2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnsaAllah son olur ağrın canım
Baş ağrısı çok fena benimde çok ağrıyor
Aslında geçmişti dün yine başladı

Bol su içiyomusn sanki az su içmekte etkiliyor
Geçmiş olsun canım. Benim başım ağrıdığında kocaman bir bardak soğuk su içiyorum ilaç içmemek için rahatlatıyor istersen dene.

Su çok önemliymiş kızlar ya. Daha önce doktorumda çok üzerinde durdu. Ama bu doktorda söyledi aynı şeyi. Yanında ki sekreter kızda da migren varmış. Ben suyu az içeyim hemen başım ağrır dedi. Mecbur içiyorum dedi baya telkin ettiler beni. Artık zorda olsa istemeyerekte olsa içeceğim, bebek içinde çok önemliymiş

Aynen aklıma hemen bir sürü tanı geliyor kafama takılıyor doktorum da eski iş ark utanıyorum herşeyi yazmaya da

Hiç duymadım valla ben.

İşi

N kötüsü diş teli kullanıyorum. Kuru kayısı incir gibi şeyler yasak. Tele zarar verebiliyor. Küçük küçük bölüp pek çiğnemeden tutsam hazımsızlık yapar mı acaba
Ogluma sıcak suda bekletiyorum yumsatiyorum sonra blendirdan cekiyorum o sekil yediriyorum oylede tuketebilirsin cok su koyma koyarsanda suyunu atma onuda ic oylede fayda ediyor bzen kendimede oyle yapiyorum yogurda katiyorum

Abartmış. Spor yaptım ben ilkinde. Hiç hareketsiz mi kalalım deseydin ya Hiç dikkat etmiyorum valla. Geçen koltuk yamuk duruyordu ittirdim aniden acıdı biraz bedeni ile çalışan hamile kadınlar hep pıhtı atıyor o zaman.

Ben de sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında dikkat etmiyorum valla..

Kızlar 2 gün önce bileğimden arı soktu herhangi bi şişlik bişey olmadı kaşıntı da yok, doktoruma söylemem gerekir mi sizce? Herhangi bi tehlikesi var mı

Ben de sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında dikkat etmiyorum valla..
Öne doğru dikkatli eğilmek lazım canım. Biraz daha büyüdükçe eğilemeyeceğiz zaten ama diz çökerek birşeyler kaldırmak lazım. Bu zamanlarda . Oğlumu diz çökerek veya temkinle kaldırıyorum her seferinde. Daha önceki gebeliğim Şubat-Ekim arasıydı kışı ilk aylar olduğu için çok yaşamadım hep güzel havalardı tiril elbise giy çık yapıyordum şık terliklerle ama bu seger giyinmek bile sıkıntı olacak. Botları fermuarlı içine direk ayak sokulabilecek seçmek lazım. Şu anda bolca aldığım kalın hamile külotlu çorabı ve değiştire değiştire mini hamile elbiseleri giyiyorum 7 gün. Ama bence külotlu çorap giyemeyeceğim karnım büyüdükçe. Her seferinde eş denk gelmez giydirsin. Şunu yazmak istedim ilk aylar doktor, hemşire ve ebeler söylüyor buralarda da öne eğilme konusunu, bacaktan kırma bel için önemli diye. (misal soba kovası gibi) Birşey yerden kaldırırken, çocuk kaldırırken derler. Egzersiz ile ilgisi yok pek o tam aksine beli dinlendirir. İleriki aylarda istesen de öne eğilemiyorsun

Bugun ikili test sonucunu aldım cok şükür sonuc güzel cıktı. Ne yazıkki cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapattı ve acmadı bu hafta özelde takip ettiğim doktoruma gidecegım umarım ozaman öğrenebiliriz .. gerci bugun devletteki doktorum cıkıntı var gibi ama emin değilim olmayadabilir dedi bilmiyorum hayırlısı beklemedeyiz

Evet kuzm bende az su içtiğimde artıyor ağrı
suyumu düzenli içersem olmuyor
Bu aralar çok içemedim

Kızlar hareketleri net hisseden varmı?
Ben hissediyorum... Bıkıl bıkıl ediyor içimde.. :) Yalnız ben o kadar çok mor lahana ve şeker pancarı salatası tüketiyorum ki çocuk mor doğaccak diye korkuyorum artık.. Var mı ben gibi canı çok ekşili salata çeken analar... Onu yediğimde daha bir bıkıl bıkıl ediyor fasulyem

Merhaba canım mesajı gördüm sayfada tedavi sonrası .o yüzden bizi biz daha iyi anlıyoruz öncelikle benimde naturel olduğu için tutunma olasılığı yüksek oldu sanki elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum . Ama siz yazmışsınız kasılma oldu falan diye bende bazen büyüdüğü için affedersiniz rahim genişliyor gibi oluyor ama çok sık değil tabi aynı şey olabilir mi ? Haftaya randevum ama beni çok rahatsız edecek derecede değil . Hareket hissediyorum sanki başladı hareketlenmeye A Albino karnabahar

Merhaba kızlar nasılsınız haftasonu zor geçti başım ve bel ağrılarım çok fazla dün aksamda ıspanak yemiştim demir ve folik asit içeriği yüksek diye beni mahvetti bi haftadır ara verdiğim kusmam tekrarladı hatta en son kan geldi boğazımdan baya kötü oldum sanki bazen hiç iyi olamayacak gibiyim bir de bu su içme olayı hiç içemiyorum ama hiç biliyorum cok kötü ama yok hemen kusuyorum ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…