Evet vucudumuzda degisiyor Allah yardimcimiz olsun bu süreçteGerçekten zaman zaman çok zorluyor bu ağrılar. Gündelik hayatına devam etmek zorunda da kalınca şuram ağrıyor bile diyemiyorsun. Yatak konusu çok önemli onu bir an önce halledin bence. Bende yastığıma ek yapacağım çok düz. Belki oda yaptı boyun ağrısı. Tabii vucüdumuz daki değişiklerde cabası.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahMerhaba kizlarnasilsinz ? Bulantilriniz bitti mi ? Dugunumuz vardi baya uzak kaldim. bugun kontrole gittim. Dr %70 erkk dedi iki hafta sonra tekrr gidicm baklm degisck mi
Rabbim hayırlı evlat etsinMerhabalar hanımlar. Kızım olacakmış inşallah
Tsk ederm Amin hepimize insllh ❤Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Çok geçmiş olsun. İnşallah bidaha tekrarlamaz. Baş ağrısı gerçkten çok fena. Arkadaşlar da yazmş bol booolll su içmekte fayda var benceKızlar çok teşekkür ederim.
Doktora gittim parol verdiler damar yolundan su verdiler. Doktor migrenden şüphelendi göz muayenesi falanda oldum. Şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun. O çaresizlikle buraya yazdım Allah gerçekten kimseye çaresiz hissettirmesin.
Ağrı başladığında peşpeşe 2 parol iç diyor. İnşallah bir daha yaşamam da bu 3. Ve en fenasıydı.
Tabiki canim bencede sürmelisin ben tenim vıc vıc çok rahatsız oluyordum birazda tembellik sürmedim simdide gene gecer ümıdiyle beklemedeyim hayaller hayatlar bakalim zaman ne gösterecek ☹Ya muhakkak öyledir ama ben şimdi sürmesem çatlasam derim ki sürmedim ondan böyle oldu. O yüzden işimi şansa bırakmayayım dedim.
Gözün aydın hayırlı olsun sağlıklı sıhatlı olur insallah ❤Merhabalar hanımlar. Kızım olacakmış inşallah
Bende ilk ölçtürdüğümde 2.5tu sonra doktor levitronmu ne bişey vermişti ama kullanmadım5 ti galiba.. Yanlış hatırlamıyorsam.. 50mg euthyrox kullanıyorum..
Dimi hayali bile güzel sonuctaBen hissettiğimi düşünerek mutlu oluyorum.. O değilse bile olsun.. Analık işte
Ne kullanıyorsun suan yağ olarakYa muhakkak öyledir ama ben şimdi sürmesem çatlasam derim ki sürmedim ondan böyle oldu. O yüzden işimi şansa bırakmayayım dedim.
Kıyamam çok üzüldüm gerçekten. ,Canım cok sağol onları denedim inanki ama bir işe yaramıyor günü kurtarıyor zoferi serumla alıyorum vucutta su kalmadığından vitaminlerle beraber doktorum öyle veriyor kardeşim hemşire evde takıyor bugunde bi serum yedim o zaman iyiyim ama ilaç olarak zofeer alınca kusuyorum direk ilk hamileliğim çok zor geçiyor bazen ne yapacağımı bilmiyorum inan ki
Suyu ne zaman içsem midemi çok bulandırıyor dayanamıyorum çay seven ben çay dahi içemiyorum hiç bir sıvı şey sevmiyorum ayran içtim anında çıkardım ne zamana böyle okur bilmiyorum bulantım azalınca cok içmeyi planlıyorum inşallah bebege bi zararı yoktur kese suyu azalmaz umarım
Ben yaptırdım temiz çıktı kaç yaşındasınız ense ve burun kalınlığı normalde yaşımızda 35 altıysa genelde temiz çıkıyor ha bir de akraba evliliği falanda etkiliyor değerleri ama kötü çıksa bu bebege kıyarmıyız önemli olan orası eğer böyle bi düşüncem yok diyorsanız yaptırnayın zaten ben sırf meraktan yaptırdım 3lü falan yaptırmicam
Ekledim hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün kizin
Sağol canım bildiğim kadarıyla sende de var bulantı umarım tez zamanda atlatırız gerçekten cok zormus geçecek diye dua ediyorum hep Allah bunu yaşayan herkese kolaylık versinKıyamam çok üzüldüm gerçekten. ,Çeken bilir zor bir durum. İnşallah tez zamanda geçer diye dua edelim canım o zaman, çabucak kurtulursun umarim
