2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet vucudumuzda degisiyor Allah yardimcimiz olsun bu süreçte

Çok geçmiş olsun. İnşallah bidaha tekrarlamaz. Baş ağrısı gerçkten çok fena. Arkadaşlar da yazmş bol booolll su içmekte fayda var bence

Ya muhakkak öyledir ama ben şimdi sürmesem çatlasam derim ki sürmedim ondan böyle oldu. O yüzden işimi şansa bırakmayayım dedim.
Tabiki canim bencede sürmelisin ben tenim vıc vıc çok rahatsız oluyordum birazda tembellik sürmedim simdide gene gecer ümıdiyle beklemedeyim hayaller hayatlar bakalim zaman ne gösterecek ☹

5 ti galiba.. Yanlış hatırlamıyorsam.. 50mg euthyrox kullanıyorum..
Bende ilk ölçtürdüğümde 2.5tu sonra doktor levitronmu ne bişey vermişti ama kullanmadım
Ben hissettiğimi düşünerek mutlu oluyorum.. O değilse bile olsun.. Analık işte
Dimi hayali bile güzel sonucta
Ya muhakkak öyledir ama ben şimdi sürmesem çatlasam derim ki sürmedim ondan böyle oldu. O yüzden işimi şansa bırakmayayım dedim.
Ne kullanıyorsun suan yağ olarak

Kıyamam çok üzüldüm gerçekten. ,Çeken bilir zor bir durum. İnşallah tez zamanda geçer diye dua edelim canım o zaman, çabucak kurtulursun umarim

Kıyamam çok üzüldüm gerçekten. ,Çeken bilir zor bir durum. İnşallah tez zamanda geçer diye dua edelim canım o zaman, çabucak kurtulursun umarim
Sağol canım bildiğim kadarıyla sende de var bulantı umarım tez zamanda atlatırız gerçekten cok zormus geçecek diye dua ediyorum hep Allah bunu yaşayan herkese kolaylık versin

Sağol canım bildiğim kadarıyla sende de var bulantı umarım tez zamanda atlatırız gerçekten cok zormus geçecek diye dua ediyorum hep Allah bunu yaşayan herkese kolaylık versin
Canım benim ilk hamileligimde berbat halde bulantı kusma yaşamıştım 6 ay sürdü süründüm resmen ama ilaçta kullanmamistim
Bu hamilelikte bulantilar başlayınca doktora gitmiştim bulantıları daha söylemeden doktorum direk prilam dr verdi . Bulantıların gittikçe artar kullan bunu dedi . Üstelik çalışıyorum bulantıları cekemem dedim kullandım. Sukur daha rahat atlatıyorum yine arada bulantı oluyor ama ilkteki gibi değil zor kusmalar. Tez zamanda geçer inşallah ilaç kullanmayı doktoruna danışarak bi düşün istersen .

Ben 10000 IU d vitamini aliyorum. Tabi tahlil sonuclarina gore bu miktara karar verildi. Esimin de bir ara dusuktu. Yukselene kadar 5000 aliyordu simdi korumak icin duzenli gunluk tavsiye edilen miktar 2000 IU. Soylediginiz ilacta 880 IU d vitamini. Yani cok gelmedi bana. Gebelikte kullanilan vitaminlerde bile gebelikte kullanacaksaniz doktora danisin diye yazar tedbir amacli. D vitamini fazlasi zehirlenme yapabiliyor dediginiz gibi. siz yine de sorun tabi. Emin olmaktan zarar gelmez.

Bende ilk ölçtürdüğümde 2.5tu sonra doktor levitronmu ne bişey vermişti ama kullanmadım

Dimi hayali bile güzel sonucta

Neden kullanmadınız ilacı? Keşke doktorunuza danışmadan karar vermeseydiniz.. Çünkü bu ilaçların bebeğe hiçbir zararı yok.. Vücudunuzda olmayan bir hormınu takviye için gerekli.. Tiroid hormonunun düzensizliği bebeğin zekasını etkiliyor diye biliyorum.. Siz yine de doktorunuza danışın derim.. Tekrar bir tahlil yaptırın..

Gerçekten çok zor bende ailemin yanındayım cidden sürünüyorum 2 aydır çok Teşşekür ederim tavsiyen için inşallah yakın zamanda atlatırız herşeyi deniyorum

Tabiki canim bencede sürmelisin ben tenim vıc vıc çok rahatsız oluyordum birazda tembellik sürmedim simdide gene gecer ümıdiyle beklemedeyim hayaller hayatlar bakalim zaman ne gösterecek ☹
İnşallah bu sefer çatlamazsın canım

Sonnra bi tahlil yaptırdım 2 cıktı doktor kullanmama gerek olmadıgını söyledi zaten bulantılardan cok kötüyüm ilaç kullanamıyorum gittiğim doktorda gerek yok tiroid iniz olması gereken seviyede dedi kendim bırakmadım ama iyi oldu yani sizin yüksekmiş gebelerde 2ve altı olması lazımmıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…