- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Anladım canım. O zaman bir doktora görün sen istersen dediğin gibi.Zeytinyağı ile masajı denedim kâr etmedi.
Burası öyle serin ki soğuk hava iyice zonklatıyor canım ya.Belki doktora giderim naparlar bilmiyorum ama yoksa kafayı yicem.
Geçmiş olsun canım. Birkaç gündür bende de hat safhada karnım şişti, o derece. Nasıl geçeceğini bilemiyorum kıvranıyorum. İşe basıl başlayacağım onu düşünüyorum kara kara.Selam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.
Geçmiş olsun. Kantaron yağı ile masaj yapsın eşin. Sonra bir havluyu ütüyle ısıtıp sıcak sıcak sar boynunu. Geçer ayın izniyleYaşadığım ilçe öyle bir yer ki doğru düzgün doktor yok. Hergün 1 saat yol gitmem lazım fizik tedavi için. Çaresiz olmak çok zor ya. Parol içsem biliyorum ki hiçbir faydası olmayacak. Bugünden umutluydum geçer diyordum ama yok.
Bencede gidin ihmal etmeyinZeytinyağı ile masajı denedim kâr etmedi.
Burası öyle serin ki soğuk hava iyice zonklatıyor canım ya.Belki doktora giderim naparlar bilmiyorum ama yoksa kafayı yicem.
Geçmiş olsun cecenn. Sinüzit filan mı var yoksa, soğuk etkiliyorsaZeytinyağı ile masajı denedim kâr etmedi.
Hamilelik oncesindede gaz sıkıntısı yaşardim gebelikte arttı her gece 2 kuru kayisı 1kuru incir yer bir bardak ta su içiyorum gece yatmadan hemen önce bu sekilde ne kabizlık nede gaz sıkıntım kaldıSelam kızlar. Gaz yapacak şeyler tercih etmemeye çalışmama rağmen gaz sıkıntısı çekiyorum sürekli. Kalbime kadar vuruyor. İki büklüm oluyorum. Sizde de oluyor mu sık sık? Nasıl aşıyorsunuz bu durumu? Afedersiniz hem sürekli geğirme isteği geliyor hem barsaklar gazlı. Adam gibi çıkan gaz da yok alt taraftan. Sadece rahatsızlığı var.
Geçmiş olsun bir leğene sıcak su yapıp havluyla kafanı kapatarak buhar yapsana ağzını falan aç içine Çek belki yumuşatır iyi gelirGünaydın kızlar, baş ağrısında 1 haftayı devirdim bakalım daha ne kadar sürecek.. Bugün boş günüm evdeyim, tüm gün yatmayı düşünüyorum
Geçmiş olsun cecenn. Sinüzit filan mı var yoksa, soğuk etkiliyorsa
Günaydıngünaydın hamişler benim gibi iş yerinde uyuklayan varmı acaba
İnsaAllah son olur ağrın canımKızlar çok teşekkür ederim.
Doktora gittim parol verdiler damar yolundan su verdiler. Doktor migrenden şüphelendi göz muayenesi falanda oldum. Şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun. O çaresizlikle buraya yazdım Allah gerçekten kimseye çaresiz hissettirmesin.
Ağrı başladığında peşpeşe 2 parol iç diyor. İnşallah bir daha yaşamam da bu 3. Ve en fenasıydı.
Kızlar çok teşekkür ederim.
Doktora gittim parol verdiler damar yolundan su verdiler. Doktor migrenden şüphelendi göz muayenesi falanda oldum. Şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun. O çaresizlikle buraya yazdım Allah gerçekten kimseye çaresiz hissettirmesin.
Ağrı başladığında peşpeşe 2 parol iç diyor. İnşallah bir daha yaşamam da bu 3. Ve en fenasıydı.
Merhaba, çok geçmiş olsun kasılmayla mı ilgili iğne vuruluyorsunuz? Ben de geçen hafta kontroldeydim doktorum çok kasilman var dedi bende normal mi dedim evet 20. Haftaya kadar normal dedi. Size doktor bi yorumda bulundu mu?Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı cinsiyet kesinleştirmek için gittim ama maalesef cinsiyeti yine göremedik.
Bu sefer de rahmim de kasılmalar artmış kasılma tam bebeğin üstünde o yüzden doğru düzgün bir şey görünmüyordu zavallıcık sıkışmış kalmış gibi sanki oraya çok canım sıkıldı.
Bu hafta iğneye dönüyorum yine sanırım doğuma kadar iğnelerden kurtuluş yok. Yürümekte yasak kırk yılın başı bir pazar dışarı çıktım şimdi vicdan azabı duyuyorum resmen.
Daha önce başına gelen var mı bu kasılma durumu?
Merhaba, çok geçmiş olsun kasılmayla mı ilgili iğne vuruluyorsunuz? Ben de geçen hafta kontroldeydim doktorum çok kasilman var dedi bende normal mi dedim evet 20. Haftaya kadar normal dedi. Size doktor bi yorumda bulundu mu?
Ayy kefirden de hiç hoşlanmam ama denemeye çalışayım. TeşekkürlerHer akşam uyumadan önce bir bardak kefir içmenizi önerrim tabi katkısız. Hem sizin hemde bebek doğduğunda gazlı bir bebek olmuyormuş diyetisyen bir arkdsımın tavsiyesi
Soda midemi rahatlatıyor ama barsaklar değişmiyor. Gazman gibi geziyorumBende de sık sık gaz sıkıntısı ve ara ara kabızlık sorunum oluyor soda ve kayısı komposto iyi geliyor ama bazen de işe yaramıyor bende anlamadım
Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Hiç bir yorumda bulunmadı iğne falan da vermedi gezme yürüme yorulma falan da demedi bu doktor beni deli ediyor ya iyi ki varsınız gerçekten. Peki sizin başından beri mi var kasılmaniz? Bir de ağrı sızı hissediyor musunuz ? Benim 16. Haftaya kadar ilk kez oldu yani ultrosonda ilk kez böyle bir durumla karşılaştık şuan çok panik oldum kusura bakmayın.Aynen canım 16 haftayı geçtin artık bu haftalarda geçmiş olmasını bekleriz kasılmaların dedi. Bebek sıkışıyor zaten ultrasonda da gördüm içim acıdı. Olduğu yerin daha geniş olması gerekirmiş. Yürümek, gezmek, yorulmak kesinlikle yasak dedi. İğne de kasılmayı rahatlatıyor ben hep vuruldum hamile kaldığımdan beri tedaviyle çok uzun seneler sonra olduğu için önlem amaçlı vermişti. Fakat iğne vurulurken hiç olmuyordu kasılmalar iğneyi bıraktım 2 hafta oldu kasılma çıktı şimdi.Sana vermedi mi iğne falan bir şey?
Geçmiş olsun canım. Bu kasılma dediğin bizim arada hissettiğimiz ufak ağrılar gibi bişey mi? Yat dinlen sen de o zaman yorma kendini.Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı cinsiyet kesinleştirmek için gittim ama maalesef cinsiyeti yine göremedik.
Bu sefer de rahmim de kasılmalar artmış kasılma tam bebeğin üstünde o yüzden doğru düzgün bir şey görünmüyordu zavallıcık sıkışmış kalmış gibi sanki oraya çok canım sıkıldı.
Bu hafta iğneye dönüyorum yine sanırım doğuma kadar iğnelerden kurtuluş yok. Yürümekte yasak kırk yılın başı bir pazar dışarı çıktım şimdi vicdan azabı duyuyorum resmen.
Daha önce başına gelen var mı bu kasılma durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?