2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun. Yaptığımı çok da tavsiye etmiyorum tabii ama artık ben ilaç kullanmaya başladım. Gece gunduz bulantidan psikolojim bozulmak üzereydi. Bitkisel ilaç fayda etmeyince Dr zofer verdi. İlk hamileligimde hiçbir ilaç kullanmamıştım ama bunda dayanamadım artık Allah şifa versin, ilaca çok karşı değilse doktoruna bir danış bence yine de

Kızlar 2 gün önce bileğimden arı soktu herhangi bi şişlik bişey olmadı kaşıntı da yok, doktoruma söylemem gerekir mi sizce? Herhangi bi tehlikesi var mı
geçmis olsun muhtemelen bir zarari ollsaydı bu kadar zamanda olurdu. bayağı geçmiş üzerinden.
testin iyi çıkması harika bir haber olmuş. bir dahaki kontrolde de cinsiyeti öğrenirseniz çoook güzel olur... Allah gönlünüze göre versin
Kızlar hareketleri net hisseden varmı?
net değil ama arada kıpır kıpır hissediyorum. çoğunun aksine benim kuzum ben açken daha çok hareketkeniyor. hafta sonu biraz daha fazla uyumak için saat 9 10 gibi kahvaltı yapıyorum ozaman pıt pit vuruyor yavrusum. her sabah yedide enerji gitmesine alışık tabi
Kızlar, yarın ikili testin sonucunu alicam. Korkuyorum ya.
içinizi ferah tutun sonuçlariniz iyi çıkacak insallah. güzel düşünelim güzel olsun.. ben kendime öyle telkin etmeye çalışıyorum.
yemekten önce yemek arası ve yemek sonrası ben de su içemiyorum. ama aralarda içiyorum. yudum yudum içmeyi bir de oda sıcaklığından bir tik daha soğuk içmeyi deneyin. insallah çabucak atlatırsınız bu süreci. yaşamayan bilemez gerçekten. tum bunlar bize bebegimizi yaklastiriyor. böyle düşününce biraz daha çekilir oluyor. Allah yardımcınız olsun.

net değilde arada kıpırdadığını hissediyorum :)
Bende bu gün baya balık kayması gibi hissettim minnak tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
Neden yaptırmayasın ki ben öyle düşünüyorum gideceksin iyi olduğunu öğreneceksin bitecek stres olacak bir şey yok ki hiç canını sıkma bence

Kızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
Ben yaptırmadım yaptirmicamda canım. Saglicakla büyüsünler.
Kızlar, yarın ikili testin sonucunu alicam. Korkuyorum ya. ☹
Korkma kuzum güzel sonuçlar alırsın ins
Hayırlı olsun canım güzel haberlerimiz çok olsun. Cinsiyet şu aralar büyük merakımız en son ben öğrenecem sanırım kasim ilk hafta gideceğim

Kızlar 12.haftadan sonra doktorunuz hangi vitamini verdi? Pregnom kullanıyodum kabız yaptı,decavit verdi doktor onun yerine ama çok büyük bi hap ben ilaç içme özürlü bi insan olarak yutmakta çok zorlanıyorum.geçen gebeliğimde regenesis max kullanmıştım.sizler neler kullanıyorsunuz?

Ben ben beeeen ekşi yiyerek geçti hamileliğim şuanda da ekşi mandalin yiyorum.şeker pancarı hiç yemedim ben,ekşi mi oluyor oda? Salatanın tarifini verir misin canım

Gözün aydın canim gelsin bir oglus daha ohhh

Ben ben beeeen ekşi yiyerek geçti hamileliğim şuanda da ekşi mandalin yiyorum.şeker pancarı hiç yemedim ben,ekşi mi oluyor oda? Salatanın tarifini verir misin canım

Şeker pancarı turp gibi mor renkte bir salata malzemsi canım.. Kabuğunu soyup rendeliyorum.. Havuç, ıce berg marul, minik domates karışımı yani evde olan salata malzemeleri koyuyorum.. Zeytinyağı, limon, nar ekşisi... Öyle yani.. Ben hamile olmadan önce de tüketirdim.. Ama şeker pancarının hamilelikte faydası çok.. İnternetten bak.. Harika bir besin kaynağı.. Tavisye ederim..

Oof ooff ooofff bayılırım böyle salatalara,Çok teşekkür ederim canım,ben Doğuda yaşıyorum burda var mıdır pancar bilmiyorum.eşime gelirken söyleyeyim marketlere bi baksın

Oof ooff ooofff bayılırım böyle salatalara,Çok teşekkür ederim canım,ben Doğuda yaşıyorum burda var mıdır pancar bilmiyorum.eşime gelirken söyleyeyim marketlere bi baksın
Vardır ya.. Öyle zor bir sebze değil ki.. Afiyetler olsun.. Yarasın bebişe.. .. Daha da severek yiyeceksin faydalarını okursan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…