Sağolasın canım benim inşallahpeki tadı ekşi mi oluyo nasıl bişey?
Bildiğin turp.. Ama nar ekşisi ve limon suyu ile tüketmeni tavsiye ederim.. Ben çok severek yiyorum.. Çok ballandırdım.. Umarım beğenirsin.. Bir de beğenmezsin falann... Bu
muydu beaaaaa dersen haberim olsun
Kızlar ikili test yaptırmayan var mı? Kararsız kaldım.
ben ilk baştan beri vinelac diye bir vitamin bir de d vitamini alıyorum. doktor doğuma kadar kullan dedi. kan ilacı vs yazmadı ama bundan sonra yazarsa bilmiyorumKızlar 12.haftadan sonra doktorunuz hangi vitamini verdi? Pregnom kullanıyodum kabız yaptı,decavit verdi doktor onun yerine ama çok büyük bi hapben ilaç içme özürlü bi insan olarak yutmakta çok zorlanıyorum.geçen gebeliğimde regenesis max kullanmıştım.sizler neler kullanıyorsunuz?
MerhabaMerhaba canım mesajı gördüm sayfada tedavi sonrası .o yüzden bizi biz daha iyi anlıyoruz öncelikle benimde naturel olduğu için tutunma olasılığı yüksek oldu sanki elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum . Ama siz yazmışsınız kasılma oldu falan diye bende bazen büyüdüğü için affedersiniz rahim genişliyor gibi oluyor ama çok sık değil tabi aynı şey olabilir mi ? Haftaya randevum ama beni çok rahatsız edecek derecede değil . Hareket hissediyorum sanki başladı hareketlenmeyeA Albino karnabahar
D vitamini ne verdi canım?ben ilk baştan beri vinelac diye bir vitamin bir de d vitamini alıyorum. doktor doğuma kadar kullan dedi. kan ilacı vs yazmadı ama bundan sonra yazarsa bilmiyorum
deca tabs d3 diye bir damla. zeytinyağı ve vitamin var içinde sadece.D vitamini ne verdi canım?
Benim doktorum hiç D vitamini vermedi bahsetmedi de.bende de D vitamini düşüklüğü var içsem iyi olur aslındadeca tabs d3 diye bir damla. zeytinyağı ve vitamin var içinde sadece.
Kaçıncı haftadasın ben hiçbirşey hissetmiyorum 14+3 bugün erken ama hiç de hissetmiyorumBen hissediyorum... Bıkıl bıkıl ediyor içimde.. :) Yalnız ben o kadar çok mor lahana ve şeker pancarı salatası tüketiyorum ki çocuk mor doğaccak diye korkuyorum artık..Var mı ben gibi canı çok ekşili salata çeken analar... Onu yediğimde daha bir bıkıl bıkıl ediyor fasulyem ❤
Korkma ense kalınlığı falan normal çıktıysa sıkıntı olmaz Allah’ın izniyleKızlar, yarın ikili testin sonucunu alicam. Korkuyorum ya. ☹
Kaçıncı haftadasın ben hiçbirşey hissetmiyorum 14+3 bugün erken ama hiç de hissetmiyorum
Ben tiroid için her ay kan baktırıyorum.. İlaç kullanıyorum tiroid için... O yüzden bu ay d vitaminime baktırcam.. Ona göre ben de isticem..Benim doktorum hiç D vitamini vermedi bahsetmedi de.bende de D vitamini düşüklüğü var içsem iyi olur aslında
Canım cok sağol onları denedim inanki ama bir işe yaramıyor günü kurtarıyor zoferi serumla alıyorum vucutta su kalmadığından vitaminlerle beraber doktorum öyle veriyor kardeşim hemşire evde takıyor bugunde bi serum yedim o zaman iyiyim ama ilaç olarak zofeer alınca kusuyorum direk ilk hamileliğim çok zor geçiyor bazen ne yapacağımı bilmiyorum inan kiGeçmiş olsun. Yaptığımı çok da tavsiye etmiyorum tabii ama artık ben ilaç kullanmaya başladım. Gece gunduz bulantidan psikolojim bozulmak üzereydi. Bitkisel ilaç fayda etmeyince Dr zofer verdi. İlk hamileligimde hiçbir ilaç kullanmamıştım ama bunda dayanamadım artık Allah şifa versin, ilaca çok karşı değilse doktoruna bir danış bence yine de
Suyu ne zaman içsem midemi çok bulandırıyor dayanamıyorum çay seven ben çay dahi içemiyorum hiç bir sıvı şey sevmiyorum ayran içtim anında çıkardım ne zamana böyle okur bilmiyorum bulantım azalınca cok içmeyi planlıyorum inşallah bebege bi zararı yoktur kese suyu azalmaz umarımgeçmis olsunmuhtemelen bir zarari ollsaydı bu kadar zamanda olurdu. bayağı geçmiş üzerinden.
