- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Abartının abartısı hemde
Ben de ilk kez böyle bir şey duydum şaşırdım o yüzden.. Kendi hamileyken doktoru yasaklamış eğilmesini.. Sonuçta bebek kese içinde su etrafı, nasıl sıkışabilir ki?Nenelerimz hep anlatır ben hamileyken hep tarladaydım diyeeğilmenin hasını yapıyorlarmış yani
İnsaAllah son olur ağrın canım
Baş ağrısı çok fena benimde çok ağrıyor
Aslında geçmişti dün yine başladı
Bol su içiyomusn sanki az su içmekte etkiliyor
Geçmiş olsun canım.Benim başım ağrıdığında kocaman bir bardak soğuk su içiyorum ilaç içmemek için rahatlatıyor istersen dene.
Aynen aklıma hemen bir sürü tanı geliyor kafama takılıyor doktorum da eski iş ark utanıyorum herşeyi yazmaya daCanım, benim eşim kadın doğum doktoru(tekrar yazmak hoşlandığım birşey değil ama) doğumumda yanımdaydı, o yaptırmadı sadece elimi tutuyordu ama başıma gelmeyen kalmadı. Kendin ya da eşin işi bilince işler biraz daha kolay olmuyor aksine biraz daha tersi olabiliyor , sizi anladığım için yazmak istedim canım. (Doğum hikayemi asla paylaşmam herkes doğurmadan önce, sadece sizlere dua ederim bolca, sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almanız için)
Hiç duymadım valla ben.O partiyi cumartesi yaptım almayayım, hala her yerim ağrıyor. Kolay gelsin canım..
Kızlar bu haftalarda eğilmek tehlikelimi öne doğru? Bir arkadaş artık eğilme çocuk sıkışıyor ve kan pıhtısı atıyor doktorlar fark etmiyor doğunca çocukta sıkıntı oluyor dedi, korktum. Ben hep eğiliyorum öne doğru, ne bileyim yerden bir şeyler alıyorsun, süpürürken falan filan hep eğiliyorsun sonuçta.. Çömelir gibi yapmak lazımmış, şu an ne göbek var ne bişi o da abartı geldi bana.. Duydunuz mu böyle bir şey?
Ogluma sıcak suda bekletiyorum yumsatiyorum sonra blendirdan cekiyorum o sekil yediriyorum oylede tuketebilirsin cok su koyma koyarsanda suyunu atma onuda ic oylede fayda ediyor bzen kendimede oyle yapiyorum yogurda katiyorumİşi
N kötüsü diş teli kullanıyorum. Kuru kayısı incir gibi şeyler yasak. Tele zarar verebiliyor. Küçük küçük bölüp pek çiğnemeden tutsam hazımsızlık yapar mı acaba
İşi
N kötüsü diş teli kullanıyorum. Kuru kayısı incir gibi şeyler yasak. Tele zarar verebiliyor. Küçük küçük bölüp pek çiğnemeden tutsam hazımsızlık yapar mı acaba
Abartmış. Spor yaptım ben ilkinde. Hiç hareketsiz mi kalalım deseydin yaO partiyi cumartesi yaptım almayayım, hala her yerim ağrıyor. Kolay gelsin canım..
Kızlar bu haftalarda eğilmek tehlikelimi öne doğru? Bir arkadaş artık eğilme çocuk sıkışıyor ve kan pıhtısı atıyor doktorlar fark etmiyor doğunca çocukta sıkıntı oluyor dedi, korktum. Ben hep eğiliyorum öne doğru, ne bileyim yerden bir şeyler alıyorsun, süpürürken falan filan hep eğiliyorsun sonuçta.. Çömelir gibi yapmak lazımmış, şu an ne göbek var ne bişi o da abartı geldi bana.. Duydunuz mu böyle bir şey?
Ben de sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında dikkat etmiyorum valla..Abartmış. Spor yaptım ben ilkinde. Hiç hareketsiz mi kalalım deseydin yaHiç dikkat etmiyorum valla. Geçen koltuk yamuk duruyordu ittirdim aniden acıdı biraz bedeni ile çalışan hamile kadınlar hep pıhtı atıyor o zaman.
Ben geçen onu da unuttum. Kızım kucağıma zıpladı bende aldım döndürdümBen de sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında dikkat etmiyorum valla..
Öne doğru dikkatli eğilmek lazım canım. Biraz daha büyüdükçe eğilemeyeceğiz zaten ama diz çökerek birşeyler kaldırmak lazım. Bu zamanlarda . Oğlumu diz çökerek veya temkinle kaldırıyorum her seferinde. Daha önceki gebeliğim Şubat-Ekim arasıydı kışı ilk aylar olduğu için çok yaşamadım hep güzel havalardı tiril elbise giy çık yapıyordum şık terliklerleBen de sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında dikkat etmiyorum valla..
Evet kuzm bende az su içtiğimde artıyor ağrıSu çok önemliymiş kızlar ya. Daha önce doktorumda çok üzerinde durdu. Ama bu doktorda söyledi aynı şeyi. Yanında ki sekreter kızda da migren varmış. Ben suyu az içeyim hemen başım ağrır dedi. Mecbur içiyorum dedi baya telkin ettiler beni. Artık zorda olsa istemeyerekte olsa içeceğim, bebek içinde çok önemliymiş
net değilde arada kıpırdadığını hissediyorum :)Kızlar hareketleri net hisseden varmı?
Ben hissediyorum... Bıkıl bıkıl ediyor içimde.. :) Yalnız ben o kadar çok mor lahana ve şeker pancarı salatası tüketiyorum ki çocuk mor doğaccak diye korkuyorum artık..Kızlar hareketleri net hisseden varmı?
Ben söylerdim herhalde korkarım arı sokmasindanKızlar 2 gün önce bileğimden arı soktu herhangi bi şişlik bişey olmadı kaşıntı da yok, doktoruma söylemem gerekir mi sizce? Herhangi bi tehlikesi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?