- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
İçini ferah tut. İnşallah güzel gelecekKızlar, yarın ikili testin sonucunu alicam. Korkuyorum ya. ☹
Merhaba kızlar nasılsınız haftasonu zor geçti başım ve bel ağrılarım çok fazla dün aksamda ıspanak yemiştim demir ve folik asit içeriği yüksek diye beni mahvetti bi haftadır ara verdiğim kusmam tekrarladı hatta en son kan geldi boğazımdan baya kötü oldum sanki bazen hiç iyi olamayacak gibiyimbir de bu su içme olayı hiç içemiyorum ama hiç biliyorum cok kötü ama yok hemen kusuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ben yaptırmadım canım. Gelişimine baktırdım.ense burun gibi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
geçmis olsunKızlar 2 gün önce bileğimden arı soktu herhangi bi şişlik bişey olmadı kaşıntı da yok, doktoruma söylemem gerekir mi sizce? Herhangi bi tehlikesi var mı
testin iyi çıkması harika bir haber olmuş. bir dahaki kontrolde de cinsiyeti öğrenirseniz çoook güzel olur... Allah gönlünüze göre versinBugun ikili test sonucunu aldım cok şükür sonuc güzel cıktı. Ne yazıkki cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapattı ve acmadıbu hafta özelde takip ettiğim doktoruma gidecegım umarım ozaman öğrenebiliriz .. gerci bugun devletteki doktorum cıkıntı var gibi ama emin değilim olmayadabilir dedi bilmiyorum hayırlısı beklemedeyiz
net değil ama arada kıpır kıpır hissediyorum. çoğunun aksine benim kuzum ben açken daha çok hareketkeniyor. hafta sonu biraz daha fazla uyumak için saat 9 10 gibi kahvaltı yapıyorum ozaman pıt pit vuruyor yavrusum. her sabah yedide enerji gitmesine alışık tabiKızlar hareketleri net hisseden varmı?
içinizi ferah tutun sonuçlariniz iyi çıkacak insallah. güzel düşünelim güzel olsun.. ben kendime öyle telkin etmeye çalışıyorum.Kızlar, yarın ikili testin sonucunu alicam. Korkuyorum ya.
yemekten önce yemek arası ve yemek sonrası ben de su içemiyorum. ama aralarda içiyorum. yudum yudum içmeyi bir de oda sıcaklığından bir tik daha soğuk içmeyi deneyin. insallah çabucak atlatırsınız bu süreci. yaşamayan bilemez gerçekten. tum bunlar bize bebegimizi yaklastiriyor. böyle düşününce biraz daha çekilir oluyor. Allah yardımcınız olsun.Merhaba kızlar nasılsınız haftasonu zor geçti başım ve bel ağrılarım çok fazla dün aksamda ıspanak yemiştim demir ve folik asit içeriği yüksek diye beni mahvetti bi haftadır ara verdiğim kusmam tekrarladı hatta en son kan geldi boğazımdan baya kötü oldum sanki bazen hiç iyi olamayacak gibiyimbir de bu su içme olayı hiç içemiyorum ama hiç biliyorum cok kötü ama yok hemen kusuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ben yaptrmadm canım sadece ölçümleri yaptrdmKızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
net değilde arada kıpırdadığını hissediyorum :)
Ben hissediyorum... Bıkıl bıkıl ediyor içimde.. :) Yalnız ben o kadar çok mor lahana ve şeker pancarı salatası tüketiyorum ki çocuk mor doğaccak diye korkuyorum artık..Var mı ben gibi canı çok ekşili salata çeken analar... Onu yediğimde daha bir bıkıl bıkıl ediyor fasulyem ❤
Bende bu gün baya balık kayması gibi hissettimnet değil ama arada kıpır kıpır hissediyorum. çoğunun aksine benim kuzum ben açken daha çok hareketkeniyor. hafta sonu biraz daha fazla uyumak için saat 9 10 gibi kahvaltı yapıyorum ozaman pıt pit vuruyor yavrusum. her sabah yedide enerji gitmesine alışık tabi
Bugun ikili test sonucunu aldım cok şükür sonuc güzel cıktı. Ne yazıkki cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapattı ve acmadıbu hafta özelde takip ettiğim doktoruma gidecegım umarım ozaman öğrenebiliriz .. gerci bugun devletteki doktorum cıkıntı var gibi ama emin değilim olmayadabilir dedi bilmiyorum hayırlısı beklemedeyiz olmadıözele gidersin sonucu güzel ya şükür illa ki gösterecek
Neden yaptırmayasın ki ben öyle düşünüyorum gideceksin iyi olduğunu öğreneceksin bitecek stres olacak bir şey yok ki hiç canını sıkma benceKızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
Ben yaptırmadım yaptirmicamda canım. Saglicakla büyüsünler.Kızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
Korkma kuzum güzel sonuçlar alırsın insKızlar, yarın ikili testin sonucunu alicam. Korkuyorum ya. ☹
Hayırlı olsun canım güzel haberlerimiz çok olsun. Cinsiyet şu aralar büyük merakımız en son ben öğrenecem sanırım kasim ilk hafta gideceğimBugun ikili test sonucunu aldım cok şükür sonuc güzel cıktı. Ne yazıkki cinsiyeti öğrenemedik bacaklarını kapattı ve acmadıbu hafta özelde takip ettiğim doktoruma gidecegım umarım ozaman öğrenebiliriz .. gerci bugun devletteki doktorum cıkıntı var gibi ama emin değilim olmayadabilir dedi bilmiyorum hayırlısı beklemedeyiz
Hayırlı olsun canım işteyken çok mesaj oluyor okuyamıyorum
Allah razı olsun canlar,çok sağolungözünüz aydın. ne güzel haberler. Allah uzun saglikli ömürler versin yavrularınıza.
