2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağolasın canım benim inşallah peki tadı ekşi mi oluyo nasıl bişey?

Bildiğin turp.. Ama nar ekşisi ve limon suyu ile tüketmeni tavsiye ederim.. Ben çok severek yiyorum.. Çok ballandırdım.. Umarım beğenirsin.. Bir de beğenmezsin falann... Bu
muydu beaaaaa dersen haberim olsun

Bildiğin turp.. Ama nar ekşisi ve limon suyu ile tüketmeni tavsiye ederim.. Ben çok severek yiyorum.. Çok ballandırdım.. Umarım beğenirsin.. Bir de beğenmezsin falann... Bu
muydu beaaaaa dersen haberim olsun
tamam canım yiyince haber edicem sağolasın

ben ilk baştan beri vinelac diye bir vitamin bir de d vitamini alıyorum. doktor doğuma kadar kullan dedi. kan ilacı vs yazmadı ama bundan sonra yazarsa bilmiyorum

Merhaba ben bi şeyler hissediyorum ama hareket mi bağırsak mı çözemiyorum yani geçen çok sinirlendiğim bi şey oldu mesela ağrılı bir şekilde sanki alttan bir sey beni çekiyordu galiba kasılmaydı karın sertleşiyor falan çokta emin değilim ama yeni doktoruma gidince detaylı soracağım. Rahim büyümesi mi kasılma mi inanın bende ayıramıyorum

Kaçıncı haftadasın ben hiçbirşey hissetmiyorum 14+3 bugün erken ama hiç de hissetmiyorum

Kaçıncı haftadasın ben hiçbirşey hissetmiyorum 14+3 bugün erken ama hiç de hissetmiyorum

Ben de 14. haftayı sürüyorum.. Benim ikinci hamişlik.. O yüzden gaz ile bebişi ayırtedebiliyorum.. Gaz olunca sesini dışardan gurul gurul duyuyorum.. Ama bebişinki böyle hani avcunuzda bir balığın bir kelebeğin kıpır kıpır olduğunu hissedersiniz ya.. Öyle bir his..

Benim doktorum hiç D vitamini vermedi bahsetmedi de.bende de D vitamini düşüklüğü var içsem iyi olur aslında
Ben tiroid için her ay kan baktırıyorum.. İlaç kullanıyorum tiroid için... O yüzden bu ay d vitaminime baktırcam.. Ona göre ben de isticem..

Canım cok sağol onları denedim inanki ama bir işe yaramıyor günü kurtarıyor zoferi serumla alıyorum vucutta su kalmadığından vitaminlerle beraber doktorum öyle veriyor kardeşim hemşire evde takıyor bugunde bi serum yedim o zaman iyiyim ama ilaç olarak zofeer alınca kusuyorum direk ilk hamileliğim çok zor geçiyor bazen ne yapacağımı bilmiyorum inan ki
Suyu ne zaman içsem midemi çok bulandırıyor dayanamıyorum çay seven ben çay dahi içemiyorum hiç bir sıvı şey sevmiyorum ayran içtim anında çıkardım ne zamana böyle okur bilmiyorum bulantım azalınca cok içmeyi planlıyorum inşallah bebege bi zararı yoktur kese suyu azalmaz umarım
Bende yaptırmayanlardanım. Sadece ölçüm yapıldı her şey yolundaydı. Zaten iyi çıksa da kötü çıksa da garantisi yok doktorum öyle söyledi en iyisi teslimiyet.
Ben yaptırdım temiz çıktı kaç yaşındasınız ense ve burun kalınlığı normalde yaşımızda 35 altıysa genelde temiz çıkıyor ha bir de akraba evliliği falanda etkiliyor değerleri ama kötü çıksa bu bebege kıyarmıyız önemli olan orası eğer böyle bi düşüncem yok diyorsanız yaptırnayın zaten ben sırf meraktan yaptırdım 3lü falan yaptırmicam

Sadece bir kez böyle bi kelebek kanat cırpması gibi birşey bende hissettim ama çok erken oldugu için ihtimal vermiyorum doktor bu haftalarda hissetmeniz mümkün değil diyor

Benim doktorum hiç D vitamini vermedi bahsetmedi de.bende de D vitamini düşüklüğü var içsem iyi olur aslında
daha ilk muayenede benim 10 çıkmıştı. verdi. ne kadar ise yaradı bilmiyorum. önceki gebeliklerimde hiç kullanmamıştım. aslında sorsanız belki verir.

Sadece bir kez böyle bi kelebek kanat cırpması gibi birşey bende hissettim ama çok erken oldugu için ihtimal vermiyorum doktor bu haftalarda hissetmeniz mümkün değil diyor

Ben hissettiğimi düşünerek mutlu oluyorum.. O değilse bile olsun.. Analık işte

Neden yaptırmayasın ki ben öyle düşünüyorum gideceksin iyi olduğunu öğreneceksin bitecek stres olacak bir şey yok ki hiç canını sıkma bence
Ben dün ikili test için kan verdim canım.yaptır ne olacak ki? En azından Allah korusun bi risk varsa bilerek yolumuza devam ederiz.inşallah hepimizin temiz çıkar

Bu testler yüzde yüz olsa tamam da olumsuz sonuç çıkıp bebeği sapasağlam doğan da var, test olumlu çıkıp bebeği Allah korusun problemli olan da var. Ben sonuç olumsuz da olsa zaten gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum. Ama o stresle geçecek doğuma kadar olan süreç.. Zaten stresli bir yapım var. Kafam karışık bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…