep dahiliyede yaptırdım testi. Ilk gebelik olunca acaba diyorum ben mi abartiyorum çok ikilemde kaldim çok teşekkür ederim size de gerçekten emin oldum değiştirmem gerektiğine. Iyi ki varsınız♥
Ben ultrosan cihazlarına göre değiştiğini duymuştum bu 1 hafta once sonra olayını. Telaş yapmayın.Arkadaşlar kusura bakmayın gündüz okulda oluyorum akşam 2 çocuk ödev derken bakmam zor oluyor mesajlara. Benim adet tarihine göre 15. Haftada olmam lazım ilk doktorum 5 gün geç döllenme demişti şimdiki doktor ise 2 gün önde hesaplıyor anlamadım cumartesi çağırdı afp testi için yaptıran var mı 2 li yaptırmadık bunu yapalım diye ısrar etti
Ben de bu gecikme olayının, doğuma yakın düzeldiğini duymuştum zaten sizden de duymuş oldum tekrardan saglıkla kızınız olmuş.bu gebeligimde degil. ikinci gebeligimde yasadim kızım dünyaya geldi. şu anda 6 yaşında. normal bir gebelik ve normal miadinda saglikli bir doğum yaşadım.
hem niye etkilensin ki? adet düzensizliği ya da pko yasayan kadınların düzeni olmadığı için çok çok normal bir durumdur. embriyo yaşi belirlendikten sonra diğer gebelerden bir farkı olmuyor.
Bir haftadır ben de yaşıyorum ama kullandığım demir ilacına bağlıyorum, daha önce yoktu pek cunkü. Karnıma bir sancı saplaniyor iki büklüm edecek neredeyse beni.Selam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.
Selam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.
Boyun ağrısı beni maffetti. Boynumdan yukarıya doğru yükseldi ağrı başımın arka tarafı hem yanıyor hem çatlıyor sanki. Bu saatte uyandırdı daha da uyuyamıyorum. Tansiyonum normal ama ben değilim ağlayacağım utanmasam.
Tşk ederim deneyecegim tarifiniziBol limon ve tuzlada harika oluyor. Ayrıca ceviz maydonoz susam eklerseniz ısıtılmıl ekmeğin üzerine ezip koyun harika oluyor
bir dr a gitseniz.en azından belki bikaç günlük fizik tedavi ile rahatlama olabilirBoyun ağrısı beni maffetti. Boynumdan yukarıya doğru yükseldi ağrı başımın arka tarafı hem yanıyor hem çatlıyor sanki. Bu saatte uyandırdı daha da uyuyamıyorum. Tansiyonum normal ama ben değilim ağlayacağım utanmasam.
bir dr a gitseniz.en azından belki bikaç günlük fizik tedavi ile rahatlama olabilir
Sıcak kompres uyguladinmi peki. Yada zararı olmayacak bir bitkisel Bir yağ ile masaj da iyi gelebilirYaşadığım ilçe öyle bir yer ki doğru düzgün doktor yok. Hergün 1 saat yol gitmem lazım fizik tedavi için. Çaresiz olmak çok zor ya. Parol içsem biliyorum ki hiçbir faydası olmayacak. Bugünden umutluydum geçer diyordum ama yok.
Bu kış malesef heralde herkes hasta gecirecek. Çünki havalar çok dengesiz Adana Birgün yazlik günlük güneşlik Bir gün rüzgar soğuk.ne giyinecegimizi şaşırıyoruz. Havaya aldaniyoruz Bir sıcak bir serin hastalık havası tamGünaydın kızlarımın ikiside hasta ben toparlandım onlar hastalandı. Oyyy bu kış çok zor geçecek bize anlaşılan.
Günaydın geçmiş olsun çok değişken hava durumu ben henüz bir hastalık geçirmedim ama eşim mevsimsel grip oldu fena öksürüğü var yani Allah hastalarımıza acil şifa versin.Günaydın kızlarımın ikiside hasta ben toparlandım onlar hastalandı. Oyyy bu kış çok zor geçecek bize anlaşılan.
Benim büyük kızın meşhur bir öksürüğü var bizim sülale hep bilir. Sabaha kadar neler neler yapıyoruz geçmesi için. Zaten bu havalar hasta ediyor kara kışa kurban oluyum. Tertemiz oluyor ortalıkta mikrop kalmıyor en azından.Bu kış malesef heralde herkes hasta gecirecek. Çünki havalar çok dengesiz Adana Birgün yazlik günlük güneşlik Bir gün rüzgar soğuk.ne giyinecegimizi şaşırıyoruz. Havaya aldaniyoruz Bir sıcak bir serin hastalık havası tam
Günaydın geçmiş olsun çok değişken hava durumu ben henüz bir hastalık geçirmedim ama eşim mevsimsel grip oldu fena öksürüğü var yani Allah hastalarımıza acil şifa versin.
Canımcım benim baş ağrılarıma açık hava çok iyi geliyor. Sende çık bir dolan istersen. Birde ellerinle hafif hafif şakaklarına masaj yap bakalım. Belki sana da iyi gelir. Geçmiş olsun.Yaşadığım ilçe öyle bir yer ki doğru düzgün doktor yok. Hergün 1 saat yol gitmem lazım fizik tedavi için. Çaresiz olmak çok zor ya. Parol içsem biliyorum ki hiçbir faydası olmayacak. Bugünden umutluydum geçer diyordum ama yok.
Sıcak kompres uyguladinmi peki. Yada zararı olmayacak bir bitkisel Bir yağ ile masaj da iyi gelebilir
Canımcım benim baş ağrılarıma açık hava çok iyi geliyor. Sende çık bir dolan istersen. Birde ellerinle hafif hafif şakaklarına masaj yap bakalım. Belki sana da iyi gelir. Geçmiş olsun.
Yok ben kendim için dedim sezeryan olduğu için doğumum ondan dedim.bu gebeligimde degil. ikinci gebeligimde yasadim kızım dünyaya geldi. şu anda 6 yaşında. normal bir gebelik ve normal miadinda saglikli bir doğum yaşadım.
hem niye etkilensin ki? adet düzensizliği ya da pko yasayan kadınların düzeni olmadığı için çok çok normal bir durumdur. embriyo yaşi belirlendikten sonra diğer gebelerden bir farkı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?