2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşi
Hamilelik oncesindede gaz sıkıntısı yaşardim gebelikte arttı her gece 2 kuru kayisı 1kuru incir yer bir bardak ta su içiyorum gece yatmadan hemen önce bu sekilde ne kabizlık nede gaz sıkıntım kaldı
N kötüsü diş teli kullanıyorum. Kuru kayısı incir gibi şeyler yasak. Tele zarar verebiliyor. Küçük küçük bölüp pek çiğnemeden tutsam hazımsızlık yapar mı acaba

Geçmiş olsun canım. Birkaç gündür bende de hat safhada karnım şişti, o derece. Nasıl geçeceğini bilemiyorum kıvranıyorum. İşe basıl başlayacağım onu düşünüyorum kara kara.
Çok teşekkürler. Sana da geçmiş olsun. Kızlar yorumlarda güzel şeyler önermiş. Sen de bir dene bakalım.

Evet hep vardı rahim dokum çok sertmiş o yüzden olabileceğini söylemişti erken dönemde üç ay boyunca hep iğne kullandım. O zaman olmuyordu. İğneyi bıraktığımdan beri oluşmuş ve baya fazlaydı bu sefer.
Dışarıdan ara ara adet sancısı gibi hissediyorum ama ultrasonda bebeğin olduğu yerin tam üstünde böyle şişlik gibi büyüktü onu gösterdi kasılma dedi bana. Daha önce o kadar belirgin değildi kasılmalarım.
Siz tüp bebek yaptırdığınız doktora mı kontrole gidiyorsunuz? Benim tedavimi yapan doktor olduğu için biraz fazla pimpirikli davranıyor da olabilir çünkü çok uzun zamandır tedavi gördüğümü biliyordu bir de açıkçası ben biraz şansa hamile kaldım. Normalde tüp bebek olacaktı iki ay kendisi takip ve iğne denemek istedi ilk seferde oldu. Doktor öykünü bilirse daha titiz olabiliyor. Ondan soruyorum.
Üzüldüm şimdi. Sıkma kendini belki benim doktor biraz abartmıştır. Haftaya iğneleri vurulup tekrar gideceğim haber veririm sana azalma olursa o zaman anlarız ki iğne iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım. Bu kasılma dediğin bizim arada hissettiğimiz ufak ağrılar gibi bişey mi? Yat dinlen sen de o zaman yorma kendini.

Teşekkür ederim canım evet adet sancısına benzeyen ufak ağrılarmış ben dışarıdan pek bir şey hissetmiyorum ultrasonda görünüyor. Öyle yapacağım artık gezme dönemi rafa kalktı.

Teşekkür ederim canım evet adet sancısına benzeyen ufak ağrılarmış ben dışarıdan pek bir şey hissetmiyorum ultrasonda görünüyor. Öyle yapacağım artık gezme dönemi rafa kalktı.
Anladım canım, aman dikkat et kendine. Bebişin doğsun sonra beraber gezersiniz.

Yani bende bazen tıpkı adet sancısı gibi şeyler hissediyorum ama hep diyorum ki rahim büyüdüğü için oluyor belki de böyle kasılma. Ahhhh ahhh keşke tüp bebek yaptırdığım doktorlar baksalar ama yok maalesef başka bir doktorla devam ediyordum ama gerçekten hiç içime sinmeyen şeyler vardı bu son sizinle paylaştığımız konudan sonra kesin noktayı koydum doktor değişikliği yapacağım. Size de çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz

Esini hic bulastirma sonra gun icinde perti cikar epey bir gun yoegunum der gezer baska isine yararmaz . Aileden birileri varsa cagir yoksa bir bayan cagir bence
Ailem maalesef memlekette Kvalidemlerde taşınma telaşesinde
Hiç kadın tutmadım evim küçük yavas Yavas yaparım inşaAllah halılar haftasonu gelecek
Gün gün yaparım yaparım inşaAllah
Hem eşime çok is yaptrmam yapsın böyle arada ölmez ya

Günaydın kızlarımın ikiside hasta ben toparlandım onlar hastalandı. Oyyy bu kış çok zor geçecek bize anlaşılan.

çok geçmiş olsun. insallah çabucak iyileşir kuzucuklar.

ben kendi kendime kasılmam var diyorum ama ultrasondan görünen bir şey olmadı hiç. önceki gebeliklerimde de olmadı. magnezyumun kasilmayi engellediğini biliyorum ama. kramp için vermişti doktorum. doğuma yakın da biraktirmisti hatta artık kasılmaları istiyoruz, doğması lazım diye. muz ve maden suyunda var diye biliyorum. eğer tansiyon ve ödem probleminiz yoksa günde bir tane maden suyu iyi gelebilir. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. iğnelerle kısa zamanda geçer insallah

Halıları yıkamaya verdim evde temizlik partisi var çok mutluyum
Gelmek isteyen buyursun kapım sonuna kadar açık halay falan çekeriz
O partiyi cumartesi yaptım almayayım, hala her yerim ağrıyor. Kolay gelsin canım..

Kızlar bu haftalarda eğilmek tehlikelimi öne doğru? Bir arkadaş artık eğilme çocuk sıkışıyor ve kan pıhtısı atıyor doktorlar fark etmiyor doğunca çocukta sıkıntı oluyor dedi, korktum. Ben hep eğiliyorum öne doğru, ne bileyim yerden bir şeyler alıyorsun, süpürürken falan filan hep eğiliyorsun sonuçta.. Çömelir gibi yapmak lazımmış, şu an ne göbek var ne bişi o da abartı geldi bana.. Duydunuz mu böyle bir şey?

Abartının abartısı hemde

Nenelerimz hep anlatır ben hamileyken hep tarladaydım diye eğilmenin hasını yapıyorlarmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…