2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya aranızda benim gibi çatlak yağına bulanan var mı? Kırkpınar yağlı güreşlerine çıkıcakmışım gibi Sabah ve akşam çatlak yağı sürüyorum, duştan çıkınca bebe yağı. Bu kadar yağlanmaya çatlarsam çok üzülürüm.

Ben henüz o derece sürmüyorum canım. Hatta bazen unutuyorum. Seninki iyimiş baya inşallah çatlamazsın.

ilk doğumumda doktorum bana ne sürersen sür catlıcaksan çatlıyacaksın cok kuru kalma yeter dedi bende hicbir sey sürmedim doğuma 3 gün kala catladım tekrar zayıflayınca catlaklarım gitti yada belli olmuyor diyeyim

Kızlar benim göbeğimde gebelik çizgisi dedikleri şey oluşmuş. Aşağı doğru inen kahverengi bir çizgi? Sizler de oldu mi böyle bir şey?
Ne cabuk şaşırdım bende hamilelik ilerleyince olmuştu çok fena bir çizgi ama .başka bir konuda baska bir doktora gitmiştim bu ameliyat izi mi ne demişti sonra yavaş yavaş gitti ne ilginç bu hamilelik yahu

Ya muhakkak öyledir ama ben şimdi sürmesem çatlasam derim ki sürmedim ondan böyle oldu. O yüzden işimi şansa bırakmayayım dedim.

Kızlar benim göbeğimde gebelik çizgisi dedikleri şey oluşmuş. Aşağı doğru inen kahverengi bir çizgi? Sizler de oldu mi böyle bir şey?
Aaa erken değil mi ya? Bende yok sanırım hiç dikkatimi çekmedi yani

Aaa erken değil mi ya? Bende yok sanırım hiç dikkatimi çekmedi yani
Ben de herrrr sabah uyanır uyanmaz pijamalarımı çıkarıp boy aynamın karşısına geçip karnımı kontrol ediyorum ne kadar büyümüş diye.. Çizgiyi de kontrol ediyorum ve fekatt bende de yokkk o çizgi.. İlk hamileliğimde ne zaman çıktı hiç hatırlamıyorum..

Ben aldım da sürmeye üşeniyorum ya.. Bir de karnıma sürünce bir şey yok da ben memelere de sürüyorum, sivilce yaptı

Bende bakıyorum karnıma her sabah büyüyor mu diye ama çizgi hiç dikkatimi çekmedi sanırım yok.

Ben aldım da sürmeye üşeniyorum ya.. Bir de karnıma sürünce bir şey yok da ben memelere de sürüyorum, sivilce yaptı
Ben de sürüyorum ama bir şey olmadı bende. Bence hamilelik haftasından ötürü çıkıyor senin. Benim de çıkıyordu her yerimde azaldı baya baya şimdi çıkmıyor çok.

Kızlar bu ara çok şey soruyorum ama şimdi kafama bir şey takıldı. Doktor son kontrolde calcimax d3 verdi kalsiyum için, suda eritilip içiliyor ama içinde şöyle yazıyor.

CALCIMAX®–D3 yüksek dozda D vitamini içerir. Gebelik döneminde yüksek dozda
D vitamininden kaçınmak gerekir. Zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı
(hiperkalsemi) bebekte beden ve zekanın gelişme geriliğine, kalp damarlarında daralmaya
(supravalvüler aort stenozu) ve göz hastalıklarına (retinopati) neden olabilir.
CALCIMAX®–D3 gebelik döneminde ancak doktor gözetimi altında kullanılabilir.

Siz kullanıyor musunuz? Nette araştırdım bazı doktor sitelerinde önermiyoruz yazılmış. Bir sonraki kontrolde mutlaka soracağım ama o zamana dek kullanmayayım mı ki? Ya da yarım kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…