2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de sık sık gaz sıkıntısı ve ara ara kabızlık sorunum oluyor soda ve kayısı komposto iyi geliyor ama bazen de işe yaramıyor bende anlamadım

Avokadoyu alırken iri ve etli olanlarını almaya calısın ince olanları kuruyor ve az yağlı cıkıyor cok tatsız oluyor 3 tane attım o sekilde bende

Doktorunuzla olan ilşki çok önemli eğer o bagı oluşturamadığsanız değiştirin yanında rahat olmanız lazım. Tabiki de ayrıntılı anlatan tane tane acıklayan her zaman sevilen doktor oluyor . Sonucta ilk gebeliğiniz bir beklentinizin olması cok normal.

Ben ultrosan cihazlarına göre değiştiğini duymuştum bu 1 hafta once sonra olayını. Telaş yapmayın.

Ben de bu gecikme olayının, doğuma yakın düzeldiğini duymuştum zaten sizden de duymuş oldum tekrardan saglıkla kızınız olmuş.

Bir haftadır ben de yaşıyorum ama kullandığım demir ilacına bağlıyorum, daha önce yoktu pek cunkü. Karnıma bir sancı saplaniyor iki büklüm edecek neredeyse beni.

Bende yaşıyorum 1 haftadır ama çözümünü bulamadım maalesef

Boyun ağrısı beni maffetti. Boynumdan yukarıya doğru yükseldi ağrı başımın arka tarafı hem yanıyor hem çatlıyor sanki. Bu saatte uyandırdı daha da uyuyamıyorum. Tansiyonum normal ama ben değilim ağlayacağım utanmasam.

2 saat uyumuşum daha beter oldum uyanınca. Şakaklarım boynum daha feci. Hastaneye mi gitsem gitsem bile napacaklar.

bir dr a gitseniz.en azından belki bikaç günlük fizik tedavi ile rahatlama olabilir

bir dr a gitseniz.en azından belki bikaç günlük fizik tedavi ile rahatlama olabilir

Yaşadığım ilçe öyle bir yer ki doğru düzgün doktor yok. Hergün 1 saat yol gitmem lazım fizik tedavi için. Çaresiz olmak çok zor ya. Parol içsem biliyorum ki hiçbir faydası olmayacak. Bugünden umutluydum geçer diyordum ama yok.

Sıcak kompres uyguladinmi peki. Yada zararı olmayacak bir bitkisel Bir yağ ile masaj da iyi gelebilir

Günaydın kızlarımın ikiside hasta ben toparlandım onlar hastalandı. Oyyy bu kış çok zor geçecek bize anlaşılan.
Bu kış malesef heralde herkes hasta gecirecek. Çünki havalar çok dengesiz Adana Birgün yazlik günlük güneşlik Bir gün rüzgar soğuk.ne giyinecegimizi şaşırıyoruz. Havaya aldaniyoruz Bir sıcak bir serin hastalık havası tam

Günaydın kızlarımın ikiside hasta ben toparlandım onlar hastalandı. Oyyy bu kış çok zor geçecek bize anlaşılan.
Günaydın geçmiş olsun çok değişken hava durumu ben henüz bir hastalık geçirmedim ama eşim mevsimsel grip oldu fena öksürüğü var yani Allah hastalarımıza acil şifa versin.

Benim büyük kızın meşhur bir öksürüğü var bizim sülale hep bilir. Sabaha kadar neler neler yapıyoruz geçmesi için. Zaten bu havalar hasta ediyor kara kışa kurban oluyum. Tertemiz oluyor ortalıkta mikrop kalmıyor en azından.

Günaydın geçmiş olsun çok değişken hava durumu ben henüz bir hastalık geçirmedim ama eşim mevsimsel grip oldu fena öksürüğü var yani Allah hastalarımıza acil şifa versin.

Çok teşekkür ederiz. Aman hamileler hastalanmasın.

Canımcım benim baş ağrılarıma açık hava çok iyi geliyor. Sende çık bir dolan istersen. Birde ellerinle hafif hafif şakaklarına masaj yap bakalım. Belki sana da iyi gelir. Geçmiş olsun.

Sıcak kompres uyguladinmi peki. Yada zararı olmayacak bir bitkisel Bir yağ ile masaj da iyi gelebilir
Canımcım benim baş ağrılarıma açık hava çok iyi geliyor. Sende çık bir dolan istersen. Birde ellerinle hafif hafif şakaklarına masaj yap bakalım. Belki sana da iyi gelir. Geçmiş olsun.

Zeytinyağı ile masajı denedim kâr etmedi.

Burası öyle serin ki soğuk hava iyice zonklatıyor canım ya. Belki doktora giderim naparlar bilmiyorum ama yoksa kafayı yicem.

Yok ben kendim için dedim sezeryan olduğu için doğumum ondan dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…