N kötüsü diş teli kullanıyorum. Kuru kayısı incir gibi şeyler yasak. Tele zarar verebiliyor. Küçük küçük bölüp pek çiğnemeden tutsam hazımsızlık yapar mı acabaHamilelik oncesindede gaz sıkıntısı yaşardim gebelikte arttı her gece 2 kuru kayisı 1kuru incir yer bir bardak ta su içiyorum gece yatmadan hemen önce bu sekilde ne kabizlık nede gaz sıkıntım kaldı
Çok teşekkürler. Sana da geçmiş olsun. Kızlar yorumlarda güzel şeyler önermiş. Sen de bir dene bakalım.Geçmiş olsun canım. Birkaç gündür bende de hat safhada karnım şişti, o derece. Nasıl geçeceğini bilemiyorum kıvranıyorum. İşe basıl başlayacağım onu düşünüyorum kara kara.
Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Hiç bir yorumda bulunmadı iğne falan da vermedi gezme yürüme yorulma falan da demedi bu doktor beni deli ediyor ya iyi ki varsınız gerçekten. Peki sizin başından beri mi var kasılmaniz? Bir de ağrı sızı hissediyor musunuz ? Benim 16. Haftaya kadar ilk kez oldu yani ultrosonda ilk kez böyle bir durumla karşılaştık şuan çok panik oldum kusura bakmayın.
Geçmiş olsun canım. Bu kasılma dediğin bizim arada hissettiğimiz ufak ağrılar gibi bişey mi? Yat dinlen sen de o zaman yorma kendini.
Anladım canım, aman dikkat et kendine. Bebişin doğsun sonra beraber gezersiniz.Teşekkür ederim canım evet adet sancısına benzeyen ufak ağrılarmış ben dışarıdan pek bir şey hissetmiyorum ultrasonda görünüyor. Öyle yapacağım artık gezme dönemi rafa kalktı.
cınsıyetı telefonda soyluyorlar.yasal olarak yazması yasakmıs.bız aradıgımızda soyledılerYani nifty test yaptırıp 2500 TL ödeyip, cinsiyet öğrenememiş olanınız var mı?
AynnSoda midemi rahatlatıyor ama barsaklar değişmiyor. Gazman gibi geziyorum
Yani bende bazen tıpkı adet sancısı gibi şeyler hissediyorum ama hep diyorum ki rahim büyüdüğü için oluyor belki de böyle kasılma. Ahhhh ahhh keşke tüp bebek yaptırdığım doktorlar baksalar ama yok maalesef başka bir doktorla devam ediyordum ama gerçekten hiç içime sinmeyen şeyler vardı bu son sizinle paylaştığımız konudan sonra kesin noktayı koydum doktor değişikliği yapacağım. Size de çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuzEvet hep vardı rahim dokum çok sertmiş o yüzden olabileceğini söylemişti erken dönemde üç ay boyunca hep iğne kullandım. O zaman olmuyordu. İğneyi bıraktığımdan beri oluşmuş ve baya fazlaydı bu sefer.
Dışarıdan ara ara adet sancısı gibi hissediyorum ama ultrasonda bebeğin olduğu yerin tam üstünde böyle şişlik gibi büyüktü onu gösterdi kasılma dedi bana. Daha önce o kadar belirgin değildi kasılmalarım.
Siz tüp bebek yaptırdığınız doktora mı kontrole gidiyorsunuz? Benim tedavimi yapan doktor olduğu için biraz fazla pimpirikli davranıyor da olabilir çünkü çok uzun zamandır tedavi gördüğümü biliyordu bir de açıkçası ben biraz şansa hamile kaldım. Normalde tüp bebek olacaktı iki ay kendisi takip ve iğne denemek istedi ilk seferde oldu. Doktor öykünü bilirse daha titiz olabiliyor. Ondan soruyorum.
Üzüldüm şimdi. Sıkma kendini belki benim doktor biraz abartmıştır. Haftaya iğneleri vurulup tekrar gideceğim haber veririm sana azalma olursa o zaman anlarız ki iğne iyi geliyor.