Canım benim ilk hamileligimde berbat halde bulantı kusma yaşamıştım 6 ay sürdü süründüm resmen ama ilaçta kullanmamistimSağol canım bildiğim kadarıyla sende de var bulantı umarım tez zamanda atlatırız gerçekten cok zormus geçecek diye dua ediyorum hep Allah bunu yaşayan herkese kolaylık versin
Ben 10000 IU d vitamini aliyorum. Tabi tahlil sonuclarina gore bu miktara karar verildi. Esimin de bir ara dusuktu. Yukselene kadar 5000 aliyordu simdi korumak icin duzenli gunluk tavsiye edilen miktar 2000 IU. Soylediginiz ilacta 880 IU d vitamini. Yani cok gelmedi bana. Gebelikte kullanilan vitaminlerde bile gebelikte kullanacaksaniz doktora danisin diye yazar tedbir amacli. D vitamini fazlasi zehirlenme yapabiliyor dediginiz gibi. siz yine de sorun tabi. Emin olmaktan zarar gelmez.Kızlar bu ara çok şey soruyorum ama şimdi kafama bir şey takıldı. Doktor son kontrolde calcimax d3 verdi kalsiyum için, suda eritilip içiliyor ama içinde şöyle yazıyor.
CALCIMAX®–D3 yüksek dozda D vitamini içerir. Gebelik döneminde yüksek dozda
D vitamininden kaçınmak gerekir. Zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı
(hiperkalsemi) bebekte beden ve zekanın gelişme geriliğine, kalp damarlarında daralmaya
(supravalvüler aort stenozu) ve göz hastalıklarına (retinopati) neden olabilir.
CALCIMAX®–D3 gebelik döneminde ancak doktor gözetimi altında kullanılabilir.
Siz kullanıyor musunuz? Nette araştırdım bazı doktor sitelerinde önermiyoruz yazılmış. Bir sonraki kontrolde mutlaka soracağım ama o zamana dek kullanmayayım mı ki? Ya da yarım kullanacağım.
Bende ilk ölçtürdüğümde 2.5tu sonra doktor levitronmu ne bişey vermişti ama kullanmadım
Dimi hayali bile güzel sonucta
Gerçekten çok zor bende ailemin yanındayım cidden sürünüyorum 2 aydır çok Teşşekür ederim tavsiyen için inşallah yakın zamanda atlatırız herşeyi deniyorumCanım benim ilk hamileligimde berbat halde bulantı kusma yaşamıştım 6 ay sürdü süründüm resmen ama ilaçta kullanmamistim
Bu hamilelikte bulantilar başlayınca doktora gitmiştim bulantıları daha söylemeden doktorum direk prilam dr verdi . Bulantıların gittikçe artar kullan bunu dedi . Üstelik çalışıyorum bulantıları cekemem dedim kullandım. Sukur daha rahat atlatıyorum yine arada bulantı oluyor ama ilkteki gibi değil zor kusmalar. Tez zamanda geçer inşallah ilaç kullanmayı doktoruna danışarak bi düşün istersen .
İnşallah bu sefer çatlamazsın canımTabiki canim bencede sürmelisin ben tenim vıc vıc çok rahatsız oluyordum birazda tembellik sürmedim simdide gene gecer ümıdiyle beklemedeyim hayaller hayatlar bakalim zaman ne gösterecek ☹
Sonnra bi tahlil yaptırdım 2 cıktı doktor kullanmama gerek olmadıgını söyledi zaten bulantılardan cok kötüyüm ilaç kullanamıyorum gittiğim doktorda gerek yok tiroid iniz olması gereken seviyede dedi kendim bırakmadım ama iyi oldu yani sizin yüksekmiş gebelerde 2ve altı olması lazımmıs sanırımNeden kullanmadınız ilacı? Keşke doktorunuza danışmadan karar vermeseydiniz.. Çünkü bu ilaçların bebeğe hiçbir zararı yok.. Vücudunuzda olmayan bir hormınu takviye için gerekli.. Tiroid hormonunun düzensizliği bebeğin zekasını etkiliyor diye biliyorum.. Siz yine de doktorunuza danışın derim.. Tekrar bir tahlil yaptırın..
Çatlak yağı olarak frei öl, duştan sonra da bebe yağı kullanıyorum canım.Ne kullanıyorsun suan yağ olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?