Ben dün ikili test için kan verdim canım.yaptır ne olacak ki? En azından Allah korusun bi risk varsa bilerek yolumuza devam ederiz.inşallah hepimizin temiz çıkarKızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
Ben ben beeeen ekşi yiyerek geçti hamileliğim şuanda da ekşi mandalin yiyorum.şeker pancarı hiç yemedim ben,ekşi mi oluyor oda? Salatanın tarifini verir misin canımBen hissediyorum... Bıkıl bıkıl ediyor içimde.. :) Yalnız ben o kadar çok mor lahana ve şeker pancarı salatası tüketiyorum ki çocuk mor doğaccak diye korkuyorum artık..Var mı ben gibi canı çok ekşili salata çeken analar... Onu yediğimde daha bir bıkıl bıkıl ediyor fasulyem
Gözün aydın canim gelsin bir oglus daha ohhhSelam kızlar bugün kontrolden geldik biZde.kanama alanı küçülmüş doktor bir sıkıntı yok progestan bırakabilirsin dedi şükürler olsun rabbime.yinede dikkat et dedi. Usg de 13+1 olmuşuz.Allahın izniyle oğluşum olacakmışminnoş bir kızım var çok şükür, oğlanla birlikte çocuk defterini rafa kaldıracağız Allah’ın izniyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bence bol bol dinlenin. Çalışmak zorunda değilseniz zorlamayın kendinizivallamı :) ah bende almak istiyorum evde yatıp kalkmamak
Ben ben beeeen ekşi yiyerek geçti hamileliğim şuanda da ekşi mandalin yiyorum.şeker pancarı hiç yemedim ben,ekşi mi oluyor oda? Salatanın tarifini verir misin canım
Sağolasın canım benimGözün aydın canim gelsin bir oglus daha ohhh
Oof ooff ooofff bayılırım böyle salatalara,Çok teşekkür ederim canım,ben Doğuda yaşıyorum burda var mıdır pancar bilmiyorum.eşime gelirken söyleyeyim marketlere bi baksınŞeker pancarı turp gibi mor renkte bir salata malzemsi canım.. Kabuğunu soyup rendeliyorum.. Havuç, ıce berg marul, minik domates karışımı yani evde olan salata malzemeleri koyuyorum.. Zeytinyağı, limon, nar ekşisi... Öyle yani.. Ben hamile olmadan önce de tüketirdim.. Ama şeker pancarının hamilelikte faydası çok.. İnternetten bak.. Harika bir besin kaynağı.. Tavisye ederim..
Vardır ya.. Öyle zor bir sebze değil ki.. Afiyetler olsun.. Yarasın bebişe.. .. Daha da severek yiyeceksin faydalarını okursan..Oof ooff ooofff bayılırım böyle salatalara,Çok teşekkür ederim canım,ben Doğuda yaşıyorum burda var mıdır pancar bilmiyorum.eşime gelirken söyleyeyim marketlere bi baksın
Sağolasın canım benim inşallahVardır ya.. Öyle zor bir sebze değil ki.. Afiyetler olsun.. Yarasın bebişe.. .. Daha da severek yiyeceksin faydalarını okursan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?