testin iyi çıkması harika bir haber olmuş. bir dahaki kontrolde de cinsiyeti öğrenirseniz çoook güzel olur... Allah gönlünüze göre versin
net değil ama arada kıpır kıpır hissediyorum. çoğunun aksine benim kuzum ben açken daha çok hareketkeniyor. hafta sonu biraz daha fazla uyumak için saat 9 10 gibi kahvaltı yapıyorum ozaman pıt pit vuruyor yavrusum. her sabah yedide enerji gitmesine alışık tabi
içinizi ferah tutun sonuçlariniz iyi çıkacak insallah. güzel düşünelim güzel olsun.. ben kendime öyle telkin etmeye çalışıyorum.
yemekten önce yemek arası ve yemek sonrası ben de su içemiyorum. ama aralarda içiyorum. yudum yudum içmeyi bir de oda sıcaklığından bir tik daha soğuk içmeyi deneyin. insallah çabucak atlatırsınız bu süreci. yaşamayan bilemez gerçekten. tum bunlar bize bebegimizi yaklastiriyor. böyle düşününce biraz daha çekilir oluyor. Allah yardımcınız olsun.
Ben yaptırdım temiz çıktı kaç yaşındasınız ense ve burun kalınlığı normalde yaşımızda 35 altıysa genelde temiz çıkıyor ha bir de akraba evliliği falanda etkiliyor değerleri ama kötü çıksa bu bebege kıyarmıyız önemli olan orası eğer böyle bi düşüncem yok diyorsanız yaptırnayın zaten ben sırf meraktan yaptırdım 3lü falan yaptırmicamBende yaptırmayanlardanım. Sadece ölçüm yapıldı her şey yolundaydı. Zaten iyi çıksa da kötü çıksa da garantisi yok doktorum öyle söyledi en iyisi teslimiyet.
Sadece bir kez böyle bi kelebek kanat cırpması gibi birşey bende hissettim ama çok erken oldugu için ihtimal vermiyorum doktor bu haftalarda hissetmeniz mümkün değil diyorBen de 14. haftayı sürüyorum.. Benim ikinci hamişlik.. O yüzden gaz ile bebişi ayırtedebiliyorum.. Gaz olunca sesini dışardan gurul gurul duyuyorum.. Ama bebişinki böyle hani avcunuzda bir balığın bir kelebeğin kıpır kıpır olduğunu hissedersiniz ya.. Öyle bir his..
Triodiniz kaç çıkıyor merak ettimBen tiroid için her ay kan baktırıyorum.. İlaç kullanıyorum tiroid için... O yüzden bu ay d vitaminime baktırcam.. Ona göre ben de isticem..
daha ilk muayenede benim 10 çıkmıştı. verdi. ne kadar ise yaradı bilmiyorum. önceki gebeliklerimde hiç kullanmamıştım. aslında sorsanız belki verir.Benim doktorum hiç D vitamini vermedi bahsetmedi de.bende de D vitamini düşüklüğü var içsem iyi olur aslında
5 ti galiba.. Yanlış hatırlamıyorsam.. 50mg euthyrox kullanıyorum..Triodiniz kaç çıkıyor merak ettim
Sadece bir kez böyle bi kelebek kanat cırpması gibi birşey bende hissettim ama çok erken oldugu için ihtimal vermiyorum doktor bu haftalarda hissetmeniz mümkün değil diyor
Neden yaptırmayasın ki ben öyle düşünüyorum gideceksin iyi olduğunu öğreneceksin bitecek stres olacak bir şey yok ki hiç canını sıkma bence
Ben dün ikili test için kan verdim canım.yaptır ne olacak ki? En azından Allah korusun bi risk varsa bilerek yolumuza devam ederiz.inşallah hepimizin temiz çıkar
Uyuyun bol bol. Çok arayacağız bu günleriNe güzel çeşke bende uyuyabilsem....Bende sabahları çok zor kalkıyorumya hiç enerjik değilim. Hep uykum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?