Sağol sekerim hiç almiyimHalıları yıkamaya verdim evde temizlik partisi varçok mutluyum
Gelmek isteyen buyursun kapım sonuna kadar açık halay falan çekeriz
Hamile olmanın verdiği avantajları sonuna kadar kullanmayı düşünüyorumSağol sekerim hiç almiyimben o büyük temizliği şükür 2 hafta önce yaptım yaprken iskence bitince sahane mutlukuk ama sana büyük kolay gelsin
Esini hic bulastirma sonra gun icinde perti cikar epey bir gun yoegunum der gezer baska isine yararmaz . Aileden birileri varsa cagir yoksa bir bayan cagir benceHamile olmanın verdiği avantajları sonuna kadar kullanmayı düşünüyorumeşime çok iş düşüyor
Ailem maalesef memleketteEsini hic bulastirma sonra gun icinde perti cikar epey bir gun yoegunum der gezer baska isine yararmaz . Aileden birileri varsa cagir yoksa bir bayan cagir bence
Valla ben uyuklamaktan işe gidemiyorum. Ücretsiz izin aldım. 1 aydır uyuyorum evde. Sanırsın kış uykusugünaydın hamişler benim gibi iş yerinde uyuklayan varmı acaba
vallamı :) ah bende almak istiyorum evde yatıp kalkmamakValla ben uyuklamaktan işe gidemiyorum. Ücretsiz izin aldım. 1 aydır uyuyorum evde. Sanırsın kış uykusu
Günaydın kızlarımın ikiside hasta ben toparlandım onlar hastalandı. Oyyy bu kış çok zor geçecek bize anlaşılan.
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı cinsiyet kesinleştirmek için gittim ama maalesef cinsiyeti yine göremedik.
Bu sefer de rahmim de kasılmalar artmış kasılma tam bebeğin üstünde o yüzden doğru düzgün bir şey görünmüyordu zavallıcık sıkışmış kalmış gibi sanki oraya çok canım sıkıldı.
Bu hafta iğneye dönüyorum yine sanırım doğuma kadar iğnelerden kurtuluş yok. Yürümekte yasak kırk yılın başı bir pazar dışarı çıktım şimdi vicdan azabı duyuyorum resmen.
Daha önce başına gelen var mı bu kasılma durumu?
Ne güzel çeşke bende uyuyabilsem....Valla ben uyuklamaktan işe gidemiyorum. Ücretsiz izin aldım. 1 aydır uyuyorum evde. Sanırsın kış uykusu
O partiyi cumartesi yaptım almayayım, hala her yerim ağrıyor. Kolay gelsin canım..Halıları yıkamaya verdim evde temizlik partisi varçok mutluyum
Gelmek isteyen buyursun kapım sonuna kadar açık halay falan çekeriz
O partiyi cumartesi yaptım almayayım, hala her yerim ağrıyor. Kolay gelsin canım..
Kızlar bu haftalarda eğilmek tehlikelimi öne doğru? Bir arkadaş artık eğilme çocuk sıkışıyor ve kan pıhtısı atıyor doktorlar fark etmiyor doğunca çocukta sıkıntı oluyor dedi, korktum. Ben hep eğiliyorum öne doğru, ne bileyim yerden bir şeyler alıyorsun, süpürürken falan filan hep eğiliyorsun sonuçta.. Çömelir gibi yapmak lazımmış, şu an ne göbek var ne bişi o da abartı geldi bana.. Duydunuz mu böyle bir şey?
Nenelerimz hep anlatır ben hamileyken hep tarladaydım diyeO partiyi cumartesi yaptım almayayım, hala her yerim ağrıyor. Kolay gelsin canım..
Kızlar bu haftalarda eğilmek tehlikelimi öne doğru? Bir arkadaş artık eğilme çocuk sıkışıyor ve kan pıhtısı atıyor doktorlar fark etmiyor doğunca çocukta sıkıntı oluyor dedi, korktum. Ben hep eğiliyorum öne doğru, ne bileyim yerden bir şeyler alıyorsun, süpürürken falan filan hep eğiliyorsun sonuçta.. Çömelir gibi yapmak lazımmış, şu an ne göbek var ne bişi o da abartı geldi bana.. Duydunuz mu böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?